swinging - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 166 to 180 of 209

Thread: swinging

Senior Member
    Originally posted by krino
    οντως κλαιρ ισχυει αυτο που λες, κανεις δεν ειναι εξαιρεση.

Ωστοσο η εμπειρια μου λεει,
    οτι ενα ζευγαρι μπορει να κανει 10 γνωριμιες με νορμαλ ανθρωπους,
    και να κατσουν 1-2 ολοκληρωμενες ιστοριες.

Σου φαινεται για λιγουροκατασταση αυτο?
    όχι δεν είναι λιγουροκατάσταση. αλλά δεν αποκλείω να υπάρχουν και άλλοι που είναι πιο λιγούρηδες.

(στο μεταξύ, η λέξη λιγούρης, δεν είναι πολύ αστεία? :D)

Banned
    ειπαμε κανονες δεν υπαρχουν.
    Παντου θα βρεις ολους τους τυπους των ανθρωπων.
    Θα ηταν αδυνατο να γινει αλλιως.
    Ωστοσο ο χωρος των swingers (τουλαχιστον στην ελλαδα) μπορει να εχει αρκετα κακα,
    αλλα εχει και ενα καλο: ειναι πολυ κλειστος....
    Και χμμμ τα νεα διαδιδονται αστραπιαια.....

Και το \"λιγουρης\" σε πληροφορω ειναι ενα απο τα προβληματα που μπορει να εχει καποιος.

Senior Member
    και για να το ληξουμε γιατι βλεπω μια επιθεση η οποια ειναι πια αηδια.

Μιλαει η ρεμεντυ για λιγουρια,
    εχει αποψη για το τι κανουν η δεν κανουν oi swingers,
    χυδαιολογει ασυστολα κλπ κλπ....

Οκ θα μου πεις αυτη ειναι η αποψη της, σωστο.

Αλλα οσοι εχουν τοσο καλα ολοκληρωμενη αποψη,
    απο που την αποκτησαν?
    Δηλαδη μπορει να ξερει καποιος για το τι ψυχολογια η επιλογες εχουν οι swingers,
    οταν ειναι εντελως εκτος κυκλωματος?
    οταν δεν εχουν παει εστω και σε ενα κλαμπ η δεν εχουν συζητησει με ενα ζευγαρι?

Αν τελικα αυτο που σας νοιαζει ειναι να ειστε εμπαθεις, επειδη κατι δεν σας αρεσει
    εγω προτιμω να σταματησω την συζητηση.
    Δεν ειπα σε κανενα οτι το να εισαι swinger ειναι πρωτοποριακο η οτι θα σε απελευθερωσει η οτι θα σε κανει μαγκα.
    Απο την αλλη ομως δεν ειμαι υποχρεωμενος να φοραω τα κουδουνια του καθενος
    για να αισθανεται ο αλλος καλυτερα.

Εαν ενδιαφερεται να μαθει κανεις εχει καλως, συζηταμε.
    Αν ειναι για ειρωνιες, ο χρονος μου δεν ειναι διαθεσιμος.
    δεν ξερω πως σου ηρθε οτι θα το ληξουμε μιας και το αποφασισες εσυ, πολυ αστειο σαν σκεψη παντως :):):)

δεν ειδα κανεναν να ενδιαφερεται για τον χρονο σου κρινο, μου διεφυγε κατι?
    κανεις δεν σου ζητησε να συμμετεχεις σε καμια συζητηση ουτε χωρις την θεληση σου, ουτε με αυτην ..
    κανε οτι σου κατεβει (εκτος απο τις συνηθεις χυδαιολογιες και επιθεσεις σου) κι εμας μας περισσευει... :)

δεν ειπες σε κανεναν οτι το σουινγκινγκ ειναι πρωτοποριακο, ειπες ομως σε μερικους που το θεωρουν εκτος των σεξουαλικων τους ενδιαφεροντων οτι φορανε ρασα, αρα οτι ειναι συντηρητικοι υποθετω....

