Results 1 to 15 of 23
Thread: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!
-
05-04-2010, 23:08 #1
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑΑ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΠΡΙ ΘΑΎΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΉΣΩ ΑΛΛΙΏΣ.....
ακόμη δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό που κατάφερα.. Είμαι πολύ ευτυχισμένος τα ''κατάφερα'' πήγα στην Μαδρίτη για 5 μέρες και δεν ένοιωσα το παραμικρό.. Είναι θαύμα σίγουρα, δεν μπορεί να με έπιανε πανικός σε μία πτήση Θεσν/κη-Αθήνα με αυθημερόν επιστροφή και τώρα να πάω Μαδρίτη μέσω Ρώμης (Θες/νικη Ρώμη 1:25 λεπτά, Ρώμη-Μαδρίτη 2:20 λεπτά) να κάτσω 4 βράδια και 5 μέρες και να μην αισθανθώ ΤΊΠΟΤΑ (βέβαια πείρα μαζί μου τα πάντα, ο γιατρός μου δεν μου έδινε xanax που του ζήτησα μου έλεγε δεν τα χρειάζεσαι και είπα μια φίλη μου που δουλεύει στο νοσοκομείο αν μπορεί να μου βρει μερικά και μου έφερε μια ολόκληρη καρτέλαο θεός να την έχει καλά απλά τώρα που γύρισα πρέπει να της εξηγήσω γιατί ήθελα να τα πάρω μαζί μου δέν ξέρει το ζόρι μου και της είπα μόλις γυρίσω με το καλό θα πάμε για καφέ να σου πω τον λόγο) τά είχα στην τσέπη μου και ένιωθα ασφάλεια έλεγα αν με πιάσει κάτι θα πάρω ενα και μετα θα δώ πως θα την παλέψω αλλά σας λέω τίποτα 2 φορές πήγα να νιώσω κάτι αλλά σκεφτικά οτι τα κατάφερα μέχρι έδω άρα θα τα καταφέρω μέχρι τέλους.. Ομολογώ οτι ένιωθα πολύ περίεργα δεν το πίστευα οτι είμαι τόσω ήρεμος και απολαμβάνω την κάθε στιγμή του ταξιδιού, συνέχεια έλεγα πρόκειται πρι θαύματος και όταν κοιτούσα την αδερφή μου με νόημα το καταλάβαινε και μου έκλεινε το ματάκι αυτό μου έδινε περισσότερο αέρα, μπορεί να ακούγετε λίγο παιδιαρίστικο και μπε μπε αυτό που λέω αλλά εδώ πιστεύω οτι τα λέμε όλα. Το κερασάκι ήταν οτι στο γυρισμό (Πήγαμε εγώ η αδερφή μου και ήρθε και το αγόρι της και γύρισα μαζί του γιατί η αδερφή μου θα πάει σε μία σχολή εκεί και έμεινε) άλλαξε η πτήση και αν τι να έρθουμε μέσω Ρώμης είχαμε 2 ώρες καθυστέρηση στην Μαδρίτη και θα ερχόμασταν μέσω Ζυρίχης, αν τι εγώ να αγχοθώ κάπως ήμουν μες την χαρά που θα έβλεπα και 3τη χώρα σε ένα ταξίδι, σας λέω δεν ξέρω λες και δεν ήμουν ο εαυτός μου.
Θα πάω αυτές τις μέρες σε ένα μοναστήρι που πηγαίνουμε που και που οικογενειακός να ανάψω ένα κερί....
Δεν ξέρω ίσως πρέπει να πάμε κόντρα σε ότι μας φοβίζει, να εκτιθόμαστε, έχουμε τις ίδιες δυνατότητες με όλους τους υπόλοιπους απλά πρέπει να είμαστε δυνατή και να τολμούμε, δεν πρόκειται να πάθουμε τίποτα από αυτόν τον διάολο και πρέπει να τον πάμε κόντρα οταν νιώθουμε οτι είναι η κατάλληλη στιγμή... Το μόνο που μπορεί να μας κάνει είναι να μας χαλάσει για κάποια ώρα την διάθεσε αλλά εμείς είμαστε πολύ ποιο δυνατή απο αυτό και πάντα θα το ξεπερνάμε..........
- 05-04-2010, 23:12 #2
Χεχε φορτιση μπαταριων , απελευθερωση κλπ κλπ ...μερικες φορες εντυπωσιαζουμε και εκπλησσουμε τους εαυτους μας και ειναι πολυ ωραιο συναισθημα...αν και εχω καιρο να το βιωσω σε μεγαλο βαθμο
Οι εκπληξεις ποτε δεν σταματανε...keep going[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-04-2010, 23:14 #3
Μπράβο όλα στο μυαλό μας είναι τελικά.
05-04-2010, 23:18 #4
vegga Μπραβο
δεν προκειται για θαυμα. εσυ το εκανες μονος σου
Ευχομαι ολο κ καλυτερα κ ολο κ περισσοτερες δοκιμες...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
06-04-2010, 02:29 #5
Μπράβο vegga! Μακάρι να το τολμούσα και εγώ αυτό.... Τώρα προέχει ο στρατός, φεύγω σε έναν μήνα.. Λες να την παλέψω?
06-04-2010, 08:34 #6
Μπράβο σου."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
06-04-2010, 10:08 #7
Μπράβο σου vegga
Ένιωσα μια απίστευτη ευφορία διαβάζοντας το μήνυμα σου!
Μπράβο σου και πάλι! Έχεις κάνει ένα σημαντικότατο βήμα!
Συνέχισε έτσι
06-04-2010, 10:16 #8
αχ μπραβο και παλι μπραβο
τα καταφερες μονος σου
ειδες ολα μα ολα στο μυαλο μας ειναι τελικα
06-04-2010, 19:03 #9
μπραβο κι απο μενα!
παντα τετοια και ακομα καλυτερα.
06-04-2010, 19:17 #10
bravo!
αν σου άρεσε αυτό το ταξίδι σου εύχομαι μια καλή νέα αρχή και περισσότερα ταξίδια στη ζωή σου!
07-04-2010, 02:26 #11
Originally posted by vegga
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑΑ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΠΡΙ ΘΑΎΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΉΣΩ ΑΛΛΙΏΣ.....
Είναι τόσο όμορφο και πολύτιμο όταν κάποιος είναι τόσο χαρούμενος και μπαίνει να το μοιραστεί εδώ μέσα!
Μπράβο vegga, δώσε συγχαρητήρια στον εαυτό σου και προχώρα μπροστά!!!)
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
07-04-2010, 16:37 #12
simfwnw apoluta me ti anwnimi!! esu eisai pou ta kataferes !!! mprabo sou!! na sunexiseis etsi kai na min se epirreazei tipota!! : ))
07-04-2010, 17:46 #13
Πραγματικά συγκινητικό!!!
Πολύ ελπιδοφόρο για όλους εμάς που είμαστε στην αρχή ή στη μέση μιας προπάθειας να αρχίσουμε να ζουμε πάλι χωρίς τη σκιά του πανικου.
Προσωπικά σε ευχαριστω γι αυτο!
09-04-2010, 18:21 #14
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ VEGGA!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ/ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ!
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...!
14-04-2010, 20:48 #15
Παιδιά δεν είχα υπολογιστή τόσες μέρες καθώς εκτός της αδερφής μου άφησα και το lap top στην Μαδρίτη....
Μόλις ήρθα το ίδιο βράδυ πήγα σε ένα net καφέ βρήκα ένα γωνιακό υπολογιστή και όρμηξα στο πληκτρολόγιο για να γράψω το κατόρθωμά μου.. Πριν ακόμη φύγω απ τα πρώτα πράγματα που σκεφτόμουν να κάνω όταν γυρίσω με το καλό ήταν να γράψω στο forum. Σε αυτό που βρήκα τόσες και τόσες φορές συμπαράσταση και πείρα κουράγιο, συμβουλές, ακόμη και τον γιατρό που πηγαίνω (που και που). Ήθελα πάρα πολύ να δώσω και εγώ κουράγιο σε όλους σας και να γίνω κατα κάποιο τρόπο πειραματόζωοαν και υπάρχουν άτομα που ταξιδεύουν συχνά εδώ μέσα, αλλά υπάρχουν και πολλά που φοβούνται να ταξιδέψουν όπως είμαι/ήμουν εγώ..
Χάρηκα πολύ που είδα 14 μηνύματα για συγχαρητήρια και που έδωσα αέρα αισιοδοξίας. Η θέληση έχει τεράστια δύναμη που δέν είναι εύκολο να το καταλάβουμε.. Αυτούς τους στοίχους τους διάβαζα συνέχεια πριν φύγω.. Με βοήθησαν πάρα πολύ.. Και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα τόσο καλά και ας μου φαίνεται ακόμη οτι ήταν σαν ένα όνειρο....
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου
Στόχοι
28-06-2025, 21:10 in Με καφέ και συμπάθεια....