Results 31 to 45 of 132
Thread: ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΗ
-
16-04-2010, 14:57 #31
Originally posted by Alobar
Ναι, σα την ελευθερία δεν έχει. Κι όταν η επανάσταση εξαντλείται στο βωμό των αντοχών της αντίστασης και μόνο, καλά είναι και τα όποια σπασίματα. Το \'δεν αντέχω\' μπορεί να γίνει και ο αέρας που μας λείπει τελικά...
Ξερεις τι γινεται εμενα και να μη μου ξαναμιλησουν σκοτιστηκα..θα το προτιμουσα κιολας..
Αλλα τα παιδια εχουν δικαιωμα να εχουν μια ωραια σχεση με τους παππουδες τους και ο αντρας μου με τους γονείς του.
- 16-04-2010, 14:57 #32
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ , ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ?ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ (ΒΑΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ). ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΑΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΗΣ( ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ Η ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟΚΟΛΛΑΤΕ)
, ΕΡΙΞΕ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΗΡΕΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΑ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΤΟ ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ?
16-04-2010, 15:02 #33
Originally posted by Αφωτεινή
Ελα μου ντε..
chris οι αλλοι, ειτε απο βιτσιο ειτε απο αδιαφορια βρισκουν προσφορο εδαφος..αυτος που κοντευει να κλαταρει τι κανει για να σταματησουν επιτελους?
Εγω ειμαι ακομα σε βρεφικο σταδιο..μολις παιρνω χαμπαρι οτι για να σταματησουν πρεπει να βρω αποτελεσματικο τροπο να μην τους αφηνω..
16-04-2010, 15:03 #34
Originally posted by Sofia
1. γιατι κρατας τον αντρα σου απο το να τους τα πει ενα χερακι, απο τη στιγμη που εχετε προβλημα και οι δυο?
γιατι ξερω οτι θα ανεβασουν πιεση και θα αρχισουν να λενε οτι εγω τον εβαλα να τους στεναχωρησει..
Αυτος εχει παρεμβει ,τους εχει μιλησει αλλα δεν αλλαζουν σταση η αλλαζουν και μετα παλι τα ιδια..πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
16-04-2010, 15:03 #35
πως πως..
το πιστευω μαρια γιατι αυτη την αντιδραση την εχω δει απο αυτους..τωρα ειναι η συνεχεια..το νο2..καταλαβαίνεις?
εχει λιγους μηνες που συμβαινει αυτο..ειχε τακτοποιηθει το θεμα και τα προηγουμενα χρονια κυλησαν ομαλα..ξαναρχισαμε ομως επειδη τωρα θελουν νοσοκομους και ο αντρας μου ανησυχει για αυτους..και εγω δεν θελω να μεινουν παρατημενοι σε ενα σπιτι μονοι τους..
16-04-2010, 15:04 #36
1. γιατι κρατας τον αντρα σου απο το να τους τα πει ενα χερακι, απο τη στιγμη που εχετε προβλημα και οι δυο?
γιατι ξερω οτι θα ανεβασουν πιεση και θα αρχισουν να λενε οτι εγω τον εβαλα να τους στεναχωρησει..
Αυτος εχει παρεμβει ,τους εχει μιλησει αλλα δεν αλλαζουν σταση η αλλαζουν και μετα παλι τα ιδια..
16-04-2010, 15:06 #37
ποιοι πιεζονται σοφια μου?Ποιοι ειναι αυτοι που δεν μπορουν να τα βγαλουν περα σε μια φαινομενικα απλη κατασταση?
Αυτοι που εχουν το θεματακι τους κατα την αποψη μου..
Καθε πιεση δλδ εχει λογο υπαρξης. Το αν θα παρουμε στα σοβαρα αυτο που βλεπουμε, εχει σημασια. Οχι θα επρεπε να υπαρχει ή οχι. Για να υπάρχει σαφως κ υπαρχει λογος. Τί πάει να πει \"απλη κατασταση\"? Εδω λες οτι κοντευεις να σκασεις...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
16-04-2010, 15:08 #38
Αυτος εχει παρεμβει ,τους εχει μιλησει αλλα δεν αλλαζουν σταση η αλλαζουν και μετα παλι τα ιδια..πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
16-04-2010, 15:08 #39
Originally posted by Alobar
Ελα μου ντε..
chris οι αλλοι, ειτε απο βιτσιο ειτε απο αδιαφορια βρισκουν προσφορο εδαφος..αυτος που κοντευει να κλαταρει τι κανει για να σταματησουν επιτελους?
Εγω ειμαι ακομα σε βρεφικο σταδιο..μολις παιρνω χαμπαρι οτι για να σταματησουν πρεπει να βρω αποτελεσματικο τροπο να μην τους αφηνω..
16-04-2010, 15:12 #40
... έ όχι δα!... ο Θεός έκανε το λάθος να μας το περνά για θέσφατο, εμείς θα το ανεχόμαστε;...
;)
16-04-2010, 15:12 #41
Ξερεις Μαρινα στις αρχες ο αντρας μου δεν καταλαβαινε οτι εγω δεν εχω την διαθεση να τα ανεχτω ολα αυτά,ενταξει αυτο εγινε στον πρωτο χρονο.
Ουτε πιστευε οτι ανακατευονται και παρεμβαίνουν σε ολα,το εβλεπε υπερβολικο απο μεριας μου να μη θελω συμβουλατορες..και επειδη εγω δεν ηθελα να τσακωθουν δεν του ελεγα τι μου εκαναν..
Αργοτερα καταλαβε τι συμβαίνει..και εγινε εξω φρενων.
Αν κατσω να πω τι μου λενε θα γινει μυλος και εγω δεν το θελω αυτο..η πλακα ειναι πως δεν ξερουν οτι τον γιο τους εγω τον κραταω απο το να τους στειλει στο διαολο..
Αντε να αντεξω να ειμαι ταξιτζης,αντε να ακουω την καθε μαλακια για τα φαρμακα που τελειωμο δεν εχουν..αλλα αυτες οι αρμενικες βιζιτες μου εχουν σπασει τα νευρα..
Σοφια αναρωτιεμαι αν ειναι θεμα λανθασμένου χειρισμου ή απλως εγω δεν θα επρεπε να πιεζομαι τοσο πολυ δηλαδη να μπορω να τα αντεχω....γιατι θελω να σκασω ωρες ωρες.
Ο δικός μου άντρας μου είχε εξαρχής πει να κρατήσω σε απόσταση τους δικούς του. Παρόλο που δεν είχα λόγο να το κάνω, καθώς οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι και θερμοί απέναντι μου, τον άκουσα και περιορίστηκα στα πολύ τυπικά. Ούτε δηλαδή ταξιτζής, ούτε ατέλειωτες συζητήσεις, ούτε αρμένικες βίζιτες. Και με τα περιστατικά των τελευταίων ημερών, είδα πόσο δίκιο είχε.
Πάντως, ό,τι μου λένε στο τηλέφωνο οι δικοί του, το μεταφέρω χαρτί και καλαμάρι, εφόσον τον αφορά. Φυσικά του προτείνω να συγκρατήσει τα νεύρα του, αλλά δεν θέλω να διαφυλάξω τη σχέση με τους γονείς του σε βάρος της μεταξύ μας ειλικρίνειας και της μεταξύ μας σχέσης γενικά. Ούτε βέβαια δυναμιτίζω τη σχέση με τους δικούς του γκρινιάζοντας αναίτια. Ξέρεις μεγάλωσα σε ένα μοντέλο οικογένειας όπου ο κανόνας ήταν \'μην μιλήσεις, μην πεις, να σέβεσαι τους μεγαλύτερους, να είσαι ευγενής, να τα έχεις καλά με όλους, μην ανακατεύεσαι\' κλπ. Όμως δεν έβλεπα ούτε ευτυχισμένους ανθρώπους ούτε καλές σχέσεις με αυτό το μοντέλο. Γι΄αυτό αν και δυσκολεύτηκα πολύ, το αναθεώρησα κάπως και χαίρομαι ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα :)
16-04-2010, 15:13 #42
σε αδικουν τα πεθερικα? εσυ ομως φαινεται οτι δεν τους υπολογιζεις...ή καταλαβα λαθος?
Τις αποψεις τους δεν υπολογιζω.
Δεν μου αρεσει να διαδιδουν οτι εγω τους στερω το παιδι και τα εγγονια τους,και μαλιστα τη στιγμη που ο γιος τους τους εχει γραψει προ πολλου.Ουτε τηλεφωνο δεν θα τους επαιρνε..
16-04-2010, 15:18 #43
σε αδικουν τα πεθερικα? εσυ ομως φαινεται οτι δεν τους υπολογιζεις...ή καταλαβα λαθος?
Δεν μου αρεσει να διαδιδουν οτι εγω τους στερω το παιδι και τα εγγονια τους,και μαλιστα τη στιγμη που ο γιος τους τους εχει γραψει προ πολλου.Ουτε τηλεφωνο δεν θα τους επαιρνε..
16-04-2010, 15:22 #44
Εφοσον δεν μπορεις να κοντρολλαρεις τι θα πουν κ τί οχι, μιας κ που μοιαζει να μην σε σεβονται, εισαι διατεθειμενη να λουστεις την ασεβεια κ την πιεση που σου ασκουν?
Σε καθε επιλογη υπαρχουν + κ - . Εσυ αποφασιζεις ακομα κ τωρα τί εχει μεγαλυτερη σημασια μεσα σου. Η γνωμη τους ή η δικη σου.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
16-04-2010, 15:22 #45
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ..ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΟΝΕΙΣ.ΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ..ΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ...ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΥΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ? ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....