Results 121 to 135 of 219
-
19-04-2010, 22:58 #121
Εξεθεσες ηδη γνωμη διαφορετικη για το Β14?
Β14. Χρήση της κοινότητας για προώθηση και διαφήμιση ιδιωτικών φορέων, υπηρεσιών, γραφείων ή ιστοσελίδων ειδικών της ψυχικής υγείας και γενικότερα οποιαδήποτε προώθηση/διαφήμιση χωρίς την προηγούμενη άδεια από το αρμόδιο τμήμα του e-psychology.gr[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 19-04-2010, 23:05 #122
Originally posted by keep_walking
Εξεθεσες ηδη γνωμη διαφορετικη για το Β14?
Β14. Χρήση της κοινότητας για προώθηση και διαφήμιση ιδιωτικών φορέων, υπηρεσιών, γραφείων ή ιστοσελίδων ειδικών της ψυχικής υγείας και γενικότερα οποιαδήποτε προώθηση/διαφήμιση χωρίς την προηγούμενη άδεια από το αρμόδιο τμήμα του e-psychology.gr
Ούτε γι\'αυτή,ούτε για τη δημοσίευση u2u,ούτε για τα συναισθήματα μίσους...
Ότι λέω προσπαθώ να το πω ανεξάρτητα απ\'τα άτομα που μπλέκονται(προσπαθώ τουλάχιστον)
19-04-2010, 23:07 #123
Όχι.
Ούτε γι\'αυτή,ούτε για τη δημοσίευση u2u,ούτε για τα συναισθήματα μίσους...
Ότι λέω προσπαθώ να το πω ανεξάρτητα απ\'τα άτομα που μπλέκονται(προσπαθώ τουλάχιστον)
Τεσπα δεν ανακατευομαι.... sorry.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-04-2010, 23:09 #124
ναι,ήμουν επιθετική σε κάποια φάση κι ευτυχώς που συγκρατήθηκα κιόλας.
Οι όροι και η παραβίασή τους αφορούν και μένα.
19-04-2010, 23:11 #125
Πω πω!! Έχω χάσει επεισόδια.
Γιατί τσακωνόμαστε τώρα? Να ξέρω, να συμμετάσχω λίγο.........:(
19-04-2010, 23:12 #126
Εμένα ένα πράγμα με στεναχώρεσε κηπ.Όχι το διαδικαστικό του θέματος αλλά που ένα μέλος ένιωσε ότι ένιωσε και δε σταματούσε η όλη φάση.
Ε κ είπα μια σκέψη πως θα μπορούσε στο μέλλον να αποφευχθεί η πολλή ένταση.
Όπως τότε πάλι με τον 1234,την πανικούλα κ.λ.π.(αν κ τότε η ένταση ηταν πιο έντονη)
19-04-2010, 23:13 #127
Originally posted by Θεοφανία
Πω πω!! Έχω χάσει επεισόδια.
Γιατί τσακωνόμαστε τώρα? Να ξέρω, να συμμετάσχω λίγο.........:(
19-04-2010, 23:13 #128
ναι,ήμουν επιθετική σε κάποια φάση κι ευτυχώς που συγκρατήθηκα κιόλας.
Οι όροι και η παραβίασή τους αφορούν και μένα.
Ειναι στην κριση καποιου...εμενα μου αρεσει το φορουμ γενικα οπως ειναι.
Απο κει και περα φερτε μου πρωθυπουργους να φαω....
Εγω θα ειχα διαφορετικη κριση ,εσυ διαφορετικη , ο νικος διαφορετικη και ουτοκαθεξης.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-04-2010, 23:16 #129
Originally posted by keep_walking
Ουδεις αναμαρτητος...οποτε?
Ειναι στην κριση καποιου...εμενα μου αρεσει το φορουμ γενιικα οπως ειναι.
Απο κει και περα φερτε μου πρωθυπουργους να φαω....
Εγω θα ειχα διαφορετικη κριση ,εσυ διαφορετικη , ο νικος διαφορετικη και ουτοκαθεξης.
Οπότε μάλλον όταν συμβαίνουν θα πρέπει να μην τα πατάω καθόλου αυτά τα θέματα.Είναι κι αυτό μια λύση.....
19-04-2010, 23:16 #130
Originally posted by Arsi
Εμένα ένα πράγμα με στεναχώρεσε κηπ.Όχι το διαδικαστικό του θέματος αλλά που ένα μέλος ένιωσε ότι ένιωσε και δε σταματούσε η όλη φάση.
Όπως τότε πάλι με τον 1234,την πανικούλα κ.λ.π.(αν κ τότε η ένταση ηταν πιο έντονη)
Αν μη τι άλλο, την προσβάλεις. Η γουιρντ έχει καταθέσει εδώ την ψυχή της, έχει βοηθήσει άπειρα άτομα και εικονικά και στην πραγματική ζωή.
Αυτό που έγινε έχει να κάνει με τη δική της απόφαση και θεωρώ πως ήταν αναμενόμενο πως θα γίνει πλάκα από κάποια μέλη.
Ίσως να χρειαζόταν για να αποφορτιστεί το κλίμα.
Όμως, η αξία της γουιρντ παραμένει αναλοίωτη και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
19-04-2010, 23:22 #131
Καημένε keep. Από όσα διαβάζω τον τελευταίο καιρό εισπράττεις ασχήμια (από ειρωνεία/ δουλεματάκι έως βρισιές) ή και αδιαφορία και αντί να αντιδράς (αν και σε κάποιες περιπτώσεις αντιδράς λίγο) παραμένεις συμμαζεμένος και καλοπροαίρετος. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι κάνουν μερικοί εδώ μέσα, εφόσον στην ουσία ούτε δηλώνουν πάσχοντες αλλά κυρίως ούτε δείχνουν πάσχοντες, ούτε δείχνουν πως συμμερίζονται ισότιμα τις ανάγκες όλων (στην περισσότερη των περιπτώσεων υπάρχει επιλεκτική υποστήριξη). Η ακόμα δεν καταλαβαίνω την θύελλα επιχειρημάτων σε ένα φορουμ όπου κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη ανάγκη για μια καλή κουβέντα προς τον συνάνθρωπο παρά όλη αυτή η επιχειρηματολογία /λογομαχία για το ποιος έχει δίκιο ή για να περάσει ο καθένας την δύναμη της άποψης του.
Σκέφτομαι ένα απλό παράδειγμα. Αν εγώ λόγου χάρη (για να μην πάρω άλλους στο στόμα μου) έχω την εμμονή πως οι ψυχικές ασθένειες προκαλούνται από μια υπερφυσική δύναμη το λιγότερο που θα με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί κάποιος να μου αποδείξει το αντίθετο. Θα προτιμήσω να βρεθεί αντί αυτού ένας άλλος άνθρωπος να μου δείξει ενδιαφέρον, να με παρασύρει σε μια συζήτηση που δεν θα πληγώσει-εμβαθύνει την εμμονή μου, έως ότου αυτή φύγει από μόνη της. Έτσι και έξω αν δείξω προβληματισμένος θα χαρώ με ένα άγγιγμα στον ωμό μου, αντιθέτως μια σφαλιάρα δεν θα με βοηθήσει καθόλου.
Αυτό φάνηκε και εδώ μόνο που υπήρξε τροπή του θέματος και προς την επίκριση, την αρνητικότητα. Σαν να περιμένουν όλοι να φαγωθούν με την πρώτη αφορμή που θα τους δώσει αυτό το δικαίωμα.
Έχω περάσει παρόμοιας φύσεως προβλήματα και γνωρίζω από πρώτο χέρι τι σημαίνει επίκριση και σε τι μπορεί να οδηγήσει αυτό. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο τυχεροί, τα \"θύματα\" δυσάρεστων εμπειριών πάντα βγαίνουν πιο αδύναμα όταν ενηλικιωθούν (αν και το πιστεύω ότι μπορεί ένας άνθρωπος να σκληρύνει σαν φυσήξει ο άνεμος προς το μέρος του, ποτέ δεν είναι αργά). Καλύτερα μετά το πρώτο χαστούκι να ρίξεις και εσύ ένα προτού μαζευτούν πολλά χαστούκια και βγουν στην επιφάνεια άλλα θέματα.
19-04-2010, 23:22 #132
και μένα μ\'αρέσει το φόρουμ αλλά πραγματικά με στεναχωρούν αυτές οι φάσεις(ίσως να έχω κ θέμα με τις εντάσεις τι να πω).
Οπότε μάλλον όταν συμβαίνουν θα πρέπει να μην τα πατάω καθόλου αυτά τα θέματα.Είναι κι αυτό μια λύση.....[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-04-2010, 23:22 #133
Αν μη τι άλλο, την προσβάλεις. Η γουιρντ έχει καταθέσει εδώ την ψυχή της, έχει βοηθήσει άπειρα άτομα και εικονικά και στην πραγματική ζωή.
Αυτό που έγινε έχει να κάνει με τη δική της απόφαση και θεωρώ πως ήταν αναμενόμενο πως θα γίνει πλάκα από κάποια μέλη.
Όχι κανέναν απ\'τους 2 δε συγκρίνω και δε συγκρίνονται με τίποτα κανείς τους.Τη φάση την ψυχοφθόρα συγκρίνω που άργησε να επέμβει η διαχείριση.
Ναι,συμφωνώ 100% η αξία της weird παραμένει αναλλοίωτη και ότι είναι μεγάλο κεφάλαιο για το e-psychology η παρουσία της και η προσφορά της μεγάλη.Θα μου λείψει(επι ευκαιρίας) και μακάρι να επιστρέψει...
19-04-2010, 23:26 #134
Καημένε keep. Από όσα διαβάζω τον τελευταίο καιρό εισπράττεις ασχήμια (από ειρωνεία/ δουλεματάκι έως βρισιές) ή και αδιαφορία και αντί να αντιδράς (αν και σε κάποιες περιπτώσεις αντιδράς λίγο) παραμένεις συμμαζεμένος και καλοπροαίρετος. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι κάνουν μερικοί εδώ μέσα, εφόσον στην ουσία ούτε δηλώνουν πάσχοντες αλλά κυρίως ούτε δείχνουν πάσχοντες, ούτε δείχνουν πως συμμερίζονται ισότιμα τις ανάγκες όλων (στην περισσότερη των περιπτώσεων υπάρχει επιλεκτική υποστήριξη). Η ακόμα δεν καταλαβαίνω την θύελλα επιχειρημάτων σε ένα φορουμ όπου κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη ανάγκη για μια καλή κουβέντα προς τον συνάνθρωπο παρά όλη αυτή η επιχειρηματολογία /λογομαχία για το ποιος έχει δίκιο ή για να περάσει ο καθένας την δύναμη της άποψης του.
Σκέφτομαι ένα απλό παράδειγμα. Αν εγώ λόγου χάρη (για να μην πάρω άλλους στο στόμα μου) έχω την εμμονή πως οι ψυχικές ασθένειες προκαλούνται από μια υπερφυσική δύναμη το λιγότερο που θα με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί κάποιος να μου αποδείξει το αντίθετο. Θα προτιμήσω να βρεθεί αντί αυτού ένας άλλος άνθρωπος να μου δείξει ενδιαφέρον, να με παρασύρει σε μια συζήτηση που δεν θα πληγώσει-εμβαθύνει την εμμονή μου, έως ότου αυτή φύγει από μόνη της. Έτσι και έξω αν δείξω προβληματισμένος θα χαρώ με ένα άγγιγμα στον ωμό μου, αντιθέτως μια σφαλιάρα δεν θα με βοηθήσει καθόλου.
Αυτό φάνηκε και εδώ μόνο που υπήρξε τροπή του θέματος και προς την επίκριση, την αρνητικότητα. Σαν να περιμένουν όλοι να φαγωθούν με την πρώτη αφορμή που θα τους δώσει αυτό το δικαίωμα.
Έχω περάσει παρόμοιας φύσεως προβλήματα και γνωρίζω από πρώτο χέρι τι σημαίνει επίκριση και σε τι μπορεί να οδηγήσει αυτό. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο τυχεροί, τα \"θύματα\" δυσάρεστων εμπειριών πάντα βγαίνουν πιο αδύναμα όταν ενηλικιωθούν. Καλύτερα μετά το πρώτο χαστούκι να ρίξεις και εσύ ένα προτού μαζευτούν πολλά χαστούκια και βγουν στην επιφάνεια άλλα θέματα.
Δεν μπορω να τσακωνομαι επαοριστον με καποιον που θελει πχ να εχει παντα το τελευταιο λογο και γραφει σαχλες-μπαχλες.
Ετσι το βλεπω εγω και δεν νομιζω να στερω κατι απο τον εαυτο μου...εαν μιλαμε για το μελος που αλεπαλληλα συγκρουομαστε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-04-2010, 23:27 #135
Όχι κανέναν απ\'τους 2 δε συγκρίνω και δε συγκρίνονται με τίποτα κανείς τους.Τη φάση την ψυχοφθόρα συγκρίνω που άργησε να επέμβει η διαχείριση.
Ναι,συμφωνώ 100% η αξία της weird παραμένει αναλλοίωτη και ότι είναι μεγάλο κεφάλαιο για το e-psychology η παρουσία της και η προσφορά της μεγάλη.Θα μου λείψει(επι ευκαιρίας) και μακάρι να επιστρέψει...
Επειδή όμως ξέρω πόσο αγαπάει αυτό το χώρο και ξέρω πως εδώ μέσα υπάρχουν πολλά και σημαντικά κομμάτια από την ψυχή της, ελπίζω πως μόλις της περάσουν τα νεύρα θα επιστρέψει.. Δεν το συζητώ πως θα λείψει σε όλους.
Από κει και πέρα,μπορεί να στολίσει/σκυλοβρίσει τον Πετράν για να της περάσουν τα νεύρα, και μετά όλα καλά.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια