ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΛΙΚ..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Είμαι λίγο καιρό στο forum και δεν καταλαβαίνω αρκετά από τα οποία γράφετε. Αυτό που θέλω να πω γενικότερα ότι όλοι μας αισθανόμαστε την ανάγκη να μοιραστούμε κάποια πράγματα που μας βασανίζουν και γι\' αυτό το λόγο είμαστε εδώ. Ας μη δηλητηριάζουμε την ψυχή μας με έριδες και λογομαχίες και ας κρατήσουμε ένα αξιοπρεπές επίπεδο πρώτα από όλα για τον εαυτό μας και μετά για το καλό του forum. nature, καλή τύχη!
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Ουτε μεξικανικο σηριαλ να ηταν το ολο θεμα των αποχωρησεων...

Senior Member
    Originally posted by Boltseed

παρακολουθείς κάποιο και βρήκες ομοιότητες ?

Banned
    Originally posted by chr1986
    Είμαι λίγο καιρό στο forum και δεν καταλαβαίνω αρκετά από τα οποία γράφετε. Αυτό που θέλω να πω γενικότερα ότι όλοι μας αισθανόμαστε την ανάγκη να μοιραστούμε κάποια πράγματα που μας βασανίζουν και γι\' αυτό το λόγο είμαστε εδώ. Ας μη δηλητηριάζουμε την ψυχή μας με έριδες και λογομαχίες και ας κρατήσουμε ένα αξιοπρεπές επίπεδο πρώτα από όλα για τον εαυτό μας και μετά για το καλό του forum. nature, καλή τύχη!
    Δεν δημιουργούσε η nature λογομαχίες απλά προσπαθούσε να υποστηρίξει κάποια άτομα που τρώγανε στη μάπα αυτές τις λογομαχίες και ήταν όλοι εναντίον τους. Η nature είναι πολύ αξιοπρεπής.

Banned
    Originally posted by arktos

Με κάλυψες...

Senior Member

τωρα πλεον οχι.

Αλλα θυμαμαι στην εποχη της Χουανιτας,της Μαριμαρ και της Σωραγιας, οτι επεφτε παντα πολυ δραμα...

Αναρωτιεμαι τι ακριβως θελουν και τα 2 μελη που θελουν να αποχωρισουν με το να το δηλωνουν δημοσια...

Senior Member
    Originally posted by lucifer
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by RainAndWind
    Bye bye.Ειλικρινά,δε στεναχωριέμαι.Δεν ξέρω αν θα έπρεπε,αλλά προτιμώ να μην υποκρίνομαι.Κάνατε την τρίχα τριχιά με κάτι ευθιξίες σας,και κάτι κηρύγματα για ηθικές εξωπραγματικές,κυριολεκτι� �ά extra terrestrial,που κανένα χώρο δεν έχουν ούτε στην πραγματική ζωή,πόσο μάλλον δηλαδή που περιμένατε να ζήσετε αγγελικά πλασμένους κόσμους και σε ένα φόρουμ,λολοολ.:P
    Εγώ πάλι προτιμώ να μαθαίνω τεχνικές αυτοάμυνας,γιατί ίσως έχω περάσει από πραγματική κακοποίηση και ξέρω πως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που προτάσσετε ως τέτοια εδώ.Οπότε,καλό μου κάνει ό,τι με σκληραίνει,ό,τι με μαθαίνει να ανταπεξέρχομαι στην έξω από δω ζωή,και όχι ό,τι με μαθαίνει να μιλάω για κάτι \"ανεξέλεγκτη βία\"και τέτοιες τραγικοποιήσεις-soz που χαλάω λιγάκι τη σούπα.Την ευαισθησία μου θα την επιδεικνύω επιλέγοντας να μην κυβερνά δίχως έλεγχο,να κυβερνώ εγώ πάνω της.
    Για απόφυγε εντελώς τη βία εκεί έξω,κι έλα πες μου μετά.Με το που θα βγεις να οδηγήσεις στο δρόμο θα φας και τη μούτζα,τότε τι θα κάνεις,θα παρατήσεις το τιμόνι και θα πας να κλάψεις στο δωμάτιό σου;;;Εσύ πρέπει να μάθεις να ανταπεξέρχεσαι,όχι να προσαρμοστεί ο κόσμος στα δικά σου μέτρα και σταθμά.Kι εκεί μέσα κι εδώ έξω shit happens.That\'s all there is to say.
    Μια χαρά θα είναι το φόρουμ,εκτός αν θεωρούμε τους εαυτούς μας τόσο σημαντικούς που δε θα επιβιώνουν οι χώροι μετά την αποχώρηση κάποιων μελών.Στην πράξη μια χαρά επιβιώνουν και αυτό είναι δείγμα υγιέστατο κατ\'εμέ.Welcome to the real life,ουδείς αναντικατάστατος.:P
    Eύχομαι να είστε καλά στην υγεία σας τα αποχωρούντα μέλη,να έχετε τις δυνάμεις να τα βγάζετε πέρα στη ζωή και να χαίρεστε τις μέρες σας στον κόσμο,πέρα από διαφωνίες μου με συμπεριφορές.

