Results 31 to 45 of 85
Thread: Μια νύφη για το γιο μου
-
06-05-2010, 20:01 #31
Εν το μεταξύ, όλα αυτά τα προγράμμα, ήδη παίζονται και στο εξωτερικό. Τώρα, γιατί στην Ελλάδα τα αντίστοιχα προγράμματα έχει τόσο χάλια αποτέλεσμα δεν έχω ακόμα καταλάβει..τρέμω στην ιδέα πως μπορεί να είμαστε έτσι. (Δείτε ας πούμε τον \"αγρότη μόνος ψάχνει\" στην αυστραλέζικη τηλεόραση η τηλεθέαση ήταν κάτι παραπάνω από καλή).
Βρε μπάς και ο άντρας θέλει να έχει και την μαμά του από πίσω και τζάμπα κατηγορούμε τις πεθερές?χουχου
Dvd και πάλι dvd! Δίαβασμα, μουσικούλα...ξανά ότι κάναμε και παλιότερα!
- 06-05-2010, 20:04 #32
ναί, το μπούκ τις μάρανε...
μα πώς μπορείς να γνωρίσεις κάποιον, ενώ καταγράφει η κάμερα? αυτά τα πράγματα δεν γίνονται!
06-05-2010, 20:05 #33
Δειτε μονο κατι που σας αρεσει πραγματικα και οχι γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο καλυτερο. Εγω προτιμω την λυση του dvd και η μονη εκπομπη, πλην των αθλητικων, για την οποια ανοιγω την τηλεοραση ειναι το ραδιο αρβυλα γιατι μου αρεσει αλλιως θα επιανε αραχνες
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
06-05-2010, 20:07 #34
Καλές θα ήταν οι ταινίες αλλά από τότε που έπαθα το πρόβλημα δεν μπορώ να κάτσω να παρακολουθήσω μία ταινία. Κουράζομαι, και χάνω τον ειρμό μου. Μόνο καμμιά ελληνική μπορώ να δω και αυτές είναι λίγες
06-05-2010, 20:07 #35
Μπορεις ομως να κατεβασεις πχ σειρες που σου αρεσουν και να τις δεις οποτε θες
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
06-05-2010, 20:08 #36
παντως ενα καλο αν τοπουμε ετσι που εχω να πω για αυτα σε σχεση με τα αμερικανικα ειναι το αλλαξξε το με το δεξι ,με τις αλλαγες του σπιτιου λιγες φορες που το δα το ελληνικο ηταν αξιοπρεπες χωρις φωνες και πολλα ενω το αλλο στην αμερικη μια υπερβολη κλαματα υστεριες χαρες χαμος..δεν μαρεσεε!και εγω συμφωνω με τη τβ να μαστε επιλεκτικοι μην μας μαυριζουν αλλο πια,,
06-05-2010, 20:11 #37
Originally posted by krino
Originally posted by La_ViTa
Να είσαι σίγουρη δε,οτι οι περισσότερες \"νύφες\" που πάνε εκεί,πιο πολύ τους ενδιαφέρει να τις δει ο καναλάρχης μπας και πάρουν καμιά εκπομπή,παρα να βρουν γαμπρό!
το ζουμι ειναι να βγεις στο γυαλι για να φτιαξεις μπουκ.
Γενικα απο καπου πρεπει ολες να αρχισουν....
...και νόμισα πως έγραψες μπουικhttp://www.mazi.org.gr/
06-05-2010, 20:25 #38
η σωστη εκπομπη, που θα θεσει προτυπα και θα σωσει σπιτια, ειναι το \"ενας γαμπρος για την μανα μου\"
αν ολες αυτες οι χαροκαμενες , που η τον εχουν ξεκανει τον κακομοιρη για να κρεμαστουν με την ησυχια τους απ τον γιο τους, η τον εχουν βαλει στο ντουλαπι, για τον ιδιο λογο, ειχαν υγιεις και ενδιαφερουσες προσωπικες σχεσεις, δεν θα τραβουσαν ζορι για την γκομενα/γυναικα του κανακαρη τους και θα ειχαμε το κεφαλι μας ησυχο..
06-05-2010, 20:25 #39
Originally posted by xristinacki
Εν το μεταξύ, όλα αυτά τα προγράμμα, ήδη παίζονται και στο εξωτερικό. Τώρα, γιατί στην Ελλάδα τα αντίστοιχα προγράμματα έχει τόσο χάλια αποτέλεσμα δεν έχω ακόμα καταλάβει..τρέμω στην ιδέα πως μπορεί να είμαστε έτσι. (Δείτε ας πούμε τον \"αγρότη μόνος ψάχνει\" στην αυστραλέζικη τηλεόραση η τηλεθέαση ήταν κάτι παραπάνω από καλή).
Βρε μπάς και ο άντρας θέλει να έχει και την μαμά του από πίσω και τζάμπα κατηγορούμε τις πεθερές?χουχου
Dvd και πάλι dvd! Δίαβασμα, μουσικούλα...ξανά ότι κάναμε και παλιότερα!
οι αυστραλοί έχουν διαφορετική νοοτροπία.
έχω γεννηθεί εκεί.
όταν ήρθα στην ελλαδα όλα τα έβρισκα παράλογα.
ακόμη και τα πεζοδρόμια που είναι τόσο μικρά και δεν χωράει να περάσει άνθρωπος.
θυμάμαι τους δασκάλους στα σχολεία σαν τέρατα και τα ίδια τα σχολεία σαν μαυσωλεία.
εκεί που γεννήθηκα τα σχολεία για προαυλειο είχαν ένα μικρό πάρκο και θυμάμαι σαν χθες δασκάλα να μου μαθαίνει να πλέκω κοτσίδες στα μαλλιά της.
μετά από αυτά που σου περιγράφω πώς θέλεις να έχουμε την ίδια νοοτροπία.?
οπότε αυτό βγαίνει και σε οποιάδηποτε εκπομπή τους και όχι μόνο.http://www.mazi.org.gr/
06-05-2010, 20:35 #40
Originally posted by Remedy
η σωστη εκπομπη, που θα θεσει προτυπα και θα σωσει σπιτια, ειναι το \"ενας γαμπρος για την μανα μου\"
αν ολες αυτες οι χαροκαμενες , που η τον εχουν ξεκανει τον κακομοιρη για να κρεμαστουν με την ησυχια τους απ τον γιο τους, η τον εχουν βαλει στο ντουλαπι, για τον ιδιο λογο, ειχαν υγιεις και ενδιαφερουσες προσωπικες σχεσεις, δεν θα τραβουσαν ζορι για την γκομενα/γυναικα του κανακαρη τους και θα ειχαμε το κεφαλι μας ησυχο..Για τον άντρα τους δεν μιλάς; Όταν λες τον κακομοίρη;
06-05-2010, 20:38 #41
ναι, για τον κακομοιρη τον μπαμπα του μπουλη....
06-05-2010, 21:09 #42
Originally posted by xristinacki
ναί, το μπούκ τις μάρανε...
μα πώς μπορείς να γνωρίσεις κάποιον, ενώ καταγράφει η κάμερα? αυτά τα πράγματα δεν γίνονται!
βρε τι να γνωρισουν?
η μια στις δυο εχει παει εκει για να στηθει στο σοου μπιζνες...
σε λιγα χρονια οι ρηαλιτιτζουδες θα ειναι μονιμες και γνωστες.
Δεν ακουστηκε για παικτρια ρηαλιτυ που εκδιδοταν?
απο που ανεβασε το κασε και εφτιαξε μουρη?
δεν ελεγε οτι εγω ειμαι αυτη που επαιζα εκει?
06-05-2010, 21:10 #43
Originally posted by arktos
Originally posted by krino
Originally posted by La_ViTa
Να είσαι σίγουρη δε,οτι οι περισσότερες \"νύφες\" που πάνε εκεί,πιο πολύ τους ενδιαφέρει να τις δει ο καναλάρχης μπας και πάρουν καμιά εκπομπή,παρα να βρουν γαμπρό!
το ζουμι ειναι να βγεις στο γυαλι για να φτιαξεις μπουκ.
Γενικα απο καπου πρεπει ολες να αρχισουν....
...και νόμισα πως έγραψες μπουικ
βαζε και εσυ κανα γυαλι....
:P
06-05-2010, 21:29 #44
Originally posted by Remedy
ναι, για τον κακομοιρη τον μπαμπα του μπουλη....
07-05-2010, 11:45 #45
Πού μωρέ να πάνε για να στηθούν στην σόου μπίζ?
Γιατί σόρρυ κ όλας, αλλά δεν υπάρχει και καμία της προκοπής εκεί μέσα,που θα μπορούσε να κάνει και καμία καρίερα..Όσο για εκείνη την παίκτρια ριάλιτι που εκδιδόταν, πολλά κατάφερε νομίζεις? εγώ δεν την έχω δεί πουθενά..το ριάλιτι την μάρανε..
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία