Results 181 to 195 of 209
Thread: swinging
-
08-05-2010, 10:12 #181
Originally posted by RainAndWind
Καταλαβαίνω και τη δική σου πλευρά.Είναι σίγουρα διαφορετική από τη δική μου,γιατί πιστεύω πως οι χώροι αυτοί ενδυναμώνουν τη συνοχή,το αίσθημα αυτοαποδοχής και προωθούν την συνειδητοποίηση της διαφορετικότητας περνώντας στην ανεμπόδιστη έκφρασή της,αλλά έχει μία βάση που δεν μπορώ να πω ότι είναι αντίθετη με την προάσπιση των δικαιωμάτων της ομοφυλοφιλικής κοινότητας.Ίσως μάλιστα αρκετοί ομοφυλόφιλοι/αμφί/τρανς να το βλέπουν όπως εσύ.Την καλημέρα μου.:)
γιατι ισχυουν αυτα που λες,και γιατι καποιους ανθρωπους τους βοηθαει και τους προστατευει να κινουνται ετσι.
θα επρεπε ομως να μπορουν να το κανουν σε οποιονδηποτε χωρο οπως και καθε ανθρωπος με οποιεσδηποτε ερωτικεςπροτιμησεις.
δεν ξερω κλαμπ για καποιους που προτιμουν στηθος απο κωλο, η για οποιους προτιμουν το παραφυσιν σεξ κλπ....ειναια στειο να χωριζουν οι χωροι διασκεδασης και οι ανθρωποι με κριτηριο τι κανει κανεις στο κρεβατι του.
- 08-05-2010, 11:14 #182
Originally posted by Remedy
ποιος σου ειπε κουμπαρε οτι δεν εχουμε συναναστραφει με \"ατομα\" με τετοιου ειδους προτιμησεις>?
νομιζεις οτι φυονται στα κλαμπς και στα σκαφη με εξυπνους που τους τρωνε τα λεφτα?
σου εχω νεα
ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!!!!
εχω συναναστραφει τετοια ατομα και ξερω πως σκεφτονται και τι θελουν
δεν ειμαι φυτο για να πρεπει να δοκιμασω κατι για να ξερω αν μαρεσει.
στον σεξουαλικο τομεα, αν κατι σου ταιριαζει το νοιωθεις,το ψαχνεις, σε ελκει, και το δοκιμαζεις, οχι αντιστροφως...
δεν χρειαστηκε να παρω ηρωινη για να ξερω οτι δεν με ενδιαφερει.
δεν χρειαστηκε να σπασω καποιον στο ξυλο για να ξερω οτι δεν με ενδιαφερει.
δεν χρειαστηκε να παω με καποιον αντρα για να ξερω οτι με ενδιαφερει. το ηξερα απο πριν.
ειναι οτι ΔΕΝ εχω την διαθεση να πεισω κανενα.
Συζητηση κανω πλεον με ατομα που τους ενδιαφερει.
Ειπαμε οι υπολοιποι πολυ καλα κανουν και συνεχιζουν τις επιλογες τους.
Τι δεν καταλαβαινεις?
08-05-2010, 11:15 #183
η για οποιους προτιμουν το παραφυσιν σεξ κλπ...
δεν υπαρχει παρα φυσιν σεξ, παρα μονο στο ευαγγελιο.
08-05-2010, 11:23 #184
Originally posted by krino
ποιος σου ειπε κουμπαρε οτι δεν εχουμε συναναστραφει με \"ατομα\" με τετοιου ειδους προτιμησεις>?
νομιζεις οτι φυονται στα κλαμπς και στα σκαφη με εξυπνους που τους τρωνε τα λεφτα?
σου εχω νεα
ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!!!!
εχω συναναστραφει τετοια ατομα και ξερω πως σκεφτονται και τι θελουν
δεν ειμαι φυτο για να πρεπει να δοκιμασω κατι για να ξερω αν μαρεσει.
στον σεξουαλικο τομεα, αν κατι σου ταιριαζει το νοιωθεις,το ψαχνεις, σε ελκει, και το δοκιμαζεις, οχι αντιστροφως...
δεν χρειαστηκε να παρω ηρωινη για να ξερω οτι δεν με ενδιαφερει.
δεν χρειαστηκε να σπασω καποιον στο ξυλο για να ξερω οτι δεν με ενδιαφερει.
δεν χρειαστηκε να παω με καποιον αντρα για να ξερω οτι με ενδιαφερει. το ηξερα απο πριν.
ειναι οτι ΔΕΝ εχω την διαθεση να πεισω κανενα.
Συζητηση κανω πλεον με ατομα που τους ενδιαφερει.
Ειπαμε οι υπολοιποι πολυ καλα κανουν και συνεχιζουν τις επιλογες τους.
Τι δεν καταλαβαινεις?
κι οταν δεν ενδιαφερεσαι να συζητας με καποιον, απλα δεν συνεχιζεις την συζητηση.
εσυ τρεχεις απο πισω μουε δψω και δυο μερες και φωναζεις οτι δεν θελεις να με πεισεις!!!1
ε και να θελεις , δεν μπορεις , αλλα και που δεν θελεις, τι με νοιαζει???
κι εσυ πολυ καλα κανεις και συνεχιζεις με τις επιλογες σου, ποιος ειπε το αντιθετο?
(τι δεν καταλαβες?)
08-05-2010, 11:31 #185
ειναι οτι κανεις δεν ενδιαφερεται αν συμφωνεις η οχι με τις αποψεις του η με τις επιλογες του...
(τι δεν καταλαβες?)
για να ανοιχτει θεμα, σημαινει οτι ναι,
καποιος ενδιαφερεται για τις αποψεις μου.
Εκεινο που δεν καταλαβα,
ειναι πως τα καταφερες, να γνωριζεις το τι κανει ενα ολοκληρο φορουμ στο αν ενδιαφερεται αν συμφωνω η οχι για τις αποψεις του η τελως παντων αν θελει να τις συζητησουμε και οτι θελει ας βγει.
Για εξηγησε το μου αυτο.
08-05-2010, 11:52 #186
axm.....
χαιντε παλι.
παμε αλλη μια, αλλα αυτη τη φορα, συγκεντρωσου!!!!!
συμφωνω με ολα οσα ειπες εκτος απο το οι 20 ρηδες με τους 20αρηδες και τα πουρα με τα πουρα.δεν μαρεσουν τα γκετο, με αηδιαζουν. καταλαβαινω την λογικη τους καταλαβαινω αυτους που τα προτιμουν αλλα νομιζω οτι αν ημουν γκεη πχ. δεν θα πηγαινα σε γκεη μπαρ, ουτε εχω παει ποτε σε μπαρ που πανε 40αρηδες αλλα οχι 20αρηδες.
για το πισω μερος του μυαλου συμφωνω απολυτα.
βγαινεις για να διασκεδασεις αλλα εισαι διαθεσιμος σε μια ενδιαφερουσα γνωριμια οταν νοιωθεις διαθεσιμος..
ΚΑι για τους σουιγκερς συμφωνω επισης.
δεν ειπα πουθενα οτι κακως πανε σε κλαμπς κλπ, δεν καταλαβαινω που διαφωνεις.
εφοσον αυτη ειναι η επιλογη τους, να πανε και σε κλαμπς και σε σπιτια και οπου θελουν!!!αλλα τουλαχιστον να ειναι του γουστου τους, οχι απλα γιατι θα χει μεσα κι αλλους ιδιων αναζητησεων..
η απελπισια πηγαινε στην επιλογη της εκδρομης με σκαφος που θα εχει μεσα αλλους 2 η 4 αγνωστους σουιγκερς που δεν ξερεις; ουτε την φατσα τους και θα εχουν παει ολοι με σκοπο το σεξ!!!!!!!!
και για να απαντησω και στον κρινο, το συγκεκριμενο περι αγνωστης φατσας το διαβασα στο σαιτ του θειου οταν εξηγουσε πωςακριβως γινεται το κολπο...
δεν ειπα οτι σε ενα κλαμπ που ειναι αλλοι 100 και μπορει να γνωριστεις και να καταληξεις καπου η να μη καταληξεις, αλλα να πιεις το ποτο σου και να φυγεις, θεωρω οτι υπαρχει θεμα σεξουαλικης απελπισιας!!!!!
Από τα τελευταία λεγόμενά σου αλλά και από αυτά που σου απάντησε η RainandWind πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι άλλο. Προφανώς και δεν είμαι υπέρ της γκετοποίησης, προφανώς όμως και καταλαβαίνω ότι για έναν γκέυ είναι πιο δύσκολο να κάνει μια σχέση ή μόνο σεξ δεδομένου ότι αν δεν έχει δηλώσει φανερά τις προτιμήσεις του στο περιβάλλον του κανείς δεν πρόκειται να τον προσεγγίσει. Είναι λογικό ότι κάτι πρέπει να κάνει για αυτό και μια λύση είναι να πάει σε τέτοια μέρη. Σε έναν ιδανικό κόσμο κανείς δε θα είχε πρόβλημα να φανερώσει την σεξουαλική του ταυτότητα οπουδήποτε αλλά προφανώς δε ζούμε σε τέτοιον κόσμο.
Δεν μπαίνω στη διαδικασία να γράψω τί θα έκανα εγώ στην περίπτωση που ήμουν γκέυ γιατί δεν είμαι και δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα πραγματικά αν συνέβαινε αυτό. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.
Όσο για τους διαχωρισμούς ηλικίας που έκανα δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά σίγουρα όταν είσαι πχ 20 δεν πρόκειται να πας για καφέ στο καφενείο της γειτονιάς σου. Είναι λογικό ότι θα ψάξεις ένα μέρος που θα βρεις άτομα κοντά στη ηλικία σου.Το πιθανότερο να πας στη φοιτητοκαφετέρια κοντά στη σχολή σου. Δεν είναι γκετοποίηση αυτό είναι μια λογική διαδικασία.
Τώρα αν θες να το γυρίσουμε στο προσωπικό και στο τί κάνεις εσύ κι εγώ ναι κι εγώ δεν πάω μόνο σε μέρη που συχνάζουν άτομα της ηλικίας μου, αλλά αυτό δεν ξέρω πώς βοηθά στη συζήτηση που κάνουμε.
08-05-2010, 12:10 #187
Originally posted by melissa
Οι ατάκες τύπου \"συγκεντρώσου, μάλλον δεν διάβασες όλη την πρόταση, άντε πάλι\" κλπ δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπούν.
επετρεψε μου,
μιας και εχω λαβει απειρες φορες τετοιες απαντησεις,
να εχω αποψη για το που αποσκοπουν.
Παντως οχι για να εχεις ενα γονιμο διαλογο και να κερδισεις κατι απο αυτον.
08-05-2010, 12:19 #188
Originally posted by krino
ειναι οτι κανεις δεν ενδιαφερεται αν συμφωνεις η οχι με τις αποψεις του η με τις επιλογες του...
(τι δεν καταλαβες?)
για να ανοιχτει θεμα, σημαινει οτι ναι,
καποιος ενδιαφερεται για τις αποψεις μου.
Εκεινο που δεν καταλαβα,
ειναι πως τα καταφερες, να γνωριζεις το τι κανει ενα ολοκληρο φορουμ στο αν ενδιαφερεται αν συμφωνω η οχι για τις αποψεις του η τελως παντων αν θελει να τις συζητησουμε και οτι θελει ας βγει.
Για εξηγησε το μου αυτο.
που ειπα οτι δεν ενδιαφερεται κανεις για τις αποψεις σου?
(αν και, δεν ειναι πολυ λογικο να νομιζεις οτι το θεμα ανοιχτηκε για σενα προσωπικα :))
οσο για το ποιος θελει να συζητησετε, δεν εχεις βγαλει κανενα συμπερασμα που εδω και 2 μερες δεν σου απανταει κανεις, παρα τρεχεις ξοπισω απο εμενα που δεν σε ενδιαφερει να πεισεις για τπτ να μου επαναλαμβανεις τα ιδια?
08-05-2010, 12:23 #189
Remedy είμαι απόλυτα συγκεντρωμένη, η ειρωνία δε σε βοηθάει σε τίποτα. Έχεις μια άποψη και έχω μια άλλη. Οι ατάκες τύπου \"συγκεντρώσου, μάλλον δεν διάβασες όλη την πρόταση, άντε πάλι\" κλπ δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπούν. Αν σε έχω κουράσει δεν χρειάζεται να απαντήσεις.
Από τα τελευταία λεγόμενά σου αλλά και από αυτά που σου απάντησε η RainandWind πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι άλλο. ........
Δεν μπαίνω στη διαδικασία να γράψω τί θα έκανα εγώ στην περίπτωση που ήμουν γκέυ γιατί δεν είμαι και δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα πραγματικά αν συνέβαινε αυτό. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.
.......
Τώρα αν θες να το γυρίσουμε στο προσωπικό και στο τί κάνεις εσύ κι εγώ ναι κι εγώ δεν πάω μόνο σε μέρη που συχνάζουν άτομα της ηλικίας μου, αλλά αυτό δεν ξέρω πώς βοηθά στη συζήτηση που κάνουμε.
εγω φταιω και γι αυτο????
με την ρειν συμφωνω απολυτα
με το οτι ,οταν λεμε αν ημουν γκει τι θα εκανα, ειναι ατοπο στην πραγματικοτητα, καθως δεν ξερουμε αν θα σκεφτομασταν με τον ιδιο τροπο τοτε, συμφωνω επισης.
με το τελευταιο διαφωνω απολυτως.
μιλωντας για προσωπικες επιλογες, μονο προσωπικα μπορουμε να μιλησουμε...δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει να βγαζουμε τον εαυτο μας απ εξω συζητωντας τοσο υποκειμενικα πραγματα και πραγματα που φορουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ προσωπικες επιλογες
08-05-2010, 13:13 #190
οσο για το ποιος θελει να συζητησετε, δεν εχεις βγαλει κανενα συμπερασμα που εδω και 2 μερες δεν σου απανταει κανεις, παρα τρεχεις ξοπισω απο εμενα που δεν σε ενδιαφερει να πεισεις για τπτ να μου επαναλαμβανεις τα ιδια?
μαααααααααα δεν ειναι πολυ διασκεδαστικο ολο αυτο???
:D:D:D:D
πες μου τωρα που πετσοκοψα το μυνημα σου και ολο το γνωστο τριωδιο.....
08-05-2010, 13:14 #191
ε τι να κανω χρυση μου που εδω και 5 μηνυματα παραφραζεις τα λογια μου και λες το ακριβως αντιθετο απο αυτο που ειπα?????
ατιμη κενωνια,
που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα.....
συμπασχω.
08-05-2010, 15:03 #192
ε τι να κανω χρυση μου που εδω και 5 μηνυματα παραφραζεις τα λογια μου και λες το ακριβως αντιθετο απο αυτο που ειπα?????
με το οτι ,οταν λεμε αν ημουν γκει τι θα εκανα, ειναι ατοπο στην πραγματικοτητα, καθως δεν ξερουμε αν θα σκεφτομασταν με τον ιδιο τροπο τοτε, συμφωνω επισης.
μιλωντας για προσωπικες επιλογες, μονο προσωπικα μπορουμε να μιλησουμε...δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει να βγαζουμε τον εαυτο μας απ εξω συζητωντας τοσο υποκειμενικα πραγματα και πραγματα που φορουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ προσωπικες επιλογες
Το λάθος είναι αποκλειστικά δικό μου που πίστεψα ότι σε ένα φόρουμ έχω τη δυνατότητα να σχολιάσω σε μια συζήτηση τα λεγόμενα άλλων. Τί λες; Δεν είπα ότι φταις ή φταίω για τίποτα, μια συζήτηση κάνουμε γιατί το γυρίζεις σε άμυνα ή επίθεση; Πρέπει να φταίει κάποιος;
Αν θες να έχεις την τελευταία κουβέντα be my guest. Εγώ το σταματάω εδώ γιατί πλέον έχουμε βγει εκτός θέματος.
08-05-2010, 15:09 #193
Το λάθος είναι αποκλειστικά δικό μου που πίστεψα ότι σε ένα φόρουμ έχω τη δυνατότητα να σχολιάσω σε μια συζήτηση τα λεγόμενα άλλων. Τί λες; Δεν είπα ότι φταις ή φταίω για τίποτα, μια συζήτηση κάνουμε γιατί το γυρίζεις σε άμυνα ή επίθεση; Πρέπει να φταίει κάποιος;
Αν θες να έχεις την τελευταία κουβέντα be my guest. Εγώ το σταματάω εδώ γιατί πλέον έχουμε βγει εκτός θέματος.
για τα υπολοιπα τα τι νομιζες και τι διαπιστωσες και τι θα κανεις και στο μελλον, ειναι δικα σου θεματα.
μερσι για την ενημερωση αλλα δεν με αφορουν.
08-05-2010, 15:26 #194
σε καλο σας...... εριξα ενα χαμογελο τωρα....
αλλο ενα ευγενικο πλακωμα στο φορουμ ελαβε τελος,
για να περασουμε ενα ομορφο ΣΚ.....
(τωρα αμα πω οτι οι μισες απαντησεις στο θεμα ειναι αχρηστες, θα φανω υπερβολικος ε?)
08-05-2010, 15:30 #195
αν πεις οτι πανω απο τις μισες δικες σου,ειναι αχρηστες, θα εισαι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.,...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....