swinging - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 209

Thread: swinging

Banned
    Originally posted by Remedy
    σιγα μη σου φερουμε βιογραφικο του τι συζητησεις η εμπειριες εχουμε επι καθε θεματος ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΓΕΤΑΙ Ο ΤΑΧΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ,ΠΡΟΚΑΛΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΟΠΩς ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ Η ΠΡΩΗΝ/ΝΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ

δεν χρειαζομαι βιογραφικο για να καταλαβω τι ακριβως συμβαινει.
    Τουλαχιστον μεινε στην αποψη της θεοφανιας, που λεει οτι δεν της κανει και το θεωρει εκτος λογικης κατα αυτην.

Εσυ εχεις κανει και ψυχογραφημα μου,
    οτι ειμαι ανασφαλης κα διαφορα αλλα....
    Δεν λεω καλα το πας, αλλα επετρεψε μου να διαφωνω.

Τελος για τα γραφομενα αλλων,
    δεν μπορω να απολογουμε εγω.
    Λογκιν υπαρχουν, και εγω μπορω να μιλαω μονο για τον εαυτο μου.
    Ξερεις και η μανα μου να μπει μεσα να γραψει, το ιδιο μου κανει.
    Σημασια εχει τι λεω εγω και οχι ο αλλος.

Banned
    Originally posted by claire
    δεν μιλάω για ζευγάρια γενικά, μιλάω συγκεκριμένα για ζευγάρια που είναι δηλωμένοι πολυγαμικοί και οι δύο και swingers.

εμένα αυτή η εντύπωση μου δημιουργείται, ότι το swinging έχει κανόνες που κατά κάποιο τρόπο διασφαλίζουν το ζευγάρι από κακοτοπιές. δηλαδη, ικανοποιούν και την πολυγαμικοτητά τους, αλλά σε ορισμένα πλαίσια που δεν θέτουν σε κίνδυνο τη σχέση (θεωρητικά πάντα).

θεωρητικα μιλωντας,
    αλλο η πολυγαμια και αλλο το swinging.
    Το πλαισιο που βαζεις εχει μια ισχυ,
    τουλαχιστον αρκετο για την ελληνικη πραγματικοτητα.

Θα γραψω περισσοτερα για αυτο,
    γιατι θελω να απαντησω στη μαρινα.

Banned
    Originally posted by Θεοφανία

Μαρίνα, έχουμε κάνει και άλλες συζητήσεις στο παρελθόν και έχω δηλώσει την αντίθεση μου, αλλα φυσικά μόνο οσον αφορά εμένα και το σύντροφο μου.
    Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει, αλλα εμένα δεν μπορεί κανείς να μου στερήσει το δικαίωμα να πιστεύω πως είναι αδυναμία της σχέσης μια τέτοια ειδους απελευθέρωση.
    Από κει και πέρα, εγώ μπορεί να είμαι λάθος, εσύ επίσης, αυτό κανεις από όλους εμάς δεν μπορεί να το αποδείξει.
    Άλλωστε, τι σημαίνει λάθος και σωστό όταν κάποιος κάνει αυτό που γουστάρει?
    Όμως, αν σε κάποιον άλλο δεν αρέσει και θεωρεί το α το β το γαμα για αυτο το θέμα, είναι δικαιωμα του.
    Μα εννοείται, φυσικά και δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Και αν κάποιος μου πει ότι στη δική του σχέση επιθυμεί αποκλειστικότητα και στο σεξ, να είναι μόνο αυτός και ο σύντροφος, είναι απόλυτα σεβαστή η επιθυμία του από εμένα που το ακούω σαν τρίτο πρόσωπο, όπως θα έπρεπε να είναι και από το σύντροφό του.

Τώρα η ερμηνεία (αδυναμία της σχέσης, αδυναμία του ατόμου, απελευθέρωση ή οτιδήποτε άλλο) δεν νομίζω πως έχει ιδιαίτερη σημασία αν κάποιος κάνει αυτό που επιθυμεί.

Originally posted by marina38
    Originally posted by Θεοφανία

Μαρίνα, έχουμε κάνει και άλλες συζητήσεις στο παρελθόν και έχω δηλώσει την αντίθεση μου, αλλα φυσικά μόνο οσον αφορά εμένα και το σύντροφο μου.
    Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει, αλλα εμένα δεν μπορεί κανείς να μου στερήσει το δικαίωμα να πιστεύω πως είναι αδυναμία της σχέσης μια τέτοια ειδους απελευθέρωση.
    Από κει και πέρα, εγώ μπορεί να είμαι λάθος, εσύ επίσης, αυτό κανεις από όλους εμάς δεν μπορεί να το αποδείξει.
    Άλλωστε, τι σημαίνει λάθος και σωστό όταν κάποιος κάνει αυτό που γουστάρει?
    Όμως, αν σε κάποιον άλλο δεν αρέσει και θεωρεί το α το β το γαμα για αυτο το θέμα, είναι δικαιωμα του.
    Μα εννοείται, φυσικά και δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Και αν κάποιος μου πει ότι στη δική του σχέση επιθυμεί αποκλειστικότητα και στο σεξ, να είναι μόνο αυτός και ο σύντροφος, είναι απόλυτα σεβαστή η επιθυμία του από εμένα που το ακούω σαν τρίτο πρόσωπο, όπως θα έπρεπε να είναι και από το σύντροφό του.

Τώρα η ερμηνεία (αδυναμία της σχέσης, αδυναμία του ατόμου, απελευθέρωση ή οτιδήποτε άλλο) δεν νομίζω πως έχει ιδιαίτερη σημασία αν κάποιος κάνει αυτό που επιθυμεί.

Ακριβώς...........:)

Banned
    δεν μιλάω για ζευγάρια γενικά, μιλάω συγκεκριμένα για ζευγάρια που είναι δηλωμένοι πολυγαμικοί και οι δύο και swingers.

εμένα αυτή η εντύπωση μου δημιουργείται, ότι το swinging έχει κανόνες που κατά κάποιο τρόπο διασφαλίζουν το ζευγάρι από κακοτοπιές. δηλαδη, ικανοποιούν και την πολυγαμικοτητά τους, αλλά σε ορισμένα πλαίσια που δεν θέτουν σε κίνδυνο τη σχέση (θεωρητικά πάντα).
    Θεωρητικά πάντα. Γιατί ο \'κίνδυνος\' σε μια σχέση δεν προέρχεται από τα τρίτα πρόσωπα. Εκτός αν μιλάμε για τον \'κίνδυνο\' να ερωτευτείς, πάντα υπαρκτή πιθανότητα εντός και εκτός πλαισίων πολυγαμίας-swinging... :)

Banned

Σε αυτό δεν έχεις άδικο, το ποσοστό είναι υπέρ του \'πάντα μαζί\', πράγμα που στην αρχή μου φαινόταν να έχει μια λογική, πλέον μου κάνει περισσότερο προς την ανασφάλεια που αναφέρθηκε.

δεν λες παλι καλα που τουλαχιστον εστω και με αυτους τους ορους μπορει και δουλευει το πραγμα εστω και ετσι?

Μην ξεχνας σε ποια κοινωνια ζουμε και ποσο ταμπου ειναι (ε ναι ειναι τι να κανουμε???) να μιλας για χμμμ αλλαξωκολιες οπως λεει και η ρεμεντυ....

Στην δουλεια πχ που εχω ανοιξει καμποσες φορες συζητηση (ναι δεν κρυβομαι, σε οτι κανω παντα εχω την τακτικη να υπερασπιζομαι τις αποψεις μου) ποτε δεν ειδα να αντιμετωπισουν το θεμα με σοβαροτητα.
    Ειτε με γελακια, ειτε με υπονοουμενα, παντως συζητηση δεν εγινε.
    Κανενας δεν μπηκε στην διαδικασια να ρωτησει την ψυχολογια μιας τετοιας καταστασης, πως ηταν η πρωτη φορα, πως το δουλεψες, τι ενιωσες κλπ κλπ.....

Και αν απλωσουμε την κουβεντα,
    μπορω να σου πω παρα πολλα στραβα της ελληνικης swingIng σκηνης, τα οποια επειδη ειναι πανω κατω γνωστα αλλα δεν αφορουν την συζητηση, το αφηνουμε ετσι.

ε?
    ;)

Senior Member
    Remedy, σε αυτό που σίγουρα θα διαφωνήσω είναι ότι το swinging αφορά ανθρώπους που έχουν βαρεθεί το σεξ μεταξύ τους, ή που προσπαθούν να μη χωρίσουν. Αν ένα ζευγάρι έχει \'τελειώσει\' ερωτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τους επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση κανένα swinging. Είναι άλλο το να μη θέλεις πια ερωτικά το σύντροφο σου και άλλο το να επιθυμείς και άλλους ανθρώπους.

Όμως θα συμφωνήσω και με σένα και με Θεοφανία και claire ότι αν είναι κάτι τόσο οργανωμένο και τόσο περιοριστικό, μπορεί να κρύβει ανασφάλεια και επιθυμία ελέγχου. Για μένα η ανταλλαγή είναι μόνο μια όψη της γενικότερης επιθυμίας για το \'διαφορετικό\' και βεβαίως το να είναι κάποιος swinger δεν σημαίνει πως κάνει τα πάντα μόνο μαζί με το σύντροφο ή μόνο με άλλα ζευγάρια.
    μα εγω,
    δεν πιστευω οτι τους φερνει σε καμια προτερη κατασταση επιθυμιας ερωτκης μεταξυ τους, το σουιγκινκ.
    πιστευω οτι βοηθαει να παραμεινουν μαζι με την μετρια πλεον αλλα οχι ανυπαρκτη σεξ.μεταξυ τους επιθυμια,ικανοποιουμενοι και οι δυο σεξουαλικα , με εναν ελεγχομενο κι απ τους δυο τους, οπως κι εσυ λες , τροπο, που ειναι το σουιγκινκ

Senior Member

Θεωρητικά πάντα. Γιατί ο \'κίνδυνος\' σε μια σχέση δεν προέρχεται από τα τρίτα πρόσωπα. Εκτός αν μιλάμε για τον \'κίνδυνο\' να ερωτευτείς, πάντα υπαρκτή πιθανότητα εντός και εκτός πλαισίων πολυγαμίας-swinging... :)
    ναι, αυτό εννοώ. πχ αν θες να κάνεις σεξ και με άλλα άτομα εκτός από τη σχέση, ο κίνδυνος να κολήσεις και να δημιουργήσεις μια παράλληλη σχέση είναι πιο μεγάλος πχ αν συναπτεις σεξουαλικές σχέσεις με συναδέλφους σου απ\'οτι με άλλα ζευγάρια. είναι πιο ελεγχόμενο και ξέρεις ότι όλοι πάνε μόνο για το σεξ.

Senior Member
    πάντως, εμένα μου φαίνεται δύσκολο! γιατί πρέπει να βρεις ένα ζευγάρι που να αρέσουν και οι δύο και στους δύο. δηλάδη θα πρέπει έγω να πάω με τον πίθηκα επειδή ο άντρας μου γουστάρει τη γυναίκα του (και το αντίστροφο...) ?:D

Senior Member
    να μαντέψω τα κακά? πολλά λιγούρια και πολλές καταπιεσμένες γυναίκες που δεν θα ήθελαν να είναι εκεί αλλά σπίτι τους και να βλέπουν λοστ?

Banned

μαζι με την μετρια πλεον

τι διαολο ρε παιδιμ....
    εχει μπει κλειδαροτρυπα μεσα στο φορουμ?
    δουλευει σεξομετρο και δεν το πηρα χαμπαρι???

Senior Member
    Αληθεια ,
    τι λενε οι \"ερευνες\", ποιοι ειναι περισσοτερο προθυμοι για την ανταλλαγή συντροφων?
    Ποιος το προτεινει σε μια σχεση συχνοτερα?Ο αντρας ή η γυναίκα?

Πάντως εγω συμφωνώ με την Κλερ,σε αυτο που λεει.Το βλέπω σαν θεμα ελεγχου..ολα σε ενα πακετο με την ασφαλεια του μαζί..και μαζι και μονος/η..
    Επειδη λοιπον απευθυνεσαι σε \"ομοιδεατες\" με τις ιδιες ανησυχίες ,νιωθεις ακομα μεγαλυτερη ασφαλεια πως το πραγμα δεν θα ξεφυγει.

Banned
    Remedy, σε αυτό που σίγουρα θα διαφωνήσω είναι ότι το swinging αφορά ανθρώπους που έχουν βαρεθεί το σεξ μεταξύ τους, ή που προσπαθούν να μη χωρίσουν. Αν ένα ζευγάρι έχει \'τελειώσει\' ερωτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τους επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση κανένα swinging. Είναι άλλο το να μη θέλεις πια ερωτικά το σύντροφο σου και άλλο το να επιθυμείς και άλλους ανθρώπους.

Όμως θα συμφωνήσω και με σένα και με Θεοφανία και claire ότι αν είναι κάτι τόσο οργανωμένο και τόσο περιοριστικό, μπορεί να κρύβει ανασφάλεια και επιθυμία ελέγχου. Για μένα η ανταλλαγή είναι μόνο μια όψη της γενικότερης επιθυμίας για το \'διαφορετικό\' και βεβαίως το να είναι κάποιος swinger δεν σημαίνει πως κάνει τα πάντα μόνο μαζί με το σύντροφο ή μόνο με άλλα ζευγάρια.
    μα εγω,
    δεν πιστευω οτι τους φερνει σε καμια προτερη κατασταση επιθυμιας ερωτκης μεταξυ τους, το σουιγκινκ.
    πιστευω οτι βοηθαει να παραμεινουν μαζι με την μετρια πλεον αλλα οχι ανυπαρκτη σεξ.μεταξυ τους επιθυμια,με εναν ελεγχομενοκι απ τους δυο τους, οπως κι εσυ λες , τροπο, που ειναι το σουιγκινκ
    Κοίτα, δεν το βρίσκω εντελώς απαράδεκτο το να είναι \'ελεγχόμενος κι από τους δυο\' ο τρόπος...στο κάτω-κάτω ίσως είναι προτιμότερο από το \'συμβιβαζόμαστε με τη μετριότητα\' ή το \'ξενοπηδάμε κρυφά ο καθένας χώρια\', αφού αν μη τι άλλο είναι μια κοινή απόφαση. Προσωπικά πάντως δεν με εκφράζει αυτού του τύπου ο έλεγχος, αν και μου αρέσει να υπάρχει συζήτηση κι επικοινωνία στο ζευγάρι.

Όμως από τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει δεν έχω δει \'μέτρια\' μεταξύ τους επιθυμία, μάλλον το αντίθετο.

Banned

και ξέρεις ότι όλοι πάνε μόνο για το σεξ.
    γιατι αμα κανεις swinging γιατι πας?
    για να στοχαστεις?

Επιπλεον αμα συμβει αυτο που λεει η μαρινα,
    δηλαδη να ερωτευτει η συντροφος σου αλλον, πανω στο swinging,
    αυτο θα μπορουσε να συμβει και κανοντας μια βολτα η μια κοινωνικη επαφη.
    Το σεξ ειναι το κολλημα?
    Για μενα το σεξ ειναι το λιγοτερο....

Senior Member
    Originally posted by krino

και ξέρεις ότι όλοι πάνε μόνο για το σεξ.
    γιατι αμα κανεις swinging γιατι πας?
    για να στοχαστεις?
    χαχαχαχα...
    για πειραματικους σκοπους..

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast