διπολική διαταραχή και παλινδρόμηση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Originally posted by nektaria78
    Κατά βάση, μέσα στον γάμο μου, υπήρξα θύμα λευκής βίας..δηλ φωνές, απαξίωση κ.λ.π. ..............................................
    ...εντάξει, σαν γεγονότα είναι ξεκάθαρα...όμως μήπως κι εγώ με τα ψυχολογικά μου σκαμπανεβάσματα τον οδήγησα σε αυτή την συμπεριφορά..?
    Nομίζω πως είναι συνηθισμένη σκέψη ανθρώπου που έχει υποστεί βία οποιασδήποτε μορφής.
    Η συμπεριφορά του οδηγήθηκε εκεί απ\'την αδυναμία διαχείρισης καταστάσεων και αφορά αυτόν.
    Για τη βία δεν υπάρχει δικαιολογία.
    Αν τον ενοχλούσε η κατάσταση ή τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα υπήρχε κι άλλος τρόπος(ή μάλλον κι άλλοι)να σου το δείξει.Για παράδειγμα να σου το πει,να το συζητήσετε κι όλα αυτά στα πλαίσια ενός αμοιβαίου σεβασμού,αγάπης και ενδιαφέροντος.
    Έτσι όπως το περιγράφεις αυτός ο άνθρωπος όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε να σε στηρίξει στα δύσκολα αλλά σε έριχνε ακόμα πιο κάτω.Ευτυχώς που έφυγες λοιπόν.
    Ακόμα κι αν εσύ ήσουν καλά ο χαρακτήρας είναι χαρακτήρας κι απ\'ότι φαίνεται αυτός στα δύσκολα δε μπορεί να είναι εκεί και πάνω απ\'όλα δε σέβεται τα συναισθήματά σου και τις ανάγκες σου.Άλλωστε η ζωή δεν είναι πάντα τριαλαλόμ ,στα δύσκολα θα έβγαινε κ πάλι αυτή η πτυχή της προσωπικότητάς του.

Το είπα και πιο πάνω,δεν ήσουν καλά μαζί του κι αυτό φτάνει για μένα.Δεν λέει να κάνεις π.χ. 10 χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορείς να τα βρεις με έναν άνθρωπο.Τη δεδομένη στιγμή,με τα συγκεκριμένα δεδομένα ή τα βρίσκεις ή όχι.

Member
    Arsi, νομίζω ότι το έπιασες πολύ καλά το νόημα...σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους σας...μου δώσατε πολύ κουράγιο...ευχαριστώ..

Senior Member
    Εύχομαι να ξεκολήσεις σύντομα Νεκταρία μου,απ\'τις σκέψεις αυτές που σε κρατάνε πίσω και να βρεις κάποιον άνθρωπο με τον οποίο θα είσαι πραγματικά καλά μαζί του
    καλή συνέχεια επίσης στον αγώνα σου με το θέμα υγείας.

Page 2 of 2 FirstFirst 12