Results 76 to 90 of 170
-
15-04-2010, 14:45 #76
Originally posted by RainAndWind
Κρίνο,κάτι τέτοιοι χαρακτηρισμοί για τον Κηπ,έρχονται σε ευθεία αντίθεση με δυσανάλογες ευαισθησίες που ανά καιρούς έχεις επιδείξει για τον Πάνο,την libpa και όσους έχεις αναλάβει κατά καιρούς να διασώσεις από την κακιά ομάδα που κανιβαλίζει και ανθρωποτρώει,λολ.Χμ,τον Κηπ φαίνεται δεν τον εντάσσεις στην ίδια κατηγορία των ψυχικά ασθενούντων που χρειάζονται την ευαίσθητη δικαιογνωμία σου,γιατί άραγε;;;Δεν παίζουν στην ίδια κατηγορία μόνο όσοι τολμούν να σε κρίνουν,ε;:P
Btw,κανένας άλλος εκτός από εσένα δεν βλέπει τον Κηπ ως μαλακιστήρι,γιατί κανένας άλλος προφανώς δεν έχει τόσο εγωισμό ώστε να θεωρήσει πως όποιος του πάει κόντρα και τολμά,ωιμέ να τον αγγίξει με κριτική,γίνεται αυτόματα εχθρός του.:P
Μια αστειότητα που σημειώθηκε ας πούμε, είναι να ζητάς Γουίρντ απ\' τη Μάριαν να μη σου \'χαλάσει\' το άλλο σου θρεντ, ενώ μόλις είχε ΒΡΙΣΤΕΙ από τον ... καλό σου Κρίνο, γιατί ήταν εκτός θέματος ας πούμε;... μα λίγο παρακάτω ο ίδιος έχει κολλήσει εμμονικά στο να αποκαλύψει τις... σεξουαλικές διαθέσεις του Πετράν. Έκανε απανωτά την ίδια ερώτηση και αδυνατούσε να καταλάβει την απάντηση - πραγματικά ΔΕ μπορεί ο άνθρωπος... εκεί γιατί δε του ζήτησες να μη συνεχίσει να βγαίνει εκτός θέματος στο φλέγον ζήτημά σου;... κι αυτά είναι ελάχιστα μπροστά σε άλλα.
Θεωρώ αναξιοπιστία να επικαλείται κανείς \'καθαρή και αντικειμενική κρίση\' όσο αυτή είναι εφικτή, δείχνοντας απροκάλυπτα τη μεροληψία του υπέρ αυτών που όπως είπα και πριν προχωρούν οι ίδιοι σε ύβρεις και επιθέσεις μιας και δεν έχουν να επιδείξουν κάτι άλλο...
Δεν έχω κάνει \'λάθος\' καθώς κάνω παράθεση σε απάντηση της Ρέίν για να σου πω αυτά που θέλω φυσικά... κι αν θέλεις να το πάω και ακόμη πιο \'βαθιά\' - μιας και είναι της δικής μου \'δυναμικής\' και το κατααφέρνω - επέτρεψες και κάτι άλλο απ\' το άλλο \'προσφιλές\' και \'αγαπητό\' σου μέλος... να αναφερθεί σε... επίθεση που της έκαναν, λέει, με χλευασμούς και ύβρεις... αυτό κι αν είναι ανέκδοτο. Να τσουβαλιάζει άπαντες δεν είναι;... ας πάρει μια - μια τις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν, κι αν βρει έστω και μια που να αποτελεί ύβρη ή χλευασμό, ας μου σφυρίξει και κλέφτικα... εσένα βλέπω όμως πως δε σου κάνει \'κούκου\' - μέσα στο ίδιο σου το θρεντ ξανατονίζω - το να παραποιούνται οι έννοιες των λέξεων. Βλέπεις, η αγαπητή σου αυτή κυρία, έχει την εντύπωση ότι θα μας... πονέσει καθώς θα διορθώσει ένα γραμματικό ή συντακτικό λάθος. Αλλά μόνο αυτό ΜΠΟΡΕΙ... στο να προσπαθεί όμως να αλλοιώσει το σκεπτικό και την άποψη των άλλων που καταδεικνύει με πλήρη ΕΥΘΥΤΗΤΑ το τί ακριβώς κάνει εδώ μέσα, ενημέρωσέ την ότι έχει αποτύχει παταγωδώς... το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ο συνοδοιπόρος της κακοποιεί ανελέητα την ελληνική γλώσσα αλλά ως γνωστόν η ίδια έχει θέμα και με την όραση...
Ρέϊν, αν μου επιτρέπεις, έχεις αρχίσει να \'χάνεις\' την ποιότητά σου καθώς κατέδειξες πάνω - κάτω τα ίδια πράματα. Μέχρι εκεί είναι η ποιότητα βλέπεις. Και χάνεται όταν κανείς αποφασίζει να είναι αμερόληπτος...
Πάντως, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από αυτή που θέλει κάποιους ανθρώπους να πιστεύουν ότι οι επειδή θεωρούν κατώτερους όλους τους άλλους, μπορούν να πατήσουν πάνω σε όλους. Θα φάνε τα μούτρα τους όμως, γιατί έννοιες όπως η θρασυδειλία, ο κομπλεξισμός, η χολή και η κακεντρέχεια συνάδουν με τις συμπεριφορές τους και το χαρακτήρα τους... με τις μουλωχτές συμπεριφορές δηλαδή. Και καλά θα κάνουν να το πάρουν απόφαση. Ότι όχι μόνο είναι όλοι οι άνθρωποι \'ψυχικώς πάσχοντες\', αλλά και ότι η απέχθεια που δείχνουν στην πραγματικότητα για τους \'καημένους\' τους \'αδύναμους\', καταδεικνύει περίτρανα το πόσο κενοί και ρηχοί είναι στην προσπάθειά τους να πείσουν ότι ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Δυστυχώς, πολλοί πέφτουν σε τέτοιες στημένες παγίδες. Και δυστυχώς σε αυτούς τους ανθρώπους ποντάρουν και πατάνε για να αναρριχηθούν...
... αστειότητες καλή μου Γουίρντ, ειλικρινά...
- 15-04-2010, 14:53 #77
Originally posted by Alobar
Originally posted by RainAndWind
Κρίνο,κάτι τέτοιοι χαρακτηρισμοί για τον Κηπ,έρχονται σε ευθεία αντίθεση με δυσανάλογες ευαισθησίες που ανά καιρούς έχεις επιδείξει για τον Πάνο,την libpa και όσους έχεις αναλάβει κατά καιρούς να διασώσεις από την κακιά ομάδα που κανιβαλίζει και ανθρωποτρώει,λολ.Χμ,τον Κηπ φαίνεται δεν τον εντάσσεις στην ίδια κατηγορία των ψυχικά ασθενούντων που χρειάζονται την ευαίσθητη δικαιογνωμία σου,γιατί άραγε;;;Δεν παίζουν στην ίδια κατηγορία μόνο όσοι τολμούν να σε κρίνουν,ε;:P
Btw,κανένας άλλος εκτός από εσένα δεν βλέπει τον Κηπ ως μαλακιστήρι,γιατί κανένας άλλος προφανώς δεν έχει τόσο εγωισμό ώστε να θεωρήσει πως όποιος του πάει κόντρα και τολμά,ωιμέ να τον αγγίξει με κριτική,γίνεται αυτόματα εχθρός του.:P
Μια αστειότητα που σημειώθηκε ας πούμε, είναι να ζητάς Γουίρντ απ\' τη Μάριαν να μη σου \'χαλάσει\' το άλλο σου θρεντ, ενώ μόλις είχε ΒΡΙΣΤΕΙ από τον ... καλό σου Κρίνο, γιατί ήταν εκτός θέματος ας πούμε;... μα λίγο παρακάτω ο ίδιος έχει κολλήσει εμμονικά στο να αποκαλύψει τις... σεξουαλικές διαθέσεις του Πετράν. Έκανε απανωτά την ίδια ερώτηση και αδυνατούσε να καταλάβει την απάντηση - πραγματικά ΔΕ μπορεί ο άνθρωπος... εκεί γιατί δε του ζήτησες να μη συνεχίσει να βγαίνει εκτός θέματος στο φλέγον ζήτημά σου;... κι αυτά είναι ελάχιστα μπροστά σε άλλα.
Θεωρώ αναξιοπιστία να επικαλείται κανείς \'καθαρή και αντικειμενική κρίση\' όσο αυτή είναι εφικτή, δείχνοντας απροκάλυπτα τη μεροληψία του υπέρ αυτών που όπως είπα και πριν προχωρούν οι ίδιοι σε ύβρεις και επιθέσεις μιας και δεν έχουν να επιδείξουν κάτι άλλο...
Δεν έχω κάνει \'λάθος\' καθώς κάνω παράθεση σε απάντηση της Ρέίν για να σου πω αυτά που θέλω φυσικά... κι αν θέλεις να το πάω και ακόμη πιο \'βαθιά\' - μιας και είναι της δικής μου \'δυναμικής\' και το κατααφέρνω - επέτρεψες και κάτι άλλο απ\' το άλλο \'προσφιλές\' και \'αγαπητό\' σου μέλος... να αναφερθεί σε... επίθεση που της έκαναν, λέει, με χλευασμούς και ύβρεις... αυτό κι αν είναι ανέκδοτο. Να τσουβαλιάζει άπαντες δεν είναι;... ας πάρει μια - μια τις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν, κι αν βρει έστω και μια που να αποτελεί ύβρη ή χλευασμό, ας μου σφυρίξει και κλέφτικα... εσένα βλέπω όμως πως δε σου κάνει \'κούκου\' - μέσα στο ίδιο σου το θρεντ ξανατονίζω - το να παραποιούνται οι έννοιες των λέξεων. Βλέπεις, η αγαπητή σου αυτή κυρία, έχει την εντύπωση ότι θα μας... πονέσει καθώς θα διορθώσει ένα γραμματικό ή συντακτικό λάθος. Αλλά μόνο αυτό ΜΠΟΡΕΙ... στο να προσπαθεί όμως να αλλοιώσει το σκεπτικό και την άποψη των άλλων που καταδεικνύει με πλήρη ΕΥΘΥΤΗΤΑ το τί ακριβώς κάνει εδώ μέσα, ενημέρωσέ την ότι έχει αποτύχει παταγωδώς... το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ο συνοδοιπόρος της κακοποιεί ανελέητα την ελληνική γλώσσα αλλά ως γνωστόν η ίδια έχει θέμα και με την όραση...
Ρέϊν, αν μου επιτρέπεις, έχεις αρχίσει να \'χάνεις\' την ποιότητά σου καθώς κατέδειξες πάνω - κάτω τα ίδια πράματα. Μέχρι εκεί είναι η ποιότητα βλέπεις. Και χάνεται όταν κανείς αποφασίζει να είναι αμερόληπτος...
Πάντως, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από αυτή που θέλει κάποιους ανθρώπους να πιστεύουν ότι οι επειδή θεωρούν κατώτερους όλους τους άλλους, μπορούν να πατήσουν πάνω σε όλους. Θα φάνε τα μούτρα τους όμως, γιατί έννοιες όπως η θρασυδειλία, ο κομπλεξισμός, η χολή και η κακεντρέχεια συνάδουν με τις συμπεριφορές τους και το χαρακτήρα τους... με τις μουλωχτές συμπεριφορές δηλαδή. Και καλά θα κάνουν να το πάρουν απόφαση. Ότι όχι μόνο είναι όλοι οι άνθρωποι \'ψυχικώς πάσχοντες\', αλλά και ότι η απέχθεια που δείχνουν στην πραγματικότητα για τους \'καημένους\' τους \'αδύναμους\', καταδεικνύει περίτρανα το πόσο κενοί και ρηχοί είναι στην προσπάθειά τους να πείσουν ότι ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Δυστυχώς, πολλοί πέφτουν σε τέτοιες στημένες παγίδες. Και δυστυχώς σε αυτούς τους ανθρώπους ποντάρουν και πατάνε για να αναρριχηθούν...
... αστειότητες καλή μου Γουίρντ, ειλικρινά...
Δεν απαιτώ απο κανέναν να συμμεριστεί τις δικές μου αντιλήψεις, αλλά δεν θα κάτσω να απολογηθώ κιόλας γι αυτές.
Τα είπαμε και πριβέ αλλά θέλησες να τα πούμε και δημόσια. Δεν απορώ.
Απλά, την άλλη φορά που θα μιλήσεις για αστειότητες, κοίτα μήπως πρωτα απο όλους, είσαι εσύ η αστειότητα στο τοπίο.
Αυτα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-04-2010, 14:54 #78
Originally posted by weird
Θα ήθελα να συμπληρώσω κάποια πράγματα.. η όλη φιλοσοφία της αυτορύθμισης, οδηγεί στην ιδέα του φόρουμ αυτοάμυνας..Κι όμως, αυτό που είδα να συμβαίνει, όχι μόνο επι του δικού μου προσωπικού τωρινού καβγα, αλλά και παλιότερα, είναι να δικαιολογούν τους εαυτούς τους οι επιτιθέμενοι, καθώς ο άλλος, πρέπει να βρει έναν τρόπο να το διαχειριστεί. Είτε με το νταιλίκι του, είτε με την αδιαφορία του.
Κάποτε είπες Νίκο, ότι απογοητεύεσαι που βλέπεις τα εκάστοτε μέλη, να μην «ενεργοποιούνται» για να καταδικάσουν συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την φιλοσοφία της κοινότητας.
Πάνω σε αυτό, έχω να πω το εξής.
Θα μπορούσα να παρομοιάσω την κατάσταση του φόρουμ με εκείνη του δρόμου, που πολλά άτομα ταυτόχρονα θέλουν να διασχίσουν, αλλά δεν υπάρχει φανάρι που να ρυθμίζει στοιχειωδώς, ποιόν χώρο θα καταλάβει ο ένας και πότε θα περάσει ο άλλος. Έτσι, το μεμονωμένο άτομο, αν θέλει να περάσει τον δρόμο, για να μην τον πατήσει κανενας άλλος με το αμάξι του ( χλευασμοί, βρισιές, ειρωνίες, χτυπήματα κάτω από την μέση, σεξισμός), θα πρεπει να βρει έναν τρόπο, κάθε φορά, αφού δεν υπάρχουν σηματοδότες και κοινοί κώδικες συμπεριφοράς.
Έτσι, θα πρέπει είτε να σταματήσει κάπως το αμάξι ( νταϊλίκι, μια σου και μια μου, μετά από ενδεχομένως πολλές φορές ψύχραιμης αντιμετώπισης) είτε να βρει έναν τρόπο να περάσει τρέχοντας ή ανάμεσα από τα διάφορα αμάξια ( αδιαφορία). Σε κάθε περίπτωση, να βαδίσει ήρεμα σαν άνθρωπος, δεν μπορεί.
Ενδεχομένως σε κάποιον ο οποίος δεν έχει γράψει χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης, δίνοντας και την ψυχή του σε αυτά, ούτε έχει εξομοληγηθεί εδώ μέσα πράγματα που στο ημερολόγιό του το ίδιο, δεν τα έχει γράψει, το φόρουμ να φαίνεται σαν ένα από τα πολλά φόρουμ και να το βλέπει με μια πολύ χαλαρή ματιά το τι γίνεται σε αυτό.
Αλλά και πάλι, σάπμως και εγώ, πολλές φορές δεν είδα τα πράγματα με μια χαλαρή ματιά? Όλο αυτό το σκηνικό χλεύης που υπέστην από τον Πετράν, με ξύπνησε, με ταρακούνησε. Και διαπίστωσα, ότι έχουν γίνει πολύ πολύ χειρότερα σκηνικά. Στα οποία, έκλεινα τα μάτια. Και έχουνε γίνει και από μέλη που μου είναι συμπαθή, και από μέλη που αντιπαθώ. Και δεν επεδείκνυα κάθε φορά την ίδια ευαισθησία. Ευτυχώς όμως, τώρα, ξύπνησα. Τώρα, είμαι λιγότερο επιλεκτική στην ευαισθησία μου. Μπορώ να δω καθαρά, ότι πολλές φορές έχουνε πληγωθεί άνθρωποι εδώ μέσα, και εμένα ούτε που πήγε το μυαλό μου. Μπορώ να πω με θυμό ότι αρνούμαι να συμμετάσχω σε ένα φόρουμ- αρένα και να βλέπω καθαρά τις κακοήθειες που πλέον έχουνε γίνει συνήθεια και δεδομένες.
Το να αντιδρά μάλιστα κανείς, να θεωρείται ευθιξία, υπερβολή και να καλείται να βρει έναν τρόπο να γίνει πιο…χοντρόπετσος, να μην είναι τόσο υπερευαίσθητος.. να μην είναι τόσο άνθρωπος θα έλεγα. Γιατί έτσι είναι η ζωή έκει έξω ( κολυμπάμε στον παραλογισμό μου φαίνεται). Ας βρει ο καθένας έναν τρόπο να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις κακοήθειες ή να πουλά νταιλίκι και όλα οκ. Καλείσαι μάλιστα να σχετιστείς με άτομα που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο για να κάνουν το καυστικό χιουμοράκι ή τις επιθέσεις τους και που στην καθημερινότητά σου, ούτε καλημέρα δεν θα τους έλεγες.
Με το να μπλέκεται κανείς σε αγώνες αυτοάμυνας ( πολλές φορές όταν βρεθεί σε μια ευάλωτη στιγμή), είναι σαν να παίζει ένα παιχνίδι σε μια αρένα, όπου καλείται να υπερασπιστεί τον εαυτό του από άλλους παίκτες. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, αυτό συμβάλλει στα φαινόμενα πολύωρης παραμονής μέσα στο φόρουμ ( ενώ αν αναχαιτιζόταν η ένταση αυτό φυσικά δεν θα γινόταν) και κολλήματος. Μου το έχουνε πει και το έχω δει και σε άλλα μέλη, να μην μπορούν να συγκεντρωθούν σε κάτι, γιατί σκέφτονται την τάδε προσβολή που τους πετάχτηκε και πώς θα απαντήσουν. Ακόμα και αυτοί που είναι υπεράνω, κάποια στιγμή, την πατάνε.
Αυτό, Νίκο μου, που επίσης με στεναχωρεί, είναι ότι με άλλα μέλη, έχουμε συζητήσει πόσο δύσκολο είναι πια, να μπει κανείς και να γράψει άφοβα, ελεύθερα, με την καρδιά του εδώ μέσα, αυτό το αληθινό που θέλει να καταθέσει με την ψυχή του.
Φοβάται, τις αντιδράσεις, στεναχωρήθηκα όταν μια κοπέλα μου είπε ότι δεν γράφει κάτι που θα ήθελε πολύ να μοιραστεί, λέγοντας ότι ποτέ δεν θα έγραφε κατι τόσο δικό της εδω μέσα, να πέσουν να την φάνε. Επίσης, σε πολλούς έχω πει να μπούνε να συμμετάσχουν και μου είπαν ένα θορυβώδες, όχι, όπως η κολλητή μου. Η αιτιολογία της είναι ότι , με αυτά που είδαν τα ματάκια της ( αυτό το καλοκαίρι ήταν) δεν είχε καμια διάθεση, αν και το είχε πολύ ανάγκη τότε.
Τι να κάνουμε, είπαμε, παλιά ήταν αλλιώς. Πλέον, έχεις και τον πετράν να σου κάνει βίαιες \"υποδείξεις\" για το πόσο λυρικά ή αγαπησιάρικά γράφεις, τόσο ξέφραγο αμπέλι και τόσο απροστάτευτος αφέθηκε αυτός ο χώρος. Και όταν λέω προστασία, δεν εννοώ σωματοφύλακες. Εννοώ μια στοιχειώδη παρουσία της διαχείρισης στον χώρο.
Κλείνοντας Νίκο, θα ήθελα να σου πω ότι θέλω να σβήσω κάποια πολύ προσωπικά μου που έχω γράψει εδώ μέσα, σχετικά με την μητέρα μου, τα άλλα μέλη της οικογένειας και άλλα βιώματά μου, καθώς και τα ποιήματά μου που δειλά δειλά εδώ μέσα άρχισα να γράφω, γιατί δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να εξακολουθήσουν να μένουν εδώ, έτσι όπως έχει γίνει πλέον το φόρουμ.
Αυτά.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-04-2010, 15:33 #79
\'... Για μένα η μεγαλύτερη αστειότητα όλων Αλόμπαρ, είναι να μην βλέπεις το τι κάνεις εσύ η ίδια όταν παίρνεις φόρα κατηφόρα και αρχίζεις τα βελάκια της κριτικής επειδή δεν συνάδει η στάση μου με τις αντιληψεις σου.
Δεν απαιτώ απο κανέναν να συμμεριστεί τις δικές μου αντιλήψεις, αλλά δεν θα κάτσω να απολογηθώ κιόλας γι αυτές.
Απλά, την άλλη φορά που θα μιλήσεις για αστειότητες, κοίτα μήπως πρωτα απο όλους, είσαι εσύ η αστειότητα στο τοπίο.
Αυτα...\'
Δεν έχω αναιρέσει την ποιότητα που εισπράττω από σένα. Και φυσικά υπάρχουν σε διάφορα θρεντς πράματα που έχουμε πει και συμφωνούμε και πηγαίνουμε και παρακάτω στη συζήτηση... λυπάμαι όμως, που με το που εκφράζω αυτό που εκτυλλίσεται μπροστά στα δικά μου μάτια, αποφάσισες ξαφνικά να με χαρακτηρίσεις ως αστειότητα, άρα χάθηκε αυτομάτως και η δική μου ποιότητα ως τα τώρα στα δικά σου μάτια...
Λυπάμαι επίσης που ενώ έγραψα τόσα και \'έπιασα\' πολλά και διαφορετικά κομμάτια, δε σχολίασες απολύτως τίποτα. Και αν το θέλεις κι αλλιώς, θα περίμενα από χρήστες σαν εσένα να σχολιάζουν πάνω σε σημεία που \'πιάνω\' ουκ ολίγες φορές, σε διάφορα θρεντς, και απλά περνάνε... απαρατήρητα. Εγώ θα έπρεπε να αναρωτιέμαι γιατί είμαι ακόμη εδώ Γουίρντ... ένας λόγος είναι σίγουρα ότι δε θέλω να \'βοηθήσω\' στον αυτοστιγματισμό αρκετών ανθρώπων με το να παρουσιαστώ τάχα ως \'φίλος\'... ο άλλος είναι ότι δε βολεύει η \'αιχμηρή ματιά των πραγμάτων\' όπως λέω κι εγώ σ\' ένα απ\' τα ποιήματά μου. Και πολλοί άλλοι βεβαίως για τους οποίους δεν είμαι \'ανεκτή\' στο χώρο... δε λυπάμαι πάντως καθόλου που είμαι στους δυνατούς \'ψυχικά πάσχοντες\'...
Ένα τελευταίο. Είναι παραποίηση να χαρακτηρίζεις και εσύ όλο αυτό που εισπράττω και περιγράφω ως \'κριτική με βελάκια\'. Κι αν το θέλεις και πιο πέρα, έλλειψη σεβασμού στη ματιά μου. Δε ζητώ να γίνει δεκτό, αλλά απλά σεβαστό. Θα έλεγα ότι δε χρειάζεται να φύγεις από εδώ. Έχεις προσφέρει πολλά και είναι αδιαμφισβήτητο. Ταυτόχρονα όμως, γίνεσαι με μια μόνο λέξη, απόδειξη των όσων είπα παραπάνω χαρακτηρίζοντάς με ως \'αστειότητα\'... εγώ μιας και άρχισα να καλυτερεύω και να βγαίνω απ\' τη μπόρα που περνάω για τόσους μήνες, σίγουρα θα αποχωρήσω έτσι κι αλλιώς γιατί τώρα αρχίζει το τρέξιμο και έχω μπόλικο. Και ναι, δε μπορώ να ανασαίνω μέσα σε τόση υποκρισία ούτε και να ανέχομαι άλλο να προσβάλλονται συνεχώς άνθρωποι με τα ίδια ή σοβαρότερα προβλήματα απ\' τα δικά μου... δε θα σχολιάσω τίποτα άλλο ό,τι κι αν ακολουθήσει από οποιονδήποτε.
Ευχαριστώ.
15-04-2010, 16:00 #80
Originally posted by Alobar
\'... Για μένα η μεγαλύτερη αστειότητα όλων Αλόμπαρ, είναι να μην βλέπεις το τι κάνεις εσύ η ίδια όταν παίρνεις φόρα κατηφόρα και αρχίζεις τα βελάκια της κριτικής επειδή δεν συνάδει η στάση μου με τις αντιληψεις σου.
Αυτα...\'
Δεν έχω αναιρέσει την ποιότητα που εισπράττω από σένα. Και φυσικά υπάρχουν σε διάφορα θρεντς πράματα που έχουμε πει και συμφωνούμε και πηγαίνουμε και παρακάτω στη συζήτηση... λυπάμαι όμως, που με το που εκφράζω αυτό που εκτυλλίσεται μπροστά στα δικά μου μάτια, αποφάσισες ξαφνικά να με χαρακτηρίσεις ως αστειότητα, άρα χάθηκε αυτομάτως και η δική μου ποιότητα ως τα τώρα στα δικά σου μάτια...
Λυπάμαι επίσης που ενώ έγραψα τόσα και \'έπιασα\' πολλά και διαφορετικά κομμάτια, δε σχολίασες απολύτως τίποτα. Και αν το θέλεις κι αλλιώς, θα περίμενα από χρήστες σαν εσένα να σχολιάζουν πάνω σε σημεία που \'πιάνω\' ουκ ολίγες φορές, σε διάφορα θρεντς, και απλά περνάνε... απαρατήρητα. Εγώ θα έπρεπε να αναρωτιέμαι γιατί είμαι ακόμη εδώ Γουίρντ... ένας λόγος είναι σίγουρα ότι δε θέλω να \'βοηθήσω\' στον αυτοστιγματισμό αρκετών ανθρώπων με το να παρουσιαστώ τάχα ως \'φίλος\'... ο άλλος είναι ότι δε βολεύει η \'αιχμηρή ματιά των πραγμάτων\' όπως λέω κι εγώ σ\' ένα απ\' τα ποιήματά μου. Και πολλοί άλλοι βεβαίως για τους οποίους δεν είμαι \'ανεκτή\' στο χώρο... δε λυπάμαι πάντως καθόλου που είμαι στους δυνατούς \'ψυχικά πάσχοντες\'...
Ένα τελευταίο. Είναι παραποίηση να χαρακτηρίζεις και εσύ όλο αυτό που εισπράττω και περιγράφω ως \'κριτική με βελάκια\'. Κι αν το θέλεις και πιο πέρα, έλλειψη σεβασμού στη ματιά μου. Δε ζητώ να γίνει δεκτό, αλλά απλά σεβαστό. Θα έλεγα ότι δε χρειάζεται να φύγεις από εδώ. Έχεις προσφέρει πολλά και είναι αδιαμφισβήτητο. Ταυτόχρονα όμως, γίνεσαι με μια μόνο λέξη, απόδειξη των όσων είπα παραπάνω χαρακτηρίζοντάς με ως \'αστειότητα\'... εγώ μιας και άρχισα να καλυτερεύω και να βγαίνω απ\' τη μπόρα που περνάω για τόσους μήνες, σίγουρα θα αποχωρήσω έτσι κι αλλιώς γιατί τώρα αρχίζει το τρέξιμο και έχω μπόλικο. Και ναι, δε μπορώ να ανασαίνω μέσα σε τόση υποκρισία ούτε και να ανέχομαι άλλο να προσβάλλονται συνεχώς άνθρωποι με τα ίδια ή σοβαρότερα προβλήματα απ\' τα δικά μου... δε θα σχολιάσω τίποτα άλλο ό,τι κι αν ακολουθήσει από οποιονδήποτε.
Ευχαριστώ.
Ελλειψη σεβασμού στην ματιά σου?
Δεν έχω ούτε την διάθεση, ούτε τον χρόνο πολλές φορές να σχολιάσω αυτά που βλέπεις ή που πιάνεις.
Θεωρώ αν θέλεις, σημαντικότερο να ασχοληθώ με κάτι άλλο ή να σχολιάσω κάτι άλλο εκείνη την στιγμή.
Καταλαβαίνω το οτι θίγεσαι όταν νιώθω τον λόγο σου σαν βελάκι κριτικής, μα αυτό νιώθω...
Αλόμπαρ, σου εύχομαι να τα πηγαίνεις όλο και καλύτερα, μέσα απο την καρδιά μου.
όσο για το αν η φυγή είναι ένδειξη αδυναμίας, σου είπα την δική μου οπτική.
Την θεωρώ ένδειξη δύναμης.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-04-2010, 16:00 #81
[quote]Originally posted by weird
Originally posted by katerinaki
Νομιζω οτι δεν εχεις το δικαιωμα να αποχωρησεις γιατι εχεις την ικανοτητα να απαλυνεις κ να κατανοεις τον πονο που πολλοι βγαζουν σ αυτο το φορουμ!Γιατι ασχολεισαι με την αρενα της διανοητικοποιησης και ξεχνας την ποιηση σου?
Η προσωπικοτητα σου θιχτηκε κ θυμωσε κ αντεδρασε!Μην ασχολεισαι πολυ μαζι της μη της δινεις πεδιο να θεριεψει,συνεχισε να γραφεις στο φορουμ οποτε μπορεις γιατι προσφερεις κ αυτο ειναι το πιο σημαντικο κ για σενα κ για το forum!
εγω παντως ετσι σκεφτομαι! Οι ψυχικα ευαλλωτοι ,ισως να μην εχουν αναγκη η να μη μπορουν να συμμετεχουν σε ποιητικες η φιλοσοφικες σελιδες ,εχουν αναγκη ομως απο ποιητικες ψυχες που εκφραζουν ενσυναισθησια!
Χαιρομαι αν σταληθεια σε προβληματισε λιγο η αναφορα μου στον νομο της προσφορας! Επιμενω ομως οτι ολα αυτα που συμβαινουν εχουν να κανουν με την ενδυναμωση της προσωπικοτητας σου κ αυτο δεν σημαινει εξελιξη!
Κατερίνα, δεν είναι μια απλή κόντρα ανάμεσα στην αδυναμία της διανοητικοποίησης να εκτιμήσει και να σεβαστεί το συναίσθημα...
Αυτό ήταν η αφορμή να ξεχειλίσει το ποτήρι.
Νιώθω οτι εδώ μέσα πια, γίνονται πολλές κακοήθειες και το νιώθω ανήθικο να εξακολουθήσω να ασχολούμαι με την ποίησή μου...Αλλά πιο ηθικό, το να θίξω με την ηχηρή απουσία μου, κάποια κακώς κείμενα.
Δεν γίνεται να υποστηρίζω, όταν ο χώρος γύρω μου είναι αρένα.
Αυτό το βλέπω σαν συνώνυμο κοινωνικής ευαισθησίας.
Δεν γίνεται να κλείνω τα μάτια.
Σ ευχαριστώ καλή μου για τα λόγια σου. [/quote
-νιώθω ανήθικο να εξακολουθήσω να ασχολούμαι με την ποίησή-
Δεν εννοω να γραφεις ποιηματα και να τα διαβαζουν λιγοι ποιητες! Λεω οτι ειναι να ανηθικο να μη προσφερεις βοηθεια σαυτους που τοχουν αναγκη και καταφευγουν σαυτο το φορουμ οχι για να περασει η ωρα τους αλλα για να μη τρελλαθουν εντελως!
Ειναι πολυ σωστο για την προσωπικοτητα σου το να αποχωρησεις αλλα καθολου σωστο για την εσωτερικη σου εξελιξη!(συμφωνα με τον νομο της προσφορας)
Μου έδωσες μια καλή ιδέα.
Κατερινάκι, με προβλημάτισε η τελευταία φράση σου.
Σ ευχαριστώ.
15-04-2010, 16:05 #82
Εντάξει εντάξει οκ αν είναι να σκοτωθούμε όλοι σταυρώστε με!!!
Προτίθεμαι να θυσιαστώ στο όνομα της ειρήνης, της αγάπης, της ελευθερίας της έκφρασης και της ευαισθησίας!
Λοιπόν. Πότε θα ρθει ο δήμιος? Άντε γρήγορα γιατί έχουμε και δουλειές!
15-04-2010, 16:07 #83
Παρα πολλα λογια και αλλες τοσες διενεξεις.....κουραστικο να διαβαζεις τοσα πολλα πραγματα.....
Εγω θα πω 2 πραγματακια μονο,το πρωτο ειναι:
1)ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΤΜΙΝ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ,ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.....ΛΑΜΠΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ
2)weird και εγω εχω παρατηρησει τα σχολια που γινονται εις βαρος σου... και ειναι ασχημο....
αν και γενικα διαφερουμε πολυ στις αποψεις μας,πιστευω πως εχεις προσφερει παρα πολλα και μπορεις να προσφερεις πολλα ακομα,οχι στο φορουμ αλλα στα ατομα που ερχονται και ζηταν μια βοηθεια εδω μεσα.αυτα μετραν....
Ο τροπος σου ειναι φωτεινος και πραγματικος.και αυτο λεει πολλα....
Ευχομαι να το ξανασκεφτεις......
και ελπιζω καποια στιγμη το 1) να προσεξει το 2) γιατι θα μεινει στο τελος ενα 0)
15-04-2010, 16:11 #84
περασε το σκουπιδιαρικο και εληξε....
αμα ειναι να περιμενουμε το δημιο, το χασαμε το κορμι πατριωτη.....
Θα προτεινα σε απαντες να ληξουμε εδω την συζητηση μιας και εχουν ακουστει ολες οι πλευρες.
Το να συνεχιζουμε την συζητηση ανακυκλωνοντας την, δεν λεει και πολλα.
Το ποιος φταιει θα το κρινει ο Υψιστος!*
* ειπα και εγω να πω μια μαλακια μεσα σε ολα τα αλλα.
Θα μου πεις γιατι ολα τα προηγουμενα τι ειναι?
:P:P:P:P
15-04-2010, 16:11 #85
Originally posted by krino
περασε το σκουπιδιαρικο και εληξε....
αμα ειναι να περιμενουμε το δημιο, το χασαμε το κορμι πατριωτη.....
Θα προτεινα σε απαντες να ληξουμε εδω την συζητηση μιας και εχουν ακουστει ολες οι πλευρες.
Το να συνεχιζουμε την συζητηση ανακυκλωνοντας την, δεν λεει και πολλα.
Το ποιος φταιει θα το κρινει ο Υψιστος!*
* ειπα και εγω να πω μια μαλακια μεσα σε ολα τα αλλα.
Θα μου πεις γιατι ολα τα προηγουμενα τι ειναι?
:P:P:P:P
χαχαχα
15-04-2010, 16:13 #86
τζους!
ξουτ!
φχουτ!
15-04-2010, 16:16 #87
[quote]Originally posted by krino
Νομιζω οτι αν δεν γνωριζες τον κηπ προσωπικα δεν θα μιλουσες τοσο ασχημα οταν του απευθυνεσαι (βεβαια κ αυτος σου ανταποδιδει τα ιδια ).Μου κανει εντυπωση ομως ποσο εξω επεσες !Οταν τον συναντησες στην κριση που ειχε ,ησουν ενθουσιασμενος με την επαφη που ειχατε κ τον χαρακτηρα του!
Μετα τι εγινε?σενοχλησε η σχεση του με την Θεοφανια η αποκαλυφτηκε ο χαρατηρας του δικτυακα και εσυ ειχες κανει λαθος?
Δεν μ ενδιαφερει αν απαντησεις!
καλα το τελευταιο γιατι το γραφεις?
παντα απαντω σε οτι με ρωτανε, τεσπα...
Με τον κηπ ειμασταν μια χαρα καιμαλιστα ημουν συγκινημενος για το ταξιδι και την ολη επαφη μας.
Δεν με ενοχλησε η σχεση του με καμια θεοφανια, αυτο ελειπε....
Με ενοχλησε γιατι ανακαλυψα εκ των υστερων οτι μπορει να εμπλακει σε καταστασεις που τις θεωρω το λιγοτερο χυδαιες.
Να στο πω αλλιως,
αν το ολο σκηνικο ειχε γινει πριν,
δεν θα ασχολιομουν καθολου ουτε με το κηπ ουτε τι κανει ουτε τιποτα.
Για το θεμα θα πεταγα ενα σχολιο, φιλε μου μαλακια εκανες και τελος.
Μεχρι να αναθεωρησει ολη αυτη την σταση του,
η δικη μου θα ειναι αυτη ακριβως.
Αν αυτο δεν συμβει ποτε, τοτε ποτε και εγω.
Και δινω βαρυτητα ακριβως γιατι εχω ολοκληρωμενη εικονα και οχι μια δηθεν δικτυακη. [/quo}
Οκ ! κατανοητο! ο τροπος σου ομως τι εκφραζει?Θυμο ΓΙΑΤΙ απογοητευτηκες απο την υποκρισια του η θελεις να τον συνετισεις με το να του τη λες τοσο αγρια?Αnyway,,δικο σου το θεμα ,δικαιωμα σου η δραση σου!Ειναι ομως που οταν πρωτο μπηκα σαυτο το φορουμ και ειδικα μετα την οργανωση απο μερους σου της ομαδας αυτοβοηθειας για Τριπολη, θαυμασα την οξυδερκεια σου και την ολη σταση σου! Τωρα οσο περναει ο καιρος με προβληματιζει που κανεις πλακες και ξεσηκωνεις την αρενα! Αυτο σημαινει οτι δεν προσφερεις γιατι δεν υπαρχει σοβαρο θεμα η παρασυρεσαι και εσυ σε κατινιες?
15-04-2010, 16:19 #88
Λοιπόν admin και μπαρούφες
Να σας πω εγώ τώρα την πρωτοποριακή μου ιδέα?
Να γίνει το πρότυπο καθαρά δημοκρατικό φορουμ!
Αντί να υπάρχει ο \"μονάρχης\" η ο \"σερίφης\" όλα τα μέλη να ψηφίζουν για τα \"διοικητικά θέματα\" του φορουμ! Οπότε αν ένα μέλος \"δεν αρέσει\" να υπάρχει ψηφοφορία για το αν τελικά γίνει \"banned\" η όχι. Αφού βέβαια πρώτα έχει προηγηθεί και ο διάλογος στην \"κυβερνητική εκκλησία του δήμου\". Βασικά έτσι θα έπρεπε να είναι γενικά η διοίκηση όχι μόνο του ιντερνετ αλλά...και του κόσμου όλου!
15-04-2010, 16:19 #89
Originally posted by PETRAN
Προτίθεμαι να θυσιαστώ στο όνομα της ειρήνης, της αγάπης, της ελευθερίας της έκφρασης και της ευαισθησίας!
Εγώ μπορώ να σε τιμωρήσω με δικό μου τρόπο?
Δεμένο σε μια καρέκλα να σου διαβάζω επί δύο μέρες τα άπαντα της γουίρντ και να σε ταίζω μόνο ανάλατα?
15-04-2010, 16:21 #90
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by PETRAN
Εγώ μπορώ να σε τιμωρήσω με δικό μου τρόπο?
Δεμένο σε μια καρέκλα να σου διαβάζω επί δύο μέρες τα άπαντα της γουίρντ και να σε ταίζω μόνο ανάλατα?
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή