Results 46 to 60 of 170
-
15-04-2010, 12:39 #46
Originally posted by krino
Originally posted by RainAndWind
Κρίνο,κάτι τέτοιοι χαρακτηρισμοί για τον Κηπ,έρχονται σε ευθεία αντίθεση με δυσανάλογες ευαισθησίες που ανά καιρούς έχεις επιδείξει για τον Πάνο,την libpa και όσους έχεις αναλάβει κατά καιρούς να διασώσεις από την κακιά ομάδα που κανιβαλίζει και ανθρωποτρώει,λολ.Χμ,τον Κηπ φαίνεται δεν τον εντάσσεις στην ίδια κατηγορία των ψυχικά ασθενούντων που χρειάζονται την ευαίσθητη δικαιογνωμία σου,γιατί άραγε;;;Δεν παίζουν στην ίδια κατηγορία μόνο όσοι τολμούν να σε κρίνουν,ε;:P
Btw,κανένας άλλος εκτός από εσένα δεν βλέπει τον Κηπ ως μαλακιστήρι,γιατί κανένας άλλος προφανώς δεν έχει τόσο εγωισμό ώστε να θεωρήσει πως όποιος του πάει κόντρα και τολμά,ωιμέ να τον αγγίξει με κριτική,γίνεται αυτόματα εχθρός του.:P
σουρβαιβαλ ντηαρ....
σουρβαιβαλ.....
η μηπως πρεπει να γινω και εγω weird?
Λαθος χρυσο μου, οποιος προσπαθησει να με υπονομευσει,
εχει δυο δρομους:
Η θα περασει απο πανω μου η εγω απο πανω του.
ΥΓ...... για το πρωτο κομματι που γραφεις και κατηγοροποιεις,
θα σου πω το εξης απλο, οτι οοοοοοοοοοοολες οι κατινες εχουν την ιδια τυχη..... πανε και κανουν παρεα με τον κηπ....
Δεν βλεπω να παιζει κατι τετοιο με τα ατομα που αναφερες.
νταξ τωρα?
Πώς ακριβως σε υπονόμευσε ο κηπ και του φέρεσαι τόσο μα τόσο άσχημα?
Σου έχω πει, καλύτερα να μιλήσετε οι δυο σας να τα βρείτε επιτέλους.
Εστω στοιχειωδώς, για μέσα στο φόρουμ, αυτό που λες δηλ σαν σύσταση στην περίπτωσή μου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 15-04-2010, 12:42 #47
Originally posted by Αφωτεινή
Originally posted by Αφωτεινή
ωραια θα ηταν..αλλα πολυ φοβάμαι οτι θα επρεπε να γινοταν σε πριβε χωρο.
αυτο που εννοω ειναι οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε τοσο απολυτοι για αυτο που μας προκαλεί μια συζητηση στο φόρουμ.
αν καναμε μια προσπαθεια να την προσαρμοσουμε σε πραγματικά δεδομενα θα ειχαμε αλλα συμπερασματα..
Οποτε ας μη ξεχηλώνουμε ,ας μη φτανουμε στα ακρα..δεν εχουμε ολα τα δεδομενα για να αρπαχτουμε.
Εδω ειμαστε ΜΟΝΟ για να ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ με λεξεις να συμπαρασταθούμε..τιποτα αλλο.
ζητας απο την weird,
να φοραει στενα παπουτσια.
Γιατι?
Αντιλαμβανομαι κατι αλλο απο τον περιορισμο.
Και ξερεις δεν το ζητω απο την γουιρντ μονο..το λεω σε εμενα πρωτα και αφου με βοηθάει το προτεινω σα λυση..
Μπορει να μη κάνει αλλα μπορεί και ναι.
Τωρα για την διαφορά τους..
Ο Πετραν παραδεχεται οτι επειδη την βρισκει fake και υποκριτρια γι αυτο την κράζει.Δεν ειναι λοιπον χιουμορ αυτο.
Ειναι λιγο διαφορετικο να σκορπάω απο δω και απο εκει σχολια για τον τροπο που γραφεις και να κανω χιουμορωδη σχόλια,και αλλο να σου απαντω σε μεταξύ μας διαλογο.
Και αν θες εγω τον βρισκω πιο δειλο τον Πετραν ,πιο φοβισμένο
δεν τον ειδα να λεει Τι μαλακιες λες Γουιρντ,μπλα μπλα μπλα..τον ειδα να την μαρκάρει πλαγίως..
Απλως ο Πετραν την ενοχληση του την εβγαζε και εκτονοταν ενω η Γουιρντ εκανε την ασπίδα..
Πρέπει να μάθω να κάνω λιγότερο την ασπίδα φωτεινή μου, αλλά όχι εδώ μέσα, στο φόρουμ αυτοάμυνας.
Εκεί έξω, με άλλους όρους.
Και άλλα περιθώρια επιλογών.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-04-2010, 12:44 #48
Εγώ κοριτσάκι μου θα σε μαλώσω.
Μου φαίνεται λίγο σαν μοχλός πίεσης όλο αυτό πάνω στο Νίκο. Δηλαδη: ή θα έρθει το φόρουμ στα μέτρα μου, ή αποχωρώ.
Έχουν αποχωρήσει δεκάδες μέλη από εδώ χωρίς καμια δήλωση. Έχεις αποστασιοποιηθεί και συ κάποια διαστήματα γιατί δεν σου έκανε το κλίμα. Το έχουν κάνει πολλοί.
Όμως, μου φαίνεται λίγο σαν να λες στο Νίκο, ή θα τραβήξεις το αυτί του Πετράν, ή εμένα δεν με ξαναβλέπεις.
Στην πραγματική σου ζωή τι θα έκανες αν αυτό το άτομο ήταν στη δουλειά σου και δεν μπορούσες να φύγεις?
Τοτε θα τον αντιμετώπιζες ή θα πήγαινες στον εργοδότη και θα του έλεγες, ή το λύνεις ή φεύγω?
15-04-2010, 12:44 #49
Originally posted by weird
Εχουν σταματήσει πια να λέγονται \"αληθινες\" ιστορίες, απο καιρό τώρα.
θα σε δανειστω λιγο,
αλλα αυτο το ειχα πει περυσι.....
Πίστεψε με, το έχουνε πει και πολλά άλλα μέλη.
Και κάποια απο αυτά έχουν ήδη αποχωρησει.
Δυστυχως, πολύ αξιόλογα μέλη.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-04-2010, 12:46 #50
να σαι καλα weird λυπαμαι που ηρθαν ετσι τα πραγματα και αναγκαζεσαι να αποχωρησεις,με αυτο τον τροπο
τη γνωμη μου απεναντι στο ολο ζητημα με το πετραν την ειπα και στο αλλο θρεντ
δεν σεβαστηκε την προσωπικοτητα και τα ορια σου και φυσικα δεν βρηκα καμια επιτυχημενη σατιρα σε ολο αυτο.
εχεις δωσει πολλα στο χωρο αυτο,μου ειχες δωσει τη στηριξη σου απλοχερα οταν μπηκα στο φορουμ και σε ευχαριστω
προσωπικα θα μου λειψει πολυ ολη αυτη η ευαισθησια που εβγαζες.
καλη πορεια weird και να μεινεις ετσι παντα οπως εισαι..αυτη η ευαισθητη πλευρα ειναι η αληθεια σου και κανενας δεν μπορει οσο και να χτυπιεται να σε αλλαξει επειδηδεν του ταιριαζεις
σε οσους αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμεΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
15-04-2010, 12:49 #51
Originally posted by Θεοφανία
Μου φαίνεται λίγο σαν μοχλός πίεσης όλο αυτό πάνω στο Νίκο. Δηλαδη: ή θα έρθει το φόρουμ στα μέτρα μου, ή αποχωρώ.
Έχουν αποχωρήσει δεκάδες μέλη από εδώ χωρίς καμια δήλωση. Έχεις αποστασιοποιηθεί και συ κάποια διαστήματα γιατί δεν σου έκανε το κλίμα. Το έχουν κάνει πολλοί.
Όμως, μου φαίνεται λίγο σαν να λες στο Νίκο, ή θα τραβήξεις το αυτί του Πετράν, ή εμένα δεν με ξαναβλέπεις.
Στην πραγματική σου ζωή τι θα έκανες αν αυτό το άτομο ήταν στη δουλειά σου και δεν μπορούσες να φύγεις?
Τοτε θα τον αντιμετώπιζες ή θα πήγαινες στον εργοδότη και θα του έλεγες, ή το λύνεις ή φεύγω?
Λέω οτι με θεωρώ πια αρκετά υγιή για να παραμένω σε αυτό το αυτορυθμιζόμενο μπάχαλο.
Σέβομαι την λογική του Νίκου μα διαφωνώ. Και αυτή την διαφωνία μου, θα την εκφράσω ανοιχτά.
Ετσι πιστεύω οτι πρέπει.
Και θέλεις να σε διαβεβαιώσω?
Οτι μα ότι και να κάνει τώρα ο Νίκος, την απόφασή μου την έχω πάρει.
Την απόφασή μου την έχω πάρει, ότι και να γίνει τώρα.
Θεοφανία, θυμάσαι τι μου είχες πει ε??
Οτι εδώ μεσα δεν είναι η ζωή και να προσέχω, γιατί μπαίνουν πολλα άτομα που με τίποτα δεν θα επέλεγα, να μην αναλώνομαι σε περιττούς καβγάδες.
Στο λέω και εγώ τώρα.
Και θα συνεχίσω να στο λέωΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-04-2010, 12:50 #52
Originally posted by olgaki82
να σαι καλα weird λυπαμαι που ηρθαν ετσι τα πραγματα και αναγκαζεσαι να αποχωρησεις,με αυτο τον τροπο
τη γνωμη μου απεναντι στο ολο ζητημα με το πετραν την ειπα και στο αλλο θρεντ
δεν σεβαστηκε την προσωπικοτητα και τα ορια σου και φυσικα δεν βρηκα καμια επιτυχημενη σατιρα σε ολο αυτο.
εχεις δωσει πολλα στο χωρο αυτο,μου ειχες δωσει τη στηριξη σου απλοχερα οταν μπηκα στο φορουμ και σε ευχαριστω
προσωπικα θα μου λειψει πολυ ολη αυτη η ευαισθησια που εβγαζες.
καλη πορεια weird και να μεινεις ετσι παντα οπως εισαι..αυτη η ευαισθητη πλευρα ειναι η αληθεια σου και κανενας δεν μπορει οσο και να χτυπιεται να σε αλλαξει επειδηδεν του ταιριαζεις
σε οσους αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε
Αυτό έλειπε, να κοβόμαστε στα μέτρα του καθενός.
τρόποι αντίδρασης, υπάρχουνε πολλοί.
όπως το να επιλέγεις που και σε ποιόν να ανοίγεις την πόρτα και να έχεις σταμπάρει καλά την έξοδο κινδύνου.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-04-2010, 12:58 #53
Οχιιιιιιι
δεν θα πας πουθενα ουτε εσυ ουτε η Φυση..ακους εκει..
Δηλαδη τοσος εγωισμος?υπαρχουν αυτοι που σε εκτιμουν ρε παιδι μου..φερεσαι σα τη μανα μου..της ελεγα κατσε βρε σε χρειαζομαι..κι αυτη ελεγε δεν μπορω με στεναχωρησε το περιβάλλον σου..ναι αλλα εγω δεν σε πειραξα πουθενα..
Εγω τι να κανω?θα κλειδωσω την πορτα..
15-04-2010, 12:58 #54
Originally posted by Θεοφανία
Λέω οτι με θεωρώ πια αρκετά υγιή για να παραμένω σε αυτό το αυτορυθμιζόμενο μπάχαλο.
Σέβομαι την λογική του Νίκου μα διαφωνώ. Και αυτή την διαφωνία μου, θα την εκφράσω ανοιχτά.
Ετσι πιστεύω οτι πρέπει.
Και θέλεις να σε διαβεβαιώσω?
Οτι μα ότι και να κάνει τώρα ο Νίκος, την απόφασή μου την έχω πάρει.
Την απόφασή μου την έχω πάρει, ότι και να γίνει τώρα.
Θεοφανία, θυμάσαι τι μου είχες πει ε??
Οτι εδώ μεσα δεν είναι η ζωή και να προσέχω, γιατί μπαίνουν πολλα άτομα που με τίποτα δεν θα επέλεγα, να μην αναλώνομαι σε περιττούς καβγάδες.
Στο λέω και εγώ τώρα.
Και θα συνεχίσω να στο λέω
Ξέρεις πόσες φορές ένιωσα κακοποίηση εδώ μέσα από άτομα που στην πραγματική μου ζωή ούτε που θα έφτυνα , (πόσο μάλλον να τα κάνω και παρέα), και ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω?
Ξέρεις γιατί? Γιατί δεν επιτρέπω σε κανένα να επηρεάζει τις αποφάσεις μου και να βγάζει πάνω μου τις αρωστημένες διαθέσεις του που ξεκινούν απ τη δική του δυστυχία.
Σκέψου το.
15-04-2010, 13:02 #55
Weird μου,
είμαι λυπημένη πολύ.
Δεν πρόλαβα να διαβάσω όσα γράφτηκαν μόνο σκόρπιες γραμμές.
Με λυπεί το γεγονός ότι άτομα σαν εσένα που έχουν προσφέρει πραγματικά κομμάτια της ψυχής τους αναγκάζονται να αποχωρίσουν.
Αναγκάζεσαι να φτάσεις στο σημείο να πάρεις πίσω τόσο έντονες στιγμές μοιράσματος όπως στο θέμα της μαμάς σου,σκέψεις,ποιήματα.Να θέλεις να πάρεις πίσω ότι έδωσες για να προστατευτείς.
Στεναχωριέμαι γιατί θεωρώ απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει από χθες.
Δε με ενδιαφέρουν οι φιλοσοφίες για ελευθερία,δημοκρατία,και καλά ελεύθερη έκφραση όταν αυτή μάλιστα είναι μαχαίρι για τον απέναντι,δε με ενδιαφέρει η αυτορρύθμιση ούτε η επέμβαση των διαχειριστών.Με ενδιαφέρει και με πονά όταν βλέπω απανθρωπιά.
Έλεος δηλαδή.Εννοείται πως είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και της σάτιρας και όλων όσων έχουν λεχθεί και καλά ότι δε μπορείς να δεχθείς γι\'αυτό και βρέθηκες σ\'αυτό το σημείο.
Αλλά ρωτάω.Τι σημαίνει ελευθερία έκφρασης?η ελευθερία υπάρχει μέσα απ\'την ανυπαρξία οποιουδήποτε ορίου?Βγαίνω στο δρόμο κ επειδή δε μου αρέσει η φάτσα του απέναντι αρχίζω να τον βρίζω?Να τη βράσω αυτή την ελευθερία όταν παίρνει από πάνω μου οποιαδήποτε ανθρωπιά.
Και δεν το λέω αυτό χαρακτηρίζοντας τη σάτιρα του πετράν κακή ή απαράδεκτη.Θεωρώ όμως απαράδεκτο εντελώς το γεγονός πως του τονίζεις ότι σε ενοχλεί,δε σ\'αφήνει να εκφραστείς,σε έφερε σε σημείο να ανοίξεις ολόκληρο θέμα ζητώντας τη συμμετοχή του διαχειριστή και υπάρχουν άτομα,όπως εσύ ρέιν που εύκολα λες ότι ζητάει τον αστυνόμο?Να σου πω κάτι?κ γω κ συ αν είμασταν έξω και δεχόμασταν επίθεση ΧΩΡΙΣ(το τονίζω)να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε μόνο προσωπικά στην επίθεση,θα ζητούσαμε έναν αστυνόμο να μας προστατέψει...
Κ μετά απ\'όλα αυτά και με ψυχολογία της weird να πάρει πίσω και το παραμικρό που έδωσε εδώ μέσα και να ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να φύγει χωρίς να θέλει εξαιτίας της συμπεριφοράς(που δεν την κρίνω)ενός ατόμου,πως μπορεί κάποιος να γυρίσει να πει(και ο ίδιος) ότι είχε δίκιο ο πετραν,καλά θα κάνει να συνεχίζει κι ας πάει να λύσει τα θέματά της η weird?
Ελεος ρε παιδιά!!!!
Τι σημαίνει σεβασμός στα συναισθήματα του άλλου?
Πετράν κάνεις μια πλάκα,ένα πείραγμα θα πω εγώ(κ όχι σάτιρα) και ο αποδέκτης νιώθει απαίσια μέσα απ\'αυτήν αλλά ολοσδιόλου δε σε νιάζει λες.Δε σε ενδιαφέρει το τι προκαλεί αυτή η πλάκα σου...
Ο απέναντι νιώθει.Δε φταίει που νιώθει,ούτε θα ΕΠΡΕΠΕ να νιώθει κάπως αλλιώς.Τι θα πει έπρεπε?
Τι μαλακίες είναι αυτές,εγώ είμαι εντάξει με τον εαυτό μου,γουστάρω να τη λέω στον απέναντι γιατί δε μου αρέσει η φάτσα του(δλδ χωρίς λόγο,γιατί αυτό σημαίνει δε μου αρέσει το ύφος γραφής του) και καθόλου δε μ\'ενδιαφέρει για το πως νιώθει...
Εκεί λοιπόν φεύγει και η ελευθερία που με τόσο στόμφο ονομάζουν μερικοί και έρχεται η αναρχία.
Ειλικρινά,επειδή δυστυχώς είμαι οργισμένο άτομο,ξέρετε πόσες φορές μου\'χει έρθει να τα σπάσω όλα γύρω μου?κ όχι μόνο μέσα στο σπίτι μου.Καταπιέζω την ελευθερία μου?
ή μήπως θεωρείται υγιές πράγμα η γελοιοποίηση της έκφρασης κάποιου ανθρώπου που μέσα από κει προσπαθεί να εκφράσει σημαντικά κομμάτια της ψυχής του?επειδή ο κάθε πετραν με την αντίληψή του βλέπει και καλά ένα ψεύτικο προσωπείο.Πρόβλημα δικό του λοιπόν η οπτική του αλλά οφείλει να σεβαστεί κάποια πράγματα.
Δε μπορούμε δλδ να σεβαστούμε ευαίσθητες χορδές?πράγματα που για μας μπορεί να είναι ολόκληρη η ζωή μας και για άλλους ανέκδοτο?ή το αντίστοφο?
Δε σας έχει τύχει κομμάτια της ψυχής σας τόσο σημαντικά κ ιερά για σας, για κάποιον απ\'έξω να είναι ασήμαντα,γελοία,άξια χλευασμού.
Αντί να επικροτήσουμε να μπορούμε να βγάζουμε αυτά τα \'γελοία\' κομμάτια ο καθένας μας φοράμε παρωπίδες δλδ στο όνομα της ανωτερότητας κ της επιφανειακής λογικής?
Εν τέλει ας σεβαστούμε τον απέναντι.
Τόσο κινέζικα είναι όλα αυτά?το να είμαστε ανθρώπινοι?
Όχι,δε θα ήθελα την επέμβαση του διαχειριστή.Θα ήθελα απλά να είμαστε πιο ανθρώπινοι ανεξάρτητα του γεγονότος.
Για μένα ένα γεγονός υπάρχει.Πως μια συμφουρίτισσα από χθες-προχθές ή μπορεί κ από καιρό νιώθει μια δυσενεξία(κ όχι μόνο,νιώθει πως βιάστηκε η ψυχή της εξ ου κ κατέβασε το θέμα στην κακοποίηση.Αυτή έτσι νιώθει,δε θα βάλουμε εμείς σε τάξη το συναίσθημα!!!!!!!!!) με αποκωρύφωμα χθες και κολάμε να αναλύσουμε το σωστό-λάθος της πράξης του πετράν...
Μέγα λάθος κατ εμέ η αδιαφορία στο συναίσθημά της.-
15-04-2010, 13:02 #56
Γιατί δεν επιτρέπω σε κανένα να επηρεάζει τις αποφάσεις μου και να βγάζει πάνω μου τις αρωστημένες διαθέσεις του που ξεκινούν απ τη δική του δυστυχία.
Κι εγώ δεν το επιτρέπω Θεοφανία.
Εκεί έξω.. εκεί έξω παίρνω και δίνω σε πλαίσια αμοιβάιας αποδοχής και κατανοησης και επιλέγω.
Εδώ μέσα, τρώω στην μάπα.
Αρνούμαι να βρίσκομαι σε καθεστώς διαρκούς... αυτοάμυνας απο τον κάθε μην πω τι.
Αυτά.
Δεν νομίζω οτι ωφελεί να το συζητάμε άλλο, απλά διαφωνούμε.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-04-2010, 13:06 #57
Γιατί δεν επιτρέπω σε κανένα να επηρεάζει τις αποφάσεις μου και να βγάζει πάνω μου τις αρωστημένες διαθέσεις του που ξεκινούν απ τη δική του δυστυχία.
Κι εγώ δεν το επιτρέπω Θεοφανία.
Εκεί έξω.. εκεί έξω παίρνω και δίνω σε πλαίσια αμοιβάιας αποδοχής και κατανοησης και επιλέγω.
Εδώ μέσα, τρώω στην μάπα.
Αρνούμαι να βρίσκομαι σε καθεστώς διαρκούς... αυτοάμυνας απο τον κάθε μην πω τι.
Αυτά.
Δεν νομίζω οτι ωφελεί να το συζητάμε άλλο, απλά διαφωνούμε.
Εύχομαι να σε ξαναδώ στη ρίαλ λάιφ.
Έχω καιρό να κάνω τραπεζάτη ψυχοθεραπεία....
15-04-2010, 13:30 #58
Εάν ο Κηπ έθετε δημόσια θέμα ενόχλησης, όπως έκανα και εγώ, θα έπαιρνα θέση.
στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι αγαπητη weird.
χωρις να χρειαζεται περεταιρω διευκρινησεις,
ο καθε που εχει λερωμενη την φωλια του ξερει ποτε πρεπει να σιωπα.
15-04-2010, 13:32 #59
τελικά με τα spreads δεν ασχολείται κανένας ε;
15-04-2010, 13:37 #60
Όποιος επιθυμεί να δει και την άλλη πλευρά των πραγμάτων,γιατί προσωπικά θεωρώ πως μόνο όταν έχουμε εξετάσει γεγονότα και καταστάσεις και από την άλλη-την εκ διαμέτρου αντίθετη-οπτική μπορούμε να έχουμε μία ισορροπία ανάμεσα στον άκρατο συναισθηματισμό και τη στεγνή λογική,θα του πρότεινα να πάει να μελετήσει λίγο το thread \"Ρε παιδιά,βοήθεια\",όπου αυτός ο συναισθηματισμός έδειχνε το πολύ ωμό του πρόσωπο,που για μένα είναι ξεκάθαρα γκεμπελικό.Κάτι σε στυλ θα σε πατήσω στο λαρύγγι αν δεν παραδεχτείς πως το σωστό είναι αυτό που προτάσσω εγώ,αν δεν έρθεις στα νερά της παραδοχής των στεγνών σου μεθόδων και της στατιστικολαγνείας σου θα σε δαιμονοποιήσω,θα σε καλέσω ρομποτικό επιστήμονα,δίχως ίχνος ενσυναίσθησης,ανίκανο να νιώσεις κι εσύ βαθιά,αγνά,αληθινά αισθήματα σαν εμένα,εσύ ανάλγητε Πετράνς που δε λαμβάνεις υπόψιν σου το \"feedback της ψυχής\"και που ευτυχώς που δεν έγινες και ψυχο-lol-γος γιατί δίχως αυτή την ευαισθησία δεν μπορεί κάποιος να μπει στο άδυτο του ψυχανεμιζόμενου,λολ.Κι επειδή κόβω το να έχει κανείς ντομπροσύνη λίγο ανώτερο του να κατέχει τα σκήπτρα της drama queen,κι επειδή εκτός του Κηπ κανένας σε εκείνο το thread δεν υπερασπίστηκε τον άκαρδο σκληροτράχηλο Πετράν,με τον αλύπητο σεξισμό που μας ταπεινώνει,το θεωρώ απαραίτητο να προτείνω να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι πόσο τεχνικά μπορεί κάποιος να χειρίζεται την ευαισθησία του εκμαιεύοντας συγνώμες από έναν άλλο που δεν μπαίνει στον κόπο να απολογείται στον καθένα για το πώς θα εκφράζει την άποψή του.Μου έκανε δεινή εντύπωση πως ενώ ο Πετράν εκεί έτρωγε επίθεση δίχως να την προκαλέσει,πάλι η αδικημένη είχε βγει η weird.:P
Για μένα όλες αυτές οι τακτικές είναι λίγο drama-queen style,δεν της τιμώ καθόλου και γουστάρω περισσότερο τα άτομα που είναι σταθερά στις στάσεις τους(γιατί weird σ\'εκείνο το thread κάθε άλλο παρά σταθερή είδα τη στάση σου απέναντι στον Πετράν,οπότε αυτό που εισέπραξα είναι αυτό που επεσήμανε και η Ρεμ για τα αντιφατικά μηνύματα).Μία τον έτσουζες,μία κρυφογέλαγες,του πέρασες ένα στυλ ναι μωρέ αλλά,και έλα καλέ μου τώρα,όλα εντάξει,πάμε για τη μαγειρίτσα,χεχε,περνάνε κάτι μήνες και φτιάχνεις ένα thread που απευθύνεσαι στη διαχείριση να τον μαζέψει.Ας τον μάζευες εσύ,που έδινες τα μηνύματα αυτά απέναντι στα χαιρέκακα και σεξιστικά λολ και χιχι.
Μπλιεχ δηλαδή...Στα γράφω λίγο χύμα,γιατί θεωρώ πως εσύ το ξεκίνησες,αλλά δεν παίρνεις το βάρος και την ευθύνη της στάσης σου,παρά τα ρίχνεις όλα στον κακό χαρακτήρα του Πετράν.Διαφωνώ κάθετα με οτιδήποτε μου βρωμάει υποκρισία.Μάλλον μοιάζω περισσότερο στον Πετράν αν και γυναίκα,λολοολ.Δεν στην έλεγε γιατί γράφεις ποίηση,στην έλεγε και στη λέει για όλα αυτά τα σκηνικά που τα έβλεπε ως ψεύτικα,που εδώ που τα λέμε,με τέτοια σενάρια που στήθηκαν,τηλεαστυδικαστήρ� �α λαικίστικαθρεντοτόπικς,κι εγώ σάλιασα από απέχθεια.Ιτ μέικς μι θινκ δατ γνωστικοσυμπεριφορική ψηφίζω,όχι ψυχοθεραπεία,λοοολ.:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή