Οι ψυχολόγοι, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τα ... μπαράκια, .. ναι το ξέχασα.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    Originally posted by mavros
    Originally posted by John11Είδα το μισό video ως τώρα. Και πραγματικά συγκλονιστικό. Όλο και μαθαίνω πόσο σημαντικό πράγμα είναι η ιστορία. Μαθαίνεις από αυτήν.
    Όλα αυτά που λέτε είναι ωραία και εν μέρει σωστά, αλλά αν δείτε το βίντεο μέχρι τέλους που έφτιαξε ένας φτασμένος Αργεντινός σκηνοθέτης για το δράμα της πατρίδας του, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα λεφτά που δίνουμε τόσο απλόχειρα τώρα σε αυτούς που μας αναλύουν το ασυνείδητο, με οποιαδήποτε από τις διάφορες αλληλοσυγκρουόμενες και αλληλοαναιρούμενες, ή αλληλοακυρούμενες (σήμερα ή μία αύριο ή άλλη) ψυχολογικές θεωρίες ή τεχνικές, τα στερούμε από τους δικούς μας ή τα παιδιά μας που μέχρι να τελειώσει το πείραμα του ΔΝΤ ίσως δεν θα έχουν να σπουδάσουν ή να πληρώσουν το φακελάκι που θα κρίνει τη ζωή τους ή το μέλλον τους ή και την επιβίωσή τους.

Και οι πολίτες της Αργεντικής, 10ης στην παγκόσμια κατάταξη εθνικού εισοδήματος παγκοσμίως (με παραγωγή που δεν έχει καμία σχέση με το κρασί και τις ελιές της Ελλάδας) διασκέδαζαν και ξόδευαν χωρίς να σκέφτονται το τι θα γίνει αύριο.

\"Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα\"...
    Θέλεις να μας πεις ότι για όλα φταίνε οι ψυχολόγοι!
    Μήπως τα έχεις μπερδεμένα?
    Μήπως άλλα θέλεις να πεις και άλλα λες?

Προσωπικά ούτε παιδιά έχω, ούτε χρωστάω σε κανένα εργάζομαι και πληρώνω τους φόρους μου και ευτυχώς μπορώ να διαθέτω τα χρήματά μου όπου θέλω.
    Και σε μουσικές και σε βιβλία και σε καλό φαγητό και σε καλό κρασί και σε ψυχαναλυτές και όπου αλλού γουστάρω.

Άλλο είναι το θέμα σου και νομίζω ότι είσαι εκτός θέματος.

Υ.Γ. Μόλις γύρισα από φαγοπότι και έχω κέφια.

Senior Member
    Παιδιά...εγώ στην θέση σας δεν θα απαντούσα σοβαρά...

Ακούω τον τρολλο-συναγερμό...

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Παιδιά...εγώ στην θέση σας δεν θα απαντούσα σοβαρά...

Ακούω τον τρολλο-συναγερμό...
    Και ποιος απαντάει σοβαρά σε παπαριές.
    Αλλά είναι και η ώρα τέτοια που έναν συναγερμό τον θέλουμε καμιά φορά.
    Πολλή ησυχία βρε παιδί μου...

Senior Member
    Originally posted by mavros
    ΠΟΤΕ δεν θα πήγαινα πάντως ακόμα και αν δεν είχα ούτε 1 άτομο στην ζωή μου! Τα λεφτά που θα μου έπαιρνε θα προτιμούσα να τα χάλαγα σε κωλόμπαρα .
    Μεγάλη μπουκιά φάε! Μεγάλη κουβέντα μην πεις. ;-)

Senior Member
    σωστα ειναι για τους αδυναμους,επισης και οι υπολοιποι γιατροι ειναι για τουα αρρωστιαριδες πχ οι πνευμονολογοι για τους αυτους που κοιμουντε με τη πορτα ανοιχτη:mad:τι θα ακουσω ποια μα καλα ειναι λογικη θα τα δωσω σε ενα κολομπαρο παρα σε ενα ψυχολογο? δλδ ο αλλος που εχει καταθλιψη?? τι θα κανει??? με ενα ουισκι και μια ξανθια θα ειναι οκ?οσοι εχουν ψυχαναγκασμους?????
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    Νομίζω η ανάγκη σε καθορίζει για το που θα στραφείς. Καλό είναι στα πάντα ή μερικές φορές σε ένα μόνο.
    Μερικές φορές ο ειδικός κάνει καλό άλλες όχι. Μερικές φορές οι φίλοι μερικές φορές όχι. Δεν είναι αλληλοαποκλειόμενα.
    Πολλές φορές ένοιωσα ότι ο ρελατιβισμός του ειδικού διυλήζει κάποιο στόχο μου που για μένα είναι πολύ σημαντικός. Και τον βλέπω ως μονόδρομο. Σ\' αυτές τις περιπτώσεις θέλω να κλείσω όλες τις στροφιγγες, να επιστρέψω στην πραγματική πραγματικότητα που είναι σκληρή, δεν έχει χώρο για ψαξίματα αλλά μόνο για δράση. Εκεί δεν θέλω να έχω κανένα μέτωπο. Ούτε καν τον εαυτό μου.
    Από τη στιγμή που το ψάξιμο γίνεται πολυτέλεια κι όχι ανάγκη τότε είναι νοσηρό νομίζω. Το πραγματικό ψάξιμο είναι έξω στη ζωή. Ο ειδικός θα βοηθήσει όταν για κάποιο λογο για κάποιο διάστημα ξέχασες πως να ψάξεις.

Senior Member
    \'... Ο ειδικός θα βοηθήσει όταν για κάποιο λογο για κάποιο διάστημα ξέχασες πως να ψάξεις...\'

Συμφωνώ Αλέξανδρε. Κι αν μου επιτρέπεις, πολύ σημαντική μπορεί να γίνει η βοήθειά του ειδικά όταν είσαι καταβεβλημένος πλέον. Με την προϋπόθεση ότι πέρασες και περνάς ακόμη τα χίλια - μύρια εκεί \'έξω\'. Σαν μια \'στάση\' για να ανατροφοδοτήσεις τις μπαταρίες σου που τα έδωσαν όλα ακόμη κι αν ήταν \'ντούρασελ\'... :) ... αν δεν έχεις και κανέναν δίπλα σου, ακόμη πιο πολύ.

;)

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Originally posted by arktos
    mavros, πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τα πράγματα.
    άλλο το δντ και η οικονομική κατάσταση ενός κράτους.
    και άλλο πράγμα οι ψυχικές ασθένειες.

ξέρεις ένας καταθλιπτικός μπορεί να γνωρίζει για το δντ.
    από όσο βλέπω αυτός που γνωρίζει για το δντ, δεν γνωρίζει για τις ψυχικές ασθένειες.

τέλος όταν θα ζήσουμε κι εμείς σαν κράτος αυτή την οικονομική εξαθλίωση, μην ανησυχείς για τους ψυχικά πάσχοντες.
    ξέρεις...σε περίοδο κατάθλιψης τη κάνουμε πολύ εύκολα.
    εσείς οι δυνατοί όταν χρειαστεί, θα τη κάνετε?

Καλά όλα αυτά αλλά ο mavros θέλει να ξέρει ποια είναι η σχέση σου με την μπάρα.

:P PETRAN

Page 3 of 3 FirstFirst 123