Results 16 to 24 of 24
Thread: ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ
-
26-04-2010, 10:04 #16
Originally posted by Αφωτεινή
Τέλος την ρωτησα τι θα περιεχουν αυτες οι καψουλες που στοιχιζουν 120 ευρω και μου τα μασησε..Της ζητησα να αναγραφονται τα συστατικα γιατι θελω να το ψαξω πριν τα παρω,μου τα ξαναμασησε..
μασαει καλα η τυπα δηλαδη ε?
αλλα μασαει και ευρω παραλληλα.
- 26-04-2010, 10:33 #17
Originally posted by krino
Originally posted by Αφωτεινή
Τέλος την ρωτησα τι θα περιεχουν αυτες οι καψουλες που στοιχιζουν 120 ευρω και μου τα μασησε..Της ζητησα να αναγραφονται τα συστατικα γιατι θελω να το ψαξω πριν τα παρω,μου τα ξαναμασησε..
μασαει καλα η τυπα δηλαδη ε?
αλλα μασαει και ευρω παραλληλα.
χαχαχα ,
μιλαμε για τρελο μάσημα..
Αααα... ξεχασα να σας πω οτι μου προτεινε και κανα δυο βιβλια του Προέδρου,να μη βγάλει και αυτος κατι?
26-04-2010, 18:44 #18
κοινώς μάπα το καρπούζι καλά εννοειται οτι λεει ....
τα χαπάκια κάνουν το πολύ 15 ευρώ!!Εγω διαφορά είδα αλλά όχι και τέτοιες μ.....δεν μου έκαναν!!!!Και 160 σιγα ρε τι ειναι έλεος.....ο δικός μου είναι ο μονος μαθητής του βυθουλκα που τον αναφέρει εξω απο τα βιβλία του και ειναι και πρόεδρος των ομοιοπαθητικων γιατρων και παιρνει 100!!!!Καλα έπρεπε να της πεις το ραβδακι....αντε να μην πω τωρα!!!Μην τα πάρεις θα είναι βλακείες.......στανταρ!!!εγω θα το ακυρωσω παλι καλα που μου το ειπες ασε που τους το ειπα με ποιον κανω γιατι μου κανανε μαθημα απο το τηλ.και τους λεω ξερω απο ομοιοπαθητικη κανω με τον προεδρο και ειμαι ευχαριστημενη απλα θελω δερματολογο ομοιοπαθητικο.......
26-04-2010, 20:12 #19
Οταν μου εκλεισαν ραντεβου,δεν μου εδωσαν ουτε ονομα, ουτε μου ειπαν ποσο θα με χρεωσουν.
Τα 140 τα ειχα ,αλλα σιγα μη της τα εδινα..και τα 80 πολλα ηταν..αλλα με την πρροπτικη να την συναντω καθε μηνα και να αγοραζω βοτανια με 120 ευρώ ,μου εκανε για απατη.
Η γυναικα που συναντησα εγω ,εντελώς συμπτωματικά ειχε το ιδιο επιθετο με τον γιατρο της Αdjik.
Την ρωτησα και μου ειπε οτι ειχαν συνεργαστει παλιοτερα αλλα αυτος εδινε ομοιοπαθητικα φαρμακα ασυστολα,οτι ειναι μακρινοί συγγενεις και απο οτι καταλαβα ,αυτοι ειναι χωρισμενοι σε δυο ομαδες.
Αυτή του Δ. και την αλλη του Β. που λες εσυ και η Αντα.
Με το ραβδακι εβαλα τα γελια ,ηταν μια μικρη συσκευη με τα ακρα σαν ραβδακια..\"ε,αφου το λεει και το ραβδακι θα ειμαι καλα\"της λεω..γελαγε και αυτή.
Αυτα για να μη πας και σε πιασουν κοροιδο.
Την φαρμακοποιο που την ξέρω ,θα της το πω,γιατι αυτη μου τους προτεινε..
θελω να μου δωσει καψουλα να την τσεκάρω.Αν ναι θα επανελθω με τα αποτελεσματα του χημείου.
26-04-2010, 21:53 #20
εγω νομίζω ότι ειναι μουφα και η φαρμακοποιοσ μπορει να βγαζει και αυτη μην νομίζεις ..............να αλληλοβοηθιουνται!!!Να προσέξεις πολύ αν ειναι θεμα ψυχολογικό μπορω να σου δωσω και το δικό μου να πας αν ειναι άλλο θεμα δεν τον εχω δοκιμάσει καθόλου!!!!!
26-04-2010, 22:36 #21
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.
Να σου πω ειχα σκοπο να της πω οτι φοβαμαι μηπως εχω καμια ηπια καταθλιψη,αλλα στο τελος ζήτησα περισσότερο βοηθεια για κοπωση και ατονια και λιγοτερο για τα ψυχολογικά μου.
Αν και οι ερωτησεις που μου εκανε ,ηταν ΚΑΙ ψυχολογικού περιεχομενου..
Δεν σκοπευω να δινω 100ρια για ματζούνια,θα ηθελα ομως να δω τι περιεχει το σκευασμα που μου πρότεινε.
26-04-2010, 22:51 #22
εγω δινω 60 καθε μηνα!!!Ψαξτω εγω θα ακυρωσω το ραντεβου στανταρ το ειχα απο την αρχη σκοπο βεβαια!!!τι ν απω ηρεμιστικα μην παρεις παντωσ!
26-04-2010, 22:59 #23
Κοριτσακι μου δεν παιρνω ουτε ντεπόν,αλλα μια βαλεριανα θα την επινα αρκει να μη ζητησουν γι αυτη μια περιουσία..
Τα 60 παντως ειναι ανεκτό ποσό,αλλα για ποσο καιρό θα πηγαίνεις?Πρεπει καθε μήνα?
Νομίζω εγραψες καπου οτι εχεις που ξεκινησες 6 μήνες?
Τι σου κανει στα ραντεβού σας?ουτε ψυχολογος να ηταν..
Σορρυ πολλες ερωτησεις..
26-04-2010, 23:56 #24
δεν πειράζει βρε τι λες τωρα!!!!
:P
το κάνεις για όσο θες εσυ όσο μπορείς και νοιωθεις καλα!!!!
ναι οι ερωτησεις ειναι ερωτησεις ψυχολόγου και βγαζεις και κατι σημαδια δειχνει οτι ο οργανισμος αντιδρα!:P
σπυρακια τετοια φευγουν μην φοβασαι!!!οτι θες πες μου μπεμπα.εμενα μου εκανε
καλο ψυχολογικα ηρεμησα πολυ!!!!!!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία