Results 16 to 30 of 209
Thread: swinging
-
01-05-2010, 11:55 #16
η μονη ανωμαλια στον ερωτα ειναι η αδυναμια να ερωτευτεις εδω κολαει τελεια αυτο το ρητο....
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
- 01-05-2010, 11:59 #17
Originally posted by olgaki82
Originally posted by krino
νομιζω ολγα ερχεσαι στα λογια μου....
καμια φαση,
το οτι εχει μεγαλωσει με καποια κοιννικα προτυπα,
αυτο δεν εχει σχεση με το τι θελει το κορμι σου.
Ενδεχομενα αν τα αποσυνδεσεις να λειτουργησουν ετσι οπως λες.
Πιθανον βεβαια, τιποτα δεν ειναι στανταρ.
01-05-2010, 14:17 #18
Originally posted by RainAndWind
Εφόσον το swinging είναι μία σεξουαλική πρακτική που περιλαμβάνει την απόφαση ενηλίκων,για ποιο λόγο αφορά τους άλλους να το κρίνουν;Για να\'χουμε να λέμε φαντάζομαι.
Κάθε πρακτική που έχει την συγκατάθεση δύο ή περισσότερων συναινούντων ενηλίκων,καλύπτει δηλαδή την προυπόθεση του safe,sane and consensual,δε θα την κρίνω ποτέ με τα δικά μου ηθικά στάνταρντς.Είμαι υπέρ της ελευθερίας στη σεξουαλική έκφραση και θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ατόμου και ζευγαριού να αποφασίζει το ίδιο τους τρόπους με τους οποίους θα διαχειρίζεται τη σεξουαλικότητά του,δίχως ποτέ να λαμβάνει υπόψιν του κάτι θεωρήσεις στυλ σταρ τσάνελ(εδώ γελάμε),ή κάτι καταστροφολογικές ανοησίες για μηδενισμό προσωπικοτήτων.
ΡΕ ΑΙ ΠΕΡΑ ΛΕΜΕ!Αν στον σεξουαλικό τομέα πράτταμε όσα η αρτηριοσκληρυντική παπαδοκρατούμενη κοινωνία μας απαγόρευε,τότε θα ήμασταν ακόμη παρθένοι.:P
\'Ακου την έννοια της συντροφικότητας και το θεσμό της οικογένειας.λολ δηλαδή με τόση ρητορική παπαριά.
Στα τσακίδια η ελληνική οικογένεια,στα τσακίδια οι ηθικές των τιμητών της υποκρισίας,στα τσακίδια η ηθικολαγνεία δίχως υπόβαθρο παρά τριγλυκερίδιων και στο διάολο όσοι επιτάσσουν την ομοιομορφία.Γενικά.:P
Τα καλά παιδιά να πάνε στον παράδεισο.Και καλό κατευώδιο.λολολ
Οι υπόλοιποι ας φροντίσουμε να μη μας βάζουνε τα ηθικά τους σαμάρια να κανονίζουν τι θα κάνουμε στο κρεβάτι μας κάτι Άνθιμοι και κάτι καναλάρχες με τα τσιράκια τους-δημοσιογράφοι του κώλου.
01-05-2010, 14:24 #19
ειπαμε, σεξ μονο μετα τον γαμο και ΜΟΝΟ για τεκνοποιηση...!
01-05-2010, 14:27 #20
Εν τωμεταξυ κανει επιθεση στους swingers και το πιο αρμοδιο καναλι... το σταρ τσανελ!!
Απορια: γιατι σε καθε τους παρομοιο ρεπορταζ βαζουν σκηνες απο τσοντες ;d
01-05-2010, 16:21 #21
ΛΟΛ @ ρεπορτάζ χαχαχα ακούγετάι όντως λες και το έχει κάνει παπάς λολ
Προσωπικά είμαι υπερ της μονογαμίας. (αν και όπως έχω ξαναπεί όλα αυτά είναι σχετικά και ορίζονται από το εκάθωστε κοινωνικό περιβάλλον. Σε μια κουλτούρα που ήδη επιτρέπεται η πολυγαμία ο όρος \"swinging\" ίσως να χάνει το νόημα του. Αλήθεια, πόσο \"απατημένη\" είναι η πρώτη γυναίκα του σείχη όταν ο σείχης πηγαίνει με την δεύτερη η την τρίτη γυναίκα του? )
Όμως, δεν ξέρω, για ένα ζευγάρι που έχει κάνει ήδη οικογένεια και σίγουρα υπάρχει σεξουαλικός υπερ-κορεσμός (που έρχεται φυσιολογικά μετά από κάποια χρόνια...) πιστεύω ότι ίσως είναι...καλύτερη λύση από το να κερατώνει με μανία ο ένας τον άλλο, η να αρχίσουν να μπλέκονται σε εξωζυγικές σχέσεις η και να χωρίσουν. Ίσως είναι μια καλή λύση που παραμένει και...συντροφική, δεν ξέρω :P
02-05-2010, 16:22 #22
Έχω ένα γνωστό ζευγάρι παντρεμένο με παιδί που κάνει swinging. Πιστεύω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι του αρέσει στο κρεβάτι του χωρίς αυτό όμως να εκθέτει κοντινά του πρόσωπα. Δηλαδή, θεωρώ λάθος αύριο μεθαύριο το παιδάκι να βρεθεί έκθετο στην κοροϊδία των συμμαθητών του, των οποίων οι γονείς γνωρίζουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών του.
Από κει και πέρα έχω διαπιστώσει ότι οι συγκεκριμένοι έχουν μια πολύ καλή σχέση και σεξουαλική ζωή. Το swinging είναι κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει λειτουργήσει θετικά γιατί δεν γνωρίζω πολλούς που μετά από 16 χρόνια σχέσης μπορούν να έχουν τέτοιο πάθος ο ένας για τον άλλον. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να υπάρχουν πολύ γερές βάσεις και εμπιστοσύνη για να γίνει κάτι τέτοιο αλλιώς σίγουρα θα επέλθει ρήξη στο ζευγάρι λόγω ζήλειας και ανασφάλειας.
02-05-2010, 17:06 #23
Originally posted by melissa
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να υπάρχουν πολύ γερές βάσεις και εμπιστοσύνη για να γίνει κάτι τέτοιο αλλιώς σίγουρα θα επέλθει ρήξη στο ζευγάρι λόγω ζήλειας και ανασφάλειας.
ετσι ακριβως.
03-05-2010, 11:36 #24
Η δικιά μου άποψη είναι πως αν σε κάποιον αρέσει το swinging (και κάθε τι το οποίο λένε ως διαφορετικό) θα έπρεπε να το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη! Όμως τα επακόλουθα σχόλια του τύπου πως βλάπτει τις βάσεις της οικογένειας κτλ. σίγουρα θα επιρέαζαν κάποιον, μιας και αμέσως θα πίστευε πως κάνει κάτι \"κακό\". Αυτή η ελληνική κοινωνία, η οποία θέλει να πιστεύει πως έχει προχωρήσει αλλά κατα βάθος, μάλλον πίσω βήματα κάνει, κ όλοι μας κατακρίνουμε όλους, εμένα προσωπικά με ενοχλεί. Θα μου πείτε, αν θές κάτι πολύ, το κάνεις ο κόσμος να χαλάσει και δεν σε νοίαζει ποιός θα σχολιάσει τι.
Και άν όντως, είναι μια λύση για να σώσεις μία σχέση, έναν γάμο, να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον φίλο σου, ίσως και να μάθεις τον ίδιο σου τον εαυτό μέσα από αυτην την διαδικασία, τότε γιατί απλά να μην δοκιμάσεις? Και βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως ταιριάζει και πάει σε όλους.
03-05-2010, 11:43 #25
Originally posted by xristinacki
Θα μου πείτε, αν θές κάτι πολύ, το κάνεις ο κόσμος να χαλάσει και δεν σε νοίαζει ποιός θα σχολιάσει τι.
ετσι ακριβως....
Οσα ζευγαρια γνωριζω που το κανουν και τους αρεσει,
δεν ασχοληθηκαν ποτε με τους παντος ειδους σχολιαστες.
Βεβαια τετοιο προβλημα το συναντας μονο στην ελλαδα,
οπου οι παντες ειναι κριτες για τα παντα.
Στην γαλλια που γνωριζω,
αν πιασεις ενα ασχετο γαλλο και του κανεις την ιδια ερωτηση,
θα σου απαντησει οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει στο κρεββατι του.
Στην ελλαδα μονο υπαρχουν αυτα τα σαχλα βινετεακια.
03-05-2010, 12:10 #26
Originally posted by krino
Στην γαλλια που γνωριζω,
αν πιασεις ενα ασχετο γαλλο και του κανεις την ιδια ερωτηση,
θα σου απαντησει οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει στο κρεββατι του.
Στην ελλαδα μονο υπαρχουν αυτα τα σαχλα βινετεακια.
03-05-2010, 12:18 #27
Originally posted by melissa
Έχω ένα γνωστό ζευγάρι παντρεμένο με παιδί που κάνει swinging. Πιστεύω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι του αρέσει στο κρεβάτι του χωρίς αυτό όμως να εκθέτει κοντινά του πρόσωπα. Δηλαδή, θεωρώ λάθος αύριο μεθαύριο το παιδάκι να βρεθεί έκθετο στην κοροϊδία των συμμαθητών του, των οποίων οι γονείς γνωρίζουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών του.
03-05-2010, 12:25 #28
Originally posted by xristinacki
Και άν όντως, είναι μια λύση για να σώσεις μία σχέση, έναν γάμο, να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον φίλο σου, ίσως και να μάθεις τον ίδιο σου τον εαυτό μέσα από αυτην την διαδικασία, τότε γιατί απλά να μην δοκιμάσεις? Και βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως ταιριάζει και πάει σε όλους.
03-05-2010, 12:43 #29
Originally posted by marina38
Κι εδώ να προσθέσω, ότι δεν είναι το swinging καθαυτό που θα \'σώσει\' μια σχέση-γάμο, αλλά η καλή επικοινωνία, η ειλικρίνεια, η ελευθερία έκφρασης των ατομικών αναγκών και οι κοινές προτιμήσεις. Γενικά δεν το βλέπω ούτε σαν τρόπο επίλυσης προβλημάτων, ούτε και σαν \'συμβιβασμό\' επειδή βαρέθηκες (όπως ανέφερε κάποιο μέλος στην αρχή), αλλά σαν απλή επιλογή και προτίμηση που είτε ταιριάζει στο άτομο και στο ζευγάρι, είτε όχι.
03-05-2010, 13:26 #30
Originally posted by Boltseed
Originally posted by marina38
Κι εδώ να προσθέσω, ότι δεν είναι το swinging καθαυτό που θα \'σώσει\' μια σχέση-γάμο, αλλά η καλή επικοινωνία, η ειλικρίνεια, η ελευθερία έκφρασης των ατομικών αναγκών και οι κοινές προτιμήσεις. Γενικά δεν το βλέπω ούτε σαν τρόπο επίλυσης προβλημάτων, ούτε και σαν \'συμβιβασμό\' επειδή βαρέθηκες (όπως ανέφερε κάποιο μέλος στην αρχή), αλλά σαν απλή επιλογή και προτίμηση που είτε ταιριάζει στο άτομο και στο ζευγάρι, είτε όχι.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....