αναρωτιεσαι πως καταληγει κανεις σε συμπερασματα εξω απο εναν συγκεκριμενο χωρο...

σου διαφευγει μια μικρη λεπτομερεια. δεν χρειαζεται να σε γαμησει καποιος για να τον συναναστραφεις, να ζησεις κοντα του, να σου την πεσει η να σου μιλησει για τον τροπο που σκεφτεται.
    λιγο παιδαριωδες σκεπτικο...
    στον χωρο της πολυγαμιας , ζουμε ολοι. δεν χρειαζεται να σου ταιριαζει για να εχεις αποψη. εχεις αποψη κι οταν δεν σου ταιριαζει...ολοι συναναστρεφομαστε λιγουρηδες ταχα μονογαμικους που πδαν οτι κινειται αλλα εχουν την κυρα στο σπιτι, οπως και δηλωμενους πολυγαμικους που περνανε καλα η και ασχημα στην σεξουαλικη-ερωτικη τους ζωη.
    η εμπεριστατωμενη αποψη δεν μετριεται με τους πουτσους που τρως, ειναι εγκεφαλικη διεργασια.

στο ειπε πριν μερες η κλερ αλλα δεν το πιασες.
    δεν λες καμια πρωτογνωρη εξυπναδα
    που στους αλους ειναι αγνωστη.
    περσυνα ξυνα σταφυλια καημενε.....
    απλα δεεν μπορεις να χωνεψεις οτι πολλοι, αν και ξερουν ακριβως για τι μιλας,δεν το θεωρουν ενδιαφερουσα πρακτικη!!!!!!
    τι να καμομε τωρα!!!!!!!!!!!

Banned
    Originally posted by Remedy

δεν ξερω πως σου ηρθε οτι θα το ληξουμε μιας και το αποφασισες εσυ, πολυ αστειο σαν σκεψη παντως :):):)

παντα μπορεις να ληξεις κατι γλυκια μου,
    αρκει να ξερεις τι θελεις.....
    Οσο για το αν ειναι αστειο,
    δεν εχεις αδικο, προς στιγμη χαμογελασα.

Σου ευχομαι ονειρα γλυκα.

Senior Member
    Originally posted by melissa
    γιατι ο λιγουρης ο ανθρωπος
    φαντασου σεξουαλικη απελπισια
    Οι χαρακτηρισμοί σου μου φαντάζουν το λιγότερο αφελείς. Ενώ υποτίθεται καταδικάζεις τα ταμπελάκια τύπου: \"όποιος αρκείται στο σύντροφό του είναι συντηρητικός\" από την άλλη σπεύδεις να βάλεις εσύ η ίδια ταμπελάκι σε μια κατηγορία ανθρώπων που αρέσκεται στην ανταλλαγή συντρόφων χαρακτηρίζοντάς τους λιγούρηδες. Το ότι κάποιος θέλει να δοκιμάσει αυτού του είδους την επαφή, ή το να έχει αποφασίσει ότι είναι κάτι που του αρέσει δεν τον καθιστά λιγούρη, ούτε σημαίνει ότι είναι απελπισμένος για σεξ.
    axm
    θα σε στεναχωρησω.αλλα δεν αντεληφθης αυτο που ειπα, η δεν διαβασες ολοκληρη την προταση.ενα απ τα δυο.....
    Η!!!! ζηλεψες τις συνηθειες του κρινο και απομονωσες μια φραση για να δωσεις το νοημα που θα σε βολευε :))))))))) (ενα απ τα τρια τελικα...)

το \"λιγουρης\" δεν αναφερεται σε αυτον που θελει πολλους παρτενερ η ανταλλαγες η χορευτικα η οτιδηποτε αλλο, αναφερεται σε αυτον που ειναι ετοιμος να κανει οποιαδηποτε εκπτωση στην αισθητικη του απο την πρεμουρα του να γαμησει/γαμηθει...
    γι αυτον δλδ που θα πηγαινε σε οποιοδηποτε κακογουστο μπαρ/κλαμπ/σπιτι/οτι μπας και ζευγαρωσει με ανθρωπο/ζευγαρι/φυτο/οτι..... δεν εχει να κανει με επιλογη συγκεκριμενη , οπως: σουινγκιγκ, αλλα με οποιαδηποτε επιλογη που μπαινει πριν απο οποιαδηποτε στανταρντς ποιοτητας...

αντιστοιχως, το \"σεξουαλικα απελπισμενος\" δεν παει στα ατομα που ασχολουνται με ανταλλαγες συντροφων,αλλα σε οσα απο αυτα τα ζευγαρια εχουν τεοια σεξουαλικη ελλειψη που θα κανονιζα ν διακοπες πανω σε σκαφος με αλλους αναλογων επιλογων που δεν εχουν καν δει η γνωρισει, απλα με την ελπιδα οτι ισως τους ταιριαζουν, η με την βεβαιοτητα οτι πολυ δυσκολα δεν θα τους ταιριαζαν γιατι \"ολοι οι καλοι χωρανε\" στην πεινα τους...
    Remedy με αυτή τη λογική δεν έχει νόημα να βγαίνουμε έξω και να γνωρίζουμε κόσμο. Δες το αλλιώς. Βγαίνεις έξω για να διασκεδάσεις. Άμα δεν έχεις σχέση έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι είσαι διαθέσιμη και αν γνώριζες κάποιον που σου αρέσει θα έκανες κάτι. Το αν θα του κάτσεις το ίδιο βράδυ ή μετά από ένα μήνα δεν έχει σημασία το σκεπτικό είναι το ίδιο. Αν είσαι γκέυ θα βγεις σε γκέυ κλαμπ. Αν είσαι τριάντα σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος που συχνάζουν τριαντάρηδες, αν είσαι 20 πάλι κάτι αντίστοιχο. Αν είσαι σε σχέση και γουστάρετε ανταλλαγές συντρόφων ε είναι πολύ πιθανόν να πάτε κάποια στιγμή σε τέτοιο χώρο. Αυτό δε σημαίνει ότι ντε και καλά θα κάνετε κάτι με κάποιον από εκεί μέσα αν δεν σας αρέσει κανείς ή ότι θα το κάνετε εκεί επιτόπου αν εσείς έχετε όρεξη να βγείτε μια δυο φορές με τους άλλους πριν τους βάλετε στο κρεββάτι σας- ό,τι ακριβώς ισχύει για όλους τους ανθρώπους δηλαδή. Θεωρείς ότι το swinging προκύπτει αυτόματα και από το πουθενά; Λες σήμερα θα το κάνω και ξαφνικά εκατοντάδες άνθρωποι θα γουστάρουν να έρθουν με τη σχέση τους να ανταλλάξετε συντρόφους; Γνωρίζεις ανθρώπους σε συγκεκριμένα μέρη και με συγκεκριμένους τρόπους. Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα για σένα;

ΥΓ: Έκανα παράθεση ολόκληρο το σχόλιό σου προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Ελπίζω τώρα να μην έχεις κανένα παράπονο ότι δεν κατάλαβα καλά, ότι δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω όλη σου την τοποθέτηση ή ότι \"κρινίζω\".

Banned

ή ότι \"κρινίζω\".
    μεγαλο προβλημα αυτο,
    ουτε με την μελιγκρα δεν συγκρινεται.

Senior Member
    Remedy με αυτή τη λογική δεν έχει νόημα να βγαίνουμε έξω και να γνωρίζουμε κόσμο. Δες το αλλιώς. Βγαίνεις έξω για να διασκεδάσεις. Άμα δεν έχεις σχέση έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι είσαι διαθέσιμη και αν γνώριζες κάποιον που σου αρέσει θα έκανες κάτι. Το αν θα του κάτσεις το ίδιο βράδυ ή μετά από ένα μήνα δεν έχει σημασία το σκεπτικό είναι το ίδιο. Αν είσαι γκέυ θα βγεις σε γκέυ κλαμπ. Αν είσαι τριάντα σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος που συχνάζουν τριαντάρηδες, αν είσαι 20 πάλι κάτι αντίστοιχο. Αν είσαι σε σχέση και γουστάρετε ανταλλαγές συντρόφων ε είναι πολύ πιθανόν να πάτε κάποια στιγμή σε τέτοιο χώρο. Αυτό δε σημαίνει ότι ντε και καλά θα κάνετε κάτι με κάποιον από εκεί μέσα αν δεν σας αρέσει κανείς ή ότι θα το κάνετε εκεί επιτόπου αν εσείς έχετε όρεξη να βγείτε μια δυο φορές με τους άλλους πριν τους βάλετε στο κρεββάτι σας- ό,τι ακριβώς ισχύει για όλους τους ανθρώπους δηλαδή. Θεωρείς ότι το swinging προκύπτει αυτόματα και από το πουθενά; Λες σήμερα θα το κάνω και ξαφνικά εκατοντάδες άνθρωποι θα γουστάρουν να έρθουν με τη σχέση τους να ανταλλάξετε συντρόφους; Γνωρίζεις ανθρώπους σε συγκεκριμένα μέρη και με συγκεκριμένους τρόπους. Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα για σένα;

ΥΓ: Έκανα παράθεση ολόκληρο το σχόλιό σου προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Ελπίζω τώρα να μην έχεις κανένα παράπονο ότι δεν κατάλαβα καλά, ότι δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω όλη σου την τοποθέτηση ή ότι \"κρινίζω\".
    axm.....
    χαιντε παλι.
    παμε αλλη μια, αλλα αυτη τη φορα, συγκεντρωσου!!!!!

συμφωνω με ολα οσα ειπες εκτος απο το οι 20 ρηδες με τους 20αρηδες και τα πουρα με τα πουρα.δεν μαρεσουν τα γκετο, με αηδιαζουν. καταλαβαινω την λογικη τους καταλαβαινω αυτους που τα προτιμουν αλλα νομιζω οτι αν ημουν γκεη πχ. δεν θα πηγαινα σε γκεη μπαρ, ουτε εχω παει ποτε σε μπαρ που πανε 40αρηδες αλλα οχι 20αρηδες.
    για το πισω μερος του μυαλου συμφωνω απολυτα.
    βγαινεις για να διασκεδασεις αλλα εισαι διαθεσιμος σε μια ενδιαφερουσα γνωριμια οταν νοιωθεις διαθεσιμος..

ΚΑι για τους σουιγκερς συμφωνω επισης.
    δεν ειπα πουθενα οτι κακως πανε σε κλαμπς κλπ, δεν καταλαβαινω που διαφωνεις.
    εφοσον αυτη ειναι η επιλογη τους, να πανε και σε κλαμπς και σε σπιτια και οπου θελουν!!!αλλα τουλαχιστον να ειναι του γουστου τους, οχι απλα γιατι θα χει μεσα κι αλλους ιδιων αναζητησεων..
    η απελπισια πηγαινε στην επιλογη της εκδρομης με σκαφος που θα εχει μεσα αλλους 2 η 4 αγνωστους σουιγκερς που δεν ξερεις; ουτε την φατσα τους και θα εχουν παει ολοι με σκοπο το σεξ!!!!!!!!
    και για να απαντησω και στον κρινο, το συγκεκριμενο περι αγνωστης φατσας το διαβασα στο σαιτ του θειου οταν εξηγουσε πωςακριβως γινεται το κολπο...
    δεν ειπα οτι σε ενα κλαμπ που ειναι αλλοι 100 και μπορει να γνωριστεις και να καταληξεις καπου η να μη καταληξεις, αλλα να πιεις το ποτο σου και να φυγεις, θεωρω οτι υπαρχει θεμα σεξουαλικης απελπισιας!!!!!

Banned

θεωρω οτι υπαρχει θεμα σεξουαλικης απελπισιας!!!!!

εχεις εσφαλμενη εντυπωση που σου δημιουργηθηκε απο λαθος δεδομενα.
    Επειδη ολα αυτα δεν τα ειδες απο κοντα, το ιδιο εξισου και εγω δεν θα σε πεισω απο εδω οτι δεν ειναι ετσι και ειναι αλλιως.

Θα μπορουσα να γινω πιο περιγραφικος,
    αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι.

Senior Member

θεωρω οτι υπαρχει θεμα σεξουαλικης απελπισιας!!!!!

εχεις εσφαλμενη εντυπωση που σου δημιουργηθηκε απο λαθος δεδομενα.
    Επειδη ολα αυτα δεν τα ειδες απο κοντα, το ιδιο εξισου και εγω δεν θα σε πεισω απο εδω οτι δεν ειναι ετσι και ειναι αλλιως.

Θα μπορουσα να γινω πιο περιγραφικος,
    αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι.
    αυτο με την επιλεκτικη παραθεση να το κοιταξεις.
    εχει αρχισει να πηγαινει πακετο με επιλεκτικη αναγνωση...

ειπα
    :\"ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ....θεωρω οτι υπαρχει θεμα σεξουαλικης απελπισιας\"

Senior Member
    Συχνάζω σε gay bars.Bρίσκονται φιλαράκια μου εκεί και δεν πάω γιατί είναι διαθέσιμοι,λολ.Τι άποψη είναι αυτή Ρεμ αγάπη μου;Ας είναι το κίνητρο του καθενός όποιο γουστάρει,να βρει το γκόμενο/α ή να πιει ή να χορέψει ή οτιδήποτε γουστάρει,γιατί με αφορά στη συγκεκριμένη(και μάλιστα με ηθικοπλαστική χροιά;).
    Δε φτάνει που οι ομοφυλόφιλοι,αμφί,τρανς,δέ� �ονται τη βία της κοινωνίας,δεν έχουν και το δικαίωμα να σχηματοποιήσουν/εκφράσουν/υποστηρίξουν την ελευθερία τους σε χώρους που επιλέγουν,τους αγκαλιάζουν και τους αφήνουν να αναπνέουν από τα αδηφάγα μάτια και μυαλά μας δηλαδή;Γκετοποίηση δεν είναι btw εθελουσία ε;Kάποιοι τους ώθησαν εκεί και όσοι το έκαναν είμαστε εμείς,οι ετέρο και ο ρατσισμός μας που προπαγανδίζεται εις το διηνεκές από θεσμούς και εξουσίες,μέσα ενημέρωσης(χουχου)και φορέων μισαλλοδοξίας και καθαρότητας.Να παν να φικι φικι όλοι οι κάθικοι μαζί.Μπας και δουν χαρά στα σκέλια τους και πάψουν να ασχολούνται παρεμπιπτόντως,λολ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    εγω εκεινο που εχω να σου πω,
    ειναι οτι αν καποιος ενδιαφερεται να αποκτησει μια αντικειμενικη αποψη για το θεμα,
    του προτεινω να ενταξει στο πλαισιο που μπορει καποιον απο τους προορισμους που αναφερα πιο πανω.
    Εκει θα βρεθει με ανθρωπους, θα δει συμπεριφορες, θα απορριψει ο ιδιος πραγματα, θα συμφωνησει με αλλα.
    Εκει θα δειξει ισως ενδιαφερον για πραγματα που βλεπει η και θα αποφυγει εξισου.

Ειναι σαφες οτι εκει θα διακρινει αν υπαρχει σεξουαλικη απελπισια αλλα και οτι αλλο αρνητικο εχει στο κεφαλι του θα εξακριβωθει 100% εφοσον ετσι ειναι.

Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ενδιαφερει καποιον να παει ενα ΣΚ στον fun4two, μαλλον ειναι απιθανο....
    Να κανει ενα ταξιδι καποιο καλοκαιρι στην μεσογειο και να επιλεξει μαζι με ολα τα αλλα, ενα naturalist resort χωρις βεβαια αυτο να του επιβαλει να κανει κατι συγκεκριμενο.
    Εκει θα βρει κοσμο να συζητησει και να τα δει ολα αυτα στη πραξη.

Αυτα ολα βεβαια για καποιον που θα ηθελε τουλαχιστον να μπει στο κοπο να κρινει και να αποφασισει.
    Οι υπολοιποι που εχουν ηδη αποφασισει (και καλα κανουν) δεν χρειαζεται να πανε πουθενα :P

Τωρα ρεμεντυ,
    τα ειπες και τα ειπα,
    δεν διαβασες καλα εδω και δεν διαβασες καλα παρακατω,
    ειναι θεωριες στρογγυλης τραπεζας που δεν οδηγουν πουθενα.
    Εσυ εχεις την γνωμη σου, η δικη μου ειναι αντιθετη, οποτε δεν βγαινει ακρη.
    Θα μεινουμε ο καθενας με την γνωμη που εχει σχηματισει και νομιζω οτι και ετσι θα ειμαστε μια χαρα ολοι.

Εκεινο που θα με ενδιεφερε για την συνεχεια της κουβεντας,
    ειναι αν καποιος ενδιαφερεται να του δωσω περαιτέρω πληροφοριες,
    για καποιον που θελει να αποκτησει προσωπικη αποψη να ρωτησει οτι νομιζει.

Και κατι τελευταιο,
    το καικι του κυρ μητσου το θεωρω παραδειγμα προς αποφυγην....
    εγω ουτε στη προβλητα δεν θα πατουσα.

Banned
    Originally posted by RainAndWind

Δε φτάνει που οι ομοφυλόφιλοι,αμφί,τρανς,δέ� �ονται τη βία της κοινωνίας,δεν έχουν και το δικαίωμα να σχηματοποιήσουν/εκφράσουν/υποστηρίξουν την ελευθερία τους σε χώρους που επιλέγουν,τους αγκαλιάζουν και τους αφήνουν να αναπνέουν από τα αδηφάγα μάτια και μυαλά μας δηλαδή;

το οτι υπαρχουν χωροι που θεωρουνται gay friendly,
    αυτοματοποιει καποια αντανακλαστικα οτι χμμμ υπαρχουν χωροι gay non friendly....:D

Κατι το οποιο υπαρχει εντονο στη ελλαδα,
    μιας και οτι ειναι διαφορετικο απο το κλισε πατρις - θρησκεια - οικογενοια, γινεται δυσκολα αν οχι αποδεκτο, θα ελεγα ανεκτο.

Οι ελληναραδες θα επρεπε να βγουν λιγο παραεξω να πανε σε αλλες χωρες να δουν και αλλες συμπεριφορες και να αντιληφθουν οτι δεν ειναι σωνει και καλα η τελειοτερη φυλη που αυτη εχει το σωστο know how και ειναι οι τελευταιοι που εχουν μεινει αδιαφθοροι σε αυτο το πλανητη....

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Συχνάζω σε gay bars.Bρίσκονται φιλαράκια μου εκεί και δεν πάω γιατί είναι διαθέσιμοι,λολ.Τι άποψη είναι αυτή Ρεμ αγάπη μου;Ας είναι το κίνητρο του καθενός όποιο γουστάρει,να βρει το γκόμενο/α ή να πιει ή να χορέψει ή οτιδήποτε γουστάρει,γιατί με αφορά στη συγκεκριμένη(και μάλιστα με ηθικοπλαστική χροιά;).
    Δε φτάνει που οι ομοφυλόφιλοι,αμφί,τρανς,δέ� �ονται τη βία της κοινωνίας,δεν έχουν και το δικαίωμα να σχηματοποιήσουν/εκφράσουν/υποστηρίξουν την ελευθερία τους σε χώρους που επιλέγουν,τους αγκαλιάζουν και τους αφήνουν να αναπνέουν από τα αδηφάγα μάτια και μυαλά μας δηλαδή;Γκετοποίηση δεν είναι btw εθελουσία ε;Kάποιοι τους ώθησαν εκεί και όσοι το έκαναν είμαστε εμείς,οι ετέρο και ο ρατσισμός μας που προπαγανδίζεται εις το διηνεκές από θεσμούς και εξουσίες,μέσα ενημέρωσης(χουχου)και φορέων μισαλλοδοξίας και καθαρότητας.Να παν να φικι φικι όλοι οι κάθικοι μαζί.Μπας και δουν χαρά στα σκέλια τους και πάψουν να ασχολούνται παρεμπιπτόντως,λολ.
    συμφωνω απολυτως.
    οπως ειπα και πριν καταλαβαινω απολυτα τους λογους να πηγαινει κανεις σε γκετο-μερη διασκεδασης.
    εμενα δεν μαρεσει για μενα προσωπικα.
    δεν θα πηγαινα σε γκεη μπαρ αν ημουν γκεη , δεν μαρεσει ο αυτοπροσδιορισμος και το μαντρι, με κριτηριο τις ερωτικες προτιμησεις,ΓΙΑ ΜΕΝΑ. καλα κανουν και υπαρχουν,καλα κανουν και πηγαινουν οσοι περνανε καλα μαυτο.
    φυσικα και εχω παει και εχω περασει μια χαρα.

Senior Member
    ποιος σου ειπε κουμπαρε οτι δεν εχουμε συναναστραφει με \"ατομα\" με τετοιου ειδους προτιμησεις>?
    νομιζεις οτι φυονται στα κλαμπς και στα σκαφη με εξυπνους που τους τρωνε τα λεφτα?
    σου εχω νεα
    ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!!!!

εχω συναναστραφει τετοια ατομα και ξερω πως σκεφτονται και τι θελουν
    δεν ειμαι φυτο για να πρεπει να δοκιμασω κατι για να ξερω αν μαρεσει.
    στον σεξουαλικο τομεα, αν κατι σου ταιριαζει το νοιωθεις,το ψαχνεις, σε ελκει, και το δοκιμαζεις, οχι αντιστροφως...

δεν χρειαστηκε να παρω ηρωινη για να ξερω οτι δεν με ενδιαφερει.
    δεν χρειαστηκε να σπασω καποιον στο ξυλο για να ξερω οτι δεν με ενδιαφερει.
    δεν χρειαστηκε να παω με καποιον αντρα για να ξερω οτι με ενδιαφερει. το ηξερα απο πριν.

Senior Member
    Καταλαβαίνω και τη δική σου πλευρά Rem με τον τρόπο που τη διασαφήνισες στη συνέχεια.Είναι σίγουρα διαφορετική από τη δική μου,γιατί πιστεύω πως οι χώροι αυτοί ενδυναμώνουν τη συνοχή,το αίσθημα αυτοαποδοχής και προωθούν την συνειδητοποίηση της διαφορετικότητας περνώντας στην ανεμπόδιστη έκφρασή της,αλλά έχει μία βάση που δεν μπορώ να πω ότι είναι αντίθετη με την προάσπιση των δικαιωμάτων της ομοφυλοφιλικής κοινότητας.Ίσως μάλιστα αρκετοί ομοφυλόφιλοι/αμφί/τρανς να το βλέπουν όπως εσύ.Την καλημέρα μου.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast