Θέλω μια γνώμη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 168
    Senior Member
    Originally posted by Gothly
    δικιο εχετε σε αυτα που λετε ..δε λεω..

δε προκειτε να παω σπιτι του γιατι όντως εχετε δικιο.
    απλα πολυ προσποιηση.. η τουλαχιστον ετσι μου φαινεται να το βλεπει-κοινως δε νιωθει τιποτα..
    τον αριθμο τον εδωσα γιατι μου\'πε \"παρε με τηλ καμια μερα\"
    κ τον κοιταω..κ λεει \"εχεις τον αριθμο μου ε?\"
    κ λεω \"οχι\"
    ε κ βγαζω το κινητο να γραψω τον δικο του αριθμο κ μου λεει
    \"αργεις.. εχω να κανω κ μπανιο\" κ του δινω να το γραψει αυτος κ εκανε αναπαντητη. ετσι πηρε τον αριθμο μου.τεσπα..λεπτομερειες λιγο.
    παντως δε με πηρε τηλ. κ καλυτερα..αλλά καποια στιγμη θα παρει.

\"αργεις.. εχω να κανω κ μπανιο\" ????? Gothly, τουλάχιστον απαράδεκτος!αυτό μόνο μεταξύ κολλητών λέγεται.όχι σε αυτή τη περίπτωση.πες μου πως δεν ένιωσες άσχημα.έτσι θέλεις να σου φέρεται αυτός που θα έχεις δίπλα σου?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Πολύ παιδικά μου φαντάζουν όλ\'αυτά και να πω την αλήθεια ποτέ δεν μπορούσα τέτοιου είδους παιχνιδάκια στις σχέσεις μου\"θα σε πάρω-δε σε πήρα-θα το σηκώσω-ας μην το σηκώσω-κλπ\".Λίγο φάση νηπιαγωγείο δεν είναι;Mόνο εγώ το θεωρώ αφάνταστα κουραστικό όλ\'αυτό;

Άστον κοπέλα μου και πήγαινε παρακάτω,έχει καιρό ακόμα να μεγαλώσει.Κι εσύ θα πρέπει να \"εκπαιδεύσεις\"τον εαυτό σου να απαιτεί τα δέοντα στις σχέσεις του με το άλλο φύλο,να ωριμάσεις συναισθηματικά,κατανοώντα� � τα δικαιώματά σου και υποστηρίζοντάς τα πάντα,άσχετα αν σου αρέσει ο άλλος πολύ ή λιγότερο.

Αν κάνεις αυτό,περάσεις μέσα από τη διαδικασία να σκεφτείς γιατί αφήνεις τον καθένα τυχαίο να περνάει από πάνω σου απλά για να σε βάλει στη ζωή του,θα καταλάβεις πως ο τρόπος που βλέπουμε και η θέση που ορίζουμε για τον εαυτό μας,έχει πολύ να κάνει με το πώς μας φέρονται οι γύρω μας.

Κανένας δεν θα το κάνει για σένα,εσύ πρέπει να μάθεις να διεκδικείς όσα σου αξίζουν,σεβασμό,ισότιμες σχέσεις,καθαρά λόγια και όχι υφάκια και συμπεριφορές βαρβάτων σνομπ αρσενικών.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Πάνω από την όποια καψούρα που έχεις πρέπει να βάλεις την αξιοπρέπειά σου. Αυτός ο τύπος πρέπει να μάθει να φέρεται, αν δε μάθει τότε δεν αξίζει να είναι πλάι σου.
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member

Senior Member
    Ίσως όμως η σκέψη σου σε εκείνον να σε κρατάει και να μη μπορείς άλλα ενδιαφέροντα άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται για σένα, δε νομίζεις? Αν είσαι κολλημένη σε εκείνον δύσκολα θα ερωτευτείς άλλον..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    σε θελει μονο για σεξ.για τιποτα αλλο.χωνεψε το και προχωρα,δεν υπαρχει μελλον

Senior Member
    ειναι κλασσικη περιπτωση που οταν δεν ψηνεται αυτοσ ψηνεσαι εσυ και οταν ψηνεται αυτοσ δεν ψηνεσαι εσυ εγω λεω να του δωσεισ αυτο που θελει και σε κανα μηνα που θα αρχισει να δενεται γιατι θα εχεισ χρησιμοποιησει εξυπνα το οπλο που λεγεται σεξ και θα σταματησεισ να ψηνεσαι βρισκεισ αλλον η καλυτερα ανοιγεσε σε πιθανοσ ενδιαφεροντα ατομα απλα ειναι τα πραγματα δεσ και 2-3 βηματα παρακατω και θα δεισ αν εχω δικιο η οχι

Senior Member

Senior Member
    θα στο πω αλλιωσ δεσ το σεξ σαν οπλο για να παρεισ αυτο που θελεισ κι οχι οτι σε χρησιμοποιει αυτοσ ειναι διαπιστωμενο οτι μετα απο κανενα μηνα θα σε παρακαλαει γιατι θα αρχισει να δενεται

Senior Member

Senior Member
    και δεν καταλαβα γιατι να εισαι πιο χαλια μετα το σεξ ειναι η απολυτη επιβεβαιωση οτι το λιγοτερο εισαι ομορφη ασε που εκεινη τη στιγμη και λιγο πριν και λιγο μετα δεν σε διαχωριζει τιποτα απο οτι θα κανατε σαν ζευγαρι

Senior Member

Senior Member
    μην το βλεπεισ υποτημιτηκα αν το πακετο εχει εμφανιση και χαρακτηρα με το να σε θελει καποιοσ για σεξ σημαινει οτι στην εμφανιση τον καλυπτεισ πραγμα πολυ σημαντικο για τισ γυναικεσ και στο χαρακτηρα τον καλυπτεισ κατα μεγαλο ποσοστο γιατι μπορει και να εχεισ κατι χτυπητο και να το κανει υπομονη ο αλλοσ μονο για το σεξ απλα οταν σε θελει μονο για το σεξ δεν τα σκεφτεται ολα αυτα κυριαρχει η εμφανιση ασε που τα ναζακια που θα του κανεισ εκεινη την ωρα θα εχουν μεγαλυτερη απηχηση γιατι θα εχει προηγηθει σεξ κοινωσ αυτο θα στο επιβεβαιωσουν οι υπολοιπεσ γυναικεσ του φορουμ τον αντρα την ωρα του σεξ η οσο αυτο παιζει οτι θεσ τον κανεισ

Senior Member

Senior Member
    αντρασ ειμαι αλλα το ειχα παιδεψει πολυ το θεμα καποια στιγμη τωρα ειδα την ερωτηση στην ουσια το παιχνιδι ετσι οπωσ το βλεπεισ εσυ τελειωνει μεχρι να κανετε σεξ ενω ετσι που σου λεω εγω μεχρι να κολλησει συτοσ

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast