swinging - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 209

Thread: swinging

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Εδώ πάλι δεν βλέπω γιατί γενικώς ένα παιδί να γνωρίζει τις σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών. Ή γιατί οι γονείς (που γνωρίζουν τις προτιμήσεις άλλων) να το συζητάνε με το παιδί τους. Αλλά πιστεύω πως ένα γενικότερο σκεπτικό που είναι καλό να περνάμε στα παιδιά, είναι πως οποιαδήποτε προτίμηση ή πρακτική σε ερωτικά-σεξουαλικά θέματα, δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο κοροϊδίας.
    Επειδή γνωρίζω το περιβάλλον ξέρω ότι ο κοινωνικός τους περίγυρος γνωρίζει τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και είναι κάτι που σχολιάζεται αρνητικά. Συμφωνώ απόλυτα με ό,τι λες αλλά δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος δεν σκέφτεται έτσι. Το τί κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικιά του υπόθεση.
    Δεν είναι απαραίτητο πάντως να συζητάνε με τα παιδιά τους για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των άλλων. Αμφιβάλλεις ότι μπορεί απλά να τα κρατάνε σε απόσταση από το παιδάκι γιατί οι γονείς του δεν \"είναι και πολύ σόι\" χωρίς να τους δίνουν περισσότερες εξηγήσεις?

Senior Member
    Κοίτα, οι άνθρωποι έχουν μια τάση να δημιουργούν διάφορους κανόνες για να μη νιώθουν ανασφάλεια. Γνωρίζω αρκετούς που δημιουργείται πρόβλημα ακριβώς επειδή ο ένας πήγε μόνος του αλλού. Και άλλους τόσους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Επίσης, δεν είναι υποχρεωτικό να δίνεις λεπτομερή αναφορά για το πού πήγες και το τι έκανες κάθε φορά που όπως λες \'έκατσε μια φάση\'. Για εμένα το σημαντικό είναι να γνωρίζεις, να αποδέχεσαι και να σου αρέσει το ποιος είναι ο σύντροφός σου, τι είδους άνθρωπος είναι, τι θέλει, τι μπορεί, ποιο είναι το γενικό πλαίσιο της συμπεριφοράς του και όχι να γνωρίζεις λεπτό προς λεπτό την κάθε του κίνηση και σκέψη.
    Συμφωνώ απόλυτα.

Senior Member
    Originally posted by claire
    ααα! αυτό ήθελα να ρωτήσω. αν πχ ο ένας από τους δύο συνευρεθεί με κάποιο άσχετο άτομο, θα δημιουργηθεί πρόβλημα? και το πει στο συντροφό του κατόπιν, ότι ξέρεις μου έκατσε μια φάση και δεν είπα όχι, υπάρχει περίπτωση ο άλλος να νιώσει ότι καταπατήθηκαν κάποιοι κανόνες?
    Τους κανόνες σε μια σχέση μόνοι μας τους βάζουμε. Το τι θα ισχύει στο κάθε ζευγάρι το αποφασίζουν τα ίδια τα άτομα. Δεν υπάρχουν επίσημοι καταγεγραμμένοι κανόνες σε τέτοιες περιπτώσεις που αν δεν τηρηθούν θα υπάρξει πρόβλημα.

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by krino
    στην ελλαδα,
    ενας τυπος εχει στησει αυτο,
    http://www.swinger-holidays.com/uk.htm

μαλλον οτι καλυτερο μπορουσε να κανει λογω του νομου.
    για τις φωτογραφίες το λες? μαλάκα, πολλή κοιλούμπα....

Ε, καλά και συ.......τι σόι φάτσες περίμενες να κάνουν σουίνγκινγ?
    Ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα?Άμα ήταν έτσι, πήγαινα και γω.

αστο....
    εσυ τραβα την βολτα με το ρασο σου,
    και ασε τις ταρζανιες.....

:cool:
    ναι....
    εσυ, επειδη παρακαλας να σου κατσει καμια παρτουζα μπας και ικανοποιηθεις, εισαι προοδευτικος ,
    ενω το να ειναι κανεις σεξουαλικα ικανοποιημενος απο τον συντροφο του και να μην ασχολειται με παρτουζες, ειναι ενδειξη συντηρητισμου....

Senior Member
    οι τύποι στο ελληνικό σάιτ, ξένοι μου φάνηκαν πάντως, μη σουπω και συγκεκριμένα βρετανοί...

βέβαια, οκ, δεν διαφωνώ ότι στο εξωτερικό ο μέσος ολλανδός πχ είναι καλύτερος από το μέσο έλληνα. βασικά εκεί κάνουν και λίγο ποδηλατάκι, πέφτει η μπάκα....

τέσπα, η βιομηχανία του σεξ είναι στη συντριπτική της πλειοψηφία κιτσαριό, εντελώς έξω από τη δική μου αισθητική.

γιατί λέτε συμβαίνει αυτό? γιατί το εμπορευματοποιημένο σεξ βγάζει τόση κακουγουστιά?
    γιατι ο λιγουρης ο ανθρωπος μπορει αν κανει πολλες εκπτωσεις στην αισθητικη του, η να μην εχει καν τετοιο πραγμα, ενω αν πηγαινε με σκοπο το ποτο η την ψυχαγωγια,θα ειχε καποιες απαιτησεις παραπανω...

φαντασου σεξουαλικη απελπισια , οταν καποιος ειναι διατεθιμενος να παει εκδρομη σε σκαφος(= πληρης αποκλεισμος) με σκοπο τοσεξ με τους υπολοιπους, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ!!!! , ουτε αν μπορει να συνενοηθει, αν μπορει να συνυπαρξει σε εναν χωρο για 2 ωρες μαζι τους, αφου, απ οτι λεει ο εμπορας στο σαιτ, σου παρεχουν καποιες πληροφοριες για τους αλλους, που ειναι εθνικοτητα , ηλικια και κατι τετοια, αλλα ουτε καν φωτογραφια τους!!!(καλο παιδι ναναι)

Senior Member
    ντάξει, εγώ αναφέρομαι πιο γενικά στο πως προωθούν το σεξ και το τι είναι σέξυ. πχ οι τσόντες έχουν τη γνωστή αισθητική (στα δικά μου μάτια είναι κιτς), και τα σαίτ που είδα ήταν κάπως ανάλογο.

δεν ξέρω αν είναι εκπτώσεις στην αισθητική ή πρότυπα που διαμορφώνουν τέτοια αισθητική. και εκεί ρωτάω, γιατί έχουν επιλέξει αυτή την αισθητική?

Senior Member
    ντάξει, εγώ αναφέρομαι πιο γενικά στο πως προωθούν το σεξ και το τι είναι σέξυ. πχ οι τσόντες έχουν τη γνωστή αισθητική (στα δικά μου μάτια είναι κιτς), και τα σαίτ που είδα ήταν κάπως ανάλογο.

δεν ξέρω αν είναι εκπτώσεις στην αισθητική ή πρότυπα που διαμορφώνουν τέτοια αισθητική. και εκεί ρωτάω, γιατί έχουν επιλέξει αυτή την αισθητική?
    γιατι απλουστατα,
    οι εμποροι του σεξ, δεν ειναι διατεθιμενοι να πληρωσουν περισσοτερα απ οσα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να βγαλουν τα λεφτα που θελουν. καθε αισθητικη αναβαθμιση πληρωνεται και ταλεφτα βγαινουν απ την τσεπη του εμπορα.
    για να τα δωσει, πρεπει να τα παρει πισω στο δεκαπλασιο. εχει ενα συγκεκριμενο κοινο που αρκειται στην γυμνη σαρκα και στο σεχ,ασχετως των αλλων παραγοντων.
    δεν θα πληρωσει τον κοεν για να του κανει σκηνοθεσια, ακομα κι αν ο τελευταιος δεχοταν.
    αλλα κι αν τον πληρωνε, κι αν την εκανε, αυτη θα ηταν μια ταινια, που θα ειχε χρειαστει ενα τεραστιο ποσο αλλα και πολυ χρονο.
    ο εμπορας θελει εκατονταδες ταινιες, σε πολυ λιγοτερο χρονο απ οτι θα χρειαζοταν μια και μονο, καλογυρισμενη.
    καπως ετσι παει η ιστορια με τις αισθητικες εκπτωσεις..
    τα αντιστοιχα ισχυουν και για τους αλλους σχετικους χωρους.
    δεν θα παρει κανεις την ζαα χαντιντ για να του σχεδιασει ενα κωλαδικο στον βαρδαρη.....ο ντιντης που ηθελε να γινει διακοσμητης και το χει με τα χρωματα και τα υφασματα, θα κανει ενα κουκλιστικο σκηνικο για να ρθει ο γειτονας να ζαχαρωνει την μπαργουμαν...
    κατ αρχας, περα απο τα λεφτα, το δημιουργημα θα εχει την αισθητικη του εμπορα......
    ε, φαινεται οτι δεν ειναι τυχαιο το ποιοι ασχολουνται με αυτη την βιομηχανια κι ας ειναι τοσο επικερδης...

Junior Member
    Ίσως επείδη είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι κίτς παρά chic, (και οι ισορροπίες μεταξύ των δύο είναι λεπτές), μάλλον για αυτό είναι και η εύκολη λύση να βάλεις παντού τα κόκκινα και τα βελούδινα παρά να κοιτάξεις κάτι το διαφορετικό..

Από την άλλη ίσως αυτό να έχει και περισσότερη ζήτηση...

Το chic υποτίθεται πως το βρίσκει και στο σπίτι σου..

Banned
    Originally posted by melissa
    Εδώ πάλι δεν βλέπω γιατί γενικώς ένα παιδί να γνωρίζει τις σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών. Ή γιατί οι γονείς (που γνωρίζουν τις προτιμήσεις άλλων) να το συζητάνε με το παιδί τους. Αλλά πιστεύω πως ένα γενικότερο σκεπτικό που είναι καλό να περνάμε στα παιδιά, είναι πως οποιαδήποτε προτίμηση ή πρακτική σε ερωτικά-σεξουαλικά θέματα, δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο κοροϊδίας.
    Επειδή γνωρίζω το περιβάλλον ξέρω ότι ο κοινωνικός τους περίγυρος γνωρίζει τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και είναι κάτι που σχολιάζεται αρνητικά. Συμφωνώ απόλυτα με ό,τι λες αλλά δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος δεν σκέφτεται έτσι. Το τί κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικιά του υπόθεση.
    Δεν είναι απαραίτητο πάντως να συζητάνε με τα παιδιά τους για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των άλλων. Αμφιβάλλεις ότι μπορεί απλά να τα κρατάνε σε απόσταση από το παιδάκι γιατί οι γονείς του δεν \"είναι και πολύ σόι\" χωρίς να τους δίνουν περισσότερες εξηγήσεις?
    Όχι δεν αμφιβάλλω. Βέβαια η απομάκρυνση από οποιονδήποτε και οτιδήποτε κρίνεις ότι δεν σου πάει είναι δικαίωμα σου....ο αρνητικός σχολιασμός όμως πηγαίνει πού? Στις προτιμήσεις ή στην ανοιχτή συζήτηση περί αυτών? Γιατί στη δεύτερη περίπτωση η απομάκρυνση του παιδιού έχει ίσως κάποια λογική...

Για να πω την αλήθεια, δεν πολυκαταλαβαίνω το να \'ξέρει ο κοινωνικός περίγυρος\'...είναι άλλο να ξέρει μια άποψη και άλλο να ξέρει τι ακριβώς κάνω στο κρεβάτι μου. Κι έπειτα ο \'περίγυρος\' αποτελείται από πολλά διαφορετικά άτομα με τα οποία έχουμε πολλά και διαφορετικά είδη σχέσεων. Και είναι στην κρίση μας πια σε ποιους και πόσα λέμε.

Banned

ειπα 2-3 φορες οτι αναλογα με την πελατεια διαμορφωνονται και τα μαγαζια.
    Ειδες 1 μαγαζι και το βρηκες κιτς.
    Σαφως θα υπαρχουν και μαγαζια που θα σου αρεσαν.

Αυτο τι εχει να κανει με τις επιλογες σου?

Banned
    Originally posted by Remedy

γιατι απλουστατα,
    οι εμποροι του σεξ, δεν ειναι διατεθιμενοι να πληρωσουν περισσοτερα απ οσα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να βγαλουν τα λεφτα που θελουν. καθε αισθητικη αναβαθμιση πληρωνεται και ταλεφτα βγαινουν απ την τσεπη του εμπορα.

μαστα....
    το fun 4 two ειναι ενα πανακριβο απο αποψης διακοσμησης μαγαζι,
    αρα το σχολιο περι φτηνιας δεν παιζει.

Σαφως ομως ειναι κιτς για τα γουστα αρκετου κοσμου.
    Δεν ειναι κιτς για νεαροκοσμο, που το ταργκετ γκρουπ που παιζουν ειναι ηλικιες κυριως +- 30 ετων.

Τωρα για τα δικα μου γουστα δεν ειναι και το καλυτερο,
    το αναφερα ομως γιατι ειναι το πιο γνωστο σε ολη την ευρωπη.

Banned
    ενω το να ειναι κανεις σεξουαλικα ικανοποιημενος απο τον συντροφο του και να μην ασχολειται με παρτουζες, ειναι ενδειξη συντηρητισμου....
    Το να είναι κανείς σεξουαλικά ικανοποιημένος από το σύντροφό του και το να μην ασχολείται με παρτούζες, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Και σαφώς κανένα από τα δύο δεν είναι ένδειξη συντηρητισμού. Αλλά δεν πάνε οπωσδήποτε πακέτο αυτά τα δύο. Το με τι ασχολείσαι στο σεξ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και είναι τελικά μια προτίμηση κι επιλογή, που μπορεί να έχει, μπορεί και να μην έχει σχέση με το πόση ικανοποίηση παίρνεις από το σύντροφό σου.

Banned
    φαντασου σεξουαλικη απελπισια , οταν καποιος ειναι διατεθιμενος να παει εκδρομη σε σκαφος(= πληρης αποκλεισμος) με σκοπο τοσεξ με τους υπολοιπους, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ!!!! , ουτε αν μπορει να συνενοηθει, αν μπορει να συνυπαρξει σε εναν χωρο για 2 ωρες μαζι τους, αφου, απ οτι λεει ο εμπορας στο σαιτ, σου παρεχουν καποιες πληροφοριες για τους αλλους, που ειναι εθνικοτητα , ηλικια και κατι τετοια, αλλα ουτε καν φωτογραφια τους!!!(καλο παιδι ναναι)
    Κι αυτό Remedy είναι επιλογή κάποιων που θέλουν να ζήσουν μια εμπειρία. Γιατί τη συνδέεις απαραίτητα με τη σεξουαλική απελπισία και τα \'λιγούρια\'? Εξάλλου το να έχεις \'σκοπό το σεξ\', δεν σημαίνει ότι το κάνεις κιόλας υποχρεωτικά, όταν δεις με τι μοιάζουν. Εξάλλου, αν παρόλο που κάποιοι δεν σου αρέσουν, νιώσεις την υποχρέωση να κάνεις σεξ μαζί τους, εκεί μπαίνουν άλλοι ψυχολογικοί παράγοντες στη μέση και όχι η \'σεξουαλική απελπισία\'.

Banned
    μπαινει το χαος του μυαλου μας αλλα τεσπα....

Banned
    Originally posted by xristinacki
    Ίσως επείδη είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι κίτς παρά chic, (και οι ισορροπίες μεταξύ των δύο είναι λεπτές), μάλλον για αυτό είναι και η εύκολη λύση να βάλεις παντού τα κόκκινα και τα βελούδινα παρά να κοιτάξεις κάτι το διαφορετικό..

Από την άλλη ίσως αυτό να έχει και περισσότερη ζήτηση...

Το chic υποτίθεται πως το βρίσκει και στο σπίτι σου..
    Μα ναι, φυσικά το βρίσκεις και στο σπίτι σου.... :)

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast