Results 151 to 165 of 219
-
20-04-2010, 01:03 #151
Μου αρεσει να με προστατευουν οι γυναικες...λολ.
Βασικα μου αρεσει να σχολουνται με την παρτη μου:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 20-04-2010, 01:07 #152
Originally posted by keep_walking
Μου αρεσει να με προστατευουν οι γυναικες...λολ.
Βασικα μου αρεσει να σχολουνται με την παρτη μου:P
Μμμμμμμμμ..........Ελπίζω να πληρωθώ γι\' αυτό.............
20-04-2010, 08:55 #153
Originally posted by Θεοφανία
Που τα είδες όλα αυτά βινς, γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια.
Αν εννοείς, τις παπαριές του κρίνο, τότε όλοι λίγο πολύ εδώ μέσα εισπράτουμε κακοποίηση
δεν μου αρεσουν οι γενικευσεις,
οι μονοι που ασχολουμε εδω μεσα, ειναι η αρχοντομουτσουναρα σου, ο κηπ, η ρεμεντυ και μεχρι εκει.
Τελευταιως η μαρια_μ προσπαθει να προστεθει και αυτη, αλλα στερειται της εκπαιδευσης σας,
ισως σε λιγους μηνες να ειναι ψημενη για να ειναι ανταξια σας.
Ασε λοιπον κατα μερος τα ολοι.
Το \"ολοι\" στενευει αρκετα και μενει στα ατομα που καναντε πλακιτσες με παρτουζιτσες και εκτοτε συνεχιζεται ακαθεκτα με το ποιον σας.
Κατα τα αλλα,
διαβασα οτι ο κηπ δεν εχει προβλημα....
Ευτυχως που το διαβασα αυτο και μου εφυγε ενα βαρος,
να σαι καλα λοιπον.....
;)
20-04-2010, 09:01 #154
αμαν βρε κρινε
απο τοτε που ο κιπ γνωρισε την θεοφανια συμπεριφερεσαι σαν παρατημενη αρραβωνιαστικια.
ηρεμησε λιγο...
οσο για το ποιους εχεις βρισει, φαινεται οτι εκτος απο πολλα αλλα ελλειμματα εχεις και ελλειμμα μνημης.με προχειρο υπολογισμο θυμαμαι καμια δεκαρια ακομα, αναμεσα σε αυτους και πολλους που ενω σκυλοβριζες μ,ετα αρχισες να τους γλειφεις. βλεπε νατουρε, αλλα και αλλους...
χοροπηδα οσο θες, απ οτι δειχνουν οι νεες αφιξεις, ειναι εμφανεστατο ακομα και σε μη γνωστες της αρχαιας ιστοριας οτι εισαι ο γραφικος του φορουμ
20-04-2010, 09:17 #155
Originally posted by Remedy
οτι εισαι ο γραφικος του φορουμ
ειναι η γνωμη σου και δεν θα προσπαθησω να την αλλαξω.
Σεβαστη λοιπον και πιστευω οτι θα ζησουμε ολοι, εστω και ετσι.
Καλημερα ειπα?
20-04-2010, 10:05 #156
Εγω πιστευω οτι πρεπει να λήξει αυτη η βεντετα.
Ειναι για το καλό ολων μας.Ειναι πολυ ασχημο αυτο που γινεται μεταξύ σας.
Να γραφει καποιος τον πονο του και να παρεμβάλλονται βρισιές..
Την πρωτη φορα που το ειδα ,ξενερωσα με το φορουμ.Μετα ειπα οκ εχουν διαφορες κατι εχει συμβεί μεταξύ τους.
Ειχα σκοπο να ρωτησω ποιος ο λογος που νιωθετε ετσι ο ενας για τον αλλο,αλλα δεν βλέπω να το θελετε αυτό.Αν υπήρχε μια παρεξήγηση που διαιωνίζεται σκεφτηκα.Γιατι δεν ειδα ποτε να διαφωνητε πανω σε ενα συγκεκριμένο θέμα ,αλλα να κουβαλάτε τις προσωπικές σας διαφορές,καθε φορα που \"συναντιέστε\" σε ενα θέμα.
Πιστεψα οτι ειναι ενα αγκάθι στο φορουμ αυτες οι αλληλοκατηγορίες και οτι αξιζει τον κοπο να γινουν αμοιβαίες υποχωρησεις.Επισης να σημειωσω οτι το βρισκω πολυ τρυφερο που η Θεοφανία υπερασπίζεται τον φίλο της.
Βέβαια ακομα δεν καταλαβα γιατι υποννοηθηκε οτι ειμαι εγω αυτη που προκαλεσε το οφ τοπικ.Εγω μολις ειδα να ξεκινάει καυγάς,αν δειτε την ιδιο λεπτο ακριβώς,πριν διαβασω το σχολιο του Κηπ,ειπα αντε γεια.Δεν εχω παντα την δυναμη να αντεχω φασαρίες.
20-04-2010, 10:34 #157
\'... Να γραφει καποιος τον πονο του και να παρεμβάλλονται βρισιές...\'
Καλημέρα. Μόνο που αυτό δε γίνεται μόνο μεταξύ τους - με πολύ μικρότερη συμμετοχή από πλευράς χρήστη Κηπ φυσικά ο οποίος έχει να αντιμετωπίζει κάθε φορά τον κομπλεξισμό ασφαλώς - αλλά γίνεται επανειλημμένα και αλλού. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω αυτές τις επιλεκτικές ματιές σε ένα χώρο ΑΛΛΗΛΟϋποστήριξης όπου όλοι κοπτόμεθα για το να τηρούνται οι κανόνες επικοινωνίας, αλλά μάλλον δε μας ενδιαφέρει όταν απλά δε παραβιάζονται πάνω στη δική μας την καμπούρα. Ίσως κιόλας το να μη ρίχνουμε και μια ματιά παραπέρα ή παραδίπλα, να συντηρεί και τις ανεπίτρεπτες συμπεριφορές. Εγώ θα έβρισκα ακόμη πιο τρυφερό και ανθρώπινο, να λέμε τις απόψεις μας πιο ευθέως και να έχουμε σφαιρικότερη και αντικειμενικότερη ματιά, χωρίς να χρειάζεται να έχουμε φιλαράκι τον Κηπ και κάθε Κηπ, μπας και αποκτήσουν το πραγματικό τους νόημα οι λέξεις. Ελπίζω πάντως να κατάλαβες ότι αυτή τη στιγμή είμαι σε τοποθέτηση πάνω στην άποψή σου απλά, γιατί με τις παραποιήσεις έχει τρομάξει ο μάτις μου εδώ χάμω...
20-04-2010, 10:36 #158
Originally posted by Αφωτεινή
αλλα να κουβαλάτε τις προσωπικές σας διαφορές,
μισο λεπτο βρε φωτεινη,
προσωπικες διαφορες πχ εγω με την θεοφανια?
απο που και ως που?
Την εχω γνωρισει?
με διαβαζει και την διαβαζω και αυτο ειναι το ολο προσωπικο που αναφερεις.
Οταν μπαινανε διαφορα θεματα,
(κυριως αυτα που ειχαν να κανουν ομο-αμφιφυλοφιλια)
και εγραφα για το δικαιωμα της σεξουαλικης διαφορετικοτητας π.χ.,
μαζι με το αλλο κολληταρι της, τον δανεικο,
λουγκρα με ανεβαζε, λουγκρα με κατεβαζε....
Οταν τα πηρε στα μουτρα, θελησε να τα \"πουμε\" κιολας....
Εκει συγρονιστηκε απολυτα με την αλλη την ομοφοβικη την ρεμεντυ και το παιζουνε κρεσεντο.....
Ποιες ειναι οι σκεψεις σου λοιπον?
Να καθομαι να βλεπω την λοιδωρια και να χτυπαω παλαμακια?
Το αποτελεσμα ειναι πολυ καθαρο για μενα,
οσοι ειναι ομοφοβικοι, οσοι εχουν στο αιμα τους την κατινια συντασονται μια χαρα και συμφωνουν με τα οσα πρεσβευουν και η θεοφανια (η αρχικατινα) και η ρεμεντυ και παει λεγοντας.
Με γεια τους και χαρα τους να ειναι και κατινες και οτι αλλο ποθουν.
Ουτε με παραξενευει ουτε με ξενιζει.
Το εχω δει να συμβαινει και εξω καμποσες φορες και εκει φυσικα εχω το δικαιωμα της επιλογης οπως κανουμε ολοι.
Για παρομοιους λογους αποχωρησε η weird γιατι δεν το αντεχε αυτο και πηρε τον ομματιον της γιατι δεν αντεχε τον χλευασμο του πετραν.
Εγω το βλεπω διαφορετικα, δεν ειναι αντεχω η δεν αντεχω, μου ειναι παντελως αδιαφορο.
Εχω μαθει να αντιμετωπιζω πολυ ηρεμα και την κατινια και το σεξισμο και ολα τα υπολοιπα φοβικα καταλοιπα που αναρριχώνται στην κοινωνια.
Βεβαια προσδοκουσα οτι σε ενα φορουμ ψυχολογιας θα εβρισκα ατομα που αυτα θα τα ειχαν δουλεψει μεσα τους και δεν ημουν αναγκασμενος να συζητησω ζητηματα που σε αλλα φορουμ ειναι ντεφακτο.
Οι προσδοκιες μου σε αυτο δεν επιβεβαιωθηκαν, αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα.
Ζουμε ξερεις στο 2010, στην ελλαδα του σημερα,
και διαβαζουμε συμπεριφορες που θα επρεπε να ανηκουν στον 20ο αιωνα...
Και δεν μιλαω για το τι κανει ο καθενας στη ζωη του, γιατι αυτο ειναι ενα εντελως προσωπικο θεμα, αλλα στο πως χαρακτηριζεται ο αλλος με βαση τις αποψεις του.
Οποτε κλεινω με το εξης συμπερασμα,
το θεμα δεν εχει ονομα και δεν στοχοποιειται καποια \"θεοφανια\" αλλα σε συμπεριφορες οπως αυτες εκδηλωνονται σε βαρος αλλων χρηστων που μπαινουν εδω μεσα.
Αυτες τις συμπεριφορες λοιπον που δεν συμπνεουν με το πνευμα αλληλεγγυης του φορουμ ειτε τις καταδικαζεις ειτε τις επικροτεις, ο καθενας με τον τροπο του.
Και για να το ληξουμε:
Ο καθενας εδω μεσα εχει δωσει το στιγμα του και τι θελει να κανει πολυ ξεκαθαρα.
Ειτε ολη αυτη η υποθεση θα τσακιστει, ειτε αυτη θα τσακισει εμενα.
Καθαρες κουβεντες - καθαροι λογαριασμοι.
20-04-2010, 10:43 #159
Γιατι πιστευεις πως μεροληπτώ?
Δεν λεω τις αποψεις μου ευθέως?
Τι ακριβώς σε ενοχλεί Αλ?Που περιλαμβάνω ΚΑΙ τον Κρίνο?Θα με θεωρούσες αμεροληπτη αν η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΟΥ ματια δεν υπολογιζε ΚΑΙ την αλλη μεριά?
Για μενα η θεση σου ειναι αυτής που εχει προηγουμενα με τον Κρίνο και αυτος ειναι ο λογος που μου μιλάς ετσι.
Παρολα αυτα,εχω διαφωνησει με τον Κρίνο και του εχω πει ευθεως αυτα που με ενοχλούν απο τη μεριά του.
Για τον Κηπ δεν ειχα να πω τιποτα,ισα ισα εμενα μου ηταν συμπαθής,δεν εχει τυχει να συζητησουμε πολύ.
20-04-2010, 10:50 #160
Originally posted by krino
μισο λεπτο βρε φωτεινη,
προσωπικες διαφορες πχ εγω με την θεοφανια?
απο που και ως που?
Την εχω γνωρισει?
με διαβαζει και την διαβαζω και αυτο ειναι το ολο προσωπικο που αναφερεις.
Δεν θα κολλησουμε στις λέξεις..Για να σχηματισεις αποψη για καποιον δεν αρκουν δυο τρεις αντιπαραθεσεις εδω μεσα.Το εχουμε ξαναπεί αυτό.
Κατινα την ανεβάζεις ,νουμερο σε κατεβάζει..
Ετσι κι εγω συμπερανα,(λαθος ή οχι δεν ξερω),οτι εχετε προσωπικές διαφορες.
Γιατι αν εγω διαφωνησω πανω σε ενα θεμα εδω μέσα ,δεν θα το κουβαλώ σε ολες τις συζητησεις,(μπορει σε καποιο αλλο να συμφωνησουμε),ενω εσεις αυτο κανετε..
Ειστε της ιδιας δυναμικής,οφθαλμος αντι οφθαλμου.
Ετσι δεν ειναι?
20-04-2010, 10:52 #161
Πώς σου μίλησα δλδ ρε Φωτεινή και θύμωσες κιόλα;... επειδή έγραψα πάνω στις σκέψεις σου; Σοβαρολογούμε τώρα, ή θα μου καταλογίσεις επιθετικότητα ξαφνικά εναντίον σου; Αν εσύ θέλεις να δεις κάτι τέτοιο, δέστο αλλά δε το συνηθίζω. Προηγούμενα με τον χρήστη δεν έχω, απλά θεωρώ άκυρη την παρουσία του και απαράδεκτες τις συμπεριφορές του προκειμένου να βγάζει τη μνησικακία που τον δέρνει. Κι επειδή με ενοχλεί και μένα να διαστρεβλώνονται τα λεγόμενά μου - επέτρεψέ μου να πιστεύω ότι διατυπώνω με ακρίβεια αυτά που λέω - δεν αναφέρομαι νομίζω σε σένα προσωπικά, αλλά σε αυτό που βλέπω εγώ να συμβαίνει εν γένει. Αν είναι γενικότερη η τάση του να \'αντιπαθούμε\' τον άλλον αμέσως με το που θα διαφωνήσει μαζί μας - το κάνω με ευγένεια και πολιτισμό τουλάχιστον - έ τότε με συγχωρείς...
20-04-2010, 11:02 #162
Originally posted by Alobar
Πώς σου μίλησα δλδ ρε Φωτεινή και θύμωσες κιόλα;... επειδή έγραψα πάνω στις σκέψεις σου; Σοβαρολογούμε τώρα, ή θα μου καταλογίσεις επιθετικότητα ξαφνικά εναντίον σου; Αν εσύ θέλεις να δεις κάτι τέτοιο, δέστο αλλά δε το συνηθίζω. Προηγούμενα με τον χρήστη δεν έχω, απλά θεωρώ άκυρη την παρουσία του και απαράδεκτες τις συμπεριφορές του προκειμένου να βγάζει τη μνησικακία που τον δέρνει. Κι επειδή με ενοχλεί και μένα να διαστρεβλώνονται τα λεγόμενά μου - επέτρεψέ μου να πιστεύω ότι διατυπώνω με ακρίβεια αυτά που λέω - δεν αναφέρομαι νομίζω σε σένα προσωπικά, αλλά σε αυτό που βλέπω εγώ να συμβαίνει εν γένει. Αν είναι γενικότερη η τάση του να \'αντιπαθούμε\' τον άλλον αμέσως με το που θα διαφωνήσει μαζί μας - το κάνω με ευγένεια και πολιτισμό τουλάχιστον - έ τότε με συγχωρείς...
μου λες οτι δεν μιλαω ευθεως ,οτι κοιταω μονο απο την μια μερια και δεν ειναι ετσι..
Αλλα αυτο το ξερω μονο εγω,δεν ειναι σαφές.
Θα πρεπει να διαλεξω στρατόπεδο?Ε οχι δεν θα το κανω,για κανενα Κρινο για καμια Θεοφανια και για κανεναν γενικώς.
Αν εγω σε αντιπαθησω γιατι εχεις αλλη αποψη,θα το δεις στο μελλον..εχω αλλες αναγκες.
20-04-2010, 11:23 #163
Originally posted by krino
Οταν μπαινανε διαφορα θεματα,
(κυριως αυτα που ειχαν να κανουν ομο-αμφιφυλοφιλια)
και εγραφα για το δικαιωμα της σεξουαλικης διαφορετικοτητας π.χ.,
μαζι με το αλλο κολληταρι της, τον δανεικο,
λουγκρα με ανεβαζε, λουγκρα με κατεβαζε....
Οταν τα πηρε στα μουτρα, θελησε να τα \"πουμε\" κιολας....
Εκει συγρονιστηκε απολυτα με την αλλη την ομοφοβικη την ρεμεντυ και το παιζουνε κρεσεντο.....
Ποιες ειναι οι σκεψεις σου λοιπον?
Να καθομαι να βλεπω την λοιδωρια και να χτυπαω παλαμακια?
Και για να το ληξουμε:
Ο καθενας εδω μεσα εχει δωσει το στιγμα του και τι θελει να κανει πολυ ξεκαθαρα.
Ειτε ολη αυτη η υποθεση θα τσακιστει, ειτε αυτη θα τσακισει εμενα.
Καθαρες κουβεντες - καθαροι λογαριασμοι.
γιατι δεν σταματησε εκει λοιπον?
Γιατί αυτο το πραγμα συνεχιζεται μεχρι σημερα?
Δεν συμφωνεις με την σταση της γενικώς?
Μην της μιλάς.
Αν εκνευριστεις, μη χτυπάς παλαμάκια,αλλα εκνευρίσου εκει οχι σε αλλο θεμα μετα απο ενα χρόνο.
Εγω αυτες τις σκεψεις εχω.
Εισαι λουγκρα?Δεν εισαι.
Ωραια πες της οτι σε προσβαλε πες της τι σκεφτεσαι..αλλα τελειωνέ το.
Μου ΄πες ,σου \'πα και τελειωμό δεν εχει.
Δεν θα σε τσακίσει τιποτα γιατι πολυ απλα οι αντοχές σου ειναι αλλες.
τα ιδια ακριβώς θα εγραφα και σε εκεινη αλλα δεν εχουμε μιλήσει ποτε,δεν ξερω καν αν θα δεχτεί να συζητησει,γιατι κατι τετοιο προυποθετει μια στοιχειωδη επαφη και εγω δεν την εχω ουτε με την Θεοφανία ουτε με την Ρεμεντυ ουτε με τον Κηπ ,αλλα και με πολλους αλλους που δεν εμπλεκονται..
Εγω εχω αλλαξει αποψεις με Ρειν με γουιρντ με κρινο τελοσπαντων οχι με ολους.
Και επειδή εσυ μου εχεις πει οτι εισαι δεκτικός και επειδη πιστευω οτι ξερεις πως λειτουργώ ,σε εσενα τα λεω χύμα.
20-04-2010, 11:25 #164
Κι εγώ για τις ανάγκες μου είμαι εδώ, κάποιοι άλλοι δεν είναι. Ανήκω μόνο στο δικό μου στρατόπεδο και κάθε φορά το καταθέτω. Και θα παρακαλέσω να μη μου καταλογίζεις πράματα που δεν υπάρχουν γραμμένα. Δε με αφορά το να κατευθύνω κανέναν για να τον βάλω σε στρατόπεδο. Τέτοιες τεχνικές τις γνωρίζω καλά, αλλά δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου για να τις εφαρμόζω. Αν θεωρείς ότι \'δε σου μιλάω καλά\' και εννοείς ίσως ότι είμαι αγενής, υπάρχουν δημοσιεύσεις ουκ ολίγες για να δει κανείς τί εστί αγένεια. Αλλά αν επιμένεις ώστε να το δεις σε μένα, είναι δικαίωμά σου φυσικά και μου φτάνουν τα δικά μου γραπτά ως απόδειξη του εαυτού μου για μένα και μόνο. Ευχαριστώ Φωτεινή.
20-04-2010, 11:26 #165
Το θέμα που έθεσε ο Keep είναι εξαιρετικό.Θα μπορούσαμε να έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνω στο τι αναδεικνύεται από την πλευρά της ψυχολογίας από την διαδραστικότητα της επικοινωνίας στα πλαίσια της συμμετοχής σε ένα φόρουμ.
Μία πλευρά που δεν έχει συζητηθεί είναι γιατί κάποια άτομα επενδύουν συναισθηματικά στην διαδικτυακή τους επικοινωνία,ενώ άλλα όχι τόσο.Και,αν θέλετε να το θέσω σε αντιστοιχία με την πιο πρόσφατη on-line \"διένεξη\"ανάμεσα σε δύο γνωστά μέλη της κοινότητας,τον Petran και τη weird(που θα χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα,καθώς πιστεύω πως και ο Κηπ από εκεί άντλησε το περιεχόμενο του προβληματισμού του,σε σκέψεις πάνω στο τι περιμένει ο καθένας από ένα φόρουμ).
Από τι εξαρτάται αυτό το \"πλήγωμα\"που διαβάσαμε να αισθάνθηκαν κάποια μέλη;Γιατί κάποιοι πληγώνονται ενώ άλλοι όχι από μία διαδικτυακή επικοινωνία;
Kατά τη γνώμη μου έχει να κάνει με το μέγεθος της συναισθηματικής επένδυσης στην online επικοινωνία του καθενός ατόμου που χρησιμοποιεί το ίντερνετ και έχει στενή σχέση με όσα θα παραθέσω παρακάτω.
Ο Πετράν δεν επενδύει πάνω στη διαδικτυακή του επικοινωνία,ενώ η weird το κάνει(αυτό το συμπέρασμα το άντλησα μετά από ανάλυση κάποιων πραγμάτων που έχουν αναφέρει και οι δύο σε παλαιότερα ποστς τους).
Ποιος λοιπόν επενδύει συναισθηματικά στη διαδικτυακή του επικοινωνία περισσότερο από άλλους και γιατί;(Θα μου επιτρέψετε να ζητήσω συγγνώμη από τους χρήστες καταρχήν που\"χρησιμοποίησα\"τα ονόματά τους και να μη γίνει αυτό παρακαλώ ένα πάτημα για νέους κύκλους κόντρας.Να το κρατήσουμε σε θεωρητικό επίπεδο,καθώς έχει μεγάλο ενδιαφέρον κατ\'εμέ.;)
Κατά τον McKenna,υπάρχουν άνθρωποι που \"τοποθετούν\"τον αληθινό εαυτό τους στο ίντερνετ,ενώ άλλοι \"τοποθετούν\",επενδύουν αν θέλετε καλύτερα περισσότερο στην ζώσα επικοινωνία τους,την καθημερινή με τα άτομα που συναναστρέφονται.Όσοι επενδύουν στoν διαδικτυακό τους εαυτό,γιατί για κάποιους λόγους δεν έχουν τη δυνατότητα(ή δεν επιθυμούν)να αποκαλύψουν αυτά τα κομμάτια στη ζώσα επικοινωνία,την παραδοσιακή,δηλαδή τη life to life επικοινωνία,πληγώνονται όταν αισθάνονται να\"τραυματίζεται\"για κάποιο λόγο η διαδικτυακή τους προσωπικότητα(σε μία διένεξη,ή σε μία άσκηση κριτικής που τους αφορά).McKenna et al.,2002
Τα άτομα που δεν επενδύουν στη διαδικτυακή τους επικοινωνία τόσο,δείχνουν μία σαφή προτίμηση στην real life διαδραστική επικοινωνία και \"μεταφέρουν\"εκεί τα περισσότερα κομμάτια του εαυτού τους,είναι δηλαδή πιο reality-based προσωπικότητες,που τείνουν να \"ανοίγονται\"και εκφράζονται περισσότερο και ικανότερα στην καθημερινή ζωή,ενώ την διαδικτυακή δεν την αντιμετωπίζουν το ίδιο συναισθηματικά.Από την άλλη,τα άτομα που επενδύουν συναισθηματικά σε αυτόν τον διαδικτυακό τους εαυτό,τείνουν να δημιουργούν μία περισσότερο συναισθηματική εικόνα και περισσότερο θερμές σχέσεις on line,αντίθετα από τα άτομα που τον αληθινό τους εαυτό τον κρατάνε περισσότερο επικεντρωμένο off line.
Επιπρόσθετα,(κατά τον Gollwitzer,1986),οι προσωπικότητες που τοποθετούν τον αληθινό τους εαυτό off line,τείνουν επίσης να δημιουργούν και να διατηρούν τις σημαντικότερες σχέσεις τους off line,με πιο απλά λόγια δημιουργούν μία κοινωνική πραγματικότητα για τον εαυτό τους,διαφορετική αρκετά από τα άτομα της άλλης κατηγορίας.
Επίσης,ένα χαρακτηριστικό των ατόμων που τοποθετούν τον πραγματικό εαυτό τους on line είναι άτομα σύμφωνα με τον μελετητή πιο δειλά και ενδοστρεφή,κοινωνικά αγχώδη και πιο μοναχικά από τα άτομα της κατηγορίας real self located outside the net.
H ευαλωτότητα αυτή λοιπόν,είναι καλή όσο και κακή,γιατί ναι μεν εύκολα δημιουργούν σχέσεις μέσα στο διαδίκτυο,αλλά είναι ευκολοεπηρέαστα σε οποιαδήποτε διαδικτυακή κρίση,καθώς έχουν επενδύσει συναισθηματικά μέσα σε αυτό το είδος επικοινωνίας.Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι περιγράφουν ως \"φίλους\"μέλη ενός φόρουμ,ενώ κάποιοι άλλοι δεν τους θεωρούν παρά ένα μέρος μίας επικοινωνίας τους,όχι όμως τη σημαντικότερη γι αυτά.
Internet \"real me\"concept versus real me through social interaction.Διαφορετικές ομάδες,που στην προσπάθεια για επικοινωνία μεταξύ τους συγκρούονται οι εαυτοί τους,γιατί απλά οι αληθινοί εαυτοί τους είναι εντελώς αλλού προσανατολισμένοι.
Tη θεωρώ μία σωστή θεωρία,με αρκετά ισχυρή λογική βάση προσωπικά.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή