Results 91 to 105 of 170
-
15-04-2010, 16:23 #91
Αυτο σημαινει οτι δεν προσφερεις γιατι δεν υπαρχει σοβαρο θεμα η παρασυρεσαι και εσυ σε κατινιες?
δεν μπορω να γνωριζω τι επιπτωση εχουν οι πραξεις μου,
οι αλλοι που με διαβαζουν μπορουν να με κρινουν καλυτερα απο οτι εγω.
Σε καθε περιπτωση,
οτι κανω η οτι λεω, γινεται γιατι αυτο εκτιμω οτι ειναι το σωστο.
Ετσι οταν κρινω οτι πρεπει να παω τριπολη, αυτο κανω.
Αντιστοιχα οταν βλεπω κατι αλλο, κανω αυτο που πρεπει.
Αν εκτιμας οτι ειμαι κατινα, θα εχεις τους λογους σου για να το λες.
- 15-04-2010, 16:31 #92
Γουιρντ, επικοινωνήσαμε ήδη, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσουμε.
Καλή συνέχεια σου εύχομαι.
Προς όλους: υποδείξτε μου παρακαλώ συγκεκριμένα τι θα έπρεπε να γίνει στα δρώμενα των τελευταίων ημερών.
Κλειδώθηκε ενδεικτικά, πριν 3 ημέρες ένα θέμα. Ξεφύτρωσαν άλλα 3-4. Να κλειδωθούν και αυτά και όσα άλλα ξεφυτρώσουν? Θα είναι αυτό για όλους προστασία ή για κάποιους θα είναι λογοκρισία του θυμού, των συγκρούσεων, της απογοήτευσης και των άλλων συναισθημάτων και απόψεων που δεν πρόλαβαν να εκφραστούν?
Τα μισά μέλη ενοχλήθηκαν από την σάτυρα του Πετράν. Να διαγραφεί το σχόλιο του Πετράν?
Θα ήταν αυτό προστασία του φόρουμ?
Μήπως να διαγραφεί ο Πετράν για να ησυχάσουμε από την \'ενοχλητική\' του παρουσία? Θα έλυνε αυτό το πρόβλημα?
Μήπως να διαγραφούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, Πετράν, Γουιρντ και όποιοι άλλοι? Θα έφερνε αυτό ηρεμία στο φόρουμ?
Για μένα, όλη αυτή η ιστορία, κινείται σε μια γκρίζα ζώνη και όταν αντιλαμβάνομαι κάτι με αυτό τον τρόπο, προτιμώ να μην κάνω παρά να κάνω.
Οσοι αντιλαμβάνονται την ιστορία με τρόπο ξεκάθαρο, ας υποδείξουν εξίσου ξεκάθαρα και συγκεκριμένα τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Δεν είναι λόγια του αέρα. Συμφωνείστε ή έστω πλειοψηφίστε και ενημερώστε πως θα είναι βοηθητικό να γίνεται η διαχείριση αυτού του φόρουμ ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
15-04-2010, 16:32 #93
Πολύ internet drama πέφτει ρε παιδί μου. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το φορουμ έχει γίνει τοπ και όλοι παίρνουν τα pop-corn τους πριν μπουν.
15-04-2010, 16:34 #94
Originally posted by NikosD.
Προς όλους: υποδείξτε μου παρακαλώ συγκεκριμένα τι θα έπρεπε να γίνει στα δρώμενα των τελευταίων ημερών.
Κλειδώθηκε ενδεικτικά, πριν 3 ημέρες ένα θέμα. Ξεφύτρωσαν άλλα 3-4. Να κλειδωθούν και αυτά και όσα άλλα ξεφυτρώσουν? Θα είναι αυτό για όλους προστασία ή για κάποιους θα είναι λογοκρισία του θυμού, των συγκρούσεων, της απογοήτευσης και των άλλων συναισθημάτων και απόψεων που δεν πρόλαβαν να εκφραστούν?
Τα μισά μέλη ενοχλήθηκαν από την σάτυρα του Πετράν. Να διαγραφεί το σχόλιο του Πετράν?
Μήπως να διαγραφεί ο Πετράν για να ησυχάσουμε από την \'ενοχλητική\' του παρουσία? Θα έλυνε αυτό το πρόβλημα?
Μήπως να διαγραφούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, Πετράν, Γουιρντ και όποιοι άλλοι? Θα έφερνε αυτό ηρεμία στο φόρουμ?
Για μένα, όλη αυτή η ιστορία, κινείται σε μια γκρίζα ζώνη και όταν αντιλαμβάνομαι κάτι με αυτό τον τρόπο, προτιμώ να μην κάνω παρά να κάνω.
Οσοι αντιλαμβάνονται την ιστορία με τρόπο ξεκάθαρο, ας υποδείξουν εξίσου ξεκάθαρα και συγκεκριμένα τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Δεν είναι λόγια του αέρα. Συμφωνείστε ή έστω πλειοψηφίστε και ενημερώστε πως θα είναι βοηθητικό να γίνεται η διαχείριση αυτού του φόρουμ ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.
Να σας πω εγώ τώρα την πρωτοποριακή μου ιδέα?
Να γίνει το πρότυπο καθαρά δημοκρατικό φορουμ!
Αντί να υπάρχει ο \"μονάρχης\" η ο \"σερίφης\" όλα τα μέλη να ψηφίζουν για τα \"διοικητικά θέματα\" του φορουμ! Οπότε αν ένα μέλος \"δεν αρέσει\" να υπάρχει ψηφοφορία για το αν τελικά γίνει \"banned\" η όχι. Αφού βέβαια πρώτα έχει προηγηθεί και ο διάλογος στην \"κυβερνητική εκκλησία του δήμου\". Βασικά έτσι θα έπρεπε να είναι γενικά η διοίκηση όχι μόνο του ιντερνετ αλλά...και του κόσμου όλου!
Εμπρος νίκο δώσε την δύναμη στον λαό!
p.s. Α και νίκο αν το θεωρείς σωστό διέγραψε με. Αν είναι για 2 κείμενα να γράφονται ιλιάδες και αν όλο αυτό ενοχλεί κάντο
15-04-2010, 16:43 #95
Originally posted by PETRAN
Λοιπόν admin και μπαρούφες
Να σας πω εγώ τώρα την πρωτοποριακή μου ιδέα?
Να γίνει το πρότυπο καθαρά δημοκρατικό φορουμ!
Αντί να υπάρχει ο \"μονάρχης\" η ο \"σερίφης\" όλα τα μέλη να ψηφίζουν για τα \"διοικητικά θέματα\" του φορουμ! Οπότε αν ένα μέλος \"δεν αρέσει\" να υπάρχει ψηφοφορία για το αν τελικά γίνει \"banned\" η όχι. Αφού βέβαια πρώτα έχει προηγηθεί και ο διάλογος στην \"κυβερνητική εκκλησία του δήμου\". Βασικά έτσι θα έπρεπε να είναι γενικά η διοίκηση όχι μόνο του ιντερνετ αλλά...και του κόσμου όλου!
Αλλά έχω και άλλη ιδέα. Να έχουμε δύο φόρουμ.
Ένα με διαχειριστές, αστυνομία, δικαστήρια και φυλακές και ένα με όλα τα καθάρματα ελεύθερα.
Και ο καθένας θα διαλέγει πού θέλει να πάει.
Εγώ πάντως προτιμώ το δεύτερο. Έχει πιο ενδιαφέρον.
15-04-2010, 16:49 #96
Νικο,το ξερω πως ειναι χρονοβορο να παρακολουθεις τι λεγεται και τι οχι σε ολα τα θεματα.
αλλα καθως εισαι ο ιδιοκτητης αυτου του φορουμ και αφου ρωτας τι θα επρεπε να γινει,θα σου πω τι θα εκανα εγω.
ξεκαθαριζω πως επειδη καποιος ειναι αντμιν δεν σημαινει πως ειναι αλανθαστος.αλλα ειναι καλυτερα νομιζω να δοθουν καποια μηνυματα σε ολα τα μελη,μηνυματα συμπεριφορας,γιατι αν εχεις παρατηρησει,τα ατομα που φευγουν ειναι τα ατομα καλης παστας .....
παρατηρηση μεσω u2u στον πετραν για ειρωνικα σχολια,αν θελει να κανει τα σχολια του ας τα κανει σε επιπεδο πριβε.δεν χρειαζεται να τα βλεπουμε οι υπολοιποι,και εμενα με πειραξαν.
αν συνεχιζει διαγραφη,ναι ειναι τοσο απλο νικο
και σιγουρα θα παραδειγματιζοντουσαν πολλα ατομα εδω περα μετα απο αυτο,και ναι καποια ισως να φευγαν.... για λογους ελευθεριας λογου
αλλα το φορουμ αυτο δεν ειναι για να δοκιμαζουμε την ελευθερια του λογου μας,ειναι για να βοηθιεται κοσμος,τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω.
και ξερω πως μετα απο αυτη την δηλωση που μολις εκανα θα ακολουθησουν σχολια και μπλα μπλα και αλλα τετοια συναφη.
αλλα τα ορια εχουν περαστει εδω και πολυ καιρο,και αφου δεν ειμαστε ικανοι να μη τα προσπερναμε,χρειαζεται αυτος ο καποιος που θα εποπτευσει να μην περνιουνται.
Ο λογος που εχει αλλαξει το υφος του φορουμ,ειναι γιατι τα ευαισθητα ατομα πλεον δεν γραφουν.Ειναι στο χερι σου να τα προστατευσεις Νικο.
αν φυγουν αυτα τα ατομα θα αργησει μεχρι να βρεθουν αλλα.....
15-04-2010, 16:56 #97
Originally posted by NikosD.
Οσοι αντιλαμβάνονται την ιστορία με τρόπο ξεκάθαρο, ας υποδείξουν εξίσου ξεκάθαρα και συγκεκριμένα τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Δεν είναι λόγια του αέρα. Συμφωνείστε ή έστω πλειοψηφίστε και ενημερώστε πως θα είναι βοηθητικό να γίνεται η διαχείριση αυτού του φόρουμ ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.
Αλλωστε ακομα και εμεις που νομιζουμε τα ξερουμε ολα ειμαστε εντελως υποκειμενικοι...βλεπεις μερικοι λενε οτι φταιει ο ταδε...αλλοι λενε οτι φταιει ο ταδε.
Αρα τι?
Εαν ειμασταν εμεις administrator εννοω.
Εγω τα εχω με το κρινο γιατι εχω βαρεθει να ξεπεταγεται σε καθε νημα και να με προσβαλλει αλλα οκ ειμαι διαθετειμενος να πιω αυτο το κωνιο-κρινο αλλα ας συνεχισουμε ως εχει.
Βεβαια παντα θα χρειαζεται η επεμβαση σε ορισμενες περιπτωσεις.
Αυτα απο μενα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
15-04-2010, 16:56 #98
είναι πολύ συμπαθητικά και τα δύο αυτά μέλη (πετράν, weird). δεν διάβασα τα μνμ που ο πετράν σατίριζε τη weird (ή μπορεί να τα διάβασα και να μην το πήρα χαμπάρι εκείνη την ώρα :P) οπότε επί τούτου δεν έχω άποψη.
αλλά γενικά ο πετράν βοηθάει στο φόρουμ, ειδικά στα θέματα άγχους-ιδψ κτλ κτλ οπότε προσωπικά θα του συγχωρούσα και μερικές \"απρέπειες\". ε δεν γίνεται όλοι να είμαστε πάντα άψογοι.
weird, εμένα μου φαίνεται βλακεία το να αποχωρήσεις, βλακεία το να χαλιέσαι τόσο δηλαδη.
15-04-2010, 17:05 #99
+ στην ιδέα του πέτραν
+ στην ιδέα της marian.
στην περίπτωση των 2 forum εγώ θα πάω στο forum της ελευθερίας.
όμως να μην ξεχνάμε ότι η ελευθερία για να υπάρχει και να έχει νόημα, προϋποθέτει και την ανάληψη κάποιων ευθυνών.
οπότε η ελευθερία πάει χέρι χέρι με την αυτοκριτική, πριν δηλαδή πετάξουμε το όποιο μπαλάκι στην απέναντι πλευρά, θα πρέπει να προβληματιζόμαστε για την επίδραση της δικής μας συμπεριφοράς πάνω στον άλλο.
15-04-2010, 17:06 #100
Originally posted by Empneustns
Νικο,το ξερω πως ειναι χρονοβορο να παρακολουθεις τι λεγεται και τι οχι σε ολα τα θεματα.
αλλα καθως εισαι ο ιδιοκτητης αυτου του φορουμ και αφου ρωτας τι θα επρεπε να γινει,θα σου πω τι θα εκανα εγω.
ξεκαθαριζω πως επειδη καποιος ειναι αντμιν δεν σημαινει πως ειναι αλανθαστος.αλλα ειναι καλυτερα νομιζω να δοθουν καποια μηνυματα σε ολα τα μελη,μηνυματα συμπεριφορας,γιατι αν εχεις παρατηρησει,τα ατομα που φευγουν ειναι τα ατομα καλης παστας .....
παρατηρηση μεσω u2u στον πετραν για ειρωνικα σχολια,αν θελει να κανει τα σχολια του ας τα κανει σε επιπεδο πριβε.δεν χρειαζεται να τα βλεπουμε οι υπολοιποι,και εμενα με πειραξαν.
αν συνεχιζει διαγραφη,ναι ειναι τοσο απλο νικο
και σιγουρα θα παραδειγματιζοντουσαν πολλα ατομα εδω περα μετα απο αυτο,και ναι καποια ισως να φευγαν.... για λογους ελευθεριας λογου
αλλα το φορουμ αυτο δεν ειναι για να δοκιμαζουμε την ελευθερια του λογου μας,ειναι για να βοηθιεται κοσμος,τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω.
και ξερω πως μετα απο αυτη την δηλωση που μολις εκανα θα ακολουθησουν σχολια και μπλα μπλα και αλλα τετοια συναφη.
αλλα τα ορια εχουν περαστει εδω και πολυ καιρο,και αφου δεν ειμαστε ικανοι να μη τα προσπερναμε,χρειαζεται αυτος ο καποιος που θα εποπτευσει να μην περνιουνται.
Ο λογος που εχει αλλαξει το υφος του φορουμ,ειναι γιατι τα ευαισθητα ατομα πλεον δεν γραφουν.Ειναι στο χερι σου να τα προστατευσεις Νικο.
αν φυγουν αυτα τα ατομα θα αργησει μεχρι να βρεθουν αλλα.....
Ναι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν ειρωνικά σχόλια, ούτε βρίσιμο, ούτε σεξιστικός χλευασμός (αλήθεια πως είναι \"σεξιστικός χλευασμός\" ποτέ δεν κατάλαβα? Έκανα ποτέ κάποιο σεξιστικό σχόλιο εναντίον της weird η οποιασδήποτε weird?) ούτε κακοποίηση όπως υπερβολικά ειπώθηκε και παραποιήθηκε, ήταν σάτιρα και σκοπό είχε το γέλιο και την διακωμώδηση. Αν ο άλλος δεν γέλασε εντάξει ήταν μια πολύ αποτυχημένη προσπάθεια αλλά αυτό είναι άλλο. Ούτε και κάποιος εμποδίζει κάποιον άλλο να γράψει και τα \"ευαίσθητα άτομα\" (ότι και αν σημαίνει αυτό) μπορούν να γράφουν όσο θέλουν, δεν θυμάμαι ποτέ να μην είπα σε κάποιο \"ευαίσθητο άτομο\" \"μην γράφεις\" η \"τι είναι αυτά που γράφεις μην ξαναγράψεις ποτέ τέτοια πράγματα\"? Το ότι δηλαδή διακωμώδησα μια κατάσταση ισούται με την απαγόρευση?
15-04-2010, 17:13 #101
πετραν δεν την εχεις αφησει σε ησυχια στα τελευταια μηνυματα.σε οτι λεει ριχνεις μια γελοιογραφια ,αντιγραφεις τον λογο της με ειρωνικο τροπο και την χλευαζεις.....
γιατι να κατσει να τα ανεχεται αυτα;
επειδη θελει να γραψει μια κουβεντα στο φιναλε;η πιστευεις πως μας εχει αναγκη;
να βοηθησει καποιον που εχει ενα πραγματικο προβλημα προσπαθει.
3 ειναι οι λυσεις,η να κατσει να αναλωθει να μαλωσει η να φυγει η να καθεται να τα ανεχεται.
15-04-2010, 17:24 #102
Originally posted by PETRAN
Ναι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν ειρωνικά σχόλια, ούτε βρίσιμο, ούτε σεξιστικός χλευασμός (αλήθεια πως είναι \"σεξιστικός χλευασμός\" ποτέ δεν κατάλαβα? Έκανα ποτέ κάποιο σεξιστικό σχόλιο εναντίον της weird η οποιασδήποτε weird?) ούτε κακοποίηση όπως υπερβολικά ειπώθηκε και παραποιήθηκε, ήταν σάτιρα και σκοπό είχε το γέλιο και την διακωμώδηση. Αν ο άλλος δεν γέλασε εντάξει ήταν μια πολύ αποτυχημένη προσπάθεια αλλά αυτό είναι άλλο. Ούτε και κάποιος εμποδίζει κάποιον άλλο να γράψει και τα \"ευαίσθητα άτομα\" (ότι και αν σημαίνει αυτό) μπορούν να γράφουν όσο θέλουν, δεν θυμάμαι ποτέ να μην είπα σε κάποιο \"ευαίσθητο άτομο\" \"μην γράφεις\" η \"τι είναι αυτά που γράφεις μην ξαναγράψεις ποτέ τέτοια πράγματα\"? Το ότι δηλαδή διακωμώδησα μια κατάσταση ισούται με την απαγόρευση?
αυτό που γίνεται και φυσικά το καταλαβαίνεις πολύ καλά, είναι το εξής:
τα ευαίσθητα άτομα θέλουν να βρουν ένα τρόπο να γράφουν δημόσια και να μην λαμβάνουν ποτέ αρνητική κριτική (οποιασδήποτε μορφής) γιατί ίσως δεν μπορούν να τη διαχειριστούν με έναν εποικοδομητικό για αυτά τρόπο.
το να ανοίγει όμως κάποιος τον εαυτό του και τις σκέψεις του δημόσια έχει και ένα κόστος, αυτό της κριτικής που αναπόφευκτα θα έρθει και δεν θα είναι απαραίτητα καλή.
από την άλλη μεριά, αν κι εσύ κόβεις ότι κάποιος μάλλον θα θιχτεί, τι πας και κανεις σάτιρα σε αυτόν?
διάλεξε κάποιον που να είναι πιο ανοιχτός στην έννοια της κριτικής.
15-04-2010, 17:24 #103
πετραν δεν την εχεις αφησει σε ησυχια στα τελευταια μηνυματα.σε οτι λεει ριχνεις μια γελοιογραφια ,αντιγραφεις τον λογο της με ειρωνικο τροπο και την χλευαζεις.....
γιατι να κατσει να τα ανεχεται αυτα;
3 ειναι οι λυσεις,η να κατσει να αναλωθει να μαλωσει η να φυγει η να καθεται να τα ανεχεται.
Κάτσε κάτσε γιατί τώρα γράφεις ότι μα ότι να ναι
σε οτι λεει ριχνεις μια γελοιογραφια ,αντιγραφεις τον λογο της με ειρωνικο τροπο και την χλευαζεις.....
Ορίστε!??? Που έγινε αυτό? Κανονικά μιλούσαμε και μάλιστα είχαμε και μια χαρά διαφωνία για την σχέση παρελθόντος και παρόντος. Πράγμα που αναφέρω και στα σατιρικά κείμενα.Αυτά τα \"σε ότι λέει ρίχνεις μια γελοιογραφία, αντιγράφεις με ειρωνικό τρόπο και την χλευάζεις\" είναι από την φαντασία σου. Τα μοναδικά πράγματα που έγραψα είναι τα δύο σατιρικά κείμενα που επαναλαμβάνω ΔΕΝ ήταν χλευασμός καθώς και 2 quote στο \"Γενικά\".
Γιατί την εμπόδισα εγώ να βοηθήσει κάποιον? Η να γράψει κάτι?
Δεν θα χρειαζόταν (καν) να σκεφτεί κάποιος έτσι αν αντιλαμβανοταν το όλο πράγμα στην πραγματική του φύση, σαν αστείο δηλαδή που έχει γίνει στα ανάλογα θρεντ. Τότε απλά θα γελούσε (η όχι εν έχει σημασία) και θα συνέχιζε να κάνει ότι κάνει το κατάλαβες?
15-04-2010, 17:28 #104
και σε αυτήν την περίπτωση, αν πραγματικά ο petran είχε κάποια πρόθεση να την πικάρει, θα δει ότι δεν πιάνει τόπο το πείραγμα του και θα σταματήσει.
15-04-2010, 17:29 #105
Δεν καταλαβαίνω γιατί το κουράζουμε.
Είναι καθαρά θέμα σχέσεων εδώ μέσα. Αν σου κάνει πλάκα κάποιος που έχεις πλακωθεί στο παρελθό είναι ειρωνία.
Αν σου κάνει πλάκα κάποιος που τον πας, είναι χαριτωμενιά.
Δεν μιλάω για τη γουιρντ και τον Πετράν, μιλάω γενικά και το έχουμε δει πολλές φορές το έργο εδώ μέσα.
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή