swinging - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 209

Thread: swinging

Senior Member
    Originally posted by marina38
    .......Το να είναι κανείς σεξουαλικά ικανοποιημένος από το σύντροφό του και το να μην ασχολείται με παρτούζες, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Και σαφώς κανένα από τα δύο δεν είναι ένδειξη συντηρητισμού. .....
    αλλα ΟΥΤΕ και προοδευτισμου θα εσπευδα να συμπληρωσω...
    το να εχεις παει η να επιθυμεις διακαως και σε μερικες παρτουζες γιατι ετσι ικανοποιεισαι, δεν σημαινει οτι εισαι προοδευτικος...

οταν λεω σεξουαλικα ικανοποιημενος απ τον συντροφο σου, εννοω, το σεξ με τον συντροφο σου να ικανοποιει ΠΛΗΡΩΣ οτι προσδοκας απ το σεξ και να μην ψαχνεσαι αλλου....
    διοτι οταν χρειαζεσαι και αλλους σεξουαλικους παρτενερ για να ικανοποιηθεις ενω εχεις σχεση, ειτε με παρεα ειτε κατα μονας, φυσικα και ειναι επιλογη και αποδεκτη, αλλα σημαινει οτι δεν ικανοποιεισαι ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟ ΣΕΞ απο τον συντροφο σου, χωρις αυτο να σημαινει οτι φταιει ο συντροφος γιατι κατι δεν κανει καλα...

Banned
    Originally posted by Remedy

το να εχεις παει η να επιθυμεις διακαως και σε μερικες παρτουζες γιατι ετσι ικανοποιεισαι, δεν σημαινει οτι εισαι προοδευτικος...

ουτε...... τιποτα σημαινει.
    Η μονη που προσπαθει να βαλει κουτακια στο μυαλο της εισαι εσυ.
    Σου τα εχει εξηγησει η μαρινα τοσο αναλυτικα πια,
    που δεν ξερω τι να υποθεσω.

Οχι τιποτα αλλο,
    αλλα ελεγες εμενα ανασφαλη....
    χμμμ με βαζουν σε σκεψεις τετοιες εμμονες.

οταν λεω σεξουαλικα ικανοποιημενος απ τον συντροφο σου, εννοω, το σεξ με τον συντροφο σου να ικανοποιει ΠΛΗΡΩΣ οτι προσδοκας απ το σεξ και να μην ψαχνεσαι αλλου....
    διοτι οταν χρειαζεσαι και αλλους σεξουαλικους παρτενερ για να ικανοποιηθεις ενω εχεις σχεση, ειτε με παρεα ειτε κατα μονας, φυσικα και ειναι επιλογη και αποδεκτη, αλλα σημαινει οτι δεν ικανοποιεισαι ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟ ΣΕΞ απο τον συντροφο σου, χωρις αυτο να σημαινει οτι φταιει ο συντροφος γιατι κατι δεν κανει καλα...

αλλα.... αλλα.... αλλα.

συμπερασματα και αποψεις στου κασιδη το κεφαλι.

Βρε χρυσο μου,
    αν εσυ το νιωθεις ετσι οκ σεβαστο.
    Δηλαδη αν η μαρινα (αναγκαστικα την δανειζομαι για παραδειγμα)
    εχει αυτες τις επιλογες αλλα καλυπτεται μια χαρα με τον συντροφο της,
    θα σκισεις τα πτυχια σου?
    η θα τις πεις, να παει σε ψυχολογο για ψυχολογους?

εεεεεεεε μα χαλαρωσε λιγο,
    ζησε με τις επιλογες που σε κανουν ευτυχισμενη (που φανταζομαι αυτο κανεις) και σταματα να κρεμας ταμπελες στο κοσμο και να γενικευεις τοσο αστοχα.

Εσυ εκτιθεσαι με τετοιες γενικευσεις και κανεις αλλος.
    Και με συγχωρεις αυτη η επιμονη σου με τα σχολια που κανεις,
    δειχνεις οτι εισαι εσυ η ανασφαλης.

Senior Member
    Originally posted by krino

ουτε...... τιποτα σημαινει.
    Η μονη που προσπαθει να βαλει κουτακια στο μυαλο της εισαι εσυ.
    Σου τα εχει εξηγησει η μαρινα τοσο αναλυτικα πια,
    που δεν ξερω τι να υποθεσω.

Οχι τιποτα αλλο,
    αλλα ελεγες εμενα ανασφαλη....
    χμμμ με βαζουν σε σκεψεις τετοιες εμμονες.

αλλα.... αλλα.... αλλα.

συμπερασματα και αποψεις στου κασιδη το κεφαλι.

Βρε χρυσο μου,
    αν εσυ το νιωθεις ετσι οκ σεβαστο.
    Δηλαδη αν η μαρινα (αναγκαστικα την δανειζομαι για παραδειγμα)
    εχει αυτες τις επιλογες αλλα καλυπτεται μια χαρα με τον συντροφο της,
    θα σκισεις τα πτυχια σου?
    η θα τις πεις, να παει σε ψυχολογο για ψυχολογους?

εεεεεεεε μα χαλαρωσε λιγο,
    ζησε με τις επιλογες που σε κανουν ευτυχισμενη (που φανταζομαι αυτο κανεις) και σταματα να κρεμας ταμπελες στο κοσμο και να γενικευεις τοσο αστοχα.

Εσυ εκτιθεσαι με τετοιες γενικευσεις και κανεις αλλος.
    Και με συγχωρεις αυτη η επιμονη σου με τα σχολια που κανεις,
    δειχνεις οτι εισαι εσυ η ανασφαλης.

Δεν σε ειπα εγω ανασφαλη, η συντροφος σου σε ειπε και πολυ χειροτερα απο αυτο, που σημαινουν ανασφαλεια, χειριστικοτητα και αδυναμια να δεχτεις τις επιλογες του αλλου...

εγω απλα στο θυμισα..

δεν προσπαθω εγω να βαλω κουτακια.
    εσυ κρυβεις στο κεφαλι στην αμμο κανοντας οτι δεν ειδες-δεν ακουσες -δεν ξερεις, οτι ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ, ασχετως αν οι προσωπικες επιλογες που δεν βλαπτουν κανεναν, ειναι αποδεκτες για μενα..

το τι σημαινουν, ε, ας μη το λυσουμε τωρα...

και για σενα μπορει να σημαινουν ελευθερα οτι θελεις δεν εχει κανεις αντιρρηση σε αυτο.
    εσυ δεν αντεχεις το οτι καποιοι διαφωνουν με τις αποψεις σου..

μπορεις να συνεχισεις λοιπον την ζωουλα σου οπως θελεις κι οπως μπορεις...
    κι οι αλλοι το ιδιο κανουν ειτε κοπανιεσαι να τους πεισεις οτι εισαι ελεφαντας, ειτε οχι...

Banned
    Δεν σε ειπα εγω ανασφαλη, η συντροφος σου σε ειπε

ανασφαλη δεν θυμαμαι να με ειπε,
    αλλα ακομα και ετσι να εγινε,
    ειναι η αποψη της και δεν εχω λογους να την αλλαξω.
    Ο καθενας εχει δικαιωμα να εχει οτι αποψη νομιζει.
    Εγω δικαστηρια δεν στηνω, αλλα ουτε και μετεχω.

και πολυ χειροτερα απο αυτο, που σημαινουν ανασφαλεια, χειριστικοτητα και αδυναμια να δεχτεις τις επιλογες του αλλου...

που σημαινουν οτι αυτη την γνωμη εχει ο αλλος για μενα,
    και με γεια του και χαρα του.
    Προβλημα κανενα, απο εμενα τουλαχιστον.

Τις επιλογες του αλλου,
    οταν μου ειναι ξεκαθαρες σαφως και τις δεχομαι χωρις δευτερη κουβεντα.

εγω απλα στο θυμισα..

και εγω σου απαντησα.

δεν προσπαθω εγω να βαλω κουτακια.

οταν θες να υποστηριξεις οτι κατι ειναι η δεν ειναι,
    ναι βαζεις κουτακια.

Ειναι οτι εν πασει περιπτωση ειναι στο μυαλο του καθενα και ληγει εκει.
    Δεν υπαρχουν αλλες προεκτασεις.

εσυ κρυβεις στο κεφαλι στην αμμο κανοντας οτι δεν ειδες-δεν ακουσες -δεν ξερεις, οτι ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ,

μπορεις να μου δειξεις καποιο γραπτο μου που να εννοει αυτα που γραφεις?
    εχεις μπροστα σου 12 μηνες καιρο...
    ψαξε με την ανεση σου.

ασχετως αν οι προσωπικες επιλογες που δεν βλαπτουν κανεναν, ειναι αποδεκτες για μενα..

τις επιλογες σου, τις κανω απολυτα αποδεκτες, εφοσον εσενα σου κανουν.
    Και οχι μονο τις δικες σου αλλα των παντων.
    Εκεινο που σου ειπα,
    ειναι να μην γενικευεις οτι αυτο που εσυ κανεις ειναι το σωστο που πρεπει να κανουν ολοι.
    Το γραφεις και το αφηνεις να εννοηθει και εμμενω στην αποψη μου οτι ειναι λαθος.

το τι σημαινουν, ε, ας μη το λυσουμε τωρα...

μωρε δεστο κιολας αμα σε φτιαχνει.
    Οτι σου κανει κεφι, εγω ειμαι μεσα.

και για σενα μπορει να σημαινουν ελευθερα οτι θελεις δεν εχει κανεις αντιρρηση σε αυτο.
    εσυ δεν αντεχεις το οτι καποιοι διαφωνουν με τις αποψεις σου..

ρε πας καλα?
    που το ειδες αυτο?
    φαντασματα βλεπεις?
    αυτη ειναι η αποψη μου για το θεμα,

ο καθενας κανει οτι αντεχει, μεχρι εκει που αντεχει για να περναει καλα.

Δεν υπαρχει κριτικη ουτε στο κανω swinging, αλλα ουτε στο δεν κανω.
    βγαζεις καπου, καποιο συμπερασμα οτι δεν αντεχω με οσους διαφωνουν με εμενα?

μπορεις να συνεχισεις λοιπον την ζωουλα σου οπως θελεις κι οπως μπορεις...

[/color]

ε φυσικα τι αλλο να κανω?
    αυτο δεν κανουμε ολοι?

κι οι αλλοι το ιδιο κανουν ειτε κοπανιεσαι να τους πεισεις οτι εισαι ελεφαντας, ειτε οχι...

βρε χρυσο μου,
    αυτο και να κανουν............

μπορεις να μου εξηγησεις για πιο λογο με πρηζεις οτι δηθεν λεω κατι αλλο?

Αν στη τελικη εχεις εμμονη μαζι μου και ψαχνεις να μου βαφτισεις διαφωνιες με το στανιο,
    σου λεω οτι απλα αρχιζω και βαριεμαι.

[color=Purple]

εεεεεεεε μα το λεω μια,
    το λεω δυο, το λεω τρεις....
    η τυπα εχει φαει εμπλοκη....

Senior Member
    1)........Εκεινο που σου ειπα,
    ειναι να μην γενικευεις οτι αυτο που εσυ κανεις ειναι το σωστο που πρεπει να κανουν ολοι.
    .......

2)βγαζεις καπου, καποιο συμπερασμα οτι δεν αντεχω με οσους διαφωνουν με εμενα?

3).....Αν στη τελικη εχεις εμμονη μαζι μου και ψαχνεις να μου βαφτισεις διαφωνιες με το στανιο,
    σου λεω οτι απλα αρχιζω και βαριεμαι.

.....

4)εεεεεεεε μα το λεω μια,
    το λεω δυο, το λεω τρεις....
    η τυπα εχει φαει εμπλοκη....

1)εχω πει αμετρητες φορες οτι οι προσωπικες μου επιλογες ειναι σωστες για μενα, και οι υπολοιποι μπορουν να κανουν οτι θελουν με τις δικες τους και να τις θεωρουν σωστες γι αυτους.
    αν δεν το εχεις προσεξει δεν φταιω εγω....

μπορεις να ψαχνεις 124 μηνες κι αν βρεις καπου να λεω οτι οτι κανω εγω, θεωρω οτι πρεπει να το κανουν ολοι, θα κερδισεις το χρυσο δικιο του φορουμ.

θα σου αναγνωρισουμε αυτο που τοσο ποθεις, να εχεις παντα σε ολα δικιο και να στο αναγνωριζουν δημοσιως :):):):):)

2) α μπα.... πουθενα....
    μονο καθε πορος του ειναι σου εκλιπαρει για αναγνωριση του δικιου σου και της ορθοτητας των λογων σου,και της παταξης των διαφωνουντων με το αυταποδεικτο δικιο σου, με καθε μεσο και με επιμονη πρωτογνωρη και ....περιεργη....

3) τοτε θα πρεπει και να σε λυπαμαι, γιατι ειναι για λυπηση καποιος που εχει αρχισει να βαριεται και η εμμονη του να δικαιωθει οπωσδηποτε ,τον κραταει δεσμιο σε ενα φορουμ να αερολογει ακαταπαυστα με καποιον που δεν συνεννοειται καν!!!!

εγω οταν αρχισω να βαριεμαι, εχω φυγει ΗΔΗ...

4) αχμ...
    η εμπλοκη ως γνωστον εχει στο λεξικο, την φωτογραφια σου διπλα...120 κατασκευαστες εμπλοκων, το εχουν βεβαιωσει....

Banned

1)εχω πει αμετρητες φορες οτι οι προσωπικες μου επιλογες ειναι σωστες για μενα, και οι υπολοιποι μπορουν να κανουν οτι θελουν με τις δικες τους και να τις θεωρουν σωστες γι αυτους.
    αν δεν το εχεις προσεξει δεν φταιω εγω....

μπορεις να ψαχνεις 124 μηνες κι αν βρεις καπου να λεω οτι οτι κανω εγω, θεωρω οτι πρεπει να το κανουν ολοι, θα κερδισεις το χρυσο δικιο του φορουμ.

θα σου αναγνωρισουμε αυτο που τοσο ποθεις, να εχεις παντα σε ολα δικιο και να στο αναγνωριζουν δημοσιως :):):):):)

δεν χρειαζεται να ψαξω κατι,
    φαινεται οτι συμφωνουμε,
    εγω τουλαχιστον με αυτα που γραφεις συμφωνω.

Εσυ?
    :)

2) α μπα.... πουθενα....
    μονο καθε πορος του ειναι σου εκλιπαρει για αναγνωριση του δικιου σου και της ορθοτητας των λογων σου,και της παταξης των διαφωνουντων με το αυταποδεικτο δικιο σου, με καθε μεσο και με επιμονη πρωτογνωρη και ....περιεργη....

εχω συμφωνησει με πολλους εδω μεσα και εχω διαφωνησει με αλλους τοσους.
    Τα αλλα που λες δεν τα καταλαβαινω.

3) τοτε θα πρεπει και να σε λυπαμαι, γιατι ειναι για λυπηση καποιος που εχει αρχισει να βαριεται και η εμμονη του να δικαιωθει οπωσδηποτε ,τον κραταει δεσμιο σε ενα φορουμ να αερολογει ακαταπαυστα με καποιον που δεν συνεννοειται καν!!!!

εγω οταν αρχισω να βαριεμαι, εχω φυγει ΗΔΗ...

δεν ξερω αν πρεπει να με λυπασαι,
    οσο να σκεφτεις οτι προσπαθεις με νυχια και με δοντια
    να διαφωνησεις μαζι μου.
    Εχουμε σημεια που διαφωνουμε και αλλα οχι.
    Ετσι λεω εγω τουλαχιστον.
    Εσυ θες να διαφωνησουμε σε ολα.
    Νο προμπλεμ.....

4) αχμ...
    η εμπλοκη ως γνωστον εχει στο λεξικο, την φωτογραφια σου διπλα...120 κατασκευαστες εμπλοκων, το εχουν βεβαιωσει....

παλι κανεις επιθεση....
    τεσπα, οπως νομιζεις.

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Όχι δεν αμφιβάλλω. Βέβαια η απομάκρυνση από οποιονδήποτε και οτιδήποτε κρίνεις ότι δεν σου πάει είναι δικαίωμα σου....ο αρνητικός σχολιασμός όμως πηγαίνει πού? Στις προτιμήσεις ή στην ανοιχτή συζήτηση περί αυτών? Γιατί στη δεύτερη περίπτωση η απομάκρυνση του παιδιού έχει ίσως κάποια λογική...

Για να πω την αλήθεια, δεν πολυκαταλαβαίνω το να \'ξέρει ο κοινωνικός περίγυρος\'...είναι άλλο να ξέρει μια άποψη και άλλο να ξέρει τι ακριβώς κάνω στο κρεβάτι μου. Κι έπειτα ο \'περίγυρος\' αποτελείται από πολλά διαφορετικά άτομα με τα οποία έχουμε πολλά και διαφορετικά είδη σχέσεων. Και είναι στην κρίση μας πια σε ποιους και πόσα λέμε.
    Ακριβώς στην τελευταία σου φράση ήθελα να καταλήξω εξαρχής. Όταν εσύ ο ίδιος λες ότι θες να προστατεύσεις άτομα της οικογένειάς σου από το να μάθουν το τί κάνεις στο κρεββάτι σου τότε δεν το συζητάς τόσο ανοιχτά με άτομα που γνωρίζεις ότι θα το σχολιάσουν αρνητικά και θα το κουτσομπολέψουν. Προφανώς και οι υπόλοιποι γνωρίζουν γιατί ο ένας ή και οι δύο από το ζευγάρι έχουν μιλήσει γι\'αυτό ανοιχτά. Θεωρώ την πρόκληση για την πρόκληση περιττή.

Senior Member
    γιατι ο λιγουρης ο ανθρωπος
    φαντασου σεξουαλικη απελπισια
    Οι χαρακτηρισμοί σου μου φαντάζουν το λιγότερο αφελείς. Ενώ υποτίθεται καταδικάζεις τα ταμπελάκια τύπου: \"όποιος αρκείται στο σύντροφό του είναι συντηρητικός\" από την άλλη σπεύδεις να βάλεις εσύ η ίδια ταμπελάκι σε μια κατηγορία ανθρώπων που αρέσκεται στην ανταλλαγή συντρόφων χαρακτηρίζοντάς τους λιγούρηδες. Το ότι κάποιος θέλει να δοκιμάσει αυτού του είδους την επαφή, ή το να έχει αποφασίσει ότι είναι κάτι που του αρέσει δεν τον καθιστά λιγούρη, ούτε σημαίνει ότι είναι απελπισμένος για σεξ.

Banned
    Originally posted by melissa

Όταν εσύ ο ίδιος λες ότι θες να προστατεύσεις άτομα της οικογένειάς σου από το να μάθουν το τί κάνεις στο κρεββάτι σου τότε δεν το συζητάς τόσο ανοιχτά με άτομα που γνωρίζεις ότι θα το σχολιάσουν αρνητικά και θα το κουτσομπολέψουν. Προφανώς και οι υπόλοιποι γνωρίζουν γιατί ο ένας ή και οι δύο από το ζευγάρι έχουν μιλήσει γι\'αυτό ανοιχτά. Θεωρώ την πρόκληση για την πρόκληση περιττή.

αυτο που ειχα γραψει,

ο καθενας κανει οτι αντεχει, μεχρι εκει που αντεχει για να περναει καλα.

δινει απαντηση με ενα τροπο σε αυτο που αναφερεις.

Junior Member
    Με το ζόρι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
    \"Περί ορέξεως..\"

Senior Member
    Originally posted by melissa
    γιατι ο λιγουρης ο ανθρωπος
    φαντασου σεξουαλικη απελπισια
    Οι χαρακτηρισμοί σου μου φαντάζουν το λιγότερο αφελείς. Ενώ υποτίθεται καταδικάζεις τα ταμπελάκια τύπου: \"όποιος αρκείται στο σύντροφό του είναι συντηρητικός\" από την άλλη σπεύδεις να βάλεις εσύ η ίδια ταμπελάκι σε μια κατηγορία ανθρώπων που αρέσκεται στην ανταλλαγή συντρόφων χαρακτηρίζοντάς τους λιγούρηδες. Το ότι κάποιος θέλει να δοκιμάσει αυτού του είδους την επαφή, ή το να έχει αποφασίσει ότι είναι κάτι που του αρέσει δεν τον καθιστά λιγούρη, ούτε σημαίνει ότι είναι απελπισμένος για σεξ.
    axm
    θα σε στεναχωρησω.αλλα δεν αντεληφθης αυτο που ειπα, η δεν διαβασες ολοκληρη την προταση.ενα απ τα δυο.....
    Η!!!! ζηλεψες τις συνηθειες του κρινο και απομονωσες μια φραση για να δωσεις το νοημα που θα σε βολευε :))))))))) (ενα απ τα τρια τελικα...)

το \"λιγουρης\" δεν αναφερεται σε αυτον που θελει πολλους παρτενερ η ανταλλαγες η χορευτικα η οτιδηποτε αλλο, αναφερεται σε αυτον που ειναι ετοιμος να κανει οποιαδηποτε εκπτωση στην αισθητικη του απο την πρεμουρα του να γαμησει/γαμηθει...
    γι αυτον δλδ που θα πηγαινε σε οποιοδηποτε κακογουστο μπαρ/κλαμπ/σπιτι/οτι μπας και ζευγαρωσει με ανθρωπο/ζευγαρι/φυτο/οτι..... δεν εχει να κανει με επιλογη συγκεκριμενη , οπως: σουινγκιγκ, αλλα με οποιαδηποτε επιλογη που μπαινει πριν απο οποιαδηποτε στανταρντς ποιοτητας...

αντιστοιχως, το \"σεξουαλικα απελπισμενος\" δεν παει στα ατομα που ασχολουνται με ανταλλαγες συντροφων,αλλα σε οσα απο αυτα τα ζευγαρια εχουν τεοια σεξουαλικη ελλειψη που θα κανονιζα ν διακοπες πανω σε σκαφος με αλλους αναλογων επιλογων που δεν εχουν καν δει η γνωρισει, απλα με την ελπιδα οτι ισως τους ταιριαζουν, η με την βεβαιοτητα οτι πολυ δυσκολα δεν θα τους ταιριαζαν γιατι \"ολοι οι καλοι χωρανε\" στην πεινα τους...

Banned

το \"λιγουρης\" δεν αναφερεται σε αυτον που θελει πολλους παρτενερ η ανταλλαγες η χορευτικα η οτιδηποτε αλλο, αναφερεται σε αυτον που ειναι ετοιμος να κανει οποιαδηποτε εκπτωση στην αισθητικη του απο την πρεμουρα του να γαμησει/γαμηθει...
    γι αυτον δλδ που θα πηγαινε σε οποιοδηποτε κακογουστο μπαρ/κλαμπ/σπιτι/οτι μπας και ζευγαρωσει με ανθρωπο/ζευγαρι/φυτο/οτι..... δεν εχει να κανει με επιλογη συγκεκριμενη , οπως: σουινγκιγκ, αλλα με οποιαδηποτε επιλογη που μπαινει πριν απο οποιαδηποτε στανταρντς ποιοτητας...

αντιστοιχως, το \"σεξουαλικα απελπισμενος\" δεν παει στα ατομα που ασχολουνται με ανταλλαγες συντροφων,αλλα σε οσα απο αυτα τα ζευγαρια εχουν τεοια σεξουαλικη ελλειψη που θα κανονιζα ν διακοπες πανω σε σκαφος με αλλους αναλογων επιλογων που δεν εχουν καν δει η γνωρισει, απλα με την ελπιδα οτι ισως τους ταιριαζουν, η με την βεβαιοτητα οτι πολυ δυσκολα δεν θα τους ταιριαζαν γιατι \"ολοι οι καλοι χωρανε\" στην πεινα τους...

Η δικη μου εμπειρια λεει,
    οτι εχω γνωρισει πολλους μονογαμικους τυπους που ειναι αρκετα λιγουρηδες.

Αντιθετα οι swinger ειναι αρκετα απαιτητικοι και απορριπτουν ευκολα (ισως και αδικα) επειδη ακριβως απο σεξ ειναι ηδη καλυμενοι.
    Ψαχνουν αυτο το εξτρα που θα ειναι οχι μονο ιδιας ποιοτητας με αυτο που εχουν αλλα και τοσο διαφορετικο που να τους κεντρισει την περιεργια....

ΥΓ..... αυτο με το σκαφος οτι και καλα δεν τους εχουν δει η γνωρισει, πως το εβγαλες το συμπερασμα?
    Αν και βεβαια το σκαφος ειναι μια κομπογιανιτικη ελληνικη πατεντα που το διαφορετικο που πουλαει ειναι ηλιο και τελος.
    Κανενας ελληνας δεν θα ασχολιοταν με τετοια ιστορια.
    Τωρα βεβαια οι ξενοι που δεν εχουν σχεση με το πως στηνονται οι ελληνικες κομπινες ειναι αλλο στορυ.
    Για αυτο εξαλου την φημη πανευρωπαικα την εχουν μαγαζια που εχουν τεσταριστει με την σοβαροτητα τους και τον επαγγελματισμο τους.

Senior Member
    ρε παιδιά λιγούρια υπάρχουν σε όλους τους χώρους, μην τρελαθούμε τώρα.
    βασικά αυτό που παίζει πολύ στην ελλάδα είναι το εξής μοντέλο \"άντρας λιγούρης που πηδάει σε κάθε ευκαιρία και ό,τι του κάτσει, που όμως δεν θέλει η γυναίκα του να κάνει κάτι ανάλογο\".

Banned
    οντως κλαιρ ισχυει αυτο που λες, κανεις δεν ειναι εξαιρεση.

Ωστοσο η εμπειρια μου λεει,
    οτι ενα ζευγαρι μπορει να κανει 10 γνωριμιες με νορμαλ ανθρωπους,
    και να κατσουν 1-2 ολοκληρωμενες ιστοριες.

Σου φαινεται για λιγουροκατασταση αυτο?

Banned
    και για να το ληξουμε γιατι βλεπω μια επιθεση η οποια ειναι πια αηδια.

Μιλαει η ρεμεντυ για λιγουρια,
    εχει αποψη για το τι κανουν η δεν κανουν oi swingers,
    χυδαιολογει ασυστολα κλπ κλπ....

Οκ θα μου πεις αυτη ειναι η αποψη της, σωστο.

Αλλα οσοι εχουν τοσο καλα ολοκληρωμενη αποψη,
    απο που την αποκτησαν?
    Δηλαδη μπορει να ξερει καποιος για το τι ψυχολογια η επιλογες εχουν οι swingers,
    οταν ειναι εντελως εκτος κυκλωματος?
    οταν δεν εχουν παει εστω και σε ενα κλαμπ η δεν εχουν συζητησει με ενα ζευγαρι?

Αν τελικα αυτο που σας νοιαζει ειναι να ειστε εμπαθεις, επειδη κατι δεν σας αρεσει
    εγω προτιμω να σταματησω την συζητηση.
    Δεν ειπα σε κανενα οτι το να εισαι swinger ειναι πρωτοποριακο η οτι θα σε απελευθερωσει η οτι θα σε κανει μαγκα.
    Απο την αλλη ομως δεν ειμαι υποχρεωμενος να φοραω τα κουδουνια του καθενος
    για να αισθανεται ο αλλος καλυτερα.

Εαν ενδιαφερεται να μαθει κανεις εχει καλως, συζηταμε.
    Αν ειναι για ειρωνιες, ο χρονος μου δεν ειναι διαθεσιμος.

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast