Results 91 to 105 of 165
-
06-05-2010, 13:51 #91
Originally posted by Sofia
Originally posted by RainAndWind
Οι μπάτσοι γιατί φύλαγαν το Βγενόπουλο;Μήπως γιατί ο κόσμος έχει σωστή αίσθηση για το ποιους θα στοχεύσει πια;
εσυ θεωρεις οτι το να εχει στη σταδιου ο καθε βγενοπουλος ανοικτο το καταστημα του χθες ανοικτο, ηταν υπερ των εργαζομενων?
Θεωρεις οτι αυτος που κλειδωσε την πορτα εκανε κινηση για να διαφυλαξει τους εργαζομενους?
θεωρεις οτι αυτος που εδωσε αδεια σε ενα τετοιο κτιριο να λειτουργει ως τραπεζα, ειναι υπερ των εργαζομενων?
Αυτα θεωρεις?
- 06-05-2010, 13:52 #92
Originally posted by Sofia
Αν αυτο ονομαζεται αγωνας για κοινωνικη δικαιοσυνη, μαλλον εχουμε ξεχασει κ την ιστορια και τους πραγματικους κοινωνικους αγωνες. Κ προσβαλλουμε κ τους αγωνιστες αυτους δλδ...
πολυ συντομα,
οταν θα ξεδιπλωθουν τα μετρα του ΔΝΤ σε πληρη αναπτυξη,
θα ξεχασεις οτι γνωριζες για δικαιοσυνη και παρομοιες εννοιες....
06-05-2010, 13:53 #93
δεν καταλαβα πώς θεωρησες οτι εννοω κατι τετοιο. ουτε καταλαβα πώς θεωρησες οτι ολα αυτα με τις πορτες και τις αδειες ασφαλειας, κανει λιγοτερο φρικτη την κινηση αυτων που πυρπολησαν τους εργαζομενους.Αυτων που δολοφονησαν δηλαδη.
Αυτο ειναι καταντια: το να δικαιολογουμε φονους με την αντιπαραθεση παραλειψεων.. Μιλαμε για το ποιος φταιει για το οτι η επιθεση βρηκε τον στοχο της..Για το οτι η επιθεση πετυχε! Η επιθεση δεν ηρθε απο μονη της, ουρανοκατεβατη.Εγινε απο συγκεκριμενους ανθρωπους. Αλλα φταιει ο Βγενοπουλος, οι αστυνομικοι, οι πορτες, η ασφαλεια, τα τζαμια...αλλα κουβεντα για αυτους που βαρουσαν ανελλεητα, για αυτους που αφαιρουσαν ζωες αλλων εκεινη τη στιγμη!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
06-05-2010, 13:54 #94
Μα οι μεγαλοι δημιουργησαν τους μικρους.Επειδη δεν μπορει να τους πιασει κανεις θα χτυπαμε οποιον βρουμε μπροστα μας χρησιμοποωντας τα ιδια μεσα που χρονια τωρα δεν εχουν φερει κανενα αποτελεσμα?Πολυ απαισιοδοξο αυτο κρινε.Ακομα διατηρω καποια ελπιδα οτι θα σταματησουμε να τρωγομαστε μεταξυ μας για να πλουτιζουν μερικοι ανενοχλητοι.
Με εχουν κλεψει ηδη.Κοιτα υπαρχουν 2 λυσεις.Η πρωτη ειναι να παω να τον κλεψω κ εγω την ωρα που αυτος θα καμαρωνει τα κλομπιμαια.Ετσι νομιμοποιουμε την κλεψια κ συνεχιζουμε παραδοση κ νοοτροπια ετων
Η δευτερη ειναι αυτη που προσπαθω να εξηγησω παραπανω.Αλλαγη νοοτροπιας.
06-05-2010, 13:58 #95
Originally posted by mariafound
Πες μας οτι ο οι θανατοι κ οι καταστροφες ειναι δημιουργημα των καναλιων κ των καθεστωτικων μεσων κ θα πω οτι τα ακουσα ολα στην ζωη μου.Δεν στοχοποιησα κανενα χωρο συγκεκριμενα αλλα ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.Ας ονομασουμε επιτελους τα πραγματα με το ονομα τους μηπως κ καταφερουμε να σωθουμε απο την καταστροφη.
κομιζεις γλυακας εις ... κρητην.....
Ετσι οπως φαινεται το μελλον, δεν υπαρχει σωτηρια.
Και αν θες αυτο στο αναλυω σε 10-20 γραμμες.
Δυστυχως τα παλληκαρια[αυτο προσπαθουν να γινουν]υπαρχουν σε ολους τους χωρους.Χρεος των υπολοιπων ειναι να τους απομονωσουν.Φερνουν μονο χαος κ καταστροφη.
εγω δεν ξερω που ανηκουν και δεν θα μπω σε αυτο το παιχνιδι,
ξερω οτι ενας εργοδοτης ωφειλει να προφυλασει τους εργαζομενους τους και να μην τον ενδιαφερει ΜΟΝΟ η μεγιστοποιηση των κερδων του.
Κατι ειπα τωρα ε?
Φυσικα κ ειναι βια οσα ανεφερες ,ειναι ομως βια κ τα χθεσινα γεγονοτα.Δεν νομιζω οτι ωφελει να αναφερθουσε σε αλλα παρελθοντα γεγονοτα.
τα παντα ειναι βια.
Η βια κατω απο συνθηκες ειναι αναποφευκτη.
Δεν χρειαζεται ομως να την προκαλουμε και απο πανω.
Αλλα ουτε κ να γενικευουμε.Δεν υπαρχει δικαιολογημενη βια , αυτη η καραμελλα χρησιμοποιειται στις πλυσεις εγκεφαλων που γινονται χρονια τωρα.
Ουτε η αποψη οτι η μια βια εχει περισσοτερη κουλτουρα απο την αλλη ειναι σωστη.
μακαρι να μπορουσαμε να λυσουμε τα προβληματα μας ολοι με ολους κατοπιν συζητησης.
Η ιστορια εχει αποδειξει οτι οχι.
Βια επισης ειναι η εξαθλιωση του ΔΝΤ και οτι αυτο θα επιφερει τους επομενους μηνες.
Αν θες να δεις βια, περιμενε λιγους μηνες και θα δεις.
Μονο αμα δεις νοικοκυρες (οπως εσυ) να πετουν τσουκαλια,
τοτε δεν θα βρεις πολτικο χωρο για να καλυψεις το κενο.
Ταπεινη αποψη μιας νοικοκυρας που ενημερωνεται απο το STAR
δεν εχει σημασια απο που ενημερωνεσαι,
μονοπλευρη οπτικη να μην εχεις.
06-05-2010, 14:18 #96
Επειδη θα ξεχασουμε την δικαιοσυνη κ τις αλλες εννοιες φροντιζουν τα παλληκαρια να μας κανουν να τις ξεχασουμε απο τωρα?Τελικα καλο μας κανουν κ δεν το εχω καταλαβει?Μας βαζουν στο κλιμα σιγα-σιγα ωστε να μην μας ερθει αποτομα?
Κ κρινακι εμεις εδω στην Κρητη θα βρουμε μερικα χορτα να τα βρασουμε,εσεις εκει πανω θα τρωγεστε μεταξυ σας.
06-05-2010, 14:30 #97
καλο παντως δεν μας κανει,
που σε λιγο κοσμος που παιρνει συνταξη 400 ευρω,
θα ξεχασει οτι αλλο συμπληρωμα ειχε.
Ουτε επισης μας κανει καλο που η ΣΣΕ αρχιζει να κατεβαινει απο τα 700 κατι που ειχε σκαρφαλωσει τελευταια.
Για τα υπολοιπα μην στεναχωριεσαι,
οταν θα κοψει πεινα, θα τα μαζεψω και θα ερθω κατω.
(μετα την χανιοπορτα ομως...)
06-05-2010, 14:37 #98
Μετα την Χανιωπορτα μπαινοντας η βγαινοντας?Για να σου δωσω το στιγμα μου.
Σιγουρα τα μετρα ειναι απανθρωπα κ αντιλαικα.Οι πλουσιοι θα γινουν πλουσιοτεροι κ οι φτωχοι φτωχοτεροι.Ειμαι εναντια ομως σε αυτους που καταστρεφουν τις κινησεις διαμαρτυριας κ προσπαθουν να επιβαλλουν το χαος στοχευοντας αθωους πολιτες.
06-05-2010, 14:47 #99
http://sarantakos.wordpress.com/2010/05/06/cohnbendit/
Διαβαστε...
06-05-2010, 14:51 #100
Originally posted by mariafound
Μετα την Χανιωπορτα μπαινοντας η βγαινοντας?Για να σου δωσω το στιγμα μου.
Σιγουρα τα μετρα ειναι απανθρωπα κ αντιλαικα.Οι πλουσιοι θα γινουν πλουσιοτεροι κ οι φτωχοι φτωχοτεροι.Ειμαι εναντια ομως σε αυτους που καταστρεφουν τις κινησεις διαμαρτυριας κ προσπαθουν να επιβαλλουν το χαος στοχευοντας αθωους πολιτες.
06-05-2010, 14:53 #101
Originally posted by Αφωτεινή
Ολοι αυτοι που εφτιαξαν περιουσιες κατασπαταλωντας δημοσιο χρημα,ολοι αυτοι που σημερα μας ξαναβαζουν στο ιδιο λουκι του δανεισμου που το ακουμε εδω και 25 χρονια,ποτε θα πληρωσουν?
Αν λοιπόν μπορουσε να εκποιηθει η περιουσια ολων οσων εχουν εμπλακει,αν αυτοι εμπαιναν φυλακη ,οπως θα εμπαινε οποιοσδηποτε απο εμας ΑΝ τολμουσε κατι παρομοιο,ποσο νοημα θα ειχε η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!
Ειμαι υπερ της τιμωριας και του παραδειγματισμου,αν αυτο ισχυε στη χωρα μας,δεν θα αναγκαζοταν ακομα και αυτος που δεν θελει να κλεψει στο τελος να το κανει για να μην τον φαει η μαυρη μαρμαγκα..
πάντα βολευόμασταν, επειδή εδώ είναι ελλάδα και τίποτα δεν αλλάζει...
06-05-2010, 15:04 #102
οπως την εχεις στη πλατη σου και παγενεις....
:P:P
Το οτι εισαι εναντια το καταλαβαινω,
το οτι θα ξανασυμβουν ομως το καταλαβαινεις?
06-05-2010, 15:06 #103
Originally posted by claire
προσεξε με,
σε αυτα που δεν αλλαζουν ειναι και τα καλα και τα κακα.
Θελουμε δηλαδη μια ζωη να εχουμε πακετο στη πλατη μας και το ενα και το αλλο?
γιατι? επειδη ετσι βολευουν καποιους?
Κριμα δεν ειναι για το μελλον μας κατι τετοιο?
06-05-2010, 15:07 #104
α ναι,
και κατι που θυμηθηκα τσι δυσκολες στιγμες,
Αγρίμια κι αγριμάκια μου, λάφια μου μερωμένα,
Πέστε μου πού \'ναι οι τόποι σας και πού τα χειμαδιά σας,
Γκρεμνά \'ναι μας οι τόποι μας λέσκες τα χειμαδιά μας
Τα σπηλιαράκια του βουνού είναι τα γονικά μας.
Αγρίμια κι αγριμάκια μου.
06-05-2010, 15:12 #105
Originally posted by krino
Originally posted by claire
προσεξε με,
σε αυτα που δεν αλλαζουν ειναι και τα καλα και τα κακα.
Θελουμε δηλαδη μια ζωη να εχουμε πακετο στη πλατη μας και το ενα και το αλλο?
γιατι? επειδη ετσι βολευουν καποιους?
Κριμα δεν ειναι για το μελλον μας κατι τετοιο?
μιλάω για όσα μας οδήγησαν σε αυτά.
διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο.
http://www.nytimes.com/2010/05/02/world/europe/02evasion.html?hp
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή