Θέλω μια γνώμη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 12 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 168
    Senior Member

Θέλω μια γνώμη

Member
    Μάλλον το παλληκάρι ή σε έχει ψιλοδεδομένη και νομίζει ότι θα σε έχει όποτε γουστάρει εκείνος ή κομπλάρει μαζί σου...Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο το τελευταίο,αλλά μπορεί να ντρέπεται να κάνει σχέση μαζί σου,δηλαδή κάπου να \'\'κολλάει\'\'...Πεστου το στα ίσια και εάν δεις ότι δεν...κάντην...Ποτέ μου δεν κατάλαβα είναι η αλήθεια τη γυναικεία φύση και πώς σκέφτεται...Και κυρίως στο να σας φτύνουνε και εσείς να κολλάτε...Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη πάνω στο θέμα σου...

Senior Member

Member
    Άμα είσαι τόσο καψούρα στα ίσια τότε πες του ότι νιώθεις και όπου βγει...Δεν έχεις να χάσεις τίποτα....

Senior Member

Senior Member
    Εμένα μου φαίνεται ότι σε \"παίζει\" ο τυπάκος.. Στη θέση σου θα τον έγραφα για ένα διάστημα κανονικότατα, για να δει ότι έχεις τη δική σου ζωή και δεν κρέμεσαι από εκείνον. Αφού μένετε και κοντά, ντύσου, στολίσου, πάρε παρέα και πήγαινε στα μέρη που συχνάζει και αγνόησέ τον κανονικότατα. Φρόντισε δηλαδή να σε βλέπει συχνά ώστε να σε σκέφτεται αλλά ψήστον για αρκετό καιρό πριν κάνεις κάτι.. Άντε, καλά αποτελέσματα!!;)
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Banned
    Προφανώς της κοπέλας της αρέσει αυτό το φτύσιμο και η συμπεριφορά ειδάλλως δεν θα κολλούσε μαζί του. Ειλικρινά σου δηλώνω με βεβαιότητα Gothic πως με το που σου δείξει πραγματικό ενδιαφέρον ο άνθρωπος αυτός θα ξενερώσεις και θα χάσεις τα αισθήματα σου απέναντι του. Συνήθως έτσι γίνεται.

Senior Member

Banned
    Θα έχεις ακούσει το \"Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!\"

Περιγράφεις μια σχέση που αρχίζει χωρίς ευθύτητα, έναν άνθρωπο που δεν σου προσφέρει κάτι έτοιμο, σε έχει σε αναμμένα κάρβουνα και σου αρέσει αυτό, έτσι δεν είναι; Μήπως, θα έλεγα, να κοιτάξεις να βρεις κάτι που θα μοιάζει περισσότερο σε σχέση;

Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Θα έχεις ακούσει το \"Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!\"

Περιγράφεις μια σχέση που αρχίζει χωρίς ευθύτητα, έναν άνθρωπο που δεν σου προσφέρει κάτι έτοιμο, σε έχει σε αναμμένα κάρβουνα και σου αρέσει αυτό, έτσι δεν είναι; Μήπως, θα έλεγα, να κοιτάξεις να βρεις κάτι που θα μοιάζει περισσότερο σε σχέση;

+1

Senior Member
    Εχεις γινει μαριονετα αν δεν το εχεις καταλαβει ηδη..

Ξερεις τι, εσυ περιεγραψες τα γεγονοτα απο την σκοπια σου. Παμε λιγο να τα δουμε απο την δικια του ματια...

Σε εχει οποτε αυτος γουσταρει. Σου ακυρωνει ραντεβου με δικαιολογιες νηπιαγωγειου στυλ \"με πηρε ο υπνος\" επειδη ξερει οτι δεν θα αντιδρασεις και οτι εισαι ελαστικη. Ειτε εισαι σε σχεση μαζι του ειτε οχι για αυτον ειναι το ιδιο και ξερει οτι με τον εναν η με τον αλλο τροπο τελικα στο δωματιο του θα καταληξεις..

... και μετα αναρωτιεσαι τι ακριβως θελει?
    Δε θελει κατι συγκεκριμενο, το εχει ηδη...

θα συνεχισεις να του το δινεις?

Ξερεις κατι, δεν σου φερεται αυτος ασχημα ετσι επειδη το θελει, εσυ του δινεις το δικαιωμα να το κανει αυτο αφου ξερει οτι εισαι του χεριου του και σε κανει οτι θελει.

Για ποιον λογο του εδωσες το καινουριο σου κινητο? Μπορουσες απλα να του αρνηθεις... δεν ειναι κακο...

Senior Member

Senior Member
    Τελικά είναι ψιλοτραγικός ο τύπος..:mad: Γιατί παιδεύεσαι μαζί του? Τον θέλεις ε? Πάντως από αυτά που αναφέρεις δεν αξίζει να ασχολείσαι.. Ίσως δεν το καταλαβαίνεις τώρα αλλά όταν θα βρεις κάτι καλύτερο θα \"αυτοφασκελώνεσαι\" που ασχολιόσουν μαζί του..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member

Senior Member
    μαλλον εχεισ ψηθει απο μονη σου σκεφτηκεσ πωσ ηταν οταν τα ειχατε τα αναπαρηγαγεσ μεσα στο μυαλο σου με την καταλληλη μουσικη και βγηκε μια ρομαντικη ταινια παρτο αποφαση μονο σεξ θελει ο τυποσ κι αυτο δεν ειναι κακο αρκει να το θελεισ και συ κατι μου λεει οτι μια φορα την εβδομαδα περιπου σε θυμαται ειναι η συχνοτητα που περιπου μασ πιανει το αναμπουρμπουλιασμα

Page 1 of 12 12311 ... LastLast