Results 121 to 135 of 170
-
15-04-2010, 17:59 #121
Originally posted by olgaki82
πετραν δε θα κρινω τη σατυρικοτητα των κειμενων ,αν ηταν καλογραμενα η οχι,ηξερες ομως οτι αυτα ο θα εγραφες θα πειραζαν το συγκεκριμενος μελος.γιατι να το συνεχισεις?δεν περιμενες το αποτελεσμα?δεν δεχονται ολοι οι ανθρωποι ουτε την πλακα ουτε τη σατιρα και αυτο πρεπει να γινεται σεβαστο.
Όχι δεν το ήξερα. Άλλωστε το έχω ξανακάνει μια φορά και κάποιοι γέλασαν κλασικά και η weird είχε πει ότι \"χεχε αλλά καλύτερα ο καθένας να γράφει σαν αυτό που είναι\". Το έκανα για καθαρά τρόπους διακωμώδησης και μάλιστα ούτε τώρα την πείραξε ιδιαίτερα στην αρχή (?) αφού μου έστειλε u2u που ήταν σε πολύ χαλαρό ύφος που λέγαν \"έχεις τίποτα μαζί μου?\" της απαντάω \"όχι βρε πλάκα κάνω\" και μετά μου απαντάει \"οκ αλλά αν έχεις τίποτα να μου το πεις\" με χαορύμενη φατσούλα στο τέλος. Και μετά την έπιασε ντελίριο και άρχισε να γράφει για κακοποιήσεις, σεξιστικά σχόλια και άλλα τέτοια τρελα. Αν μη τι άλλο αυτά είναι βαριές κατηγορίες και αν αυτή η φάση ήταν έξω κάποιος θα μπορούσε να το πάει και νομικά το θέμα. Άντε γιατί πολλά χοντρά πράγματα έχουν ειπωθεί με ανυπόστατο τρόπο και εγώ πολύ ελαφριά και αστεία το έχω πάρει μου φαίνεται.
- 15-04-2010, 18:03 #122
Originally posted by Arsi
Για μένα,το λάθος το\'κανες μετά,όταν σου ξεκαθάρισε ότι ενοχλήθηκε και δεν είπες ένα οκ δεν το\'ξερα θα το κόψω.Δλδ δε σε νιάζει ότι νιώθει?κάνε σάτιρα με κάποιον άλλον που δεν τον πειράζει.Έχω λάθος?
Που ξεκαθάρισε ότι ενοχλήθηκε? Διάβασε τι γράφω και στο παραπάνω ποστ. Ίσα ίσα που μου έστειλε μηνύματα \"όλα καλά\" και μετά άρχισε ένα θρεντ με τίτλο \"κακοποίηση...μπλα μπλα\" στο οποίο με κατηγορεί για κακοποίηση και σεξισμό. Φυσικά και έχεις λάθος γιατί ότι γράφεις το στηρίζεις σε φανταστικά γεγονότα.
15-04-2010, 18:04 #123
Αν μη τι άλλο αυτά είναι βαριές κατηγορίες και αν αυτή η φάση ήταν έξω κάποιος θα μπορούσε να το πάει και νομικά το θέμα. Άντε γιατί πολλά χοντρά πράγματα έχουν ειπωθεί με ανυπόστατο τρόπο και εγώ πολύ ελαφριά και αστεία το έχω πάρει μου φαίνεται.
ωπααααααααα
σιγα ρε μπαρμπα,
δωστης να καταλαβει για τα δικαιωμα της κατα ριπας βιασμενης προσωπικοτητας.....
Ειπαμε εισαι εγωιστης, φτανει εκει.
15-04-2010, 18:04 #124
Originally posted by PETRAN
πετραν δε θα κρινω τη σατυρικοτητα των κειμενων ,αν ηταν καλογραμενα η οχι,ηξερες ομως οτι αυτα ο θα εγραφες θα πειραζαν το συγκεκριμενος μελος.γιατι να το συνεχισεις?δεν περιμενες το αποτελεσμα?δεν δεχονται ολοι οι ανθρωποι ουτε την πλακα ουτε τη σατιρα και αυτο πρεπει να γινεται σεβαστο.
Όχι δεν το ήξερα. Άλλωστε το έχω ξανακάνει μια φορά και κάποιοι γέλασαν κλασικά και η weird είχε πει ότι \"χεχε αλλά καλύτερα ο καθένας να γράφει σαν αυτό που είναι\". Το έκανα για καθαρά τρόπους διακωμώδησης και μάλιστα ούτε τώρα την πείραξε ιδιαίτερα στην αρχή (?) αφού μου έστειλε u2u που ήταν σε πολύ χαλαρό ύφος που λέγαν \"έχεις τίποτα μαζί μου?\" της απαντάω \"όχι βρε πλάκα κάνω\" και μετά μου απαντάει \"οκ αλλά αν έχεις τίποτα να μου το πεις\" με χαορύμενη φατσούλα στο τέλος. Και μετά την έπιασε ντελίριο και άρχισε να γράφει για κακοποιήσεις, σεξιστικά σχόλια και άλλα τέτοια τρελα. Αν μη τι άλλο αυτά είναι βαριές κατηγορίες και αν αυτή η φάση ήταν έξω κάποιος θα μπορούσε να το πάει και νομικά το θέμα. Άντε γιατί πολλά χοντρά πράγματα έχουν ειπωθεί με ανυπόστατο τρόπο και εγώ πολύ ελαφριά και αστεία το έχω πάρει μου φαίνεται.Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
15-04-2010, 18:07 #125
Όχι δεν το ήξερα. Άλλωστε το έχω ξανακάνει μια φορά και κάποιοι γέλασαν κλασικά και η weird είχε πει ότι \"χεχε αλλά καλύτερα ο καθένας να γράφει σαν αυτό που είναι\". Το έκανα για καθαρά τρόπους διακωμώδησης και μάλιστα ούτε τώρα την πείραξε ιδιαίτερα στην αρχή (?) αφού μου έστειλε u2u που ήταν σε πολύ χαλαρό ύφος που λέγαν \"έχεις τίποτα μαζί μου?\" της απαντάω \"όχι βρε πλάκα κάνω\" και μετά μου απαντάει \"οκ αλλά αν έχεις τίποτα να μου το πεις\" με χαορύμενη φατσούλα στο τέλος. Και μετά την έπιασε ντελίριο και άρχισε να γράφει για κακοποιήσεις, σεξιστικά σχόλια και άλλα τέτοια τρελα. Αν μη τι άλλο αυτά είναι βαριές κατηγορίες και αν αυτή η φάση ήταν έξω κάποιος θα μπορούσε να το πάει και νομικά το θέμα. Άντε γιατί πολλά χοντρά πράγματα έχουν ειπωθεί με ανυπόστατο τρόπο και εγώ πολύ ελαφριά και αστεία το έχω πάρει μου φαίνεται.
ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Γιατί δεν είπε \"πετραν με πείραξε\". ΔΙΑΒΑΣΕ τι γράφω και μην γράφείς εν βρασμό ψυχής. Μου έστειλε u2u ότι \"όλα καλά\" με χαρούμενη φατσούλα. Και μετά ξεκινάει ένα θέμα που γράφει \"κακοποίηση\"!!! Δηλαδή τι να πω συγνώμη που σε κακοποίησα?
15-04-2010, 18:08 #126
Για μένα,το λάθος το\'κανες μετά,όταν σου ξεκαθάρισε ότι ενοχλήθηκε και δεν είπες ένα οκ δεν το\'ξερα θα το κόψω.Δλδ δε σε νιάζει ότι νιώθει?κάνε σάτιρα με κάποιον άλλον που δεν τον πειράζει.Έχω λάθος?
Που ξεκαθάρισε ότι ενοχλήθηκε? Διάβασε τι γράφω και στο παραπάνω ποστ. Ίσα ίσα που μου έστειλε μηνύματα \"όλα καλά\" και μετά άρχισε ένα θρεντ με τίτλο \"κακοποίηση...μπλα μπλα\" στο οποίο με κατηγορεί για κακοποίηση και σεξισμό. Φυσικά και έχεις λάθος γιατί ότι γράφεις το στηρίζεις σε φανταστικά γεγονότα.
Αλλά μιλάω για μετά που έκανε μπαμ η ενόχληση με το θέμα.
Εκτός κ αν πειράχτηκες κ εσύ με το ξαφνικό σκηνικό γι\'αυτό κ δεν είχες διάθεση για συγνώμες,τι να πω.
15-04-2010, 18:09 #127
Μου έστειλε u2u ότι \"όλα καλά
ενω εδω που τεσπα το ξεκαθαρισε το ζητημα οτι υπαρχει ενοχληση,
τι εχεις να πεις?
Ασε το πριν,
μιλαμε για το σημερα.
15-04-2010, 18:11 #128
Πετράν απολογήσου!!!!!!!!!!!!!!!
Έρχεται η κόλαση!!!!
15-04-2010, 18:12 #129
Αλλά μιλάω για μετά που έκανε μπαμ η ενόχληση με το θέμα.
Εκτός κ αν πειράχτηκες κ εσύ με το ξαφνικό σκηνικό γι\'αυτό κ δεν είχες διάθεση για συγνώμες,τι να πω.
Εε ακριβώς τι λέμε τόση ώρα. Θα μπορούσε να στείλει ένα u2u με την αλήθεια λέγοντας \"πετραν οκ αλλά με πείραξε αυτό please μην μου ξανακάνεις πλάκα οκ\"? Και φυσικά δεν θα ξανάγραφα αστείο κείμενο! Αλλά δεν έγινε αυτό, είπε όλα καλά και μετά άρχισε να κάνει θρεντ με \"κακοποιήσεις\" και \"σεξισμούς\" τι να κάνω με όλα αυτά? Να πω συγνώμη για την κακοποίηση και τον σεξισμό!? Και όλα αυτά για μια πλάκα?? Μετά άρχιζα να απολογούμαι σαν τον βλάκα για ένα αστείο.
15-04-2010, 18:12 #130
ωραι ρε συ πετραν δεν ξερω πως εγινε αλλα απο τη στιγμη που ειδες οτι την πειραξε δεν μπορουσες να πεις ενα συγνωμη ρε συ γουερντ δεν ειχα σκοπο να σε πειραξω και δεν θα ξαναγινει?τοσο δυσκολο ειναι πια αυτο το ******** συγνωμη αν εχουμε θιξει καποιον εστω και αθελα μας?
Οπως ειπα και εγω θεωρησα υπερβολη και κακο χιουμορ αυτο που εκανε ο πετραν.
Απο κει και περα δεν σημαινει...κατσε και θα δεις τωρα θα σου τραβηξω το αυτι...δενξερω αν γινομαι κατανοητος...πηγε λιγο στην υπερβολη το πραγμα και βυθιζεται ολο και περισσοτερο σε αυτην.
Φυσικα δεν μπορω να ξερω τι ειπωθηκαν στα u2u.
To ρεζουμε ηταν το πρωτο μου μυνημα...οτι και εγω ενοχληθηκα αλλα το ειδα σαν μη επιτυχημενο χιουμορ.
Απο κει και περα η διψα για διαπλοκη εφερε ολο αυτο το μπαχαλο και ολοι φερουμε μεριδιο ευθυνης , αυτοι που γραψαμε εννοω εδω , με κυριως στοχους τα μελη που εμπλεκονται.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
15-04-2010, 18:13 #131
Originally posted by Θεοφανία
Πετράν απολογήσου!!!!!!!!!!!!!!!
Έρχεται η κόλαση!!!!
Υπάρχει και χειρότερο από αυτό? Κλαψ?
15-04-2010, 18:14 #132
αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Τον ειδα τον καφε,
και λεει μεγαλο δρομο θα διαβεις.....
τσιαο
15-04-2010, 18:14 #133
ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Γιατί δεν είπε \"πετραν με πείραξε\". ΔΙΑΒΑΣΕ τι γράφω και μην γράφείς εν βρασμό ψυχής. Μου έστειλε u2u ότι \"όλα καλά\" με χαρούμενη φατσούλα. Και μετά ξεκινάει ένα θέμα που γράφει \"κακοποίηση\"!!! Δηλαδή τι να πω συγνώμη που σε κακοποίησα?
Μετά κατάλαβες πόσο την πείραξε?
αυτό εννοώ.....
λάθος έκανε κ η weird με την ξαφνική αλλαγή όπως τα λες αλλά κ εσύ από εγωισμό να λες σε κάποια φάση πως δε με νιάζει πως νιώθει ο απέναντι εφόσον εγώ είμαι εντάξει με τον εαυτό μου.Έτσι πιστεύω.
15-04-2010, 18:15 #134
Originally posted by keep_walking
Απο κει και περα η διψα για διαπλοκη εφερε ολο αυτο το μπαχαλο και ολοι φερουμε μεριδιο ευθυνης , αυτοι που γραψαμε εννοω εδω , με κυριως στοχους τα μελη που εμπλεκονται.Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
15-04-2010, 18:20 #135
Μετά κατάλαβες πόσο την πείραξε?
αυτό εννοώ.....
λάθος έκανε κ η weird με την ξαφνική αλλαγή όπως τα λες αλλά κ εσύ από εγωισμό να λες σε κάποια φάση πως δε με νιάζει πως νιώθει ο απέναντι εφόσον εγώ είμαι εντάξει με τον εαυτό μου.Έτσι πιστεύω.
Να σου πω ποιο είναι το πιο ακραίο τώρα? Το τελευταίο u2u μου που της λέω αυτά τα πράγματα (και σε καμια περίπτωση δεν την βρίζω το τονίζω αυτό. Της λέω πράγματα που πιστεύω εγώ και πράγματα που θα της έλεγα και από κοντά) το έστειλα ΜΕΤΑ το θρεντ \"κακοποίηση\". Δεν το είχα πάρει πρέφα αυτό το θρεντ! Μόνη της, μετά από λίγη ώρα που μου έστειλε τα \"όλα καλά\" u2u, αποφάσισε να κάνει το θρεντ \"κακοποίηση\" χωρίς να έχει διαμεσολαβήσει κάτι άλλο. Γι αυτό μην με κατηγορείτε ότι μου ζήτησε να της πω συγνώμη και εγώ ο αδίστακτος δεν της έδωσα.
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία