Results 31 to 45 of 209
Thread: swinging
-
03-05-2010, 21:13 #31
Νομίζω πως γενικώς είναι ταμπού της κοινωνίας μας το κάτι διαφορετικό..ακόμα και να είσαι όμορφος και ευπαρουσίαστος αποτελεί πλέον απειλή για όλους. Καλά, εννοείτε πως στην δουλεία σου δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις όταν είσαι περιποιημένη. Εδώ βγάλανε τραγουδι με τίτλο \"κορίτσι πράμα\",φανταστείτε! Πόσο μάλλον αν έχεις κάποιο περίεργο επάγγελμα, και όταν λέω περίεργο, απλά εννοώ μη συνηθισμένο (δές entertainment στην ελλαδα..όλοι νομίζουν πως δουλεύεις στα μπουζούκια ή κάνεις βίζιτες).
Οπότε, φανταστείτε πόσο ταμπού θεωρούν θέματα του sex. Δεν βοηθάει που δεν έχουμε μάθει να μιλάμε ούτε μέσα στην οικογένεια (τουλάχιστον στην δική μου ποτέ δεν μιλήσαμε για κάτι τέτοιο), κ πολύ φοβάμαι πως ούτε και μέσα στην σχέση μας πολύ μιλάμε. Και αν μιλάμε, δεν είμαστε απόλυτα ειλικρινής. Και αυτό που σου λένε πως καλύτερα να έχεις τα μάτια σου κλειστά και να μην πολύ γνωρίζεις τί κάνει ο άλλος, ο φίλος σου, ο συζυγός σου, δεν συμφωνω. Δεν θέλω να ζώ με σύμβουλο την άγνοια.
Καλά εννοείτε τελικά, πως δεν μπορείς να λές και τί κάνεις σε δεύτερους. Δηλαδή, όντως το παιδάκι σου γιατί να γνωρίζει με ποιόν έχεις κοιμηθεί? Και όντως ο άλλος γιατί να πεί κάτι στο παιδί σου. Αυτά είνα χαζά. Βέβαια, υπάρχουν ουκ ολίγοι καλοθελητές που απλά παίρνουν ευχαρίστηση με το να σε δούν να υποφέρεις παρά φυσικά το αντίστροφο (πχ αν σε πετύχουν σε κάποια τέτοια \"συνάντηση\"χωρίς το ταίρι σου). Πάει, χάθηκες! Μεγάλες διαστροφές έχει ο έλληνας, και το swinging (ή κάθε swinging) σίγουρα δεν θα έπρεπε να είναι μία από αυτές...
- 03-05-2010, 21:53 #32
Originally posted by xristinacki
Νομίζω πως γενικώς είναι ταμπού της κοινωνίας μας το κάτι διαφορετικό..ακόμα και να είσαι όμορφος και ευπαρουσίαστος αποτελεί πλέον απειλή για όλους. Καλά, εννοείτε πως στην δουλεία σου δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις όταν είσαι περιποιημένη. Εδώ βγάλανε τραγουδι με τίτλο \"κορίτσι πράμα\",φανταστείτε! Πόσο μάλλον αν έχεις κάποιο περίεργο επάγγελμα, και όταν λέω περίεργο, απλά εννοώ μη συνηθισμένο (δές entertainment στην ελλαδα..όλοι νομίζουν πως δουλεύεις στα μπουζούκια ή κάνεις βίζιτες).
.....
με ζηλευουν τα αλλα μοντελα γιατι ειμαι η ομορφοτερη...
αμ η τζουλια???
τα ιδια δεν επαθε?
δεν την κυνηγουν ολοι μονο και μονο γιατι ειναι ομορφη?
αδικη η ζωη για τις ομορφες...
03-05-2010, 22:02 #33
Originally posted by xristinacki
Η δικιά μου άποψη είναι πως αν σε κάποιον αρέσει το swinging (και κάθε τι το οποίο λένε ως διαφορετικό) θα έπρεπε να το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη! Όμως τα επακόλουθα σχόλια του τύπου πως βλάπτει τις βάσεις της οικογένειας κτλ. σίγουρα θα επιρέαζαν κάποιον, μιας και αμέσως θα πίστευε πως κάνει κάτι \"κακό\". Αυτή η ελληνική κοινωνία, η οποία θέλει να πιστεύει πως έχει προχωρήσει αλλά κατα βάθος, μάλλον πίσω βήματα κάνει, κ όλοι μας κατακρίνουμε όλους, εμένα προσωπικά με ενοχλεί. Θα μου πείτε, αν θές κάτι πολύ, το κάνεις ο κόσμος να χαλάσει και δεν σε νοίαζει ποιός θα σχολιάσει τι.
Και άν όντως, είναι μια λύση για να σώσεις μία σχέση, έναν γάμο, να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον φίλο σου, ίσως και να μάθεις τον ίδιο σου τον εαυτό μέσα από αυτην την διαδικασία, τότε γιατί απλά να μην δοκιμάσεις? Και βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως ταιριάζει και πάει σε όλους.
αντιθετως, το σουινγκινκ εχει επινοηθει ΑΚΡΙΒΩΣ για να στηριξει τον γαμο δινοντας λιγη χαρα στο ζευγαρι που εχει βαρεθει το σεξ μεταξυ του, κανοντας μια σιωπηλη συμφωνια\"Η ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ-ΓΑΜΟΥ\".
εαν απειλουσε τον γαμο, θα προωθουσε συναψη σεξουαλικων σχεσεων με ελευθερη βουληση και ασχετως αν το τριτο , τεταρτο, πεμπτο προσωπο ειναι παντρεμενο, δεσμευμενο η ελευθερο.
στην πραγματικοτητα ειναι μια ασφαλης αλλαξοκωλια, ανασφαλων για την σχεση τους ανθρωπων, γιατι αυτοι που νοιωθουν ασφαλεια για την ζωντανια της σχεσης τους, ειτε ασχολουνται ο ενας με τον αλλο μονο, ειτε, εαν εχουν δηλωσει πολυγαμικοι, δεν ανησυχουν για τις αλλες σεξουαλικες επιλογες του συντροφου τους, ουτε θεωρουν απαραιτητο να συναπτει σεξουαλικες σχεσεις αποκλειστικα ταυτοχρονα με αυτους και αποκλειστικα με αλλους δεσμευμενους.
αυτη ειναι μια επιλογη που προσπαθει να διασφαλισει την επαναφορα του ζευγους στην προτερη κατασταση, χωρις την απειλη του χωρισμου...
εννοειται οτι οταν ειναι επιλογη καποιου αλλου, ποσως με ενδιαφερει. στις σεξουαλικες επιλογες, επικροτω το\"μια πιθαμη απ τον κωλο μας, κι οπου θελει ας παει...\"
03-05-2010, 22:08 #34
Originally posted by Remedy
Η ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ-ΓΑΜΟΥ\".
\"
Αχααααααααααααααααααααα
03-05-2010, 22:10 #35
εγω πιστευω οτι η πιο αδικη κριτικη κατα του σουινγκινκ ειναι οτι απειλει τον γαμο.
αντιθετως, το σουινγκινκ εχει επινοηθει ΑΚΡΙΒΩΣ για να στηριξει τον γαμο δινοντας λιγη χαρα στο ζευγαρι που εχει βαρεθει το σεξ μεταξυ του, κανοντας μια σιωπηλη συμφωνια\"Η ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ-ΓΑΜΟΥ\".
εαν απειλουσε τον γαμο, θα προωθουσε συναψη σεξουαλικων σχεσεων με ελευθερη βουληση και ασχετως αν το τριτο , τεταρτο, πεμπτο προσωπο ειναι παντρεμενο, δεσμευμενο η ελευθερο.
στην πραγματικοτητα ειναι μια ασφαλης αλλαξοκωλια, ανασφαλων για την σχεση τους ανθρωπων, γιατι αυτοι που νοιωθουν ασφαλεια για την ζωντανια της σχεσης τους, ειτε ασχολουνται ο ενας με τον αλλο μονο, ειτε, εαν εχουν δηλωσει πολυγαμικοι, δεν ανησυχουν για τις αλλες σεξουαλικες επιλογες του συντροφου τους, ουτε θεωρουν απαραιτητο να συναπτει σεξουαλικες σχεσεις αποκλειστικα ταυτοχρονα με αυτους και αποκλειστικα με αλλους δεσμευμενους.
αυτη ειναι μια επιλογη που προσπαθει να διασφαλισει την επαναφορα του ζευγους στην προτερη κατασταση, χωρις την απειλη του χωρισμου...
εννοειται οτι οταν ειναι επιλογη καποιου αλλου, ποσως με ενδιαφερει. στις σεξουαλικες επιλογες, επικροτω το\"μια πιθαμη απ τον κωλο μας, κι οπου θελει ας παει...\"
03-05-2010, 22:29 #36
δινοντας λιγη χαρα στο ζευγαρι που εχει βαρεθει το σεξ μεταξυ του,
ετσι σου ειπανε δηλαδη?
αφου δεν ξερεις και σε χαλαει,
τι το πινεις?
03-05-2010, 22:31 #37
εννοειται οτι οταν ειναι επιλογη καποιου αλλου, ποσως με ενδιαφερει.
ε ναι, μην το ξαναπεις,
γιατι και εγω προς στιγμην,
πηγα να σε παρεξηγησω, οτι κατι.... κατι.... σε ετρωγε μεσα σου....
ενα σαρακι ρε αδερφε....
ουφ!
03-05-2010, 22:32 #38
Originally posted by krino
δινοντας λιγη χαρα στο ζευγαρι που εχει βαρεθει το σεξ μεταξυ του,
ετσι σου ειπανε δηλαδη?
αφου δεν ξερεις και σε χαλαει,
τι το πινεις?
αν σε χαλανε οι αποψεις των αλλων
ειτε γιατι δεν συμφωνουν με τις δικες σου
ειτε γιατι κλονιζουν την ευαισθητη βεβαιοτητα σου για τις δικες σου
περαστικα!
03-05-2010, 22:36 #39
Originally posted by claire
συμφωνώ! και αυτό ένα είδος ελέγχου δεν είναι?
απο τις καλογριες?
Δηλαδη αμα πας για να φτιαξεις τα μαλλια σου,
πας σε μπαρμπερη?
03-05-2010, 22:42 #40
κρινο
αν σε χαλανε οι αποψεις των αλλων
ειτε γιατι δεν συμφωνουν με τις δικες σου
ειτε γιατι κλονιζουν την ευαισθητη βεβαιοτητα σου για τις δικες σου
περαστικα!
στο οτι λες οτι σου κατεβει?
Δηλαδη εσυ θα μου πεις για πιο λογο ενα ζευγαρι κανει swinging?
Οι αποψεις σου απο που πηγαζουν?
απο το star? απο την κυρα μαρικα την απεναντι σου?
απο το κεφαλι σου και μονο?
Εχεις μιλησει με καμποσα ζευγαρια swingers και εχεις βγαλει αποψη?
Δεν διαφωνω γιατι εχεις διαφορετικη αποψη γενικα μιλωντας,
αλλα γιατι λες οτι σου κατεβει για ενα θεμα που εισαι παντελως ασχετη και με βαση την συντηρηση σου θες να μου πουλησεις και μουρη!!!
σορρυ αλλα με σαχλες δεν μπορω να ασχολουμε.
Αμα σε ενδιαφερει οντως το θεμα,
κατσε στη γωνια σου και ρωτα ανθρωπους που εχουν ασχοληθει και εχουν εμπειρια να σου πουν τι συμβαινει.
Απο την αλλη αν δεν σε ενδιαφερει,
πουλα πολιτικη μπας και πιασεις μπαζα με κανενα ομοιο σου.
03-05-2010, 22:44 #41
οχι τα κάνω μόνη μου.
βασικά αυτό που γράφει η ρέμεντυ το σκεφτόμουν από την στιγμή που μπήκε το θέμα. γιατί δηλαδή να κάνω αυτό αν είμαι πολυγαμικός, γιατί πρέπει να διαλέξω από άλλα ζευγάρια, τόσος κόσμος υπάρχει εκεί έξω. πολύ οργανωμένο μου κάνει αυτό. είναι σα να θες να εξασφαλίσεις και στον \"μη ικανο να ξενοπηδήσει μόνος του \" την αλλαξοκωλιά.
και ρε κρίνο ελεόc ρε, νομίζεις ότι εδώ μέσα γράφονται οι απίστευτες και πολύ πρωτοπορίακες και βλάσφημες ιδέες που όλοι εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε ξαναματακούσει.
03-05-2010, 22:46 #42
οχι τα κάνω μόνη μου.
βασικά αυτό που γράφει η ρέμεντυ το σκεφτόμουν από την στιγμή που μπήκε το θέμα. γιατί δηλαδή να κάνω αυτό αν είμαι πολυγαμικός, γιατί πρέπει να διαλέξω από άλλα ζευγάρια, τόσος κόσμος υπάρχει εκεί έξω. πολύ οργανωμένο μου κάνει αυτό. είναι σα να θες να εξασφαλίσεις και στον \"μη ικανο να ξενοπηδήσει μόνος του \" την αλλαξοκωλιά.
και ρε κρίνο ελεόc ρε, νομίζεις ότι εδώ μέσα γράφονται οι απίστευτες και πολύ πρωτοπορίακες και βλάσφημες ιδέες που όλοι εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε ξαναματακούσει.
αι γειά σου!
03-05-2010, 22:46 #43
Originally posted by krino
περαστικα σε τι?
στο οτι λες οτι σου κατεβει?
Δηλαδη εσυ θα μου πεις για πιο λογο ενα ζευγαρι κανει swinging?
Οι αποψεις σου απο που πηγαζουν?
απο το star? απο την κυρα μαρικα την απεναντι σου?
απο το κεφαλι σου και μονο?
Εχεις μιλησει με καμποσα ζευγαρια swingers και εχεις βγαλει αποψη?
Δεν διαφωνω γιατι εχεις διαφορετικη αποψη γενικα μιλωντας,
αλλα γιατι λες οτι σου κατεβει για ενα θεμα που εισαι παντελως ασχετη και με βαση την συντηρηση σου θες να μου πουλησεις και μουρη!!!
σορρυ αλλα με σαχλες δεν μπορω να ασχολουμε.
Αμα σε ενδιαφερει οντως το θεμα,
κατσε στη γωνια σου και ρωτα ανθρωπους που εχουν ασχοληθει και εχουν εμπειρια να σου πουν τι συμβαινει.
Απο την αλλη αν δεν σε ενδιαφερει,
πουλα πολιτικη μπας και πιασεις μπαζα με κανενα ομοιο σου.
(μάλλον , έχετε τσακωθεί παλιότερα...)
03-05-2010, 22:49 #44
οχι τα κάνω μόνη μου.
α γεια σου ρε κλαιρ
ο κρινο νομιζει οτι επειδη ονειρευεται παρτουζες, ειναι παρτουζολογος με iso και οι υπολοιποι δεν δικαιουμαστε δια να ομιλουμε
με την αποψη σου για το θεμα σουιγκ συμφωνω απολυτως.
το θεμα \"φωναζει\" ανασφαλεια και επιθυμια ελεγχου
03-05-2010, 22:49 #45
ορίστε, ταράχτηκα τώρα. θα αποχωρήσω! (not)
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια