swinging - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 209

Thread: swinging

Banned
    Originally posted by claire
    πάντως, εμένα μου φαίνεται δύσκολο! γιατί πρέπει να βρεις ένα ζευγάρι που να αρέσουν και οι δύο και στους δύο. δηλάδη θα πρέπει έγω να πάω με τον πίθηκα επειδή ο άντρας μου γουστάρει τη γυναίκα του (και το αντίστροφο...) ?:D
    και παλι αυτο εχει να κανει με συμφωνιες η συζητησεις.
    Παλι ποσοστιαια θα σου απαντησω οτι πρεπει να αρεσουν ολοι σε ολους.

Υπαρχουν ομως και οι εξαιρεσεις που εχω δει,
    να πηγαινει με οτι να ναι....

Senior Member
    Originally posted by krino

και ξέρεις ότι όλοι πάνε μόνο για το σεξ.
    γιατι αμα κανεις swinging γιατι πας? για να στοχαστεις?

Επιπλεον αμα συμβει αυτο που λεει η μαρινα,
    δηλαδη να ερωτευτει η συντροφος σου αλλον, πανω στο swinging,
    αυτο θα μπορουσε να συμβει και κανοντας μια βολτα η μια κοινωνικη επαφη.
    Το σεξ ειναι το κολλημα?
    Για μενα το σεξ ειναι το λιγοτερο....
    αυτό που απομονωσες από το ποστ μου, στο swinging αναφερόταν.

επίσης αυτό λέω. ότι στο swinging ειναι λιγότερο πιθανο να ερωτευτείς κάποιον απ\'ότι σε άλλες περιπτωσεις εξωσχεσικού σεξ. ακριβώς επειδή είναι οργανωμένο, πας-το κάνεις- και ξέρεις ότι ολοι πανε μονο για το σεξ.

ρε γενικά, ήθελα να στο γράψω και αλλού αυτό, μην απομονώνεις φράσεις, γιατί μετά δεν καταλαβαίνεις τι έχει γράψει ο άλλος.

Banned
    Originally posted by marina38

Θεωρητικά πάντα. Γιατί ο \'κίνδυνος\' σε μια σχέση δεν προέρχεται από τα τρίτα πρόσωπα. Εκτός αν μιλάμε για τον \'κίνδυνο\' να ερωτευτείς, πάντα υπαρκτή πιθανότητα εντός και εκτός πλαισίων πολυγαμίας-swinging... :)
    ναι, αυτό εννοώ. πχ αν θες να κάνεις σεξ και με άλλα άτομα εκτός από τη σχέση, ο κίνδυνος να κολήσεις και να δημιουργήσεις μια παράλληλη σχέση είναι πιο μεγάλος πχ αν συναπτεις σεξουαλικές σχέσεις με συναδέλφους σου απ\'οτι με άλλα ζευγάρια. είναι πιο ελεγχόμενο και ξέρεις ότι όλοι πάνε μόνο για το σεξ.
    Μωρέ ναι, εσύ το ξέρεις κι οι άλλοι το ξέρουν ότι όλοι πάνε μόνο για το σεξ, αλλά ως γνωστόν σε θέματα έρωτα δεν λειτούργησε ποτέ κανένα \'συμβόλαιο\' :) Από την άλλη όμως, για να έχεις σχέση, συνύπαρξη, γάμο, δεν αρκεί ένας \'έρωτας\'.

Τώρα σίγουρα, όταν ανοίγεις μια πόρτα, δεν ξέρεις τι θα μπει. Γι\' αυτό καλό είναι να ξέρεις τι υπάρχει από μέσα.

Senior Member
    ρε συ μαρίνα δεν διαφωνώ ότι όλα μπορούν να συμβούν. αλλά ας πούμε εγώ γνωρίζοντας τον εαυτό μου ξέρω πως αν έκανα κάτι τόσο οργανωμένα και με απόλυτη συναίσθηση του τι κάνω, δεν παίζει να ξέφευγα και να ερωτευόμουν κάποιον. γιατί δεν είναι αυτός ο τρόπος για να ερωτευτώ. μου μοιάζει λίγο σα να πηγαίνεις με κάποια *****. πας-σκουπίζεις-τέλος.
    όχι ότι δεν υπάρχουν άντρες που ερωτεύονται πόρνες :)

Banned

χαχα, δεν ξέρω, αν έχεις διάθεση για \'ενημέρωση\' πες τα... Προσωπικά τα ξέρω και ναι είναι πάρα πολλά.

Κι έχεις πολύ δίκιο ότι συζητήσεις για την ψυχολογία της όλης κατάστασης δύσκολα γίνονται.

Τώρα για το \'πάλι καλά\'...εχμ οκ είναι κι αυτό μια οπτική...να πω ότι μου κάνει, ψέμα θα είναι :)

θες να πουμε για τις κλικες?
    θες να πουμε για τις \"υποχρεωτικες εκδρομες\"?
    θες να πουμε για το dress code?
    θες να πουμε για τις βιζιτουδες?
    Θες να πουμε για αυτους που παιρνουν φαρμακα για να αντεχουν ολη νυχτα?
    Θες να πουμε για αυτους που η ζωη τους ειναι αποκλειστικα αυτο μονο?

και μπορω να γραφω κανα δυο σελιδες ακομα.....

Ενταξει και εμενα δεν μου κανει βρε μαρινα,
    αλλα τι να κανω?
    Αμα δεν μου αρεσει, η λυση ειναι να παω σε αλλη χωρα,
    δεν μπορω να φερω τον κοσμο στα μετρα μου για να ειμαι οκ....

Banned
    Originally posted by Αφωτεινή

γιατι αμα κανεις swinging γιατι πας?
    για να στοχαστεις?
    χαχαχαχα...
    για πειραματικους σκοπους..

:P:P

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    Remedy, σε αυτό που σίγουρα θα διαφωνήσω είναι ότι το swinging αφορά ανθρώπους που έχουν βαρεθεί το σεξ μεταξύ τους, ή που προσπαθούν να μη χωρίσουν. Αν ένα ζευγάρι έχει \'τελειώσει\' ερωτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τους επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση κανένα swinging. Είναι άλλο το να μη θέλεις πια ερωτικά το σύντροφο σου και άλλο το να επιθυμείς και άλλους ανθρώπους.

Όμως θα συμφωνήσω και με σένα και με Θεοφανία και claire ότι αν είναι κάτι τόσο οργανωμένο και τόσο περιοριστικό, μπορεί να κρύβει ανασφάλεια και επιθυμία ελέγχου. Για μένα η ανταλλαγή είναι μόνο μια όψη της γενικότερης επιθυμίας για το \'διαφορετικό\' και βεβαίως το να είναι κάποιος swinger δεν σημαίνει πως κάνει τα πάντα μόνο μαζί με το σύντροφο ή μόνο με άλλα ζευγάρια.
    μα εγω,
    δεν πιστευω οτι τους φερνει σε καμια προτερη κατασταση επιθυμιας ερωτκης μεταξυ τους, το σουιγκινκ.
    πιστευω οτι βοηθαει να παραμεινουν μαζι με την μετρια πλεον αλλα οχι ανυπαρκτη σεξ.μεταξυ τους επιθυμια,με εναν ελεγχομενοκι απ τους δυο τους, οπως κι εσυ λες , τροπο, που ειναι το σουιγκινκ
    Κοίτα, δεν το βρίσκω εντελώς απαράδεκτο το να είναι \'ελεγχόμενος κι από τους δυο\' ο τρόπος...στο κάτω-κάτω ίσως είναι προτιμότερο από το \'συμβιβαζόμαστε με τη μετριότητα\' ή το \'ξενοπηδάμε κρυφά ο καθένας χώρια\', αφού αν μη τι άλλο είναι μια κοινή απόφαση. Προσωπικά πάντως δεν με εκφράζει αυτού του τύπου ο έλεγχος, αν και μου αρέσει να υπάρχει συζήτηση κι επικοινωνία στο ζευγάρι.

Όμως από τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει δεν έχω δει \'μέτρια\' μεταξύ τους επιθυμία, μάλλον το αντίθετο.
    θεωρεις οτι η επιθυμια των αλλων ειναι κατι που φαινεται ξεκαθαρα στους τριτους η κατι που ξερει μονο το ζευγαρι?

μπορω να σου θυμισω πολλες ωραιες σκηνες στον κινηματογραφο με πολυ πειστικες αναπαραστασεις πλαστης \"επιθυμιας\"....

Banned

γιατι αμα κανεις swinging γιατι πας? για να στοχαστεις?

Επιπλεον αμα συμβει αυτο που λεει η μαρινα,
    δηλαδη να ερωτευτει η συντροφος σου αλλον, πανω στο swinging,
    αυτο θα μπορουσε να συμβει και κανοντας μια βολτα η μια κοινωνικη επαφη.
    Το σεξ ειναι το κολλημα?
    Για μενα το σεξ ειναι το λιγοτερο....
    αυτό που απομονωσες από το ποστ μου, στο swinging αναφερόταν.

επίσης αυτό λέω. ότι στο swinging ειναι λιγότερο πιθανο να ερωτευτείς κάποιον απ\'ότι σε άλλες περιπτωσεις εξωσχεσικού σεξ. ακριβώς επειδή είναι οργανωμένο, πας-το κάνεις- και ξέρεις ότι ολοι πανε μονο για το σεξ.

ρε γενικά, ήθελα να στο γράψω και αλλού αυτό, μην απομονώνεις φράσεις, γιατί μετά δεν καταλαβαίνεις τι έχει γράψει ο άλλος.

δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες να πεις,
    παντως αυτο που λες δεν το εχω δει να συμβαινει.
    Εχω δει ζευγαρια να χωριζουν αλλα το swinging εδωσε μια ωθηση στην ανεπαρκεια της σχεσης και οχι να χωρισουν για να παει καποιος με την απεναντι επειδη ερωτευτηκαν αν με εννοεις.

Αυτα γνωριζω εγω, ελπιζω να σε καλυψα.

Senior Member
    krino, ok συμφωνούμε.αυτό λέω κι εγώ, το swinging δεν είναι επικινδυνο για ένα γάμο, δυσκολο να χωρίσεις επειδή ερωτευτικες ξαφνικά κάποιον συνswinging-στη σου. από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα. αυτό έγραψε και η ρεμεντυ αρχικά.

Senior Member
    ....ρε γενικά, ήθελα να στο γράψω και αλλού αυτό, μην απομονώνεις φράσεις, γιατί μετά δεν καταλαβαίνεις τι έχει γράψει ο άλλος.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΧΑ
    μην του το λες αυτο το πραγμα, τον σκοτωνεις.
    δεν ξερει αλλον τροπο να απανταει διπλα στο επιχειρημα σου κι οχι πανω του, αν βαλει ολο το σχολιο σου θα αναγκαστει να παραδεχτει οτι εχεις δικιο.
    οταν το διαμελιζει πιστευει οτι ολο και κανεναν χαζο θα πεισει

Banned
    ρε συ μαρίνα δεν διαφωνώ ότι όλα μπορούν να συμβούν. αλλά ας πούμε εγώ γνωρίζοντας τον εαυτό μου ξέρω πως αν έκανα κάτι τόσο οργανωμένα και με απόλυτη συναίσθηση του τι κάνω, δεν παίζει να ξέφευγα και να ερωτευόμουν κάποιον. γιατί δεν είναι αυτός ο τρόπος για να ερωτευτώ. μου μοιάζει λίγο σα να πηγαίνεις με κάποια *****. πας-σκουπίζεις-τέλος.
    Καλά...μεγάλη μπουκιά φάε...κλπ κλπ που λέει και η παροιμία :) :)

Και ουδεμία σχέση με τους-τις επαγγελματίες, μη φαντάζεσαι δηλαδή ότι το σεξ σε περιπτώσεις όπως το swinging είναι κάτι απολύτως μηχανικό, μια εκτόνωση και τίποτα παραπάνω-διαφορετικό. Το πότε, ποιον και γιατί θα ερωτευτείς, είναι μεγάλη συζήτηση.... :)

Senior Member

Και ουδεμία σχέση με τους-τις επαγγελματίες, μη φαντάζεσαι δηλαδή ότι το σεξ σε περιπτώσεις όπως το swinging είναι κάτι απολύτως μηχανικό, μια εκτόνωση και τίποτα παραπάνω-διαφορετικό. Το πότε, ποιον και γιατί θα ερωτευτείς, είναι μεγάλη συζήτηση.... :)
    όντως, αλλά μετά την πρώτη, δεύτερη... δέκατη φορά το πάτερν αρχίζει και γίνεται κάπως σαφες :D

Senior Member
    ω! μην τσακωθειτε τώρα πληζ!

Banned
    Ενταξει και εμενα δεν μου κανει βρε μαρινα,
    αλλα τι να κανω?
    Αμα δεν μου αρεσει, η λυση ειναι να παω σε αλλη χωρα,
    δεν μπορω να φερω τον κοσμο στα μετρα μου για να ειμαι οκ....
    Για μένα η λύση είναι \'μακριά κι αγαπημένοι\' σε σχέση με τους εν ελλάδι οργανωμένους swingers :)

Banned

όντως, αλλά μετά την πρώτη, δεύτερη... δέκατη φορά το πάτερν αρχίζει και γίνεται κάπως σαφες :D
    Ναι. Κι ίσως εκεί είναι που την πατάς γιατί έχεις χαλαρώσει και θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα. :)

Με δεδομένο πάντως ότι με λίγους ανθρώπους υπάρχει αυτό το \'κάτι\' που θα σε κάνει να τους ερωτευτείς τρελά (εκτός κι αν είσαι στην εφηβεία κυριολεκτικά ή μεταφορικά), δεν είναι και πολύ πιθανό να συμβεί κι εξάλλου δεν είναι το ζητούμενο.

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast