θελω να ζησω τη ψυχωση μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    κατερινακι
    δεν ξερεις καποιον γιατρο που να εχεις εμπιστοσυνη στην κριση του ωστε να συζητας μαζι του και να δεχτει οτι για καποιο διαστημα δεν θελεις να παρεις φαρμακα?

αν υπαρχει τετοιο ατομο, καθορισε καποιες συνανατησεις μαζι του για να σε βοηθαει, να σε παρακολουθει και μη παιρνεις φαρμακα αν συμφωνησει κι αυτος οτι εκτος απο το \"εξω απο τα συνηθισμενα\" που υπαρχει στην συμπεριφορα σου, δεν μπορει να κινδυνεψεις η να βαλεις καποιον σε κινδυνο στην φαση που βρισκεσαι τωρα.
    ενας ακομα λογος εκτος απο την ασφαλεια σου, για να βρεθει ενας τετοιος γιατρος, ειναι οτι θα ηρεμησουν οι γονεις σου εφοσον θα τους εχεις αποδειξει οτι βρισκεσαι υπο ιατρικη παρακολουθηση κι ετσι θ αντιμετωπισεις οτι κι αν συμβει.
    ετσι δεν θα εχουν λογο να προσπαθησουν να επεμβουν με καποια εντολη εγκλεισμου σου (εαν υποθεσουμε οτι οντως σκεφτονται κατι τετοιο)

Senior Member
    Γεια σου Κουκλαρα ! Αν κανεις τα ψωνια μονη σου ,,μαγειρευεις μονη σου , Εχεις και ενα καποιο εισοδημα(!!!) ,, συνολικα εχεις ενα καποιο βαθμο ανεξαρτησιας δηλαδη,,,,,δεν βλεπω γιατι να δινεις ιδιαιτερη σημασια στο τι νομιζουν οι Γυρω σου, αν σε θεωρουν περιεργη κλπ. ? ,,Με ποια κριτηρια ? Εδω αντιστρεφεται το ερωτημα : ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ? Γνωριζουν τι βιωνεις , τι αισθανεσαι , ποσο πληγωνεσαι , ποσο πονας ? ________________Διασκεδαζεις με τις φωνες ., καλο αυτο . Αλλα κλαις κι ολας ....κι αυτο ειναι κακο .,,δηλαδη δειχνει οτι υπαρχει καποιο πρόμπλεμ , (ανεξαρτητα πως λεγεται αυτο , κι αν υπαρχουν φαρμακα , η αν θα εφευρεθουν ισως σε 100 χρονια απο τωρα ))........._______________________Διαφορετ ικα νομιζω κανεναν δεν κλεινουν στο ψυχιατρειο επειδη ειναι...Αμιλητη, εκκεντρικια, η ασχολειται με τον εαυτο της και την φαντασια της, με μονο λογο οτι δεν περνει φαρμακα. (η ναρκωτικα - αυτο δεν το καταλαβα )___________________Αυτο που λεγεται οτι καταστρεφονται κυταρα του εγκεφαλου αν δεν περνεις φαρμακα , νομιζω εχει να κανει με πολυ βαριες περιπτωσεις ανθρωπων οι οποιοι χωρις φαρμακευτικη αγωγη , αδρανουν τελειως οι ιδιοι, κατα συνεπεια και ο εγκεφαλος τους με συνεπεια την αποβλακωση, δεν νομιζω οτι εχει να κανει με ατομα που ειναι δραστηριοποιημενα .___Εχεις την πολυτελεια του χρονου απ οτι φαινεται, δηλαδη να μην σε τρεχει το προβλημα ,,αλλα να σταματας να το θεωρεις να το σκεφτεσαι να το συζητας (μαζι μας εστω),μην φοβασαι για τα εγκεφαλικα κυτταρα !!!_______________________________________________ ______________βεβαια οσο νοιωθεις \' κολλημενη και καπως αδυναμη\' ,,,,,,(και ειναι κι αυτα τα κλαματα...............)στην θεση των φαρμακων -που δεν περνεις - πρεπει να εγκαταστησεις ,νομιζω, μια στρατηγικη αντιμετωπισης του προβληματος ,,,, το ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΟ σου ΣΧΕΔΙΟ !

Senior Member
    katerinaki δεν έχω να πω πολλά πάνω στο θέμα. Να σε ρωτήσω όμως: τα έκοψες μαχαίρι τα φάρμακα ή σταδιακά? Αν τα έκοψες μαχαίρι τότε πρόσεχε γιατί μπορεί να υποτροπιάσεις, δεν παίζουμε με τις αγωγές..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    σαν να παραιτηθηκεσ νωρισ απο την αρρωστεια σου μου κανει ολο αυτο χτυπησεσ το ποδι σου εβαλεσ γυψο ενα χρονο κι ειπεσ δεν ξαναπερπαταω επειδη χτυπησα αν ηταν ποδι θα το περπατουσεσ τωρα που ειναι ψυχη και ειναι πιο βασικο τα παρατασ δεν εχεισ προσδοκιεσ απο σενα να κανεισ παιδια οικογενεια πωσ θα τα κανεισ ολα αυτα παραιτουμενη;μη μου πεισ οτι χωρισ φαρμακα θα τα καταφερεισ δεν πιανει ψυχωτικοσ ειμαι και ξερω, πριν οταν ησουν καλα δεν θεσ να ξαναγινεισ οπωσ πριν; βοηθησε με να το καταλαβω γιατι δεν μπορω

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    κατερινακι
    δεν ξερεις καποιον γιατρο που να εχεις εμπιστοσυνη στην κριση του ωστε να συζητας μαζι του και να δεχτει οτι για καποιο διαστημα δεν θελεις να παρεις φαρμακα?

αν υπαρχει τετοιο ατομο, καθορισε καποιες συνανατησεις μαζι του για να σε βοηθαει, να σε παρακολουθει και μη παιρνεις φαρμακα αν συμφωνησει κι αυτος οτι εκτος απο το \"εξω απο τα συνηθισμενα\" που υπαρχει στην συμπεριφορα σου, δεν μπορει να κινδυνεψεις η να βαλεις καποιον σε κινδυνο στην φαση που βρισκεσαι τωρα.
    ενας ακομα λογος εκτος απο την ασφαλεια σου, για να βρεθει ενας τετοιος γιατρος, ειναι οτι θα ηρεμησουν οι γονεις σου εφοσον θα τους εχεις αποδειξει οτι βρισκεσαι υπο ιατρικη παρακολουθηση κι ετσι θ αντιμετωπισεις οτι κι αν συμβει.
    ετσι δεν θα εχουν λογο να προσπαθησουν να επεμβουν με καποια εντολη εγκλεισμου σου (εαν υποθεσουμε οτι οντως σκεφτονται κατι τετοιο)

Remedy ευχαριστω πολυ !Ειναι αληθεια ο τελευταιος ψυχιατρος ηταν μαλλον καλος !Τον ηξερε η ψυχολογος μου και με ειδε δυο φορες ,στη τελευταια επισκεψη καπνισαμε στο γραφειο του μαζι τσιγαρα ,Αλλα ξερεις κατι τους βαρεθηκα με τις ειδικοτητες τους , αυτος δηλ ειναι ψυχιατρος κ ψυχοθεραπευτης αλλα οπως εμαθα ειδικευομενος ψυχοθεραπευτης
    Εξ αλλου πιστευω απο εμπειρια μου ,μονο στο χαρισματικο ψυχοθεραπευτη κ οχι στο καλο επαγγελματια.
    Το ξερεις οτι υπαρχει κ ψυχωση που δημιουργειται απο λαθος ψυχοθεραπεια?Ομως αυτο που λες δεν το ειχα σκεφτει να παω και να του ζητησω να τον βλεπω μια φορα τον μηνα κ χωρις φαρμακα . Thanks

Senior Member
    [quote]Originally posted by path
    Γεια σου Κουκλαρα ! Αν κανεις τα ψωνια μονη σου ,,μαγειρευεις μονη σου , Εχεις και ενα καποιο εισοδημα(!!!) ,, συνολικα εχεις ενα καποιο βαθμο ανεξαρτησιας δηλαδη,,,,,δεν βλεπω γιατι να δινεις ιδιαιτερη σημασια στο τι νομιζουν οι Γυρω σου, αν σε θεωρουν περιεργη κλπ. ? ,,Με ποια κριτηρια ? Εδω αντιστρεφεται το ερωτημα : ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ? Γνωριζουν τι βιωνεις , τι αισθανεσαι , ποσο πληγωνεσαι , ποσο πονας ? ________________Διασκεδαζεις με τις φωνες ., καλο αυτο . Αλλα κλαις κι ολας ....κι αυτο ειναι κακο .,,δηλαδη δειχνει οτι υπαρχει καποιο πρόμπλεμ , (ανεξαρτητα πως λεγεται αυτο , κι αν υπαρχουν φαρμακα , η αν θα εφευρεθουν ισως σε 100 χρονια απο τωρα ))........._______________________Διαφορετ ικα νομιζω κανεναν δεν κλεινουν στο ψυχιατρειο επειδη ειναι...Αμιλητη, εκκεντρικια, η ασχολειται με τον εαυτο της και την φαντασια της, με μονο λογο οτι δεν περνει φαρμακα. (η ναρκωτικα - αυτο δεν το καταλαβα )___________________Αυτο που λεγεται οτι καταστρεφονται κυταρα του εγκεφαλου αν δεν περνεις φαρμακα , νομιζω εχει να κανει με πολυ βαριες περιπτωσεις ανθρωπων οι οποιοι χωρις φαρμακευτικη αγωγη , αδρανουν τελειως οι ιδιοι, κατα συνεπεια και ο εγκεφαλος τους με συνεπεια την αποβλακωση, δεν νομιζω οτι εχει να κανει με ατομα που ειναι δραστηριοποιημενα .___Εχεις την πολυτελεια του χρονου απ οτι φαινεται, δηλαδη να μην σε τρεχει το προβλημα ,,αλλα να σταματας να το θεωρεις να το σκεφτεσαι να το συζητας (μαζι μας εστω),μην φοβασαι για τα εγκεφαλικα κυτταρα !!!_______________________________________________ ______________βεβαια οσο νοιωθεις \' κολλημενη και καπως αδυναμη\' ,,,,,,(και ειναι κι αυτα τα κλαματα...............)στην θεση των φαρμακων -που δεν περνεις - πρεπει να εγκαταστησεις ,νομιζω, μια στρατηγικη αντιμετωπισης του προβληματος ,,,, το ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΟ σου ΣΧΕΔΙΟ ! [/quote

path ευχαριστω πολυ!για την κατανοηση!

Senior Member
    Originally posted by pad
    σαν να παραιτηθηκεσ νωρισ απο την αρρωστεια σου μου κανει ολο αυτο χτυπησεσ το ποδι σου εβαλεσ γυψο ενα χρονο κι ειπεσ δεν ξαναπερπαταω επειδη χτυπησα αν ηταν ποδι θα το περπατουσεσ τωρα που ειναι ψυχη και ειναι πιο βασικο τα παρατασ δεν εχεισ προσδοκιεσ απο σενα να κανεισ παιδια οικογενεια πωσ θα τα κανεισ ολα αυτα παραιτουμενη;μη μου πεισ οτι χωρισ φαρμακα θα τα καταφερεισ δεν πιανει ψυχωτικοσ ειμαι και ξερω, πριν οταν ησουν καλα δεν θεσ να ξαναγινεισ οπωσ πριν; βοηθησε με να το καταλαβω γιατι δεν μπορω

Δεν ξερω αν ειμαι ψυχωτικη η εχω καποια διαταραχη σε σημειο που να κινδυνευω απο ψυχωτικη καταρευση!
    Η πρωτη κ μοναδικη ασ πουμε κριση ψυχωτικη αμφισβητειται οτι ηταν ψυχωτικη γιατι τα ορια ανα μεσα σε ενα παραμιλημα κ μια εντονη ιδεοληψια ειναι μικρα!κ το παρελθον μου -εκανα χρηση αλκοολ χασις κοκαινη-
    Ο τελευταιος ψυχιατρος που πηγα μου ειπε οτι ειμαι απο τα καινουργια κ μελλοντικα ψυχιατρικα περιστατικα ( απο τη χρηση κοκαινης κ σκαν) κατι αναμεσα σε νευρωση κ ψυχωση .
    Θελω να ξερω αν πραγματι χρειαζεται να παιρνω αντιψυχωτικα -να γινω δηλ χρονια -να συμβιβαστω μαυτο κ να ζησω τη μετρια ζωη που μου αναλογει,
    κ αυτο σημαινει ---οτι περιμενω να δω αν θα υπαρξει ψυχωτικο επεισοδιο- μη μου πειτε οτι το προκλητικο ντυσιμο ειναι συμπτωμα ψυχωτικο ,οταν δεν εχει να κανει με το σεξ δηλ ψαρεμα γκομενου,γιατι σημερα εγινε φασαρια επειδη ηταν πολυ ανοικτο το ντεκολτε!

Senior Member
    δεν σου αναλογει καμια μετρια ζωη παιρνοντασ τα φαρμακα σου ισωσ σου αναλογει μια ζωη με μεγαλυτερη προσπαθεια που αρνεισαι να δωσεισ

Senior Member
    Originally posted by pad
    δεν σου αναλογει καμια μετρια ζωη παιρνοντασ τα φαρμακα σου ισωσ σου αναλογει μια ζωη με μεγαλυτερη προσπαθεια που αρνεισαι να δωσεισ

Μπορει ναχεις δικιο!

Page 2 of 2 FirstFirst 12