Results 76 to 90 of 132
Thread: ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΗ
-
16-04-2010, 22:53 #76
:))
- 16-04-2010, 23:21 #77
ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΛΥΓΙΖΕΙΣ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ.ΔΕ ΣΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΗ..ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.
16-04-2010, 23:45 #78
Δεν το χω συστημα μαρια μου..το να προσποιουμαι εννοω..
Επισης επειδη δειχνω συμπονια δεν σημαινει οτι το κανω για το φαινεσθαι..
Αλλα ειναι πολυ δυσκολο να συμπονάς αυτους που σε πονουν..
anyway,
για μενα το προβλημα ειναι κατι που αναφερθηκε ηδη,οτι κρατω μια συγκεκριμενη σταση γενικώς ,δεν προσαρμόζω την συμπεριφορα μου αναλογα με το ατομο που εχω απεναντι μου..
Ηταν μια παρατηρηση που με βοηθησε πολυ,thanks λουσιφερ..
17-04-2010, 23:08 #79
Αντε και σήμερα το γλεντήσαμε ολη μερα..
Δυστυχως δεν κατάφερα να κρατήσω την ψυχραιμια μου και να μιλήσω ηρεμα..
Μολις ακουσαν οτι θα μετακομισουμε τους επιασε υστερια!!
\"Εισαι αναισθητη,πεσαμε στην αναγκη σου\",κι αλλα ωραια με εβγαλαν απο τα ρουχα μου.Εχασα την μπαλα τελειως..Μεχρι ουστ τους ειπα..χαλια μαυρα.
17-04-2010, 23:47 #80
Originally posted by Αφωτεινή
Αντε και σήμερα το γλεντήσαμε ολη μερα..
Δυστυχως δεν κατάφερα να κρατήσω την ψυχραιμια μου και να μιλήσω ηρεμα..
Μολις ακουσαν οτι θα μετακομισουμε τους επιασε υστερια!!
\"Εισαι αναισθητη,πεσαμε στην αναγκη σου\",κι αλλα ωραια με εβγαλαν απο τα ρουχα μου.Εχασα την μπαλα τελειως..Μεχρι ουστ τους ειπα..χαλια μαυρα.
Θα ηταν παλι καλυτερα,η θα αισθανοσουν καλυτερα,αν δεν το γλενταγες,και συ λιγακι
Δικο σου το γλεντι,αιντε αρχισε να δινεις παραγγελιες,για ν αρχισει ο χορος:)
ποιο το κακο να χανουμε την μπαλα?
Και το ουστ ,μονο χασιμο μπαλας δεν,αλλα ενα πολυ ωραιο κοντρολ,για μενα χασιμο μπαλας σημαινει απανωτα πεναλτι,και να μην ξερουν και απο που τους ερχονται :)
17-04-2010, 23:49 #81
φωτεινή, μην δίνεις σημασία.
γιατί παίζει να σε τουμπάρουν πάλι, με συναισθηματικούς εκβιασμούς και να μην μετακομίσετε στο τέλος.
18-04-2010, 00:09 #82
χαχα ευτυχως που εχω και εσας και δεν νιωθω τοσο σκυλα..
οπως και να χει το φοβομουν αυτο και εγινε τελικα..σημασια εχει οτι περα απο μια ανησυχια που εχω μηπως της ανεβει η πιεση και τα κακαρωσει,νιωθω ανακουφιση..
Το καλο ειναι οτι τους το ειπε ο αντρας μου,αλλα οι μπηχτες πηγαιναν σε μενα.Μεχρι που δεν αντεξα.Και γιατι να αντέξω δηλαδη?
Το σκεφτομαι και γελαω τωρα γιατι σε καποια φαση που μου ελεγαν μαλακιες,λεω αστο καλο που δεν ξεκολλατε δεν εχουμε παει και σουπερ μαρκετ..και ο αντρας μου εβαλε τα γελια..και τα παιδια το ιδιο.
Εκεινο το ουστ ομως δεν επρεπε να το πω,Το μετανιωσα.
18-04-2010, 00:23 #83
Originally posted by Αφωτεινή
Και γιατι να αντέξω δηλαδη?
Το σκεφτομαι και γελαω τωρα γιατι σε καποια φαση που μου ελεγαν μαλακιες,λεω αστο καλο που δεν ξεκολλατε δεν εχουμε παει και σουπερ μαρκετ..και ο αντρας μου εβαλε τα γελια..και τα παιδια το ιδιο.
Εκεινο το ουστ ομως δεν επρεπε να το πω,Το μετανιωσα.
Αλλα εχω μια απορια????
Σουπερ Μαρκετ πηγες???? :D:D
18-04-2010, 00:34 #84
οχι ρε γαμωτο..:D
softaki το ποιημα τελειο..
18-04-2010, 00:54 #85
Φωτεινη μου, ενα θα σου πω μονο...να προσπαθησεις να κανεις αυτο που σε ικανοποιει...αν ικανοποιει και τους αλλους ειχαν τυχη αν οχι ατυχια...εχεις την δικια σου οικογενεια...ειναι δικια σου η ζωη...και γιαυτο πρεπει να κανεις οτι σε ευχαριστει εσενα και βοηθαει και την οικογενεια σου...εδωσες τοσα...και πες μου το εκτιμησε κανενας;;; Λοιπον τωρα σου συνιστω να κανεις αυτο που σε γεμιζει γιατι ετσι και αλλιως δεν θα ικανοποιηθει κανενας με οτι και να κανεις...τουλαχιστον ετσι θα τα εχεις εσυ καλα με τον εαυτο σου...μην πεφτεις θυμα στον ψυχολογικο πολεμο που σε κανουν...εχεις δυναμη...σε φιλω και σε αγκαλιαζω..συνεχισε τον δρομο που εχεις βαλει ως στοχο...αξιζει...
18-04-2010, 01:01 #86
Ανοιξούλα μου σε ευχαριστω..ξερω οτι καταλαβαινεις,εχεις μεγαλη καρδιά ετσι κι αλλιως..
πως εισαι?καιρο εχω να σε ακουσω...
18-04-2010, 01:09 #87
Ναι εχω καιρο να γραψω...καλα ειμαι γλυκεια μου...να ξερεις για οτι θελεις ειμαι εδω...εστω και για να βρισεις:-P...να τα βγαλεις απο μεσα σου...και ας μην γραφω εδω στο σιτε..
18-04-2010, 01:16 #88
γιατι δεν γράφεις μάτια μου?
Εδω δεν βριζω αυτους που πρεπει, θα βρισω εκει που μου δινουν κουράγιο?
Μπορει να κλαψουρίσω ομως..
:)
18-04-2010, 01:33 #89
μα ξερω οτι δεν θα το εννοεις...να ξεδωσεις καπου:)...δεκτο οτι και να θελεις να βγαλεις απο μεσα σου...:)
18-04-2010, 16:12 #90
Eμ δεν τα εχω διαβασει ολα αλλα το να δινεις δεν σημαινει παντα οτι θα παρεις.
Υπαρχουν ανθρωποι που δεν εκτιμουν τιποτα οχι γιατι ειναι απαραιτητα κακοι αλλα γιατι ο κοσμος τους
πχ ειναι τοσο διαστρεβλωμενος και τον περιστρεφουν ετσι που να θεωρουν ακομα οτι αυτοι ειναι που προσφερουν και
οτι σου κανουν και χαρη απο πανω!!!!!!
Φυσικα αν τους πας κοντρα θα σου πανε κοντρα αλλα δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα σε πολλες περιπτωσεις και η συναισθηματικη φορτιση ειναι δεδομενη.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή