ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΗ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 132
    Senior Member
    Ο αντρας σου εχει ευαισθησιες. Το ιδιο κι εσυ απο οσα μας λες...Ξεσπάει ασχημα, αλλα το ιδιο μας γραφεις κ για τον εαυτο σου.

Αυτο ομως τί σημαινει? Οτι εσυ πρεπει να βγεις μπροστα για να λυσεις ενα θεμα, που αφορα μεν και τους δυο σας, αλλα επωμιζεσαι μονη σου?

Δεν πιστευεις, οτι παρα τις ευαισθησιες του κ την δουλεια του, πρεπει να παρει θεση σε ενα θεμα που αφορα την οικογενεια του απο την μια πλευρα και τους γονεις του απο την άλλη?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Σοφία μου,
    θέλω να καταλάβεις την θέση μου.
    Ο αντρας μου ειναι ευγενικός και ηρεμος απο τη φυση του,εγω ειμαι υστερική μπροστά του.Κάνει τις σωστες κινήσεις και εχει ξεκαθαρίσει την θέση του.
    Αν ξεσπάσει ,θα ειναι εξαιτίας μου,επειδή εγω δεν χειρίστηκα σωστά την κατασταση..Και μη φανταστεις τιποτα ομηρικό,ειναι λιγομιλητος ,θα πει μονο \"Αει γ....\"
    οπως ξαναειπα.Θέλω να μη τσακωνεται με τους γονείς του.Τον αγαπουν παρα πολυ.
    Βεβαια και στον καυγα που εγινε εδω το Σαββατο,,οταν εκεινος τους ειπε οτι θα μετακομισουμε ,δεν του απευθυνθηκαν καθόλου,αρχισαν να τα λενε σε εμενα..
    Και αυτός λεγανε και γέλαγε..ο πατερας του του μιλαγε κι αυτος εβλεπε τηλεόραση..
    Εχουν δικό τους κωδικα επικοινωνίας σου λεω.
    Και μόλις ειδε την μανα του αγριεμενη να με λεει αναισθητη,της ειπε ενα \"Σχολα τωρα\"
    και αυτή εφυγε..κι εγω ειπα το \"ουστ\" καθως έβγαιναν..
    Κουβαλάω την ευθύνη της δικής μου βλακείας.Εγώ δεν μπορουσα να τα βγαλω πέρα.

Banned
    Originally posted by Αφωτεινή

αυτο καταλαβα και εγω.
    Εκεινο που δεν καταλαβα ειναι γιατι μπερδευεσαι στην ολη υποθεση και οπως γραφεις εισαι πιεσμενη.

Senior Member

Αν ξεσπάσει ,θα ειναι εξαιτίας μου,επειδή εγω δεν χειρίστηκα σωστά την κατασταση..Και μη φανταστεις τιποτα ομηρικό,ειναι λιγομιλητος ,θα πει μονο \"Αει γ....\"
    οπως ξαναειπα.Θέλω να μη τσακωνεται με τους γονείς του.Τον αγαπουν παρα πολυ.
    Καποια πραγματα ειναι απολυτα: εσυ δεν εχεις λογο στη σχεση με τους δικους του, οπως κι αυτος στη σχεση με τους δικους σου.

Κατι ακομα: αν ξεσπάσει ο αντρας σου (ή οποιος αλλος) δεν θα ειναι εξαιτιας καποιου τριτου. Αλλα επειδη πιθανοτατα δεν ξερει πώς αλλιως ο ιδιος να χειριστει την κατασταση. Κ για τους δικους του λογους παντως.

Παρατηρωντας οσα γραφεις λες: \"δεν θελω να μαλωνω με τους γονεις του\", \"δεν θελω να μαλωνει με τους γονεις του\", \"δεν θελω να στεναχωριουνται οι γονεις του\". Εσυ ομως δεν μπορεις να ορισεις τα συναισθηματα των αλλων. Κανεις δεν εχει τη δυναμη κ το δικαιωμα να το κανει αυτο. Ελπιζω να βλεπεις που τελειωνουν κ που αρχιζουν οι ευθυνες σου στην ιστορια....γιατι οπως το παρουσιαζεις, ειναι σαν να εξαρτωνται ολα απο δικες σου κινησεις.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Ο άντρας σου μια χαρά μου φαίνεται το πάει.Εσύ γιατί παίζεις την ηρωίδα Φωτεινή πάλι;Είναι άποροι και δεν μπορούν να τηλεφωνήσουν σε ένα ταξί να τους πάει και να τους φέρει στο ιατρείο;Eίναι τόσο απλό,όταν δεν μπορούμε να αναλάβουμε κάτι,τότε δεν το αναλαμβάνουμε παίζοντας το παιχνίδι του μπορώ γιατί θέλω να έχω τον έλεγχο.Να αφήσεις τον άντρα σου να καθαρίζει εφόσον βλέπεις πως τα δικά σου όρια δεν είναι σταθερά αλλά τραβάνε προς τον προορισμό \"αυτοτιμωρία\"μέσω πίεσης για τελειότητα.Γιατί πες μου τι άλλο είναι να θέλω να μπορώ επί τούτου,ενώ ξέρω πως δεν θέλω να μπορώ.

Να δειχτείς ανεύθυνη και κακή νύφη,που ανεβάζει την πίεση των πεθερικών της,ενώ αυτά έχουν πέσει στην ανάγκη της,λολ.Αυτό να κάνεις αντί να βαρυγκομάς για ένα χρέος που εσύ το φορτώνεις στους ώμους σου,εφευρίσκοντας δικαιολογίες για να μην το ξεφορτωθείς.Μη φοβάσαι,θα επιζήσουν,υπάρχουν και χάπια για την πίεση.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    βρε παιδιά τα σκεφτηκα αυτα που μου ειπατε,
    δεν το εκανα για να εχω το ελεγχο,ποιον ελεγχο?δεν ειναι αυτό.Νομισα οτι θα το αντεξω να βοηθησω για λιγο καιρό,αυτη ηταν η συμφωνία.Εγω δεν αντεξα ουτε λιγους μήνες.
    αλλα Ουδεν μονιμοτερον του προσωρινού.

Μετα τα τελευταία δεν με απασχολει ουτε πως θα πανε ουτε ποιος θα τους παει,οπως εσπευσε η καλή τους κορούλα να μου φορτώσει..ας φερνουνε γιατρο στο σπιτι,δεν με νοιαζει..ξυπνησανε οι σκλαβοι Αντωνακη....(απόσπασμα απο αγαπημενη ελληνική ταινία)

Senior Member
    Originally posted by krino

αυτο καταλαβα και εγω.
    Εκεινο που δεν καταλαβα ειναι γιατι μπερδευεσαι στην ολη υποθεση και οπως γραφεις εισαι πιεσμενη.
    Γιατι ειμαι ουφο με σκούφο.Αρκει αυτό?

Senior Member
    Φωτεινη, τον ελεγχο δεν τον θελουμε για να γινουμε κακοι ουτε μπαμπουλες...πιθανοτατα απο αλλα δικα μας ελλειμματα.

Ωραια, βολικα τα τελευταια γεγονοτα. Αλλα οσο εσυ αγωνιας για την καθε κουβεντα, το καθε σχολιο κ την καθε εκρηξη απο οπου κι αν προερχεται, θα εισαι σε αναμονη νεας εκρηξης.

Νομιζω οτι πρεπει να δρασεις πιο κεντρικα, με αξονα το τι κανεις εσυ. Οχι ενοχικα ομως.

Senior Member
    Το ξερω οτι ειναι γενικό το πρόβλημα..
    γι αυτο στην αρχή που το ξεκίνησα ηθελα να συζητησουμε τι ειναι αυτο που προκαλεί υποχωρητικές συμπεριφορες στις απαιτησεις των αλλων..γιατι αν καποιος μου ζητησει βοηθεια δεν μπορω να πω οχι..
    Εκτος απο την εξηγηση \"θελεις να νιωσεις ο σωτήρας,αντλεις δυναμη απο αυτό\",που σε αντιστοιχες περιπτωσεις εχω ξανακούσει,ψαχνω κατι αλλο.
    Γιατι εγώ, οταν καποιος με πιεζει με την απαιτηση του,δεν μπορω να χειριστω την κατάσταση?
    Στην αρχή προσπαθω να αποφυγω,αλλα αν μου κλαφτει ο αλλος,υποχωρώ.
    Δεν την κατεχω την τεχνική.

Senior Member
    ολα αυτα τα \"γιατι\" που μπορει σαν απαντησεις να ειναι επωδυνες, θελουν προσωπικο ψαξιμο δικο σου. το να νιωσεις σωτηρας, δεν ειναι εξηγηση, ουτε το αντλεις δυναμη απο αυτο. αυτα, μπορει να στα πει καποιος ως δικες του απαντησεις που μπορει να εχουν λιγη βαση μεσα σου.

επισης οι απαντησεις στα γιατι, δεν φτανουν για να μας κανουν να αλλαξουμε τροπο αντιμετωπισης των προβληματων μας.

κανεις μας δεν γεννηθηκε, λειτουργωντας αψογα.

Senior Member
    Δικούς σου γονείς δεν έχεις?
    (αυθόρμητα μου ήρθε η ερώτηση :) )

Επίσης, χωρίς να τα έχω διαβάσει όλα μου γεννήθηκε η αίσθηση ότι είσαι η \"καλή νύφη\".... (το λέω αυτό πάρα πολύ αρνητικά) Που θα φροντίσει τους γονείς του κανακάρη αλλά εντάξει θα εκνευριστεί μερικές φορές αλλά αααχ έτσι είναι η ζωή παδιακ\' μου... δύσκολη... :) που θα έλεγε με ψευτοστωικότητα η πεθερούλα.... Ψυετοστωικότητα γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν στωικό να βασίζεται σε άλλους σε τέτοιο βαθμό.

Το \"είσαι αναίσθητη\" και το \"σχόλα τώρα\" εμένα μου δείχνει ότι τα όρια έχουν πάει περίπατο...
    Συμφωνώ με rein ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της δανιμαρκάις κι αυτό μάλλον είναι η συμπεριφορά του άντρα σου :) Ένα επαπηλλούμενο άει γαμήσου, δεν σημαίνει πολλά και να σε αφήνει να έρχεσαι εσύ σε σύγκουση με τους γονείς του. Μάλλον μου κάνει μια χαρά κομμάτι του παζλ που έχει στηθεί.
    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είσαστε μία οικογένεια αλλά δύο διαφορετικές.

Senior Member
    Originally posted by alexandros3
    Δικούς σου γονείς δεν έχεις?
    (αυθόρμητα μου ήρθε η ερώτηση :) )

Επίσης, χωρίς να τα έχω διαβάσει όλα μου γεννήθηκε η αίσθηση ότι είσαι η \"καλή νύφη\".... (το λέω αυτό πάρα πολύ αρνητικά) Που θα φροντίσει τους γονείς του κανακάρη αλλά εντάξει θα εκνευριστεί μερικές φορές αλλά αααχ έτσι είναι η ζωή παδιακ\' μου... δύσκολη... :) που θα έλεγε με ψευτοστωικότητα η πεθερούλα.... Ψυετοστωικότητα γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν στωικό να βασίζεται σε άλλους σε τέτοιο βαθμό.

Το \"είσαι αναίσθητη\" και το \"σχόλα τώρα\" εμένα μου δείχνει ότι τα όρια έχουν πάει περίπατο...
    Συμφωνώ με rein ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της δανιμαρκάις κι αυτό μάλλον είναι η συμπεριφορά του άντρα σου :) Ένα επαπηλλούμενο άει γαμήσου, δεν σημαίνει πολλά και να σε αφήνει να έρχεσαι εσύ σε σύγκουση με τους γονείς του. Μάλλον μου κάνει μια χαρά κομμάτι του παζλ που έχει στηθεί.
    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είσαστε μία οικογένεια αλλά δύο διαφορετικές.
    χαχαχα αλεξ,
    η καλη νυφη ειναι φόλα..αλλα ηθελαν και αλλα βρηκαν..
    αν ηξερες τι παραλογισμούς εχω ακουσει και ποσο γραψιμο εχουν φαει..
    μα δεν με πειραζε..
    κάποτε ημουν καλά.
    Κάποτε αρρωστησα..εχασα τον εαυτό μου..
    Η απόσταση ηταν γεγονος μεχρι πριν απο 4 χρονια που απεκτησαν το πρωτο εγγονακι και ξαναμπήκαν στη ζωή μου.
    Σιγα σιγα και υπουλα..
    Τώρα πια εχουν εισβάλλει για τα καλά και προσπαθώ να τους πεταξω εξω,οχι μονο αυτούς αλλα και ολους οσους βρηκαν ανοιχτα και μπηκαν..
    Πολύ φοβάμαι οτι το μονο σαπιο στο βασιλειο ειμαι εγώ,που κατρακύλησα και δεν μπόρεσα να κρατήσω ζωντανά αυτα που ειχα καταφέρει..
    Ισως ημουν παντα ετσι αλλα δεν ειχε φανει ή τουλαχιστον δεν ηταν σε τετοιο σημειο που να μου προκαλεί ασφυξία..
    η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω κι εγω ..θέλω ομως να με μάθω.τιποτα δεν θελω περισσοτερο.

Σοφία εχεις δικιο μεγαλο οταν λες οτι με το να ανακαλυπτεις τις αιτιες δεν καταφερνεις αυτοματως να αλλαξεις πορεία.Εγω το ζω λιγο αντιστροφα αυτο..παντα το ειχα..αλλαζω πορεια χωρις να ξερω τις αιτιες,απλα το κάνω και αργοτερα ανακαλυπτω τις αιτιες.

Banned
    εγω δεν μπορω να καταλαβω,
    πως σε ενα ζευγαρι, υπαρχει χωρος για να εισβαλει ο πασα ενας....
    Εσυ με τον αντρα σου τα βρισκεις, το ιδιο αυτος μαζι σου.

Το ζητουμενο ποιο ειναι?
    Οι κακοι γονεις?
    Δεν το πιστευω....
    Κατι αλλο δεν δουλευει καλα.

Senior Member
    Originally posted by krino
    Κατι αλλο δεν δουλευει καλα.
    Ναι ,εγω.

Στην μεταξύ μας σχέση το πρόβλημα ειναι ο χρόνος,δεν περναμε οσο χρονο θα θελαμε μαζί,αλλα δεν εχει να κάνει αυτο.

Banned
    οκ λοιπον, ας αφησουμε τους \"κακους γονεις\" εξω απο την κουβεντα,
    και ας μεινουμε στην ουσια που εισαι εσυ.

Το θεμα του χρονου που εβαλες εχει μια σημασια.
    Μηπως θα επρεπε να ξανασυντονιστειτε απο την αρχη?
    Φαινεται οτι η επαφη εχει αρχισει να χανεται.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast