Περι γνωσεων ερωτηση. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    Λοιπον αποφασισα τι θα κανω...τωρα μενει να το κανω πραξη...ιδου η Ροδος ιδου και το...πηδημα lol.
    Εχω 6 μηνες να προετοιμαστω και να...ξεσκουριασω τα γραναζια.:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Originally posted by PETRAN
    Originally posted by keep_walking
    χαχαχα.

Πετραν παλι εξω εισαι με αδεια?

Μα τι βυσμα:P

Απολύθηκα από τον μάρτιο! Ο στρατός έχει γίνει 9μηνος πλεον και εγώ έτυχα πάνω στην αλλαγή και με έπιασε το 10μηνο :P

Ναι...εδώ και 1,5 μήνα είμαι ελεύθερος και κάνω κρεπάλες. Κοιμάμαι 11 ώρες την μέρα minimum και κοπροσκυλιάζω η οι γονείς μου με έχουν σιχαθεί και μου την λένε συνέχεια, ενω ο σκύλος μου μου γαβγίζει, μα δεν καταλαβαίνουν ότι θα μου δημιουργήσουν τραύμα έτσι? Είμαι σε μια ευαίσθητη ηλικία και σε μια μεταβατική μετα-φανταρική περίοδο αχ συγχίστηκα και φούσκωσα με την μπουγάτσα πάω να κάνω κούρα ομορφιάς κα να κοιμηθώ έχω κομμωτήριο αύριο
    Αχ, Πετράν πόσο σε καταλαβαίνω χτυπημένο από τη μοίρα αγόρι.....:(
    Έτσι και γω. Εχω κανένα χρόνο τώρα που τεμπελιάζω, αλλά μάλλον οι διακοπές μου τελειώνουν τον επόμενο μήνα ....:(
    Φακ, δεν είναι ζωή αυτή να μη μπορεί να ξεκουραστεί ένας άνθρωπος!

Senior Member
    Keep καλησπέρα.

Εγώ ξέρω ιταλικά, έχω ζήσει και ένα διάστημα στην Ιταλία και τον Ιούνιο θα δώσω το Celi 4 (είναι επίπεδο C1 κάτι σαν το αντίστοιχο advanced των αγγλικών). Για να πάρεις το celi 3 δηλαδή το αντίστοιχο lower θέλεις κατά βάση τρία χρόνια αλλά εξαρτάται από τη θέληση και την ενασχόλησή σου με τη γλώσσα. Υπάρχουν τα αντίστοιχα κρατικά διπλώματα που αν και δεν έχω δώσει έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ πιο εύκολα άρα είναι πολύ πιθανόν στα δύο χρόνια να μπορείς να πάρεις το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου B2.

Page 3 of 3 FirstFirst 123