Results 16 to 27 of 27
Thread: αγχος και αρρωστοφοβιες
-
20-04-2010, 14:39 #16
και κατι ακυρο παιδια απλα θα θελα να μου πειτε αν ξερετε... επειδη κανω μια θεραπεια με ενα αγχολυτικο και ενα αντικαταθληπτικο..επιτρεπε ται καποια στιγμη να πιω ενα ποτο η μεχρι το τελος της θεραπειας δεν κανει καν να το αγγιξω??
- 20-04-2010, 14:40 #17
ναι, αλλά υπάρχουν και άπειροι αθλητές που δεν παθαίνουν τίποτα και έχουν καλή υγεία. να σκέφτεσαι το θετικό.
εσύ γυμνάζεσαι, η γυμνατική κάνει καλό συνήθως στην καρδιά. δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τις εξαιρέσεις, σκέψου τον κανόνα.
συν ότι κάποιοι από αυτούς τους αθλητές που λες βρίσκονται ντοπαρισμένοι με ουσίες που δεν θα έπρεπε...
20-04-2010, 14:43 #18
Originally posted by zwgrafou13
και κατι ακυρο παιδια απλα θα θελα να μου πειτε αν ξερετε... επειδη κανω μια θεραπεια με ενα αγχολυτικο και ενα αντικαταθληπτικο..επιτρεπε ται καποια στιγμη να πιω ενα ποτο η μεχρι το τελος της θεραπειας δεν κανει καν να το αγγιξω??
20-04-2010, 14:48 #19
παντως παιδια μονο και μονο που μιλαμε μου κανει καλο! δυστυχως η συγχρονη ζωη μας εχει γεμισει αγχος και ανασφαλιες...
20-04-2010, 14:49 #20
σκευτομαι να βρω καμια καλη εκδρομη να προτεινω εδω σε ολουσ εμασ... να παμε βρε παιδι μου καπου για λιγο. καπου ωραια και φθηνα...
να μια καλη ιδεα...
http://www.periigitis.com/excursions.php?action=view&id=538&lang=gre ek...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
20-04-2010, 14:50 #21
Originally posted by zwgrafou13
και κατι ακυρο παιδια απλα θα θελα να μου πειτε αν ξερετε... επειδη κανω μια θεραπεια με ενα αγχολυτικο και ενα αντικαταθληπτικο..επιτρεπε ται καποια στιγμη να πιω ενα ποτο η μεχρι το τελος της θεραπειας δεν κανει καν να το αγγιξω??...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
20-04-2010, 14:50 #22
γενικά αυτό να κάνεις. να συνεχίσεις τη γυμναστικούλα σου. και να προσπαθείς να μένεις απασχολημένος. και όταν πάει να σου έρθει η άσχημη σκέψη, να κάνεις κάτι για να το ξεχνάς, για να κρατάς το μυαλό σου απασχολημένο.
20-04-2010, 14:55 #23
καμια αδεια να παρουμε και θα παμε και τις εκδρομες μας:P η εργασοθεραπεια κανει πολυ καλο σε αυτες τις περιπτωσεις οσο δουλευεις εχεις το μυαλο σου μονο στην δουλεια και αυτο βοηθαει
20-04-2010, 14:59 #24
ναι αλλα και με τη πολυ δουλεια φρικαρει το μυαλο σου.. μπροσ γκρεμοσ και πισω ρεμμα..
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
20-04-2010, 15:02 #25
δουλεια με μετρο οχι υπερβολες! και κατι ευχαριστοοο, πολυ ωραια μερα εχει σημερα θα θελα να ειμαι σε μια παραλια να τρωω τα θαλασσινα μου να πινω το ουζακι μου... καλοκαιρακι απο απριλιο
20-04-2010, 15:23 #26
νομιζω οτι ειναι μια καλη ιδεα για το σαβ/κο....
θα την κανονισω σημερα κιολας...
20-04-2010, 15:57 #27
αχ....αχ..σαν να ακουω τον εαυτο μου..Αγαπητε μου φιλε,απ την αλλη θα πρεπει να λαβουμε υπ οψιν μας και το ενδεχομενο οτι οι αθλητικοι συλλογοι ΣΚΟΠΙΜΩΣ κρυβουν καποια πραγματα...Εξεταζονται ουσιαστικα οι αθλητες;; Ξερω οτι κυριως σε μικροτερες κατηγοριες ο ελεγχος ειναι μηδαμινος και μπορει να περιοριζεται απλα σε ενα καρδιογραφημα πχ.. Επισης μηπως παιζουν ρολο και οι διαφορες ουσιες που προμηθευονται ορισμενοι αθλητες; Παρ ολα αυτα σε καταλαβαινω απολυτα,απλα τα λεω για να τα ακουω κι εγω :-)
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή