swinging - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 209

Thread: swinging

Banned
    Originally posted by claire
    krino, ok συμφωνούμε.αυτό λέω κι εγώ, το swinging δεν είναι επικινδυνο για ένα γάμο, δυσκολο να χωρίσεις επειδή ερωτευτικες ξαφνικά κάποιον συνswinging-στη σου. από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα. αυτό έγραψε και η ρεμεντυ αρχικά.

μαστα....
    φαινεται οτι συμφωνουμε,
    για να δουμε που διαφωνουμε κιολας.

Senior Member
    μαρινα
    περα απο την πιθανοτητα η οχι να ερωτευθεις αλλον στο σουινγκινκ
    θεωρεις οτι ειναι κατι που θα μπορουσες να κανεις ουσα ερωτευμενη με τον συντροφο σου?
    προσεξε δεν λεω να εξακολουθει να υπαρχει ερωτικη επιθυμια ακομα ΑΠΛΑ, λεω να εισαι ερωτευμενη

Banned
    Originally posted by marina38
    Originally posted by krino
    Ενταξει και εμενα δεν μου κανει βρε μαρινα,
    αλλα τι να κανω?
    Αμα δεν μου αρεσει, η λυση ειναι να παω σε αλλη χωρα,
    δεν μπορω να φερω τον κοσμο στα μετρα μου για να ειμαι οκ....
    Για μένα η λύση είναι \'μακριά κι αγαπημένοι\' σε σχέση με τους εν ελλάδι οργανωμένους swingers :)

χαχαχαχα.....
    τωρα με εφτιαξες ειλικρινα.....

Δεν ξερεις ποσο αχτι εχω, ολους αυτους με τα φουσκωμενα καρνε και τα κοννε....

Banned

Με δεδομένο πάντως ότι με λίγους ανθρώπους υπάρχει αυτό το \'κάτι\' που θα σε κάνει να τους ερωτευτείς τρελά (εκτός κι αν είσαι στην εφηβεία κυριολεκτικά ή μεταφορικά), δεν είναι και πολύ πιθανό να συμβεί κι εξάλλου δεν είναι το ζητούμενο.

εγω εμμενω οτι το swinging ειναι ενας απλος τροπος γνωριμιας και τιποτα αλλο.
    Αν ειναι σε ενα ζευγαρι, ο τυπος πχ να ερωτευτει την τυπισα του αλλου ζευγαριου και αναποδα, αρα θα χωρισει το ζευγαρι,
    ασχημο μεν, αναγκαιο δε.

Ολοι οι χωρισμοι ειναι ασχημοι ετσι δεν ειναι?
    Εχει σημασια αν ειναι απο swinging η απο οτι αλλο?

Banned
    Originally posted by Remedy

Όμως από τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει δεν έχω δει \'μέτρια\' μεταξύ τους επιθυμία, μάλλον το αντίθετο.
    θεωρεις οτι η επιθυμια των αλλων ειναι κατι που φαινεται ξεκαθαρα στους τριτους η κατι που ξερει μονο το ζευγαρι?

μπορω να σου θυμισω πολλες ωραιες σκηνες στον κινηματογραφο με πολυ πειστικες αναπαραστασεις πλαστης \"επιθυμιας\"....
    χαχα, πλαστού οργασμού ναι, θυμάμαι πολύ χαρακτηριστική σκηνή!

Απλά εσύ μίλησες για μια δική σου πεποίθηση, σχετικά με τη μέτρια επιθυμία. Κι εγώ για μια δική μου αίσθηση που απορρέει από τη συναναστροφή με ζευγάρια. Φυσικά τίποτα από τα δύο δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί με την πραγματικότητα που βιώνει το ίδιο το ζευγάρι. Από την άλλη, αυτό που δείχνει ή δηλώνει, δεν μπορώ με απόλυτη ασφάλεια να το αμφισβητήσω στο πλαίσιο μιας απλής κοινωνικής ή και ερωτικής συναναστροφής.

Ο καθένας μπορεί να μιλήσει με ασφάλεια μόνο για τη δική του εμπειρία. Που προσωπικά, δεν πιστεύω ότι έχει νόημα έννοιες όπως \'απόλαυση\' ή \'επιθυμία\' ή \'πάθος\' να τις βάζω στη ζυγαριά και να συγκρίνω το σύντροφο με κάποιον άλλον. Γιατί θεωρώ προϋπόθεση να υπάρχει έντονο ερωτικό στοιχείο μέσα στη σταθερή σχέση.

Banned
    μαρινα
    θεωρεις οτι ειναι κατι που θα μπορουσες να κανεις ουσα ερωτευμενη με τον συντροφο σου?
    προσεξε δεν λεω να εξακολουθει να υπαρχει ερωτικη επιθυμια ακομα ΑΠΛΑ, λεω να εισαι ερωτευμενη

για την δικη μου ιδιοσυγκρασια,
    αυτο ειναι προαπαιτουμενο.

Banned
    μαρινα
    Ναι. Αυτό βέβαια ίσως να έχει να κάνει με τη δική μου ιδιοσυγκρασία. Καθώς και με τι τύπο ανθρώπου ερωτεύομαι.

Απλά αν είμαι ήδη τρελά ερωτευμένη, μάλλον αποκλείεται να ερωτευτώ ταυτόχρονα και κάποιον άλλον. Όπως επίσης είναι βέβαιο πως θα ψάχνω κάθε ευκαιρία να είμαστε πολύ περισσότερο μόνο οι δυο μας για να ζήσουμε τον έρωτα μας.

Banned

μπορω να σου θυμισω πολλες ωραιες σκηνες στον κινηματογραφο με πολυ πειστικες αναπαραστασεις πλαστης \"επιθυμιας\"....

εχω ακουσει για ζευγαρια που η γυναικα υποκρινεται απο τον συντροφο της....

γυναικα που κανει swinging, και υποκρινεται με τον τυπο που κανει swinging και δεν την πιεζει καποιος για αυτο.... μου κανει πολυ ψυχοπαθες.....
    Η γυναικα αυτη (αν υπαρχει) πρεπει να κοψει το σεξ με απαντες και να τα βρει με καποιο ψυχολογο.....
    Το προβλημα ειναι αρκετα προχωρημενο.

Senior Member
    παλι εκτος θεματος εισαι κρινο...
    ΔΕΝ ειπα για γυναικα που υποκρινεται. εισαι ΚΑΙ μισογυνης τελικα...
    ειπα για ΖΕΥΓΑΡΙ που υποκρινεται απεναντι στους αλλους αλλα ειδικοτερα στους υποψηφιους εναλλακτικους εραστες, οτι υπαρχει σεξουαλικο παθος ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, οχι με τους νεους εραστες.
    με σκοπο προφανως να δωσουν μια σεξυ εικονα στους μελλοντικους εραστες, που απο πισω μπορει να κρυβει μια σεξουαλικη βαρεμαρα...
    αντιστοιχο θεατρο παιζουν πολλα ζευγαρια σε κοινωνικο επιπεδο,οχι σεξουλιαζομενα αλλα παιζοντας το σουπερ-πετυχημενο-ερωτευμενο-για-παντα-ζευγαρι , ενω δεν χωρανε να περασουν κατω απο τις πορτες απο το κερατο...

Banned

παντα κατι θα ειμαι?
    οταν λες πραγματα πυο συμβαινουν,
    πρεπει να ειμαι κατι επειδη συμβαινουν?

ειπα για ΖΕΥΓΑΡΙ που υποκρινεται απεναντι στους αλλους αλλα ειδικοτερα στους υποψηφιους εναλλακτικους εραστες, οτι υπαρχει σεξουαλικο παθος ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, οχι με τους νεους εραστες.
    με σκοπο προφανως να δωσουν μια σεξυ εικονα στους μελλοντικους εραστες, που απο πισω μπορει να κρυβει μια σεξουαλικη βαρεμαρα...
    αντιστοιχο θεατρο παιζουν πολλα ζευγαρια σε κοινωνικο επιπεδο,οχι σεξουλιαζομενα αλλα παιζοντας το σουπερ-πετυχημενο-ερωτευμενο-για-παντα-ζευγαρι , ενω δεν χωρανε να περασουν κατω απο τις πορτες απο το κερατο...

α οκ τωρα το επιασα,
    μετα τις 1 χαλαρωνω καπως....

λεπον,
    το σεναριο που εβαλες.....
    χμμμμμμμ......

ειναι ακομα πιο σχιζοφρενικο απο αυτο που ειχα καταλαβει,
    γιατι προυποθετει οχι μονο να υποκριθεις αλλα και να συνεννοηθεις για αυτο.
    χεχε.... δυναμωνεις περιεργα τους βαθμους δυσκολιας.....

παρολα αυτα, δεν λεω οτι ΚΑΙ αυτο μπορει να συμβει.
    Προσπαθω να σκεφτω τις πιο περιεργες καταστασεις που μου εχουν συμβει αλλα τετοια δεν εχω ακουσει να συμβαινει πουθενα.

Μην παμε στα ακρα,
    οι swingers ειναι απλοι καθημερινοι ανθρωποι απο ολες τις ταξεις,
    απο μισθοσυντήρητες μεχρι και πολυ ευκαταστατες.
    Ανθρωποι με κουλτουρα η και τελειως λαικοι.
    Γενικα πασης φυσεως ανθρωποι, που το οτι οι ταδε απεναντι, μου λενε,
    ξερεις ειμαστε swingers δεν μας λεει τιποτα.

Γιατι αυτο που εχει ο καθενας στο μυαλο του,
    ειναι μια εντυπωση οτι αντε ελατε ολοι οι swingers,
    ανοιξαμε και σας περιμενουμε....

Banned
    Χμ αν αυτό εννοείς, δεν ξέρω κατά πόσον είναι ελκυστικό να κάνει μπαμ το σεξουαλικό πάθος μεταξύ τους. Η \'διαφήμιση\' και η \'επίδειξη\' είναι μάλλον απωθητικές, από την άλλη το γνήσιο ενδιαφέρον και η καλή χημεία είναι αφενός θετικά για τους ίδιους, αφετέρου πέρα από την καλή \'εικόνα\' είναι καλές προϋποθέσεις αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι πιο \'ομαδικό\'. Κατά τ\' άλλα, νομίζω ότι αρκεί να δείξουν επιθυμία προς τους άλλους και απλά καλή συνεννόηση-καλή συμπεριφορά μεταξύ τους. Τώρα το αν και τι κρύβουν από πίσω, είναι δικό τους θέμα, το ζητούμενο σε τέτοιες φάσεις είναι ελκυστικά, ερωτικά άτομα και απροβλημάτιστες καταστάσεις.

Όσο για το αντίστοιχο θέατρο, καλά, δεν το συζητώ....πολλά παραδείγματα. Έχω κολλητό φίλο που μου εκμυστηρεύεται τις εξωσυζυγικές περιπέτειες και βέβαια πιστεύει ότι η γυναίκα του είναι άσχετη με το σπορ. Κατά σύμπτωση όμως, ξέρω ότι από την πλευρά της κάνει τα αντίστοιχα και παραπάνω. Με πιάνει αλλεργία όταν τους βλέπω μαζί να παίζουν το σούπερ ζευγάρι και τους γύρω συγγενείς-φίλους να συγκινούνται, να επαινούν, να τους φέρνουν παράδειγμα. Και να ήταν το κέρατο το μόνο τους πρόβλημα πάει καλά...αλλά δεν είναι. Φφφφφ....

Junior Member
    Remedy δεν νομίζω πως το θέμα όπως λές \"φωνάζει\" ανασφάλεια και επιθυμία ελέγχου, αλλά ευχαρίστησης και απόλαυσης. Και πιστεύω πως αν έχεις και ταίρι και το μοιράζεσαι μαζί του, ακόμα καλύτερα. Έχει άλλη χάρη από το να είσαι μόνος. Αν πάλι είσαι μόνος σου και πάλι μια χαρά. Δηλαδή με το ταίρι σου δεν μιλάτε για διάφορες φαντασιώσεις που μπορεί να έχετε? Σιγά..Ε,να και άλλη μία!

Όσο για αυτό που λές πως είναι προνόμιο των παντρεμένων (επειδή έτσι νομίζουν πως θα σώσουν τον γάμο τους), δεν συμφωνώ. Δηλαδή τα απλά ζευγάρια, δεν μπορούν να χαρούν την σεξουαλικότητα τους μέσω μιας τέτοιας \"συνάντησης\"?

Και καλό θα είναι να ξέρεις που πηγαίνεις, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως (εκτός από περίεργους μπορεί και πολύ εύκολα να πέσεις σε γνωστούς κ συγγενείς!).χαχα

Kαι marina38 πολλοί είναι τελικά αυτοί που ζούν στο δικό τους ψέμμα, γιατί έτσι τους βολεύει και επειδή πλέον έχει γίνει η δικιά τους αλήθεια. Όποτε δεν μου κάνει εντύπωση το \"τέλειο ζευγάρι\" που αναφέρεις πιο πάνω!Από συγκίνηση άλλο πράμα!:p

Junior Member
    Και από την άλλη,έχω παράδειγμα ένος πολύ όμορφου ζευγαριού, που όμως χωρίσανε γιατί εκείνος ήθελε και άλλες εμπειρίες (που είναι δεκτό, why not). Kαι αντί να την ρωτήσει αν είναι σύμφωνη να τις έχουν μαζί, αποφάσισε να προκαταδικάσει την κατάσταση από την αρχή και να χωρίσουν.

Junior Member
    Και πίο πολύ το παραπάνω σχόλιο για το ωραίο ζευγάρι, πάει στον krino που αν δεν κάνω λάθος, ανέφερε πώς όταν μιλάει στην δουλεία του για το swinging, οι υπόλοιποι αντιδρούν με γελάκια..Γελάκια άραγε επειδή θα ήθελαν και οι ίδιοι να συμμετέχουν αλλά δεν το έχουν δοκιμάσει? Γελάκια από αμηχανία? Ποτέ δεν κατάλαβα αυτά τα \"γελάκια\". Ειδικά όταν προέρχονται από άτομα που έχουν δοκιμάσει και το κατακρίνουν ύστερα για να είναι καλυμμένοι, ή που επιθυμούν να δοκιμάσουν.

Αν όλοι μας λέγαμε φωναχτά τι θέλουμε (από την σχέση μας, στην σχέση μας φυσικά), τώρα δεν θα υπήρχαν ζευγάρια σαν αυτά που περιγράφει η marina38.

Banned
    xristinacki

ολα οσα ειπες παιζουν,
    γελακια απο αμηχανια, φθονος και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.

Αυτοι που το καταγγελουν, απο μεσα τους φαντασιωνονται πως να ειναι,
    αυτοι που σε κοιταζουν αμηχανα, κανουν σκεψεις οι οποιες ομως τους ξεπερνανε.
    Απο την πισω πορτα, ειναι θεμιτο να εχουν σεξ εκτος σχεσης αρκει να μην το μαθει.
    (μπορεις να διαβασεις εδω μεσα σε θεματα για το σεξ απο μελη, που λενε,
    ας κανει σεξ με αλλη αρκει να μηντο μαθω, λες και αμα δεν το μαθεις, δεν εχει γινει ποτε)

Για τα σχολια καποιων ιδιως, οτι ειμαι ανασφαλης (!!!)
    εχω χρεωθει διαφορα γιατι στις σχεσεις μου εχω μαθει
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ να ειμαι ειλικρινης και απο κει και περα η συντροφος μου να πραττει αναλογα.
    Η αληθεια ειναι οτι το εχω πληρωσει αυτο, αλλα εγω ετσι νιωθω καλα.

Στην υποθεση του swinging ειμαι πολυ ξωφαλτσος.
    Το πακετο στην ελλαδα ειναι καπως προβληματικο, οπως ειπε και η μαρινα.
    Δυστυχως το να γινεις απελευθερωμενος σε ενα επιπεδο,
    δεν σε απελευθερωνει στα παντα!

Αντιθετα στο εξωτερικο εδω και πολλα χρονια η κατασταση ειναι τελειως αλλιως.
    Κλαμπς που μπαινεις σε αλλο κοσμο και νομιζεις οτι ζεις σε αλλη κοινωνια.
    Χωροι διακοπων που δεν σε κοιταει κανεις ειτε ντυμενος ειτε οχι.
    Γινεσαι ενα με την φυση και απολμβανεις μια αλλh ποιοτητα ζωης εστω και προσωρινα.
    Το προσωρινο βεβαια ισχυει, γιατι γυρνας πισω στην ελλαδα και τρως στη μαπα
    ρεπορταζ οπως αυτα του star...

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast