Results 166 to 168 of 168
Thread: Θέλω μια γνώμη
-
18-05-2010, 18:38 #166
Originally posted by krino
οχι εγω δεν ειμαι αυτης της οπτικης,
και σορρυ αλλα θεωρω πολυ κατινιστικη την ολη τακτικη.
Μου θυμιζει κατι φιλες που καθονται στο πεζουλι,
η μια κλαιει και η αλλη της λεει ελα μωρε παρατησε τον, αλλωστε εσυ εισαι για καλυτερους....
Εχω πει καθαρα την αποψη μου και αυτη λεει οτι το καθε πορτοκαλι θελει την εποχη του για να βγαλει ζουμι.....
Και οχι οταν εμεις κανουμε κεφι.
Τωρα το οτι υπαρχουν γενικως πορτοκαλιες, οκ και τι να λεει αυτο?
και μηλιες υπαρχουν απο το παραδεισο οταν τα ετρωγε η ευα....
:D:D
- 18-05-2010, 18:42 #167
Originally posted by janet
οχι εγω δεν ειμαι αυτης της οπτικης,
και σορρυ αλλα θεωρω πολυ κατινιστικη την ολη τακτικη.
Μου θυμιζει κατι φιλες που καθονται στο πεζουλι,
η μια κλαιει και η αλλη της λεει ελα μωρε παρατησε τον, αλλωστε εσυ εισαι για καλυτερους....
Εχω πει καθαρα την αποψη μου και αυτη λεει οτι το καθε πορτοκαλι θελει την εποχη του για να βγαλει ζουμι.....
Και οχι οταν εμεις κανουμε κεφι.
Τωρα το οτι υπαρχουν γενικως πορτοκαλιες, οκ και τι να λεει αυτο?
και μηλιες υπαρχουν απο το παραδεισο οταν τα ετρωγε η ευα....
:D:D
δεν ειναι κακο.....
πολεμησε το ομως και θα νικησεις.
;)
20-05-2010, 17:23 #168
Αν θες να αποκτησεις ηρεμια και αυτοπεποιθηση στην ζωη σου απορριψε τις γυναικειες τακτικες (και ο συντροφος σου τα πολυ χαι αντριλικια και ζοριλικια) και φροντισε να εισαι αληθινη και απαιτητικη σαν ανθρωπος οσο και ξεκαθαρη με τα θελω σου οχι μονο στον εαυτο σου αλλα και οποιον τον αφορα.
Δεν εχει σημασια αν θα βρεις την ιδια ανταποκριση αλλα αν εσυ θα κανεις αυτο που πρεπει.
Προσπαθησε λοιπον να κανεις την ζωη σου ευκολη και μην της βαζεις περισσοτερα ζορια απο αυτα που ηδη εχεις.....
:)Originally posted by MARIAVAS
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ..ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΣΗ!!!ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΔΛΔ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?
Σημασια δεν εχει ποσο συνηθες , ευγενικο , τυπικα σωστο για τους αλλους, ή ηθικο ειναι αυτο που κανει καποιος, σημασια εχει να υπαρχει συγκλιση στα βασικα ζητουμενα των ατομων που αναπτυσσουν μια σχεση μεταξυ τους, ειτε πιο χαλαρη ειτε πιο δεσμευτικη σχεση..
Γνωμη μου ειναι οτι στο τι ειδους σχεση θα εχεις με τον αλλον, χαλαρη η οχι, δε γινονται εκπτωσεις. Οι υποχωρησεις και ολα τα σχετικα ερχονται αφου θα υπαρξει συγκλιση ( και οχι απαραιτητα ταυτιση ) στο τι σχεση θελει ο καθενας με τον αλλον , γινονται δηλαδη μεσα στα πλαισια της σχεσης που δημιουργουν οι ανθρωποι και οχι με αυτοσκοπο τη δημιουργια αυτης της σχεσης. Διαφορετικα αργα η γρηγορα καποιος θα πληγωθει..
Τεσπα λιγες σκεψεις και απο μενα διαβαζοντας το θεμα σου
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή