Results 1 to 9 of 9
Thread: ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ? γιατι...
-
28-03-2006, 17:40 #1
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ? γιατι...
ολοι μας εδω μεσα ειμαστε για καποιον λογο
αλλοι για βοηθεια
αλλοι ανησυχοι και ψαχνονται
αλλοι γιατι ετσι...καταλαθος
εσυ?
γιατι?
Υ.Γ
θα ηθελα να μιλησουμε γιαυτο το θεμα μηπως μπορεσω και καταλαβω γιατι μου αρεσει η ψυχολογια?
ολο αυτο συνεβει
μετα απο μια συναντηση που ειχα
με "φιλη" ψυχολογο οταν της ειπα
οτι μου αρεσει η ψυχολογια και με ρωτησε [γιατι]δεν ηξερα τι να απαντησω
αν το ηξερα οτι θα ηταν τοσο δυσκολο να απαντησω δεν ΘΑ της το ελεγα καν
χεχεχεχε
KIVYZ03#
- 29-03-2006, 11:24 #2
Ούτε εγω μπορώ να απαντήσω γιατι ψυχολογία, αλλα τελικά λογικό δεν είναι να μας ενδιαφέρει να μάθουμε για την ανθρώπινη φύση μας και τι καλύτερο απο μια ομάδα ανθρώπων που δεν φοβάται να μιλήσει για το πως νιώθει.
Αισθάνομαι, οτι αυτο μπορει να σημαινει (φοβο, χαρα,θλιψη...), σημαίνει ζω.
30-03-2006, 10:39 #3
Είμαι ένα άτομο που μου αρέσει να βοήθαω πάντοτε με την θέλειση του άλλου και να συμβουλεύω! Η αναζήτηση μου σε ιστιοσελίδες με ώθησε σε αυτήν την συγκεκριμένη ιστιοσελίδα όπου μου αρέσει να βλέπω τα σημερινά δεδομένα όπου εξαιλήσονται στην κοινωνία μας! Η επαφή μου με άτομα εδω μέσα μου δίνει εμπειρίες για την δουλειά μου και την δικιά μου \"ικανοποίηση\" γιαυτο όπου μου αρέσει να εξασκώ σε διάφορα περιβάλλοντα όπως και το διαδύκτιο! Το γιατί μου αρέσει το επάγγελμά μου εμένα είναι ενα μεγάλω κεφάλαιο όπου δεν ρωτάει το ερώτημα του μέλλους για να απάντήσω!
Ευχαριστώ!
31-03-2006, 12:19 #4
Ποσα πραγματα μπορει να χωρεσει ενα κουτι?
ερωτημα κρισεως!
η\' μηπως ποσες ψυχες και ποσους πονους?
Ο καθενας μας βρισκεται εδω για τους δικους του λογους! Απλως ποτε μου δεν ειχα φανταστει πως μεσα σε ενα κουτι θα εβρισκα τοσους ανθρωπους και αλλες τοσες καταθεσεις ψυχης και πανω απο ολα συμπαρασταση που δυσκολα πια την βρισκεις απο τους δικους σου ανθρωπους(ισως γιατι δεν τους πριζεις συνεχεια με το δικο σου προβλημα).
Ενα ειναι το σιγουρο παντως οποιαδηποτε δυσκολη στιγμη θα βρεις καποιον να σου πει δυο λογια ειτε σε αρεσουν ειτε οχι........ειναι καλυτερο απο το να μην υπαρχει κανεις διπλα σου!
01-04-2006, 20:43 #5
ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΔΩ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΚΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑ (ΚΑΘΟΤΙ ΑΣΧΕΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ),ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ!!..ΔΕ ΛΕΤΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!! :P
01-04-2006, 21:24 #6
Μπήκα γιατί εδώ υπάρχουν άτομα με τα οποία μπορώ να μοιραστώ τα προβλήματά μου και να ακούσω τα δικά τους. Επίσης μπήκα γιατί εκτός της κοινωνικής φοβίας που αντιμετωπίζω αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Για κάποιον λόγο που προσπαθώ να βρω ή να συνειδητοποιήσω. Κάτι με απασχολεί εδώ και καιρό. Κάτι συγκεκριμένο. Δεν αισθάνομαι όμως έτοιμη να το αντιμετωπίσω κατά πρόσωπο. Ίσως αυτό το σάιτ με βοηθήσει.
11-04-2006, 11:49 #7
Μπήκα για να μοιραστώ σκέψεις και απόψεις με άλλους ανθρώπους.
Ίσως και για να δώσω και ένα χτύπημα στη μοναξιά που με βασανίζει καθημερινά.
Ελπίζωντας να βρω κοινά σημεία επαφής και μια ειλικρινή επικοινωνία.
11-04-2006, 13:38 #8
Οποσ ειπε... η Αφροδιτη...
{δεν ξέρω,όσο θυμάμαι είχα ανέκαθεν μια τάση να αναλύω καταστάσεις από ψυχολογική σκοπιά..και μου άρεσε πάντα να βοηθώ ανθρώπους που ψυχολογικά ήταν μπερδεμένοι..Αλλά δεν είχα σκεφτεί ποτέ να βοηθήσω εμένα...Ωσπου ήρθε ο καιρός που είχα άμεση ανάγκη από στήριξη και κατανόηση και thank god πέτυχα αυτή τη σελίδα που βρήκα ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στην κραυγή αγωνίας μου... }
Οπως ειπε η Κικη...
{Ποσα πραγματα μπορει να χωρεσει ενα κουτι?
ερωτημα κρισεως!
η\' μηπως ποσες ψυχες και ποσους πονους?
Ο καθενας μας βρισκεται εδω για τους δικους του λογους! Απλως ποτε μου δεν ειχα φανταστει πως μεσα σε ενα κουτι θα εβρισκα τοσους ανθρωπους και αλλες τοσες καταθεσεις ψυχης και πανω απο ολα συμπαρασταση που δυσκολα πια την βρισκεις απο τους δικους σου ανθρωπους(ισως γιατι δεν τους πριζεις συνεχεια με το δικο σου προβλημα).
Ενα ειναι το σιγουρο παντως οποιαδηποτε δυσκολη στιγμη θα βρεις καποιον να σου πει δυο λογια ειτε σε αρεσουν ειτε οχι........ειναι καλυτερο απο το να μην υπαρχει κανεις διπλα σου! }
..ετσι κι εγω.... εψαχνα κατι....καποιον ... που να μπορει να καταλαβει..ολο αυτο.. .... και βρεθηκα στο πιο σωστο μεροσ..εδω με ολουσ ... εμας ..που ημαστε αληθινοι και ειλικρινεις.... και ναι δεν φοβομαστε να νιωσουμε.. να πονεσουμε.... δεν φοβομαστε να μην ημαστε δηθεν... οσο κι αν μας κοστιζει κατι τετοιο.... ..εδω που μπορουμε να δωσουμε και να παρουμε κουραγιο.... για καινουριες ελπιδες.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
11-04-2006, 21:14 #9
ξεκίνησα να λεω τη γνώμη μου σ\'αυτό το site και να διαβάζω
τις εμπειρίες και τις γνώμες των άλλων \"συνοδοιπόρων\", όντας έχοντας φτάσει σ\'ένα καλό δρόμο με τη δική μου διαδρομή στο θέμα της προσωπικής μου περιπέτειας με την κατάθλιψη.
Οταν έχεις πονέσει από τον ίδιο \"δαίμονα\" ή παραπλήσιους του, νιώθεις καλύτερα τον άλλο και συμπαραστέκεσαι πιο
αποτελεσματικά.
Πάντα θα λεω την εμπειρία μου, τους τρόπους που βοηθήθηκα με την ελπίδα πως θα δίνω κουράγιο σε κάποιους
να συνεχίσουν την προσπάθεια ή να αρχίσουν τη διαδρομή τους προς το φως...
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....