δεν μπορω να εργαστω... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Senior Member
    την ιδεα με τα φυλλαδια ενω στην αρχη τη σκεφτομουν σοβαρα,τελικα το μετανιωσα(ολα συνεχεια για καποιο λογο τα μετανιωνω).και το μετανιωσα γιατι πιστευω οτι εκει που θα με στελνουν να τα μοιραζω,στα διαφορα σημεια,δεν θα τα βρισκω.πως να το εξηγησω να το καταλαβετε?νομιζω οτι εχω κατι σαν προβλημα προσανατολισμου,νομιζω οτι θα χαθω.τι πιστευετε γι αυτο?περιμενω επισης κι αλλες ιδεες για δουλειες ευκολες,χωρις ευθυνες.

Gonoli, μια δουλειά που δεν κουράζει πνευματικά είναι ο security, σε δημόσιες υπηρεσίες κυρίως. Ένας φίλος μου είναι σεκιουριτάς σέ μια πρεσβεία και έχει κουραστεί να κάθεται. Το μόνο κακό είναι η ορθοστασία. Κατά τ\' άλλα, δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο. Παίρνεις και πλήρη μισθό και τα ένσημά σου κ.λ.π. Αν μένεις στην Αθήνα θα βρεις τέτοιες δουλειές.

\"...και έχει κουραστεί να κάθεται\" : δηλαδή να μην έχει δουλειά με ευθύνες, για να μην σε μπερδεύω.

Senior Member
    το ειχα σκεφτει κι εγω για σεκιουριτι ομως δεν ξερω τι ακριβως χρειαζεται για να γινεις..γνωρισεις μηπως τις προϋποθεσεις που χρειαζεται για να γινει κανεις σεκιουριτι?πως ακριβως γινεσαι.?οποιος θελει μπορει να παει ή θελει καποια συγκεκριμενα προσοντα,καποια εκπαιδευση κλπ...?

Όχι δεν θέλει κάποια συγκεκριμένη εκπαίδευση απλώς πρέπει να βγάλεις μία άδεια και αυτό έχει κάτι γραφειοκρατικές διαδικασίες, π.χ βεβαίωση του ποινικού μητρώου και κάτι άλλες λεπτομέρεις που δεν τις ξέρω. Μπορεί και μην σου ζητήσουν να την βγάλεις αμέσως, αλλά μετά από ένα διάστημα. Εγώ π.χ δούλευα 4 μήνες σεκιούριτυ χωρίς να έχω βγάλει τίποτα. Παντως από αυτό το επάγγελμα έχει περάσει κοοοοσμος και κοσμάκης.

Senior Member
    Originally posted by krino
    γεια σου ρε μαρινε.....

Γεια σου Κρινε με τα ωραια σου!

Banned
    ολοι ωραιοι ειμαστε εδω,

Λοιπόν δεν ξέρω αν το προσέξες, αλλά εδω μεσα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε!

Senior Member
    Originally posted by gonoli
    την ιδεα με τα φυλλαδια ενω στην αρχη τη σκεφτομουν σοβαρα,τελικα το μετανιωσα(ολα συνεχεια για καποιο λογο τα μετανιωνω).και το μετανιωσα γιατι πιστευω οτι εκει που θα με στελνουν να τα μοιραζω,στα διαφορα σημεια,δεν θα τα βρισκω.πως να το εξηγησω να το καταλαβετε?νομιζω οτι εχω κατι σαν προβλημα προσανατολισμου,νομιζω οτι θα χαθω.τι πιστευετε γι αυτο?περιμενω επισης κι αλλες ιδεες για δουλειες ευκολες,χωρις ευθυνες.
    η γνωμη μου ειναι οτι κανεις ενα λαθος. θελεις να ξερεις κ να εχεις πειρα εκ των προτερων. δεν αποχτιεται η πειρα ετσι ομως. η πειρα αποχτιεται με την πραξη. αν αρχισεις να μοιραζεις τα φυλλαδια, σιγα σιγα θα μαθεις τα μερη κ θα σου γινεται ολο κ πιο ευκολη αυτη η δουλεια. επισης θα σου γινεται κ πιο ευκολο το πως να ψαχνεις κ να μαθαινεις ενα καινουργιο μερος που δεν γνωριζεις. τα παρατας ουσιαστικα πριν καν δοκιμασεις. ποια δουλεια θα βρεις που θα την ξερεις εκ των προτερων?

πχ εγω τωρα γραφω ελληνικα. για πολλα χρονια εγραφα greeklish κ τα δαχτυλα μου κυριολεκτικα κολλουσαν στο πληκτρολογιο οταν επροκειτο να γραψω ελληνικα, ειχα κατι σαν πληκρολογικο γλωσσοδετη! κ ετσι βολευομουνα με τα translators. μεχρι που ειπα θα μαθω να γραφω. στην αρχη ηταν πολυ σπαστικο, αλλα ηδη η ταχυτητα μου εχει βελτιωθει κ νομιζω τωρα πια γραφω εξισου γρηγορα με τα αγγλικα.

Senior Member
    γεια σου lou,
    το θεμα ειναι οτι μου εχει μπει στο μυαλο οτι δεν θα τα καταφερω πουθενα,οσο κι αν προσπαθησω.γιατι μου συμβαινει αυτο?και πως θα ξεφυγω απ αυτο?τι πρεπει να κανω?

nnkos ευχαριστω πολυ!

Senior Member
    gonoli , είσαι σε φάση νομοθυμίας?
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Originally posted by gonoli
    γεια σας!
    εχω καποιο προβλημα και θα ηθελα να το αναφερω για να δω αν συμβαινει κατι αναλογο και σε καποιον αλλο με διπολικη διαταραχη εδω μεσα.
    λοιπον,πριν καιρο εψαχνα για δουλεια.με πηραν τελικα σε κατι γκουντις.εμεινα στη δουλεια για 2 μονο μερες και μετα σηκωθηκα κι εφυγα,επειδη δεν τα καταφερνα.εκανα λαθη,ημουνα αργη κλπ,κλπ και μου κανανε συνεχως παρατηρησεις.
    όσον αφορά τα γκούντις έχω ακούσει ότι είναι παρα πολύ δύσκολα είναι πολύ αυστηροί και διώχνουν πολύ κόσμο

ξέρω ένα άτομο που το διώξαν από τα γκούντις άλλα μετά βρήκε δουλειά κάπου αλλού για πολύ καιρό

Senior Member
    ναι arktos.γιατι ρωτας?

Banned
    Τί είναι νομοθυμία?

Senior Member
    ναι janet ,οντως ειναι δυσκολα αλλα εγω απο τοτε που εφυγα απο κει,μου καρφωθηκε οτι δεν μπορω να τα καταφερω πουθενα

Senior Member
    νορμοθυμια για να το πω απλα ειναι οταν εισαι καλα,οταν εχει σταθεροποιηθει ηδιαθεση σου.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast