Μια νύφη για το γιο μου - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 85 of 85
    Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Καλα αυτο με την κατασκευη αλλο απο εκει...

και εγω ρε γαμωτο αναρωτιεμαι... αφου ενα σπιτι μπορουν να το χτισουν μεσα σε 1,5 μερα, τι δια*ολο εμεις για να χτισουμε ενα σπιτι σκοτωνομαστε για μηνες...

Εδω για να συντηρησεις μια σκεπη θελει μερες.. ποσο μαλλον να την φτιαξεις εξαρχης..
    Προφανώς λένε ψέματα ότι τα κάνουν σε τόσο μικρό διάστημα.
    Παρόλ\' αυτά, αν πλήρωνες κάποιους και σου κάναν τη δουλειά που βλέπω να γίνεται, θα ζητούσες τα χρήματά σου πίσω.

Banned
    Originally posted by Boltseed
    Καλα αυτο με την κατασκευη αλλο απο εκει...

και εγω ρε γαμωτο αναρωτιεμαι... αφου ενα σπιτι μπορουν να το χτισουν μεσα σε 1,5 μερα, τι δια*ολο εμεις για να χτισουμε ενα σπιτι σκοτωνομαστε για μηνες...

Εδω για να συντηρησεις μια σκεπη θελει μερες.. ποσο μαλλον να την φτιαξεις εξαρχης..

υποτιθεται οτι εχουν κομπλε συνεργεια πολυαριθμα και οργανωμενα και δουλεουν νυχτα μερα....
    καλα τωρα αυτο μπορει να ειναι και μουφα, δεν παιζει.
    Αλλα απο την αλλη βαζουν μεσα νεες κουζινες κομπλε.
    Αν υποθεσουμε οτι ισχυουν ολα αυτα και δεν ειναι μονο για το γυρισμα και τα χρησιμοποιει ο αφραγκος ιδιοκτητης δεν του καθεται και ασχημα.
    Μια τετοια κουζινα για να την αγορασεις μονο με ολα τα συμπραγκαλα θελει ενα δεκαρικο συν να την εγκαταστησεις.

Απο αυτο το χαρβαλο που ειχε, αποκτησε κατι καλυτερο.....

Ειμαι σιγουρος ομως οτι για να επιλεχθεις,
    θα πρεπει να εχεις προυποθεσεις,
    πχ το σπιτι να ειναι δικο σου, να υπογραψεις συμβολαιο οτι δεν θα το πουλησεις πχ για 5 χρονια.
    Συν να εχεις κανα παιδι που να ειναι ευαισθητο στην υγρασια, καμια γιαγια κουτση κατι τελος παντων....
    εμ δεν στο φτιαχνουν ετσι απλα.....

Τωρω να παω και εγω που λεει ο λογος,
    αλλα τι να τους πω?
    οτι ο γατος μου φτερνιζεται απο τα δεντρα που εχω γυρω γυρω?

Senior Member
    καλε τι τους νοιαζει αν το πουλησεις μετα η το νοικιασεις?ποσοστα θα παρουν?
    τα απαραιτητα , σιγουρα ειναι να ειναι ΜΕΓΑΛΟ αχουρι ωστε να φανει η διαφορα, και, οπως ειπες να υπαρχει ενα δακρυβρεχτο λαικο σεναριο στη μεση: πατερας στα καραβια, μανα που ξενοπλενει σκαλες και ασπρορουχα για να μεγαλωσει τα 5 παιδια, κατι πιασαρικο..

οσο για τους χρονους, μη κρινετε απο καποιον που πρεπει να κυνηγαει εναν μαστορα μονο για να ερθει να το δει, αν ειναι ολοι ετοιμοι και συντονισμενοι, με ολα τα υλικα και τα σχεδια, ειναι εφικτοτατο.δεν το χτιζουν κιολας...

Banned
    βαστα ντε.....
    αμα εχω ενα σπιτι που ειναι ρημαδι και παει με το ζορι 100 χιλιαρικα,
    και το κανουν οπως το κανουν, και παει 200, δεν θα γινει αυτο βιομηχανια???

Αμα αυτο το κανουν μοδα (φτιαχνουν και μετα πουλανε)
    θα χαλαγε το ιματζ της εκπομπης γιατι φυσικα θα το μαθαινε ο κοσμος.
    Το μπατζετ της σειρας ειναι η οικογενοια που κρυωνει, να μεινει μεσα και να ζησουν ευτυχισμενοι (πια)
    οχι να κανουν την μπαζα για να κονομησουν.....

Senior Member
    δεν ειναι τοσο απλο.
    δεν ειναι ευκολο να ξεφτιλιζεσαι δημοσιως για πραγματικες καταστασεις της ζωης σοθ, εστω κι αν τα φουσκωνειςκαι να λες οτι δεν μπορεις να παρεις γαλα στα 8 νπαιδια σου.
    δεν ειναι ευκολη η ηθοποιια,φαινεται οταν εισαι ασχετος.πρεπει ολα να ειναι αληθινα και εντονα εξευτελιστικα για να σου την κανουν τη χαρη.
    εποσα τοσο δακρυβρεχτα ναυαγια της ζωης υπαρχουν για να το κανουν μπιζνα?αν ηταν τοσο ικανοι, θα τα ειχαν καταφερει καπως καλυτερα ηδη...

Banned
    απο οτι βλεπω οι εκπομπες αυτες εχουν μπολικο υλικο και εχουν βαλει στο ματι,
    να ξαναχτισουν τα λοσια απο την αρχη.

Δεν βαριεσαι,
    ο καθενας κανει την δουλεια του.

Senior Member
    Originally posted by Remedy

οσο για τους χρονους, μη κρινετε απο καποιον που πρεπει να κυνηγαει εναν μαστορα μονο για να ερθει να το δει, αν ειναι ολοι ετοιμοι και συντονισμενοι, με ολα τα υλικα και τα σχεδια, ειναι εφικτοτατο.δεν το χτιζουν κιολας...
    Συνεχίζω να επιμένω, γιατί αυτή ακριβώς τη δουλειά κάνω, ότι σε δύο- τρεις μέρες, όσο μελετημένο και να είναι κάτι, όση οργάνωση και να έχεις και όλα τα συνεργεία παραταγμένα στη σειρά, δεν μπορεί να γίνει σωστή δουλειά.
    Πιθανόν βέβαια να φταίει ότι δεν έχω τηλεοπτικό συνεργείο.
    Γιατί, όπως φαίνεται, αυτό είναι που κάνει τα θαύματα!

Η επιλογή της οικογένειας που θα βοηθήσουν και θα αλλάξουν το σπίτι έχει δυο προυποθέσεις.
    Η μια είναι να είναι ιδιοκτητο και η άλλη, ή να υπάρχει κάποιος άρρωστος, ή μονογονεικη οικογένεια, χηρεία, απορία.......
    Στέλνουν διλιάδες γράμματα καθημερινά και βοηθούν ανθρώπους που έχουν τεράστια προβλήματα.
    Τα μισοβγάζουν έξω στην εκπομπή, αλλα όχι ξεκάθαρα, με μερικά υπονοούμενα όμως, αρκεί ο τηλεθεατής να καταλάβει.

Senior Member
    Εχετε μπερδεψει τα παιχνιδια. Εδω ειναι το \'\'μια νυφη για τον γιο μου\'\' .
    Να πατε στο απεναντι ριαλιτι να συζητησετε για τα σπιτια :P
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Junior Member
    Κατά τα άλλα, για να κάνεις υποτίθεται αλλαγές στο εσωτερικό του σπιτιού σου, θες άδεια μικρής κλίμακας, που σημαίνει κάποιο τρέξιμο στην πολεοδομία με τον μηχανικό σου (διαφορετικά υπάρχουν οι \"καλοθελητές\" γείτονες που μπορούν να σταματήσουν τις εργασίες και να σου πάνε την δουλεία πίσω)..

Τώρα αυτοί, και πόσο μάλλον στα επισόδεια της αμερικής καταφέρνουν και κάνουν παπάδες, δεν ξέρω πως το επιτρέπουν και τί κανόνες ισχύουν εκεί! Εδώ, για μία κουζίνα, μόνο να έρθουν τα ντουλάπια θα σου πάρει 15 μέρες τουλάχιστον...

Κάλά, οι νύφες καλά θα ήταν να πηγαίνανε σε κανένα άλλο ριάλιτι!

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456