Results 106 to 120 of 170
-
15-04-2010, 17:34 #106
Originally posted by NikosD.
Τα μισά μέλη ενοχλήθηκαν από την σάτυρα του Πετράν. Να διαγραφεί το σχόλιο του Πετράν?
Θα ήταν αυτό προστασία του φόρουμ?
Μήπως να διαγραφεί ο Πετράν για να ησυχάσουμε από την \'ενοχλητική\' του παρουσία? Θα έλυνε αυτό το πρόβλημα?
Μήπως να διαγραφούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, Πετράν, Γουιρντ και όποιοι άλλοι? Θα έφερνε αυτό ηρεμία στο φόρουμ?
Δεν εχω κατι καινουριο να προσθεσω στο θεμα,
ωστοσο εχω μια ερωτηση, περιεργεια πιο σωστα παρα ερωτηση.
Φανταζομαι οτι εστω για να δεις τι στο διαολο παιζεται,
εριξες μια ματια στο ολο σκηνικο και θα εχεις πληρη γνωση για το συμβαν.
Οποτε ρωταω,
τι γνωμη εχεις για την υποθεση και των οσων λεχθησαν στο γνωστο θεμα?
Ειναι μια πλακα που της δωσαμε υπερβολικη σημασια?
Ειναι μηπως κατι που οντως μπορει να προσβληθει η Χ weird και δεν θα επρεπε να συμβει?
Ειναι ενα συμβαν που απλως συνεβει και δεν εχεις γνωμη?
Ειναι κατι αλλο, που σαν τι να ειναι αυτο?
Γενικα επειδη δεν μπορω να βρω ολες τι παραμετρους της σκεψης καποιου, εχεις καποια αποψη για το θεμα οπως το διαβασες?
Ακομα και αν δεν απαντησεις, θα ειναι σαν να εχω παρω απαντηση....
ΥΓ....... κηπ σταματα το κλαψουρισμα γιατι αρχιζω και σε βαριεμαι και μετα δεν θα θελω ουτε να σε βρισω...
:P
- 15-04-2010, 17:34 #107
Ρε παιδιά πόσο ακόμα πρέπει να τον \"φάτε\" επειδή έκανε ένα λάθος;
15-04-2010, 17:40 #108
Originally posted by lucifer
Originally posted by PETRAN
Ναι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν ειρωνικά σχόλια, ούτε βρίσιμο, ούτε σεξιστικός χλευασμός (αλήθεια πως είναι \"σεξιστικός χλευασμός\" ποτέ δεν κατάλαβα? Έκανα ποτέ κάποιο σεξιστικό σχόλιο εναντίον της weird η οποιασδήποτε weird?) ούτε κακοποίηση όπως υπερβολικά ειπώθηκε και παραποιήθηκε, ήταν σάτιρα και σκοπό είχε το γέλιο και την διακωμώδηση. Αν ο άλλος δεν γέλασε εντάξει ήταν μια πολύ αποτυχημένη προσπάθεια αλλά αυτό είναι άλλο. Ούτε και κάποιος εμποδίζει κάποιον άλλο να γράψει και τα \"ευαίσθητα άτομα\" (ότι και αν σημαίνει αυτό) μπορούν να γράφουν όσο θέλουν, δεν θυμάμαι ποτέ να μην είπα σε κάποιο \"ευαίσθητο άτομο\" \"μην γράφεις\" η \"τι είναι αυτά που γράφεις μην ξαναγράψεις ποτέ τέτοια πράγματα\"? Το ότι δηλαδή διακωμώδησα μια κατάσταση ισούται με την απαγόρευση?
αυτό που γίνεται και φυσικά το καταλαβαίνεις πολύ καλά, είναι το εξής:
τα ευαίσθητα άτομα θέλουν να βρουν ένα τρόπο να γράφουν δημόσια και να μην λαμβάνουν ποτέ αρνητική κριτική (οποιασδήποτε μορφής) γιατί ίσως δεν μπορούν να τη διαχειριστούν με έναν εποικοδομητικό για αυτά τρόπο.
το να ανοίγει όμως κάποιος τον εαυτό του και τις σκέψεις του δημόσια έχει και ένα κόστος, αυτό της κριτικής που αναπόφευκτα θα έρθει και δεν θα είναι απαραίτητα καλή.
από την άλλη μεριά, αν κι εσύ κόβεις ότι κάποιος μάλλον θα θιχτεί, τι πας και κανεις σάτιρα σε αυτόν?
διάλεξε κάποιον που να είναι πιο ανοιχτός στην έννοια της κριτικής.
Κάτσε κάτσε λίγο λουσιφερ γιατί μου φαίνεται πλεον γράφουμε πράγματα από την φαντασία μας. Κριτικαρα εγώ τις σκέψεις κάποιου? (αν και φυσικά θα μπορούσα να το κάνω άνετα από την στιγμή που τις δημοσιεύει) Κατα καιρούς έχω κάνει σχόλια για μερικά ποιήματα στο \"o\" και στο \"σκέψεις εν ώρα κρίσης\" και αυτά ήταν μόνο αστεία σχόλια του τύπου \"ωραίο θα μπορούσε να γίνει λαικό άσμα\" αλλά και αυτά είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενώς χεριού. Τα υπόλοιπα έχουν γίνει στο \"quotes\" γιατί προσωπικά μου φαίνεται εντελώς χαζό να κάνεις quote τον εαυτό σου και να νομίζεις ότι γράφεις πολύ βαθιά σοφές δήθεν ατάκες. Αλλά από τις στιγμή που τις γράφεις γιατί εγώ να μην σχολιάσω την \"σοφία\" τους? Πρέπει να θαυμάζω δηλαδή ότι γράφεται? Από εκεί και πέρα δεν έχω σχολιάσει ποτέ άτομα που θέλουν βοήθεια.
Εδώ μιλάμε ότι μιμήθηκα με κωμικό τρόπο το στιλ γραφής κάποιου μέλους σε ένα από τα ανάλαφρα θρεντ του γενικά. Μην γράφουμε ότι να ναι.
15-04-2010, 17:41 #109
Originally posted by libpa
Ρε παιδιά πόσο ακόμα πρέπει να τον \"φάτε\" επειδή έκανε ένα λάθος;
Ποιος έκανε λάθος? Εγώ. Όχι με συγχωρείς δεν βλέπω να έκανα κάπου λάθος.
15-04-2010, 17:44 #110
ΥΓ....... κηπ σταματα το κλαψουρισμα γιατι αρχιζω και σε βαριεμαι και μετα δεν θα θελω ουτε να σε βρισω...
Γενικα ποτε δεν επιζητω καυγαδες , αντιπαραθεσεις , διαφωνιες ναι αλλα καυγαδες οχι , γιατι δεν μου αρεσει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
15-04-2010, 17:44 #111
Originally posted by krino
Originally posted by NikosD.
Τα μισά μέλη ενοχλήθηκαν από την σάτυρα του Πετράν. Να διαγραφεί το σχόλιο του Πετράν?
Θα ήταν αυτό προστασία του φόρουμ?
Μήπως να διαγραφεί ο Πετράν για να ησυχάσουμε από την \'ενοχλητική\' του παρουσία? Θα έλυνε αυτό το πρόβλημα?
Μήπως να διαγραφούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, Πετράν, Γουιρντ και όποιοι άλλοι? Θα έφερνε αυτό ηρεμία στο φόρουμ?
Δεν εχω κατι καινουριο να προσθεσω στο θεμα,
ωστοσο εχω μια ερωτηση, περιεργεια πιο σωστα παρα ερωτηση.
Φανταζομαι οτι εστω για να δεις τι στο διαολο παιζεται,
εριξες μια ματια στο ολο σκηνικο και θα εχεις πληρη γνωση για το συμβαν.
Οποτε ρωταω,
τι γνωμη εχεις για την υποθεση και των οσων λεχθησαν στο γνωστο θεμα?
Ειναι μια πλακα που της δωσαμε υπερβολικη σημασια?
Ειναι μηπως κατι που οντως μπορει να προσβληθει η Χ weird και δεν θα επρεπε να συμβει?
Ειναι ενα συμβαν που απλως συνεβει και δεν εχεις γνωμη?
Ειναι κατι αλλο, που σαν τι να ειναι αυτο?
Γενικα επειδη δεν μπορω να βρω ολες τι παραμετρους της σκεψης καποιου, εχεις καποια αποψη για το θεμα οπως το διαβασες?
Ακομα και αν δεν απαντησεις, θα ειναι σαν να εχω παρω απαντηση....
Λολ καλά Krino, πρώτα ρώτα τον για την γνώμη του για σένα που βρίζεις τον άλλο στην μάπα του και μετά ρώτα τον για το αν τελικά ήταν σάτιρα η όχι λολ
15-04-2010, 17:46 #112
τωρα τι νοημα εχει ολο αυτο που γινεται?ο πετραν εκανε λαθος κατα τη γνωμη μου,ο ιδιος δεν νιωθει ετσι,η γουιρντ αποχωρησε και συνεχιζουμε σαν αγριμια μεσα στη ζουγκλα να τη λεει ο ενας στον αλλο ,να βγαζουμε νυχια,να δαγκωνουμε τις σαρκες μεχρι να εκτονωθει η κατασταση και να ληξει η ενταση...
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
15-04-2010, 17:47 #113
petran,
δεν εχω ρωτησει ποτε την γνωμη για μενα απο κανενα και δεν θα το εκανα.
Αλλα γιατι σε προβληματιζει που ρωτησα την γνωμη του νικου πανω στο θεμα?
Με βαζεις σε σκεψεις.....
15-04-2010, 17:48 #114
Originally posted by olgaki82
τωρα τι νοημα εχει ολο αυτο που γινεται?ο πετραν εκανε λαθος κατα τη γνωμη μου,ο ιδιος δεν νιωθει ετσι,η γουιρντ αποχωρησε και συνεχιζουμε σαν αγριμια μεσα στη ζουγκλα να τη λεει ο ενας στον αλλο ,να βγαζουμε νυχια,να δαγκωνουμε τις σαρκες μεχρι να εκτονωθει η κατασταση και να ληξει η ενταση...
Ναι θέλω να μου πεις που έκανα λάθος σε σχέση με τα σατιρικά κείμενα.
15-04-2010, 17:50 #115
petran,
δεν εχω ρωτησει ποτε την γνωμη για μενα ποτε απο κανενα και δεν θα το εκανα.
Γιατί ρε Κρίνο και εσύ έχεις συμμετάσχει σε επικά-πολεμικά θρεντ με βρίσιμο και ότι θες τώρα τα αστεία κείμενα μας πειράζουν?
15-04-2010, 17:51 #116
πετραν δε θα κρινω τη σατιρικοτητα των κειμενων ,αν ηταν καλογραμενα η οχι,ηξερες ομως οτι αυτα που θα εγραφες θα πειραζαν το συγκεκριμενος μελος.γιατι να το συνεχισεις?δεν περιμενες το αποτελεσμα?δεν δεχονται ολοι οι ανθρωποι ουτε την πλακα ουτε τη σατιρα και αυτο πρεπει να γινεται σεβαστο.
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
15-04-2010, 17:53 #117
Originally posted by olgaki82
Ναι θέλω να μου πεις που έκανα λάθος σε σχέση με τα σατιρικά κείμενα.
15-04-2010, 17:53 #118
petran,
νομίζω ότι συμφωνούμε γενικώς.
από εκεί και πέρα αυτή ενοχλήθηκε με την μίμηση σου η όπως αλλιώς θέλεις πες το. (κι εδώ νομίζω ότι είναι δικό της θέμα και όχι δικό σου όπως κάποιοι καταλογίσανε!)
καλώς? κακώς? δεν ξέρω.
δεν ξέρω που στέκουν τα ανθρώπινα δικαιώματα σε αυτήν την περίπτωση.
πάντως τώρα που ξέρεις σαφώς ότι ενοχλήθηκε, μάλλον οφείλεις να το σεβαστείς.
τι να κάνουμε δεν σηκώνουν όλοι humor.
15-04-2010, 17:55 #119
Originally posted by lucifer
δεν ξέρω που στέκουν τα ανθρώπινα δικαιώματα σε αυτήν την περίπτωση.
πάντως τώρα που ξέρεις σαφώς ότι ενοχλήθηκε, μάλλον οφείλεις να το σεβαστείς.
τι να κάνουμε δεν σηκώνουν όλοι humor.
15-04-2010, 17:59 #120
petran,
δεν εχω ρωτησει ποτε την γνωμη για μενα ποτε απο κανενα και δεν θα το εκανα.
Γιατί ρε Κρίνο και εσύ έχεις συμμετάσχει σε επικά-πολεμικά θρεντ με βρίσιμο και ότι θες τώρα τα αστεία κείμενα μας πειράζουν?
δεν χωθηκες σε εμενα, ουτε την ειπες σε εμενα.
Αλλο εγω αλλο η weird σωστα?
Φαντασου αν προσπαθουσες εσυ (η οποιος εσυ) να με υποτιμησεις,
θα ειχαμε κανα δυο τροιες να μας βρισκονται σε εξελιξη....
Αλλα στη παρουσα φαση εγω ειμαι σχολιαστης και τιποτα αλλο.
Δυστυχως η οχι,
μπαινω στην θεση της weird οσο και στην δικη σου,
και εκει πανω βγαινει η αποψη μου.
Μιλας τωρα για λαθη και τι κλανει η σατιρα και αν το μπαρμπουνι ειναι τυρκουαζ οταν κλανει....
Απλα εισαι εγωιστης και παραδεξου το...
Δεν εχεις κανει κανενα λαθος, απλα εισαι καμποσα κλικ παραπανω εγωιστης.
Α δεν ηταν ετσι, θα ειχες βρει τροπους να μην ειχε γινει αυτο το θρεντ.
Τωρα αυτο ειναι καλο η κακο?
Δεν ξερω γιατρε μου, παω να φτιαξω καφε να τον τουμπαρω αναποδα και θα σου πω.
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή