Results 46 to 60 of 209
Thread: swinging
-
03-05-2010, 22:56 #46
Originally posted by claire
και ρε κρίνο ελεόc ρε, νομίζεις ότι εδώ μέσα γράφονται οι απίστευτες και πολύ πρωτοπορίακες και βλάσφημες ιδέες που όλοι εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε ξαναματακούσει.
ειλικρινα δεν ξερω τι εχει ακουσει ο καθενας,
αν θες ομως το συζηταμε.....
- 03-05-2010, 22:59 #47
αυτή ήταν μια γενική παρατήρηση. από ένα θέμα με θρησκεία κτλ κτλ μου είχε δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση.
03-05-2010, 23:00 #48
καλά τώρα τη μπαλεύεις? μια άποψη έγραψε χωρίς να προσβάλει κανέναν. τι πάει να πει \"κάτσε στη γωνιά σου\"? στην τελική δεν είναι και κανένα επιστημονικό θέμα που άμα δεν έχεις κάνει διατριβή παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου.
(μάλλον , έχετε τσακωθεί παλιότερα...)
μου αρεσεις που κανεις υποθεσεις και λες μαλλον....
:cool:
Το κατσε στη γωνια σου,
σημαινει οτι αμα δεν ξερεις, ρωτα και μαθε και μην κανεις την εξυπνη.
Επιστημονικο θεμα δεν ειναι,
αλλα οτι αποψεις εχω ακουσει για το θεμα,
ειναι απο ατομα που δεν εχουν σχετιστει ποτε με τετοια ζητηματα.
Και μιλαω για το ρεπορταζ του star, για δημοσιευματα της espresso (οχι δεν διαβαζω τετοια σκουπιδια αλλα μου εχουν στειλει σχετικα λινκ)
τα οποια ολα ειναι γραμμενα απο ατομα οπως η ρεμεντυ που καταλαβαινεις οτι ουδεποτε ειχαν καν ανοιξει συζητηση εστω και ακαδημαικη με καποιον που εχει μια εμπειρια.
Σορρυ αλλα με οτι του κατεβει του καθενος στο κεφαλι εγω δεν συζηταω στο βαθμο που θελει να μου πει οτι εχει και αποψη.
03-05-2010, 23:04 #49
Originally posted by krino
καλά τώρα τη μπαλεύεις? μια άποψη έγραψε χωρίς να προσβάλει κανέναν. τι πάει να πει \"κάτσε στη γωνιά σου\"? στην τελική δεν είναι και κανένα επιστημονικό θέμα που άμα δεν έχεις κάνει διατριβή παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου.
(μάλλον , έχετε τσακωθεί παλιότερα...)
μου αρεσεις που κανεις υποθεσεις και λες μαλλον....
:cool:
Το κατσε στη γωνια σου,
σημαινει οτι αμα δεν ξερεις, ρωτα και μαθε και μην κανεις την εξυπνη.
Επιστημονικο θεμα δεν ειναι,
αλλα οτι αποψεις εχω ακουσει για το θεμα,
ειναι απο ατομα που δεν εχουν σχετιστει ποτε με τετοια ζητηματα.
Και μιλαω για το ρεπορταζ του star, για δημοσιευματα της espresso (οχι δεν διαβαζω τετοια σκουπιδια αλλα μου εχουν στειλει σχετικα λινκ)
τα οποια ολα ειναι γραμμενα απο ατομα οπως η ρεμεντυ που καταλαβαινεις οτι ουδεποτε ειχαν καν ανοιξει συζητηση εστω και ακαδημαικη με καποιον που εχει μια εμπειρια.
Σορρυ αλλα με οτι του κατεβει του καθενος στο κεφαλι εγω δεν συζηταω στο βαθμο που θελει να μου πει οτι εχει και αποψη.
οι απόψεις πάντως είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. όλοι έχουν από μία!
03-05-2010, 23:06 #50
Originally posted by Remedy
δεν δικαιουμαστε δια να ομιλουμε
δεν νομιζω να σου κοψει κανεις το δικαιωμα να μιλας,
το δικαιωμα να σε παρει κανεις στα σοβαρα ομως ελεγχεται.
Εχει διαφορα το να θελει κανεις οντως να ενημερωθει για κατι που δεν του εχει τυχει (αυτο δεν εχει σχεση οτι θα το ενταξεις και στη ζωη σου) και διαφορα το να θες απλως να προβοκαρεις γιατι σου θιγει τον συντηρητισμο σου.
03-05-2010, 23:07 #51
τώρα αυτό είναι λίγο άσχημο....
οι απόψεις πάντως είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. όλοι έχουν από μία!
η αληθεια ακομα και αν ειναι ασχημη,
δεν παυει να ειναι αληθεια.
Οσο για τις κωλοτρυπιδες εχουν και αυτες την ομορφια τους....
αυτη ειναι η γνωμη μου.
Την γνωμη μου για το θεμα την εχω εκφρασει στην αρχη του θρεντ,
ο καθενας κανει οτι αντεχει, μεχρι εκει που αντεχει για να περναει καλα.
Δεν υπαρχει κριτικη ουτε στο κανω swinging, αλλα ουτε στο δεν κανω.
Επετρεψε μου να ειμαι σχετικα πιο αντικειμενικος,
απο καποιον που ουτε εχει αλλα ουτε θελει να ασχοληθει με το θεμα.
Γιατι αν απλα ημουν καποιος ασχετος αλλα απο την αλλη υπερμαχος.
θα εγραφα ενα αντιστοιχο χαζο οπως της ρεμεντυ απο την αναποδη....
03-05-2010, 23:10 #52
Remedy, σε αυτό που σίγουρα θα διαφωνήσω είναι ότι το swinging αφορά ανθρώπους που έχουν βαρεθεί το σεξ μεταξύ τους, ή που προσπαθούν να μη χωρίσουν. Αν ένα ζευγάρι έχει \'τελειώσει\' ερωτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τους επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση κανένα swinging. Είναι άλλο το να μη θέλεις πια ερωτικά το σύντροφο σου και άλλο το να επιθυμείς και άλλους ανθρώπους.
Όμως θα συμφωνήσω και με σένα και με Θεοφανία και claire ότι αν είναι κάτι τόσο οργανωμένο και τόσο περιοριστικό, μπορεί να κρύβει ανασφάλεια και επιθυμία ελέγχου. Για μένα η ανταλλαγή είναι μόνο μια όψη της γενικότερης επιθυμίας για το \'διαφορετικό\' και βεβαίως το να είναι κάποιος swinger δεν σημαίνει πως κάνει τα πάντα μόνο μαζί με το σύντροφο ή μόνο με άλλα ζευγάρια.
03-05-2010, 23:14 #53
ααα! αυτό ήθελα να ρωτήσω. αν πχ ο ένας από τους δύο συνευρεθεί με κάποιο άσχετο άτομο, θα δημιουργηθεί πρόβλημα? και το πει στο συντροφό του κατόπιν, ότι ξέρεις μου έκατσε μια φάση και δεν είπα όχι, υπάρχει περίπτωση ο άλλος να νιώσει ότι καταπατήθηκαν κάποιοι κανόνες?
03-05-2010, 23:19 #54
Originally posted by marina38
Όμως θα συμφωνήσω και με σένα και με Θεοφανία και claire ότι αν είναι κάτι τόσο οργανωμένο και τόσο περιοριστικό, μπορεί να κρύβει ανασφάλεια και επιθυμία ελέγχου.
αυτο ειναι αληθεια, τουλαχιστον σε καποιο βαθμο μιλωντας για την ελλαδα.
(στο εξωτερικο τουλαχιστον τετοιο προβλημα δεν εχω διαπιστωσει...)
μια τετοια εκδοχη ειναι αυτη,
Εχω δει περιπτωσεις ζευγαριων που η γυναικα για να μην χασει τον αντρα της,
δεχθηκε να παιξει σε ενα τετοιο πλαισιο.
Τι να σκεφτει κανεις για μια γυναικα η οποια εξαναγκαζεται σε μια τετοια σχεση?
με χαλασε αρκετα που το συναντησα,
αλλα δεν θα τους βαλω ολους σε ενα τσουβαλι και θα τους κανω ολους ανασφαλεις....
03-05-2010, 23:19 #55
Originally posted by marina38
Remedy, σε αυτό που σίγουρα θα διαφωνήσω είναι ότι το swinging αφορά ανθρώπους που έχουν βαρεθεί το σεξ μεταξύ τους, ή που προσπαθούν να μη χωρίσουν. Αν ένα ζευγάρι έχει \'τελειώσει\' ερωτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τους επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση κανένα swinging. Είναι άλλο το να μη θέλεις πια ερωτικά το σύντροφο σου και άλλο το να επιθυμείς και άλλους ανθρώπους.
Όμως θα συμφωνήσω και με σένα και με Θεοφανία και claire ότι αν είναι κάτι τόσο οργανωμένο και τόσο περιοριστικό, μπορεί να κρύβει ανασφάλεια και επιθυμία ελέγχου. Για μένα η ανταλλαγή είναι μόνο μια όψη της γενικότερης επιθυμίας για το \'διαφορετικό\' και βεβαίως το να είναι κάποιος swinger δεν σημαίνει πως κάνει τα πάντα μόνο μαζί με το σύντροφο ή μόνο με άλλα ζευγάρια.
Μαρίνα, έχουμε κάνει και άλλες συζητήσεις στο παρελθόν και έχω δηλώσει την αντίθεση μου, αλλα φυσικά μόνο οσον αφορά εμένα και το σύντροφο μου.
Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει, αλλα εμένα δεν μπορεί κανείς να μου στερήσει το δικαίωμα να πιστεύω πως είναι αδυναμία της σχέσης μια τέτοια ειδους απελευθέρωση.
Από κει και πέρα, εγώ μπορεί να είμαι λάθος, εσύ επίσης, αυτό κανεις από όλους εμάς δεν μπορεί να το αποδείξει.
Άλλωστε, τι σημαίνει λάθος και σωστό όταν κάποιος κάνει αυτό που γουστάρει?
Όμως, αν σε κάποιον άλλο δεν αρέσει και θεωρεί το α το β το γαμα για αυτο το θέμα, είναι δικαιωμα του.
03-05-2010, 23:21 #56
Originally posted by Remedy
δεν δικαιουμαστε δια να ομιλουμε
δεν νομιζω να σου κοψει κανεις το δικαιωμα να μιλας,
το δικαιωμα να σε παρει κανεις στα σοβαρα ομως ελεγχεται.
Εχει διαφορα το να θελει κανεις οντως να ενημερωθει για κατι που δεν του εχει τυχει (αυτο δεν εχει σχεση οτι θα το ενταξεις και στη ζωη σου) και διαφορα το να θες απλως να προβοκαρεις γιατι σου θιγει τον συντηρητισμο σου.
03-05-2010, 23:21 #57
ααα! αυτό ήθελα να ρωτήσω. αν πχ ο ένας από τους δύο συνευρεθεί με κάποιο άσχετο άτομο, θα δημιουργηθεί πρόβλημα? και το πει στο συντροφό του κατόπιν, ότι ξέρεις μου έκατσε μια φάση και δεν είπα όχι, υπάρχει περίπτωση ο άλλος να νιώσει ότι καταπατήθηκαν κάποιοι κανόνες?
Επίσης, δεν είναι υποχρεωτικό να δίνεις λεπτομερή αναφορά για το πού πήγες και το τι έκανες κάθε φορά που όπως λες \'έκατσε μια φάση\'. Για εμένα το σημαντικό είναι να γνωρίζεις, να αποδέχεσαι και να σου αρέσει το ποιος είναι ο σύντροφός σου, τι είδους άνθρωπος είναι, τι θέλει, τι μπορεί, ποιο είναι το γενικό πλαίσιο της συμπεριφοράς του και όχι να γνωρίζεις λεπτό προς λεπτό την κάθε του κίνηση και σκέψη.
03-05-2010, 23:22 #58
η δικη μου γνωμη,
ειναι οτι εχει να κανει με το πως το εχει συζητησει το καθε ζευγαρι.
Και ανα ζευγαρι μπορει να υπαρχουν πολλες παραλλαγες ισως και αυτο που λες.
Παντως η εμπειρια στην ελλαδα, λεει οτι αυτο που λες δεν ισχυει,
τουλαχιστον ποσοστιαία.
Το συνηθες ειναι τα ζευγαρια να ειναι ΠΑΝΤΑ μαζι σε οτι κανουν.
03-05-2010, 23:26 #59
δεν μιλάω για ζευγάρια γενικά, μιλάω συγκεκριμένα για ζευγάρια που είναι δηλωμένοι πολυγαμικοί και οι δύο και swingers.
εμένα αυτή η εντύπωση μου δημιουργείται, ότι το swinging έχει κανόνες που κατά κάποιο τρόπο διασφαλίζουν το ζευγάρι από κακοτοπιές. δηλαδη, ικανοποιούν και την πολυγαμικοτητά τους, αλλά σε ορισμένα πλαίσια που δεν θέτουν σε κίνδυνο τη σχέση (θεωρητικά πάντα).
03-05-2010, 23:26 #60
Παντως η εμπειρια στην ελλαδα, λεει οτι αυτο που λες δεν ισχυει,
τουλαχιστον ποσοστιαία.
Το συνηθες ειναι τα ζευγαρια να ειναι ΠΑΝΤΑ μαζι σε οτι κανουν.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....