+ 1000
    +αλλα 1000 από εμένα.
    ελα να το ανεβασουμε το νουμερο και αλλο,

αλλα 1000 και απο μενα!

τωρα πλεον οχι.

Αλλα θυμαμαι στην εποχη της Χουανιτας,της Μαριμαρ και της Σωραγιας, οτι επεφτε παντα πολυ δραμα...

Αναρωτιεμαι τι ακριβως θελουν και τα 2 μελη που θελουν να αποχωρισουν με το να το δηλωνουν δημοσια...

ακριβως........

Senior Member

τωρα πλεον οχι.

δεν είδες πουθενά να το δηλώνουν?

( διορθώνω )
    δεν είδες πως το εξηγούν στα ποστ που κάνουν?
    είπαμε άλλα μέλη αποχώρησαν χωρίς να πουν κάτι δημόσια και άλλα θέλησαν να δηλώσουν δημόσια τους λόγους της αποχώρησης.
    δεν είναι η πρώτη και δεν θα είναι και η τελευταία φορά.

τόσο απλά.

Banned
    Δλδ τόσο κακό είναι να λένε ότι θα αποχωρήσουν; Κάποιοι θέλουμε να μάθουμε αν φεύγουν αυτά τα μέλη...Που \'ν το κακό; Σιγά

Senior Member
    libpa, δεν εννοούσα κάτι τέτοιο για τη nature ούτε το προσωποποίησα.. μία γενική διαπίστωση είναι από αυτά που βλέπω μέσα στο forum και προσπαθώ να καταλάβω και τη γνώμη μου στο ζήτημα.
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Banned
    Originally posted by chr1986
    libpa, δεν εννοούσα κάτι τέτοιο για τη nature ούτε το προσωποποίησα.. μία γενική διαπίστωση είναι από αυτά που βλέπω μέσα στο forum και προσπαθώ να καταλάβω και τη γνώμη μου στο ζήτημα.
    Ok, πιστεύω να σε βοήθησα να καταλάβεις λίγο τι γίνεται

Senior Member
    -Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό λέγεται φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης.

-Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εκτός από τον ιδιοκτήτη ψυχολόγο, υπάρχουν και άλλοι ψυχολόγοι (έστω και σαν μέλη) που τριγυρνούν εδώ μέσα, και σφυράνε αδιάφορα. Άλλοι με δήθεν χαζές και επιφανειακές τοποθετήσεις, όταν δίπλα τους υπάρχει βία και άλλοι με λολ και αναρτήσεις κόμικς.

-Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τέτοιες στοχευμένες εφιαλτικές φαντασιώσεις με βασανιστήρια, καζάνια, αλάτια σε πληγές, σουρσίματα από μύτες, ξερίζωμα νυχιών και βράσιμο ανθρώπων σε καζάνια, δεν σχολιάζονται από αυτούς όλους τους ψυχολόγους.

Συγχαρητήρια κ. κ. ψυχολόγοι.
    Καλύτερα θα ήταν να μην είχατε δηλώσει την ιδιότητά σας.
    Ας δηλώνατε τουλάχιστον μηχανικοί ή οτιδήποτε άλλο.
    Εκτίθεστε και μάλιστα πολύ.

Αν εδώ μέσα, έστω και ένα μέλος, υφίσταται στοχευμένα, προσβολές και βία από άλλα μέλη τότε κάπου υπάρχει μια μεγάλη αποτυχία.
    Για την ασχήμια που συμβαίνει εδώ μέσα δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ:
    1. Σας αρέσει αυτό που γίνεται (τους λόγους τους ξέρετε εσείς)
    2. δεν σας αρέσει μεν, αλλά, έχετε αγοράσει πιο πολλά καρπούζια από αυτά που μπορείτε να σηκώσετε.

Χαίρομαι που έχω αποχωρήσει και λυπάμαι που έχασα τόσο χρόνο, γράφοντας 1200 περίπου μηνύματα σ’ αυτό το χώρο, μ’ αυτές τις συνθήκες. Νοιώθω πως παραπλανήθηκα από τον τίτλο «φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης». Πίστεψα ότι υπάρχουν ψυχολόγοι εδώ, που μαζεύουν στοιχειωδώς κάποια μπόσικα.

Νίκο, αναρωτιέμαι, αν, στην υποθετική περίπτωση που σε είχε βάλει εσένα το μέλος αυτό, στο κάστιγκ, να πρωταγωνιστείς στην εκδικητική και διεστραμμένη φαντασίωσή του και να σέρνεσαι με τρυπημένη μύτη από ένα κόκαλο ή να βράζεις σε ένα καζάνι με αλάτι στις πληγές σου, αν θα το αντιμετώπιζες με χιούμορ ή αδιαφορία.

Σου είχα γράψει και παλιότερα, ότι όταν η εμπάθεια ξεπερνά τα όρια, η απλή διαγραφή ενός απαράδεκτου ποστ είναι απλά ένα επιφανειακό ξεσκόνισμα, για «να μη δει η πεθερά» (ή η δικαιοσύνη?). Δεν είχες μπει στον κόπο ούτε να με ακούσεις, αλλά ούτε καν να μου απαντήσεις τότε. Τα συγκεκριμένα μέλη σου, που τότε κακοποιούσαν, έμειναν με την εντύπωση, ότι καλώς έπρατταν λοιπόν.
    Σου το είχα πει και αυτό.
    Να τα τώρα τα αποτελέσματα.

Στο ποστ της αποχώρησής μου, σου έγραψα ότι μου χρωστάς ένα συγνώμη για τις συμπεριφορές και τις ύβρεις που δέχτηκα στον αφιλόξενο όπως αποδείχτηκε, αυτό χώρο. Όχι μόνο δεν μπήκες πάλι στον κόπο, αλλά φτάνουμε, ενάμιση μήνα μετά την αποχώρησή μου, να δημοσιεύονται τέτοια αίσχη.

Όχι Νίκο. Δεν θα πατήσω την πεπονόφλουδα των προκλήσεων. Εγώ δεν θα βρωμίσω το στόμα μου, επειδή κάποτε υπήρξα μέλος αυτού του χώρου. Δεν οφείλω να μάθω βρισιές, τρόπους βασανιστηρίων ή ανταπόδοσης συκοφαντιών για να απαντώ, πότε στις απρόκλητες συκοφαντίες και ύβρεις της άλομπαρ που δήλωσε μουλωχτή αποχώρηση, αλλά …ξαναχτύπησε μόλις βρήκε χαραμάδα για ύβρεις και πότε στις διεστραμμένες επίσης απρόκλητες φαντασιώσεις των γνωστών «αγνώστων» που έχουν χρήσει τον εαυτό τους, «προασπιστή» ή και αρχηγό και υπαρχηγό του φόρουμ, με την ΑΝΟΧΗ σου βεβαίως.

Είναι δική σου δουλειά Νίκο. Όχι δική μου.

Εγώ δεν άνοιξα φόρουμ της ειδικότητάς μου.

Και ούτε θα ανοίξω, γιατί γνωρίζω καλά πως δεν μπορώ να το υποστηρίξω.

Αλλά ακόμη και αν άνοιγα ένα φόρουμ, επειδή η ειδικότητά μου δεν έχει να κάνει με ανθρώπινες ψυχές και προσωπικότητες, ακόμα και λάθη να συνέβαιναν, δεν θα ήταν επώδυνα για κάποια μέλη μου. Τα λάθη όμως εδώ, στο φόρουμ σου, ακόμα και οι «αβλεψίες» μπορεί να κοστίσουν σε κάποια άλλα μέλη σου και μάλιστα πολύ. Ενημερωτικά, από την ημέρα που ειδοποιήθηκα και διάβασα αυτό το εφιαλτικό ποστ όπου πρωταγωνιστώ στους βασανιζόμενους, έχω εκνευριστεί πολύ, σε βαθμό που έχουν επηρεαστεί πολλές λειτουργίες της καθημερινής μου ζωής.
    Σου θυμίζω πως έχω αποχωρήσει….
    Πώς άραγε μπορεί να νοιώθει κάποιος που δεν είχε το αίσθημα αυτοπροστασίας να αποχωρήσει όπως εγώ και να παραμένει απροστάτευτος, έρμαιο στα κουτσαβάκια του φόρουμ;

Θάλεγα αντί να κυνηγάς τον υποθετικό «κίνδυνο» που λέγεται πανικούλα, να ασχοληθείς λίγο περισσότερο και να δεις ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος εδώ μέσα.

Και αν τα καρπούζια είναι πολλά, βρες κόσμο να σε βοηθήσει να τα σηκώνεις….

Γνωρίζω πολύ καλά ότι εδώ είναι όλα εικονικά μιας και είναι οθόνη, πληκτρολόγιο και νικς, αλλά αυτό δεν παύει να είναι ένα βολικό άλλοθι.
    Έστω και αν στ’ αλήθεια δεν είμαι η Nature. αλλά η οποιαδήποτε Ελένη Τρεχαγηρευοπούλου, εδώ μέσα έχω γράψει, όπως και όλοι άλλωστε, τα προβλήματά μου, τις σκέψεις μου, κάποιες γνώσεις μου και γενικά έχω ξεδιπλώσει κομμάτια της προσωπικότητάς μου. Με την έννοια αυτή, νοιώθω πως η βία και οι προσβολές κατά της Nature. είναι βία κατά εμού, της πχ Ελένης. Όπως και η βία και οι προσβολές κατά οποιουδήποτε νικ είναι βία κατά μίας προσωπικότητας που έχει κατατεθεί εδώ μέσα.
    Αποχώρησα με αξιοπρέπεια, αποχαιρετώντας και ευχαριστώντας όποιον νόμιζα.

Αν δεν μπορείς να με προστατέψεις από τη βία και τα κουτσαβάκια, που άλλωστε ήταν η αιτία που έφυγα, και καταλήγουμε 1,5 μήνα μετά την αποχώρησή μου, να συνεχίζω να δέχομαι ύβρεις, προσβολές, συκοφαντίες επί του συνόλου της προσωπικότητάς μου και βία εκφρασμένη μάλιστα με εφιαλτικά σενάρια, χειρότερα και από τον «εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες», θα σε παρακαλέσω να σβήσεις όλα, τα 1250 ποστ μου. Έτσι, ίσως να μη δίνεται η δυνατότητα στα συγκεκριμένα ξέφραγκα μέλη σου να με κακοποιούν για μήνες ή και χρόνια μετά την αποχώρησή μου. Αν θέλεις τα γραπτά μου, θέλω δίκαιη διαχείριση στη δικτυακή μου υπόσταση, όπως την έχω καταθέσει εδώ, αλλιώς τα θέλω πίσω.

Δεν θέλω να παραμένουν εδώ, σε αυτό το φόρουμ «ψυχολογικής υποστήριξης» που κάποτε, αφελώς, πιστεύοντας ότι ελέγχεται από ψυχολόγους, έκανα το λάθος να γραφτώ.
    Σε αυτό το φόρουμ που συνεχίζει να με κακοποιεί 1,5 μήνα μετά την αποχώρησή μου.
    Σε αυτό το άδικο φόρουμ, όπου 2-3 μέλη, που συμπεριφέρονται σαν κουτσαβάκια (Θεοφανία, ρέμεντυ, άλομπαρ και όποιον άλλον παρασύρουν με χειριστικά κόλπα) εκμεταλλεύονται την ανοχή σου και από φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης το έχουν μετατρέψει σε φόρουμ ψυχολογικής κακοποίησης. Στόχος τους; Ίσως να παραμείνουν εδώ μέσα μόνον μέλη που μπορούν να τα χειρίζονται για να ικανοποιούν μια άγνωστη σε μένα ανάγκη τους.

Δεν θα μπω στο κόπο να αναλύσω τις ψυχολογικές προεκτάσεις που έχει η συμπεριφορά του «κουτσαβακιού» εδώ μέσα. Ούτε να αναλύσω την διαφορά μεταξύ ενός τυχαίου καυγά στο δρόμο μεταξύ δύο ανθρώπων με το καυγά που προκαλείται πάντα σε μια γειτονιά από ένα «κουτσαβάκι».
    Δεν με νοιάζει πια η πορεία αυτού του φόρουμ, μιας και ευτυχώς έχω αποχωρήσει.
    Είναι δική σου δουλειά.
    Ψάξε, βρες, ενημερώσου, σκέψου, ανάλυσε και βγάλε άκρη. Διάβασε για τον ρόλο των κουτσαβακιών στην νεώτερη ελληνική ιστορία και σε συνδυασμό με τις ψυχολογικές σου γνώσεις, βγάλε τα συμπεράσματά σου.

Εγώ δεν θα βοηθήσω σ’ αυτό.

Εγώ θέλω μόνο να μη χρησιμοποιείται η διαδυκτυακή μου οντότητα όπως την έχω καταθέσει εδώ, για βορά στα συγκεκριμένα κουτσαβάκια πολυγραφότατα μέλη του παρόντος φόρουμ, που ευθαρσώς δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία ότι ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ και το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του φόρουμ αυτού (!!!) και διώχνουν τους εχθρούς του(!)

And, last but not least, η μαρίνα που στο συγκεκριμένο προκλητικό σκηνικό, κάνει αμέριμνη ομαδική ψυχοθεραπεία, αδιαφορώντας για το ξενύχιασμα, το μαστίγωμα, το βράσιμο των συνανθρώπων της σε καζάνια, το αλάτι στις πληγές τους και το σούρσιμο από τις τρυπημένες με κόκαλα μύτες τους που συμβαίνουν δίπλα της, μήπως, λέω εγώ, είναι Freudean Slip του σκηνοθέτη?

Το γράμμα αυτό το έγραψα θυμωμένη χτες, αφού διαπίστωσα ότι παρά τις λίγες μέρες που πέρασαν από τα εν λόγω 2 ποστ (που παραθέτω στο τέλος), το φόρουμ αυτό είχε καταφέρει να με εκνευρίζει, εντελώς απρόκλητα, έστω και αν έχω αποχωρήσει εδώ και 1,5 μήνα.

Σήμερα είδα ότι, έφερες ένα σχετικό θέμα, «σύστημα προειδοποιήσεων».

Θα ήθελα να μου απαντήσεις δημόσια, όπως δημόσια σου θέτω το θέμα, αν τα 2 παρακάτω ποστ για τα οποία διαμαρτύρομαι, εμπίπτουν στα κριτήριά σου για τα μπαν που αναφέρεις.

Ευχαριστώ

Originally posted by Θεοφανία
    Ονειροπλασμένε εγώ είμαι μαζί σου.
    Φυσικά και θα έπρεπε να είμαι αρχηγός της φυλής.
    Θα είχα δυο παλακίδες: τον κηπ και τον κρίνο.
    Τον κηπ για να αμπελοφιλοσοφούμε και να με υπηρετεί, και τον κρίνο δεμένο σταυρωτά πάνω από ένα τσουκάλι που βράζει. με τρυπημένη μύτη από ένα μεγάλο κόκκαλο και κάποια μέλη από κάτω να τον μαστιγώνουν, (αλομπαρ, μστρουμφ), ενώ η υπαρχηγός της φυλής, (ρέμεντι), θα τον έλουζε με μεγάλα κομμάτια αλάτι πάνω στις τεράστιες πληγές του.
    Τις δευτέρες θα μας απήγγειλε γύρω απ τη φωτια, ποιήματα η γουιρντ, τις τρίτες θα τρέχαμε στις πορείες στο δάσος με τη ρέιν, τις τετάρτες ομαδική ψυχοθεραπεία στη μεγάλη σκηνή με τη μαρίνα, τις πέμπτες θα δικάζαμε τα κακώς κείμενα της φυλής μας, όπου φυσικά κάθε εβδομάδα θα είναι κατηγορούμενος ο κρίνο και κάθε εβδομάδα να καταδικάζεται σε αιώνιο μαστίγωμα, βγάλσιμο νυχιών και ξερίζωμα μύτης.
    Παράλληλα, οι υποτακτικοί του, (νάτσουρ), θα προσπαθούν να ξεσηκώσουν επανάσταση κατά του αρχηγού, (εμένα), αλλά η υπαρχηγός, εισαγγελέας εφετών και αρχηγός της αστυνομίας του χωριού μας, (ρέμεντι), θα την σούρνει στις ρούγες δεμένη στο άλογο της από το κόκαλο στη μύτη και έτσι ειρηνικά θα καταστέλουμε κάθε είδους επανάσταση.
    Τις παρασκευές θα έχουμε ντέι οφ και τα σαββατοκύριακα θα πηγαίνουμε στο τσίρκο όπου φυσικά πρωταγωνίστρια θα είναι η πανικούλα και θίασος τα υπόλοιπα ψευδώνυμα της.

Αυτά.

Ελπίζω να με ψηφίσετε.

Και το 2ο διαμάντι (από άλομπαρ, 21/5 12:54 PM) αναφερόμενη σε μένα

... όντως, με τέτοιες τακτικές έφυγε η μια τουλάχιστον κυρία. Για να το δούμε και λίγο ψυχαναλυτικά, χρησιμοποιούσε ακριβώς τις ίδιες τακτικές για τις οποίες αργότερα κατηγορούσε άλλους ότι τις χρησιμοποίησαν για να την... διώξουν. Βεβαίως, όταν είσαι μουλωχτός, πονηρός, υπόγειος, άνευ ουσίας και επιχειρημάτων, σημαίνει πως είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αντιγυρίσεις σε βάρος άλλων τις συμπεριφορές που ο ίδιος ασκείς. Ξέχασα και το κακοπροαίρετος και κακόβουλος, διότι αυτά πάνε σετάκι από καταβολής κόσμου... ...

Banned
    Originally posted by nature
    And, last but not least, η μαρίνα που στο συγκεκριμένο προκλητικό σκηνικό, κάνει αμέριμνη ομαδική ψυχοθεραπεία, αδιαφορώντας για το ξενύχιασμα, το μαστίγωμα, το βράσιμο των συνανθρώπων της σε καζάνια, το αλάτι στις πληγές τους και το σούρσιμο από τις τρυπημένες με κόκαλα μύτες τους που συμβαίνουν δίπλα της, μήπως, λέω εγώ, είναι Freudean Slip του σκηνοθέτη?
    Μπα...λάθος του σκηνοθέτη, προτιμώ να βράζω και να σούρνω.... Τι να σου πω nature βραδιάτικα....θα επανέλθω αύριο, γιατί μου τέλειωσε το αλάτι. Φφφφφφφ....

Banned
    βρε συ καλη μου νατουρ,
    εδω εχουν γραφτει λογης λογης ανθολογηματα,
    θα σκονταψουμε σε ενα κοκκαλο στη μυτη?

Τι να σου πω κιολας,
    εγω πλεον αδιαφορω, ισως και να βαριεμαι.....
    αλλα δεν ειμαστε και ιδιοι θα μου πεις,
    ισως εσυ να εισαι και πιο ευθικτη.

Αλλα απο την αλλη λεω,
    και τι θα βγαλω αμα αρχιζω να γραφω?
    Συνηθως γραφω εδω μεσα, οταν δω οτι κατι εχει νοημα.....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast