κοινωνικη φοβια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Banned
    [quote]Originally posted by Αφωτεινή
    μη ξεχασεις να φτιαξεις νυχια..φαινονται ωραια στις φωτο!!! [/

εκανα μονιμο γαλλικο σε παρακαλω τωρα!η δωρα καποτε δεν ειχε αφησει νυχι!τωρα ειναι στην τριχα:P

Banned
    Originally posted by aliceinhell
    Καλη επιτυχια (που την εχεις σιγουρα!!!!!!!!!! Με τοση θετικη ενεργεια που σου στελνουμε!!!!!!!!!!!!!!)

Ριξε και κανα μηνυμα να μας πεις πως πηγε!!!!!!!!!!!! : )
    θα σας στειλω ναι εννοειται!!!!!

Banned
    Originally posted by dora-agxos
    οσο σκεφτομαι οτι θα διαβασω το πιστευω 3 φορες..

τωρα μεταξυ μας,
    εγω δεν το διαβαζα ουτε μιση...

:P

Banned
    Παρουσιάζω συμπτώματα κοινωνικής φοβίας σε διάφορες εκδηλώσεις. Με το ίδιο άγχος είχα πάει και εγώ σε βάπτιση (ως νονός) πριν από κάποιους μήνες. Ο προβληματισμός μου ήταν ακριβώς ο ίδιος με τον δικό σου: \"πως θα διαβάσω το πιστεύω;\", \"θα τρέμει η φωνή μου;\", \"θα διαπιστώσουν οι καλεσμένοι το άγχος μου;\" και άλλα τέτοια σχετικά με την έκθεση μου απέναντι σε κόσμο.

Παρόλους του φόβους όλα πήγαν πάρα πολύ καλά! Φρόντισα να πάω λίγο πιο νωρίς να συναντήσω τον παπά και να αναφέρω ότι έχω λίγο άγχος μιας και ήμουν για πρώτη φορά νονός. Τίποτα απ\' όσα είχα φανταστεί δεν συνέβη.

Μην ανησυχείς θα τα πας καλά. Σκέψου ότι και να αγχωθείς και να γίνει αντιληπτό το άγχος σου δεν συνέβη και τίποτα. Αν σε βοηθά, γνωστοποίησε σε φίλους και γνωστούς ότι είσαι λίγο αγχωμένη με την όλη κατάσταση. Όλα θα πάνε καλά

Banned
    Originally posted by krino
    Originally posted by dora-agxos
    οσο σκεφτομαι οτι θα διαβασω το πιστευω 3 φορες..

τωρα μεταξυ μας,
    εγω δεν το διαβαζα ουτε μιση...

:P
    Xαχαχαχαχαχ!αχχχχχχχχχχχχχ χχχχχ!

Banned
    Πλησιαζει....αυριο τις 12 ειναι!αχ!τρεμουν τα ποδια μου,ιδρωνω,στεγνωσε το στομα μου!ηρεμοτατη!!!ουφ!!!

Banned
    Αχ δεν το γλιτωνω το εμφραγματακι!

φτιαξε νυχια,βαλε μασκουλες στο προσωπο,χαλαρωσεεεεεεεεεε� �εεεε
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Κουραστηκα να με ακουω κ εγω!υπαρχουν κ ανθρωποι με πιο σοβαρα προβληματα!Αι στο καλο να παω!σαν 5χρονο κανω!

σε καταλαβαινω πως νιωθεις παθαινα αγοραφοβια πριν παω σε δημοσια υπηρεσια,φοβομουν μη παθω κριση με αποτελεσμα οταν παγαινα να μη μπορω να υπογραψω απο το τρεμουλο,καπως το βελτιωσα τωρα οτι ειναι να γινει θα γινει αυτο να λες μη αγχωνεσαι προκαταβολικα
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Originally posted by olgaki82
    σε καταλαβαινω πως νιωθεις παθαινα αγοραφοβια πριν παω σε δημοσια υπηρεσια,φοβομουν μη παθω κριση με αποτελεσμα οταν παγαινα να μη μπορω να υπογραψω απο το τρεμουλο,καπως το βελτιωσα τωρα οτι ειναι να γινει θα γινει αυτο να λες μη αγχωνεσαι προκαταβολικα
    Mε θυμωνει το γεγονος οτι επανηλθε το προβλημα!δεν με νοιαζει να νιωθω αγχος!αρκει να μην γινεται αντιληπτο!ουφ!θα πιω αυριο δυστυχως πρωινιατικο!τι χαζος που ειναι ο ανθρωποσ?πραγματικα!

προσεξε μην πας τυφλα ση βαπτιση και εχεις αλλα μετα:P

Banned
    προσεξε μην πας τυφλα ση βαπτιση και εχεις αλλα μετα:P
    οχι βρε!απλα να νιωθω τα χερια μου σταθερα!ακου προβλημα τωρα!ελεεινη ειμαι!ο κοσμος χανεται κ εγω τρελενομαι για το αν θα τρεμω!με κυριευει θυμος!ποποπο!!!παλια δεν ειχαν να φανε δεν ειχαν τιποτα κ ηταν τρισευτυχισμενοι?εμεις τι εχουμε παθει??

δεν λενε οτι ασχολεισαι με κατι τοσο ασχολειται μαζι σου?
    δινουμε τοση σημασια στο να μη φανει το τρεμουλο οταν αγχωνομαστε,γενικα να μη φανουν ολα αυτα τα σωματικα π παθαινουμε ,που τα κανουμε χειροτερα

Banned
    δεν λενε οτι ασχολεισαι με κατι τοσο ασχολειται μαζι σου?
    δινουμε τοση σημασια στο να μη φανει το τρεμουλο οταν αγχωνομαστε,γενικα να μη φανουν ολα αυτα τα σωματικα π παθαινουμε ,που τα κανουμε χειροτερα
    Σου μιλαω ειλικρινα εχω συναντησει ανθρωπους αγχωμενους με ολα τα συναφη,τρεμουλα,κομπιασμα φωνης κτλ,σε κανεναν δεν φανηκε περιεργο!ισως σκεφτηκαν αγχωμενοι ειναι βρε!εγω αν τα παθω αυτα νιωθω η χαζη!κ ας μην πει κανεις τιποτα!πραγματικα δεν μας καταλαβαινω!εμας τους φοβικους!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast