Κάποιες σκέψεις πριν την αποχώρηση. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 170
    Banned
    Originally posted by weird
    Οσο για το να γίνω πιο χοντρόπετση..
    Πιστεύω Κρίνο, οτι εκεί εξω, δεν είναι τόσο ζούγκλα όσο εδώ.

σωστο αυτο, εξω εχει απο ολα και τα καλα και τα κακα.

Το χοντροπετση το εννοουσα δικτυακα χοντροπετση.
    Με την εννοια οτι το δικτυο δεν ειναι το ιδιο πραγμα με την ζωη σου.
    Εμμενω στην ουσια οτι αμα (λεμε τωρα) ειχατε βρεθει προ καιρου σε ενα τριωρο καφε ολες αυτες οι δυσαρεστες ιστοριες δεν θα υπηρχαν.

Πιστεψε με σε αυτο εχω εμπειρια.

Εκεί έξω, πέρα απο τους στοιχειώδεις κανόνες κοινωνικής ( γραπτούς ή αγραφους) συμπεριφοράς, υπάρχει και η έννοια του χώρου, του χρόνου, των φυσικών ορίων, της επιλογής των ατόμων με τα οποία θέλω να συγχρωτίζομαι.

μα μηπως συγχεουμε την ζωη μας, την πραγματικη ζωη μας με το εδω εικονικο?

Νομιζεις δηλαδη εσυ τωρα οτι με την ταδε φιλη του ο Χ πετραν κανει την ιδια πλακα που κανει εδω?
    Οχι φυσικα!!!

Στο νετ δανειζομαστε εαυτους και τους χωνουμε στο αερα.
    Ολα αυτα μεχρι οταν ειναι το ρουτερ ανοικτο.
    Μολις κλεισει, μπακ του ρηαλιτι....

Μπορείς να επιλέγεις πιο ήπιες μεθόδους απο το να εξισωθείς προς τα κάτω.

αν δεν μπορεις να κρατηθεις πανω....

Αυτή είναι η γνώμη μου.
    Σε κάθε περίπτωση,

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές φιλαράκι.

)

να σαι καλα και εγω σε ευχαριστω για την παρεα εδω και χρονια.
    Ελπιζω παντα βεβαια σε δικτυακη επανακαμψη.

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by olgaki82

δεν με νοιαζει η κοντρα σου με τον κιπ,δεν μπορω ομως να βλεπω να μιλας με αυτο τον αναρμοστο τροπο σε εναν ανθρωπο απλα και μονο επειδη διαφωνει μαζι σου.

σε αναρμοστα ατομα ταιριαζουν αναρμοστες απαντησεις.
    Αν δεν το κανω αυτο, ο καθε κηπ θα μπορει να απλωνει τα ποδια του οπου νομιζει.
    Πρεπει ανα πασα στιγμη να γνωριζει το τι παιζει και να μην κανει πως δεν ξερει.

Αλλωστε οπως εχει πει,
    δεν εχει προβλημα με ολα αυτα.
    Αν αποκτησει ευχαριστως να το συζητησω μαζι του.

Θα μου πεις,
    και τι φταις εσυ να τα διαβαζεις....
    Σε αυτο εχεις ενα δικαιο.
    Ομως οπως ειδες και με την weird γιναμε μαρτυρες καταστασεων που και εμενα δεν μου αρεσαν.
    Ετσι ο καθενας αν δεν υπερασπιστει τον εαυτο του και την υποσταση του, ολα μα ολα μπορουν να παρεξηγηθουν.
    Ετσι την υποθεση του κηπ, την δρομολογησε ο ιδιος ετσι οποτε τωρα λουζεται τις επιλογες του.
    Νομιζω οτι αν δεν γνωριζες τον κηπ προσωπικα δεν θα μιλουσες τοσο ασχημα οταν του απευθυνεσαι (βεβαια κ αυτος σου ανταποδιδει τα ιδια ).Μου κανει εντυπωση ομως ποσο εξω επεσες !Οταν τον συναντησες στην κριση που ειχε ,ησουν ενθουσιασμενος με την επαφη που ειχατε κ τον χαρακτηρα του!
    Μετα τι εγινε?σενοχλησε η σχεση του με την Θεοφανια η αποκαλυφτηκε ο χαρατηρας του δικτυακα και εσυ ειχες κανει λαθος?
    Δεν μ ενδιαφερει αν απαντησεις!

Banned
    Originally posted by RainAndWind
    Κρίνο,κάτι τέτοιοι χαρακτηρισμοί για τον Κηπ,έρχονται σε ευθεία αντίθεση με δυσανάλογες ευαισθησίες που ανά καιρούς έχεις επιδείξει για τον Πάνο,την libpa και όσους έχεις αναλάβει κατά καιρούς να διασώσεις από την κακιά ομάδα που κανιβαλίζει και ανθρωποτρώει,λολ.Χμ,τον Κηπ φαίνεται δεν τον εντάσσεις στην ίδια κατηγορία των ψυχικά ασθενούντων που χρειάζονται την ευαίσθητη δικαιογνωμία σου,γιατί άραγε;;;Δεν παίζουν στην ίδια κατηγορία μόνο όσοι τολμούν να σε κρίνουν,ε;:P
    Btw,κανένας άλλος εκτός από εσένα δεν βλέπει τον Κηπ ως μαλακιστήρι,γιατί κανένας άλλος προφανώς δεν έχει τόσο εγωισμό ώστε να θεωρήσει πως όποιος του πάει κόντρα και τολμά,ωιμέ να τον αγγίξει με κριτική,γίνεται αυτόματα εχθρός του.:P

σουρβαιβαλ ντηαρ....
    σουρβαιβαλ.....

η μηπως πρεπει να γινω και εγω weird?
    Λαθος χρυσο μου, οποιος προσπαθησει να με υπονομευσει,
    εχει δυο δρομους:
    Η θα περασει απο πανω μου η εγω απο πανω του.

ΥΓ...... για το πρωτο κομματι που γραφεις και κατηγοροποιεις,
    θα σου πω το εξης απλο, οτι οοοοοοοοοοοολες οι κατινες εχουν την ιδια τυχη..... πανε και κανουν παρεα με τον κηπ....
    Δεν βλεπω να παιζει κατι τετοιο με τα ατομα που αναφερες.

νταξ τωρα?
    Ελα εντάξει, ας μην συγκρίνουμε τον Κηπ με τις χλευάστρες του πετραν τώρα.

Πώς ακριβως σε υπονόμευσε ο κηπ και του φέρεσαι τόσο μα τόσο άσχημα?
    Σου έχω πει, καλύτερα να μιλήσετε οι δυο σας να τα βρείτε επιτέλους.
    Εστω στοιχειωδώς, για μέσα στο φόρουμ, αυτό που λες δηλ σαν σύσταση στην περίπτωσή μου.

δεν συγκρινω,
    αλλα με βολευε....
    :P:P:P

Μου λες να μιλησουμε.....
    ΠΑΛΙ????
    μα 3 ωρες μιλαγαμε, δεν εφτασε??? ποσο πια?

Και ξερεις τι?
    αν δεν ειχαμε μιλησει θα ημουν πιο μαζεμενος,
    γιατι ποτε δεν κρινω τον αλλον με αυστηρα κριτηρια αν δεν τον εχω δει.
    Μπορει να κανω λαθος ρε αδερφε.....

Εδω ομως δεν μιλαω για δικτυακη εικονα, εχω προσωπικη αποψη στο 100%
    Εσυ δεν μπορεις να εισαι σιγουρη για τον πετραν, δεν σου κανει επειδη στην λεει.
    Αν πινατε ενα καφε και ελεγες οτι περασα παρα πολυ καλα, τι θα ελεγες μετα?

Ο κηπ εχει περασει μετα το φλας που εφαγε σε ενα αλλο ακρο που για μενα ειναι περα απο καθε ανοχη.
    Ειναι δικη του επιλογη την οποια την σεβομαι, αλλα την απορριπτω κιολας.

Οποτε ο καθενας ας τραβηξει τον δρομο που επελεξε.
    Απο μεριας μου κανενα απολυτως προβλημα.

Senior Member
    Όποιος επιθυμεί να δει και την άλλη πλευρά των πραγμάτων,γιατί προσωπικά θεωρώ πως μόνο όταν έχουμε εξετάσει γεγονότα και καταστάσεις και από την άλλη-την εκ διαμέτρου αντίθετη-οπτική μπορούμε να έχουμε μία ισορροπία ανάμεσα στον άκρατο συναισθηματισμό και τη στεγνή λογική,θα του πρότεινα να πάει να μελετήσει λίγο το thread \"Ρε παιδιά,βοήθεια\",όπου αυτός ο συναισθηματισμός έδειχνε το πολύ ωμό του πρόσωπο,που για μένα είναι ξεκάθαρα γκεμπελικό.Κάτι σε στυλ θα σε πατήσω στο λαρύγγι αν δεν παραδεχτείς πως το σωστό είναι αυτό που προτάσσω εγώ,αν δεν έρθεις στα νερά της παραδοχής των στεγνών σου μεθόδων και της στατιστικολαγνείας σου θα σε δαιμονοποιήσω,θα σε καλέσω ρομποτικό επιστήμονα,δίχως ίχνος ενσυναίσθησης,ανίκανο να νιώσεις κι εσύ βαθιά,αγνά,αληθινά αισθήματα σαν εμένα,εσύ ανάλγητε Πετράνς που δε λαμβάνεις υπόψιν σου το \"feedback της ψυχής\"και που ευτυχώς που δεν έγινες και ψυχο-lol-γος γιατί δίχως αυτή την ευαισθησία δεν μπορεί κάποιος να μπει στο άδυτο του ψυχανεμιζόμενου,λολ.Κι επειδή κόβω το να έχει κανείς ντομπροσύνη λίγο ανώτερο του να κατέχει τα σκήπτρα της drama queen,κι επειδή εκτός του Κηπ κανένας σε εκείνο το thread δεν υπερασπίστηκε τον άκαρδο σκληροτράχηλο Πετράν,με τον αλύπητο σεξισμό που μας ταπεινώνει,το θεωρώ απαραίτητο να προτείνω να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι πόσο τεχνικά μπορεί κάποιος να χειρίζεται την ευαισθησία του εκμαιεύοντας συγνώμες από έναν άλλο που δεν μπαίνει στον κόπο να απολογείται στον καθένα για το πώς θα εκφράζει την άποψή του.Μου έκανε δεινή εντύπωση πως ενώ ο Πετράν εκεί έτρωγε επίθεση δίχως να την προκαλέσει,πάλι η αδικημένη είχε βγει η weird.:P

Για μένα όλες αυτές οι τακτικές είναι λίγο drama-queen style,δεν της τιμώ καθόλου και γουστάρω περισσότερο τα άτομα που είναι σταθερά στις στάσεις τους(γιατί weird σ\'εκείνο το thread κάθε άλλο παρά σταθερή είδα τη στάση σου απέναντι στον Πετράν,οπότε αυτό που εισέπραξα είναι αυτό που επεσήμανε και η Ρεμ για τα αντιφατικά μηνύματα).Μία τον έτσουζες,μία κρυφογέλαγες,του πέρασες ένα στυλ ναι μωρέ αλλά,και έλα καλέ μου τώρα,όλα εντάξει,πάμε για τη μαγειρίτσα,χεχε,περνάνε κάτι μήνες και φτιάχνεις ένα thread που απευθύνεσαι στη διαχείριση να τον μαζέψει.Ας τον μάζευες εσύ,που έδινες τα μηνύματα αυτά απέναντι στα χαιρέκακα και σεξιστικά λολ και χιχι.

Μπλιεχ δηλαδή...Στα γράφω λίγο χύμα,γιατί θεωρώ πως εσύ το ξεκίνησες,αλλά δεν παίρνεις το βάρος και την ευθύνη της στάσης σου,παρά τα ρίχνεις όλα στον κακό χαρακτήρα του Πετράν.Διαφωνώ κάθετα με οτιδήποτε μου βρωμάει υποκρισία.Μάλλον μοιάζω περισσότερο στον Πετράν αν και γυναίκα,λολοολ.Δεν στην έλεγε γιατί γράφεις ποίηση,στην έλεγε και στη λέει για όλα αυτά τα σκηνικά που τα έβλεπε ως ψεύτικα,που εδώ που τα λέμε,με τέτοια σενάρια που στήθηκαν,τηλεαστυδικαστήρ� �α λαικίστικαθρεντοτόπικς,κι εγώ σάλιασα από απέχθεια.Ιτ μέικς μι θινκ δατ γνωστικοσυμπεριφορική ψηφίζω,όχι ψυχοθεραπεία,λοοολ.:P
    Δεν νομίζω οτι βλέπεις και τις δύο πλευρές των πραγμάτων Ρειν,αλλά αυτό είναι δική μου εκτίμηση.

Οπως εσύ τώρα, αναφέρεις το θέμα του παλαιότερου διαπληκτισμού με τον Πετράν, και η ίδια εγώ το κάνω στο πρώτο μνμ αποχώρησής μου, όταν αναφέρομαι στον παλιότερο καβγά μας. Δεν είναι κάτι κρυφό.
    εξάλλου, έχουμε ήδη μιλήσει πριβέ μετά τον καβγα και ζητήσαμε αμοιβαίες συγνώμες, αναγνωρίζοντας και οι δυο τα λάθη μας. Οπότε είναι λίγο άστοχο να συνδέεις εκείνο σαν πρόκληση για το τώρα.
    Ο καθένας μπορεί να το διαβάσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Και πάλι θα σου πω, δεν ανοίγω λεπτομερή διάλογο, όταν αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το α και το β.
    Το θέμα μου δεν είναι ο πετράν αλλά η διαχείριση του φόρουμ και πώς αυτή δεν ασκείται.

και ποτέ δεν είπα οτι είμαι τέλεια/άψογη ενώ εκείνος βρωμοχαρακτήρας. κάτι που λέω τα λέω χρόνια, δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπέρασμα για τις προθέσεις ή τον χαρακτήρα του αλλου, απο εδώ μέσα.

Συνέχισε να διαφωνείς με οτιδήποτε σου βρωμάει υποκρισία, μόνο που θα πρέπει να βρεις άλλο κρεας, \"να του τα γράφεις λίγο χύμα\".

Ευτυχώς για εμένα.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Οσο για το να γίνω πιο χοντρόπετση..
    Πιστεύω Κρίνο, οτι εκεί εξω, δεν είναι τόσο ζούγκλα όσο εδώ.

σωστο αυτο, εξω εχει απο ολα και τα καλα και τα κακα.

Το χοντροπετση το εννοουσα δικτυακα χοντροπετση.
    Με την εννοια οτι το δικτυο δεν ειναι το ιδιο πραγμα με την ζωη σου.
    Εμμενω στην ουσια οτι αμα (λεμε τωρα) ειχατε βρεθει προ καιρου σε ενα τριωρο καφε ολες αυτες οι δυσαρεστες ιστοριες δεν θα υπηρχαν.

Πιστεψε με σε αυτο εχω εμπειρια.

Εκεί έξω, πέρα απο τους στοιχειώδεις κανόνες κοινωνικής ( γραπτούς ή αγραφους) συμπεριφοράς, υπάρχει και η έννοια του χώρου, του χρόνου, των φυσικών ορίων, της επιλογής των ατόμων με τα οποία θέλω να συγχρωτίζομαι.

μα μηπως συγχεουμε την ζωη μας, την πραγματικη ζωη μας με το εδω εικονικο?

Νομιζεις δηλαδη εσυ τωρα οτι με την ταδε φιλη του ο Χ πετραν κανει την ιδια πλακα που κανει εδω?
    Οχι φυσικα!!!

Στο νετ δανειζομαστε εαυτους και τους χωνουμε στο αερα.
    Ολα αυτα μεχρι οταν ειναι το ρουτερ ανοικτο.
    Μολις κλεισει, μπακ του ρηαλιτι....

Μπορείς να επιλέγεις πιο ήπιες μεθόδους απο το να εξισωθείς προς τα κάτω.

αν δεν μπορεις να κρατηθεις πανω....

Αυτή είναι η γνώμη μου.
    Σε κάθε περίπτωση,

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές φιλαράκι.

)

να σαι καλα και εγω σε ευχαριστω για την παρεα εδω και χρονια.
    Ελπιζω παντα βεβαια σε δικτυακη επανακαμψη.

))))

Περιττό να σου πω οτι συμφωνώ στα παραπάνω.

Senior Member
    [quote]Originally posted by weird
    Originally posted by katerinaki
    Νομιζω οτι δεν εχεις το δικαιωμα να αποχωρησεις γιατι εχεις την ικανοτητα να απαλυνεις κ να κατανοεις τον πονο που πολλοι βγαζουν σ αυτο το φορουμ!Γιατι ασχολεισαι με την αρενα της διανοητικοποιησης και ξεχνας την ποιηση σου?
    Η προσωπικοτητα σου θιχτηκε κ θυμωσε κ αντεδρασε!Μην ασχολεισαι πολυ μαζι της μη της δινεις πεδιο να θεριεψει,συνεχισε να γραφεις στο φορουμ οποτε μπορεις γιατι προσφερεις κ αυτο ειναι το πιο σημαντικο κ για σενα κ για το forum!
    Κατερίνα, δεν είναι μια απλή κόντρα ανάμεσα στην αδυναμία της διανοητικοποίησης να εκτιμήσει και να σεβαστεί το συναίσθημα...

Αυτό ήταν η αφορμή να ξεχειλίσει το ποτήρι.
    Νιώθω οτι εδώ μέσα πια, γίνονται πολλές κακοήθειες και το νιώθω ανήθικο να εξακολουθήσω να ασχολούμαι με την ποίησή μου...Αλλά πιο ηθικό, το να θίξω με την ηχηρή απουσία μου, κάποια κακώς κείμενα.

Δεν γίνεται να υποστηρίζω, όταν ο χώρος γύρω μου είναι αρένα.
    Αυτό το βλέπω σαν συνώνυμο κοινωνικής ευαισθησίας.
    Δεν γίνεται να κλείνω τα μάτια.

Σ ευχαριστώ καλή μου για τα λόγια σου. [/quote

-νιώθω ανήθικο να εξακολουθήσω να ασχολούμαι με την ποίησή-

Δεν εννοω να γραφεις ποιηματα και να τα διαβαζουν λιγοι ποιητες! Λεω οτι ειναι να ανηθικο να μη προσφερεις βοηθεια σαυτους που τοχουν αναγκη και καταφευγουν σαυτο το φορουμ οχι για να περασει η ωρα τους αλλα για να μη τρελλαθουν εντελως!
    Ειναι πολυ σωστο για την προσωπικοτητα σου το να αποχωρησεις αλλα καθολου σωστο για την εσωτερικη σου εξελιξη!(συμφωνα με τον νομο της προσφορας)

Banned
    Originally posted by Arsi

Πετράν κάνεις μια πλάκα,ένα πείραγμα θα πω εγώ(κ όχι σάτιρα) και ο αποδέκτης νιώθει απαίσια μέσα απ\'αυτήν αλλά ολοσδιόλου δε σε νιάζει λες.Δε σε ενδιαφέρει το τι προκαλεί αυτή η πλάκα σου...
    Ο απέναντι νιώθει.Δε φταίει που νιώθει,ούτε θα ΕΠΡΕΠΕ να νιώθει κάπως αλλιώς.Τι θα πει έπρεπε?

επειδη δικτυακός γνωριζομαστε αρκετα,
    παιρνω το θαρρος να πω οτι ετσι ακριβως ειναι.

Αλλιως, τοσο καιρο,
    τονοι και τονοι πραγματων ου εχουν γραφτει πανε στο βροντο....

Με συγχωρειται,
    αλλα οποτε δειξει συναισθηματα εδω μεσα,
    ειτε καλα ειτε κακα,
    τα εννοουσα και προσπαθω να κρατιεμαι σε αυτο το μοτιβο.

Banned
    Originally posted by pelariry
    τελικά με τα spreads δεν ασχολείται κανένας ε;

χεστα μαυρα χαλια....

Πάνω από τις 400 μονάδες το spread

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010, 11:07

Επιστροφή στο πρόσφατο παρελθόν, για το κρατικό κόστος δανεισμού.

Οι διεθνείς αγορές συνεχίζουν το αδυσώπητο κερδοσκοπικό παιχνίδι κατά της Ελλάδας, πιέζοντας με αυτόν τον τρόπο την ελληνική κυβέρνηση να προσφύγει τελικά σε αυτόν τον πολυδιαφημιζόμενο διπλό μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Πάνω από τις 420 μονάδες βάσης ενισχύθηκε το spread στο 10ετές ομόλογο, καθώς εντείνονται οι πιέσεις από τις αγορές για να προσφύγει η Ελλάδα στον μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ, ώστε να πείσει τους επενδυτές ότι μπορεί να αποφύγει το εφιαλτικό -και αρκετά μακρινό- ενδεχόμενο της χρεοκοπίας.

Συγκεκριμένα, η διαφορά απόδοσης του 10ετούς κρατικού ομολόγου αναφοράς με τον αντίστοιχο γερμανικό τίτλο διευρύνθηκε μέχρι τις 427 μονάδες βάσης, ενώ άνοιξε στις 393, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg.
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=124461&cid=8

τι πιστευεις θα την αποφυγουμε την χρεωκοπια η μπα?

Senior Member
    Σίγουρα αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τα πράγματα weird.Aλλά αν μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί και να συνυπάρχουμε,τότε έχουμε κάνει και ένα βήμα παραπάνω.Στο έλεγε και ο Πετράν αυτό,δεν το καταλάβαινες,πως στα πλαίσια της συνύπαρξης θα μπορούσες να αποφασίσεις να αποδεχόσουν και τη δική του διάσταση,σαν ενήλικας.
    Τέσπα,είναι δική σου απόφαση,σου εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σου,να είσαι υγιής και δυνατή.Cheers.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σίγουρα αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τα πράγματα weird.Aλλά αν μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί και να συνυπάρχουμε,τότε έχουμε κάνει και ένα βήμα παραπάνω.Στο έλεγε και ο Πετράν αυτό,δεν το καταλάβαινες,πως στα πλαίσια της συνύπαρξης θα μπορούσες να αποφασίσεις να αποδεχόσουν και τη δική του διάσταση,σαν ενήλικας.
    Τέσπα,είναι δική σου απόφαση,σου εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σου,να είσαι υγιής και δυνατή.Cheers.
    Την κατανοώ την διάστασή του, δεν δικαιολογώ τις χλεύες και τις ειρωνίες όμως, το να τις τρώω στην μάπα απο κάθε κατεύθυνση, στα πλαίσια του φόρουμ, απο οποιοδήποτε μέλος. Δεν μιλώ επι του προσωπικού με τον πετράν.

Με την καμία όμως.

Και φυσικα κατανοώ την λογική της διαχείρισής, δεν την αποδέχομαι όμως, για τους λόγους που εξέθεσα.
    Δεν θα ήθελα να σε χαρακτηρίσω ως ενήλικα ή μη, αλλά να απαντήσω στην κριτική σου με την δική μου κριτική, οτι αν και εύστοχη σε κάποια πράγματα, σε κάποια άλλα αστοχείς τελείως...
    είναι δικό σου θέμα αν θα δεχθείς ως φάλτσο ή σωστό αυτό που λέω.

Στο τέλος τέλος,ας αποδεχθούμε την διαφορετική οπτική μας Ρειν και ας προχωρήσουμε.
    Καλή συνέχεια και σε εσένα.

Banned

για όλα αυτά τα σκηνικά που τα έβλεπε ως ψεύτικα,

φανταζομαι καταλαβαινεις πως νιωθει καποιος, οταν αυτα που βρισκεις ψευτικα για τον αλλον ειναι η πραγματικοτητα του ε?
    Και οχι εικονικη αλλα ουσιας....

Αλλα αν το καταλαβαινες θα το εγραφες?
    βεβαια οχι.

Κατα τα αλλα,
    πολλα απο αυτα που γραφει η weird, μου φαινονται περιεργα για τα γουστα μου, αλλες φορες βαρετα, και εννοω τα στιχακια ετσι, οχι αλλα κειμενα.

Ποτε μου δεν σκεφτηκα ομως,
    να παρω αυτο το στυλακι για να το κανω κατι αλλο.
    Αν εμπαινα σε αυτο το τριπακι ποτε μου, θα της εγραφα,
    weird γραφεις μπουρδες, αυτο σκεφτομαι και στο λεω.

Α! και επειδη ο χειροτερος ειρωνας εδω μεσα ειμαι εγω,
    (παρακαλω μην μου το αμφισβητησετε αυτο)
    ειναι διαφορετικο να ειρωνευεσαι τον αλλο σε τετ α τετ και διαφορετικο να το κανεις πασα σε αλλο προσωπο.
    Κατι που εγω τουλαχιστον ΔΕΝ το εχω κανει ποτε μου και φυσικα δεν θα το αλλαζα αυτο ποτε μου.

Οτι λογαριασμους εχω με τον καθενα θα τους λυσω μαζι του και μεσω τριτων.

Νταξ?

Λογω διατριβης,
    επιτρεψτε μου να εχω αποψη για το θεμα.

Senior Member
    [quote]Originally posted by katerinaki
    Νομιζω οτι δεν εχεις το δικαιωμα να αποχωρησεις γιατι εχεις την ικανοτητα να απαλυνεις κ να κατανοεις τον πονο που πολλοι βγαζουν σ αυτο το φορουμ!Γιατι ασχολεισαι με την αρενα της διανοητικοποιησης και ξεχνας την ποιηση σου?
    Η προσωπικοτητα σου θιχτηκε κ θυμωσε κ αντεδρασε!Μην ασχολεισαι πολυ μαζι της μη της δινεις πεδιο να θεριεψει,συνεχισε να γραφεις στο φορουμ οποτε μπορεις γιατι προσφερεις κ αυτο ειναι το πιο σημαντικο κ για σενα κ για το forum!
    Κατερίνα, δεν είναι μια απλή κόντρα ανάμεσα στην αδυναμία της διανοητικοποίησης να εκτιμήσει και να σεβαστεί το συναίσθημα...

Αυτό ήταν η αφορμή να ξεχειλίσει το ποτήρι.
    Νιώθω οτι εδώ μέσα πια, γίνονται πολλές κακοήθειες και το νιώθω ανήθικο να εξακολουθήσω να ασχολούμαι με την ποίησή μου...Αλλά πιο ηθικό, το να θίξω με την ηχηρή απουσία μου, κάποια κακώς κείμενα.

Δεν γίνεται να υποστηρίζω, όταν ο χώρος γύρω μου είναι αρένα.
    Αυτό το βλέπω σαν συνώνυμο κοινωνικής ευαισθησίας.
    Δεν γίνεται να κλείνω τα μάτια.

Σ ευχαριστώ καλή μου για τα λόγια σου. [/quote

-νιώθω ανήθικο να εξακολουθήσω να ασχολούμαι με την ποίησή-

Δεν εννοω να γραφεις ποιηματα και να τα διαβαζουν λιγοι ποιητες! Λεω οτι ειναι να ανηθικο να μη προσφερεις βοηθεια σαυτους που τοχουν αναγκη και καταφευγουν σαυτο το φορουμ οχι για να περασει η ωρα τους αλλα για να μη τρελλαθουν εντελως!
    Ειναι πολυ σωστο για την προσωπικοτητα σου το να αποχωρησεις αλλα καθολου σωστο για την εσωτερικη σου εξελιξη!(συμφωνα με τον νομο της προσφορας)
    Λοιπόν, θα κάνω κάτι για αυτό. Ισως ανοίξω μια δική μου σελίδα με σκέψεις και ποιήματα, και όποιος θέλει να μπαίνει να εκφράζεται.

Μου έδωσες μια καλή ιδέα.
    Κατερινάκι, με προβλημάτισε η τελευταία φράση σου.

Σ ευχαριστώ.

Banned

Νομιζω οτι αν δεν γνωριζες τον κηπ προσωπικα δεν θα μιλουσες τοσο ασχημα οταν του απευθυνεσαι (βεβαια κ αυτος σου ανταποδιδει τα ιδια ).Μου κανει εντυπωση ομως ποσο εξω επεσες !Οταν τον συναντησες στην κριση που ειχε ,ησουν ενθουσιασμενος με την επαφη που ειχατε κ τον χαρακτηρα του!
    Μετα τι εγινε?σενοχλησε η σχεση του με την Θεοφανια η αποκαλυφτηκε ο χαρατηρας του δικτυακα και εσυ ειχες κανει λαθος?
    Δεν μ ενδιαφερει αν απαντησεις!

καλα το τελευταιο γιατι το γραφεις?
    παντα απαντω σε οτι με ρωτανε, τεσπα...

Με τον κηπ ειμασταν μια χαρα καιμαλιστα ημουν συγκινημενος για το ταξιδι και την ολη επαφη μας.

Δεν με ενοχλησε η σχεση του με καμια θεοφανια, αυτο ελειπε....
    Με ενοχλησε γιατι ανακαλυψα εκ των υστερων οτι μπορει να εμπλακει σε καταστασεις που τις θεωρω το λιγοτερο χυδαιες.

Να στο πω αλλιως,
    αν το ολο σκηνικο ειχε γινει πριν,
    δεν θα ασχολιομουν καθολου ουτε με το κηπ ουτε τι κανει ουτε τιποτα.
    Για το θεμα θα πεταγα ενα σχολιο, φιλε μου μαλακια εκανες και τελος.

Μεχρι να αναθεωρησει ολη αυτη την σταση του,
    η δικη μου θα ειναι αυτη ακριβως.
    Αν αυτο δεν συμβει ποτε, τοτε ποτε και εγω.

Και δινω βαρυτητα ακριβως γιατι εχω ολοκληρωμενη εικονα και οχι μια δηθεν δικτυακη.

Senior Member

για όλα αυτά τα σκηνικά που τα έβλεπε ως ψεύτικα,

φανταζομαι καταλαβαινεις πως νιωθει καποιος, οταν αυτα που βρισκεις ψευτικα για τον αλλον ειναι η πραγματικοτητα του ε?
    Και οχι εικονικη αλλα ουσιας....
    Δεν νομίζω οτι το καταλαβαίνει Κρίνο,
    γι αυτό δεν κατηγορώ κανέναν.
    Και στα υπόλοιπα που λες για την ειρωνία συμφωνώ.

Ας το αφήσουμε εδω

Θα ήθελα να κλείσει αρμονικά αυτή η σελίδα.
    Μην συνεχίζετε κρίσεις, επικρίσεις και διαμάχες εδω.

Ας μείνει έτσι.

Senior Member
    Θα ήθελα να συμπληρώσω κάποια πράγματα.. η όλη φιλοσοφία της αυτορύθμισης, οδηγεί στην ιδέα του φόρουμ αυτοάμυνας..Κι όμως, αυτό που είδα να συμβαίνει, όχι μόνο επι του δικού μου προσωπικού τωρινού καβγα, αλλά και παλιότερα, είναι να δικαιολογούν τους εαυτούς τους οι επιτιθέμενοι, καθώς ο άλλος, πρέπει να βρει έναν τρόπο να το διαχειριστεί. Είτε με το νταιλίκι του, είτε με την αδιαφορία του.
    Κάποτε είπες Νίκο, ότι απογοητεύεσαι που βλέπεις τα εκάστοτε μέλη, να μην «ενεργοποιούνται» για να καταδικάσουν συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την φιλοσοφία της κοινότητας.
    Πάνω σε αυτό, έχω να πω το εξής.
    Θα μπορούσα να παρομοιάσω την κατάσταση του φόρουμ με εκείνη του δρόμου, που πολλά άτομα ταυτόχρονα θέλουν να διασχίσουν, αλλά δεν υπάρχει φανάρι που να ρυθμίζει στοιχειωδώς, ποιόν χώρο θα καταλάβει ο ένας και πότε θα περάσει ο άλλος. Έτσι, το μεμονωμένο άτομο, αν θέλει να περάσει τον δρόμο, για να μην τον πατήσει κανενας άλλος με το αμάξι του ( χλευασμοί, βρισιές, ειρωνίες, χτυπήματα κάτω από την μέση, σεξισμός), θα πρεπει να βρει έναν τρόπο, κάθε φορά, αφού δεν υπάρχουν σηματοδότες και κοινοί κώδικες συμπεριφοράς.
    Έτσι, θα πρέπει είτε να σταματήσει κάπως το αμάξι ( νταϊλίκι, μια σου και μια μου, μετά από ενδεχομένως πολλές φορές ψύχραιμης αντιμετώπισης) είτε να βρει έναν τρόπο να περάσει τρέχοντας ή ανάμεσα από τα διάφορα αμάξια ( αδιαφορία). Σε κάθε περίπτωση, να βαδίσει ήρεμα σαν άνθρωπος, δεν μπορεί.
    Ενδεχομένως σε κάποιον ο οποίος δεν έχει γράψει χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης, δίνοντας και την ψυχή του σε αυτά, ούτε έχει εξομοληγηθεί εδώ μέσα πράγματα που στο ημερολόγιό του το ίδιο, δεν τα έχει γράψει, το φόρουμ να φαίνεται σαν ένα από τα πολλά φόρουμ και να το βλέπει με μια πολύ χαλαρή ματιά το τι γίνεται σε αυτό.
    Αλλά και πάλι, σάπμως και εγώ, πολλές φορές δεν είδα τα πράγματα με μια χαλαρή ματιά? Όλο αυτό το σκηνικό χλεύης που υπέστην από τον Πετράν, με ξύπνησε, με ταρακούνησε. Και διαπίστωσα, ότι έχουν γίνει πολύ πολύ χειρότερα σκηνικά. Στα οποία, έκλεινα τα μάτια. Και έχουνε γίνει και από μέλη που μου είναι συμπαθή, και από μέλη που αντιπαθώ. Και δεν επεδείκνυα κάθε φορά την ίδια ευαισθησία. Ευτυχώς όμως, τώρα, ξύπνησα. Τώρα, είμαι λιγότερο επιλεκτική στην ευαισθησία μου. Μπορώ να δω καθαρά, ότι πολλές φορές έχουνε πληγωθεί άνθρωποι εδώ μέσα, και εμένα ούτε που πήγε το μυαλό μου. Μπορώ να πω με θυμό ότι αρνούμαι να συμμετάσχω σε ένα φόρουμ- αρένα και να βλέπω καθαρά τις κακοήθειες που πλέον έχουνε γίνει συνήθεια και δεδομένες.

Το να αντιδρά μάλιστα κανείς, να θεωρείται ευθιξία, υπερβολή και να καλείται να βρει έναν τρόπο να γίνει πιο…χοντρόπετσος, να μην είναι τόσο υπερευαίσθητος.. να μην είναι τόσο άνθρωπος θα έλεγα. Γιατί έτσι είναι η ζωή έκει έξω ( κολυμπάμε στον παραλογισμό μου φαίνεται). Ας βρει ο καθένας έναν τρόπο να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις κακοήθειες ή να πουλά νταιλίκι και όλα οκ. Καλείσαι μάλιστα να σχετιστείς με άτομα που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο για να κάνουν το καυστικό χιουμοράκι ή τις επιθέσεις τους και που στην καθημερινότητά σου, ούτε καλημέρα δεν θα τους έλεγες.
    Με το να μπλέκεται κανείς σε αγώνες αυτοάμυνας ( πολλές φορές όταν βρεθεί σε μια ευάλωτη στιγμή), είναι σαν να παίζει ένα παιχνίδι σε μια αρένα, όπου καλείται να υπερασπιστεί τον εαυτό του από άλλους παίκτες. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, αυτό συμβάλλει στα φαινόμενα πολύωρης παραμονής μέσα στο φόρουμ ( ενώ αν αναχαιτιζόταν η ένταση αυτό φυσικά δεν θα γινόταν) και κολλήματος. Μου το έχουνε πει και το έχω δει και σε άλλα μέλη, να μην μπορούν να συγκεντρωθούν σε κάτι, γιατί σκέφτονται την τάδε προσβολή που τους πετάχτηκε και πώς θα απαντήσουν. Ακόμα και αυτοί που είναι υπεράνω, κάποια στιγμή, την πατάνε.
    Αυτό, Νίκο μου, που επίσης με στεναχωρεί, είναι ότι με άλλα μέλη, έχουμε συζητήσει πόσο δύσκολο είναι πια, να μπει κανείς και να γράψει άφοβα, ελεύθερα, με την καρδιά του εδώ μέσα, αυτό το αληθινό που θέλει να καταθέσει με την ψυχή του.
    Φοβάται, τις αντιδράσεις, στεναχωρήθηκα όταν μια κοπέλα μου είπε ότι δεν γράφει κάτι που θα ήθελε πολύ να μοιραστεί, λέγοντας ότι ποτέ δεν θα έγραφε κατι τόσο δικό της εδω μέσα, να πέσουν να την φάνε. Επίσης, σε πολλούς έχω πει να μπούνε να συμμετάσχουν και μου είπαν ένα θορυβώδες, όχι, όπως η κολλητή μου. Η αιτιολογία της είναι ότι , με αυτά που είδαν τα ματάκια της ( αυτό το καλοκαίρι ήταν) δεν είχε καμια διάθεση, αν και το είχε πολύ ανάγκη τότε.
    Τι να κάνουμε, είπαμε, παλιά ήταν αλλιώς. Πλέον, έχεις και τον πετράν να σου κάνει βίαιες \"υποδείξεις\" για το πόσο λυρικά ή αγαπησιάρικά γράφεις, τόσο ξέφραγο αμπέλι και τόσο απροστάτευτος αφέθηκε αυτός ο χώρος. Και όταν λέω προστασία, δεν εννοώ σωματοφύλακες. Εννοώ μια στοιχειώδη παρουσία της διαχείρισης στον χώρο.
    Κλείνοντας Νίκο, θα ήθελα να σου πω ότι θέλω να σβήσω κάποια πολύ προσωπικά μου που έχω γράψει εδώ μέσα, σχετικά με την μητέρα μου, τα άλλα μέλη της οικογένειας και άλλα βιώματά μου, καθώς και τα ποιήματά μου που δειλά δειλά εδώ μέσα άρχισα να γράφω, γιατί δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να εξακολουθήσουν να μένουν εδώ, έτσι όπως έχει γίνει πλέον το φόρουμ.
    Αυτά.

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast