Θέλω μια γνώμη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 168
    Senior Member

Senior Member
    εγω ξερω οτι αν βαλεισ στο μυαλο σου οτι θεσ καποιοσ να σε γουσταρει και του αρεσεισ εμφανισιακα αποκλειεται να μην το πετυχεισ απλα μεχρι τωρα δεν το ειδεσ σαν μαχη που πρεπει να κερδισεισ το αφησεσ πιο πολυ πανω του παιρνα απο το σπιτι του πετυχε τον πατε μια βολτα αναψε τον λιγο να μη σε καταλαβει κι ολασ και φυγε καντο κανα δυο φορεσ παιξτον λιγο γενικα παρτο πανω σου μη του στειλεισ μυνημα και νομιζει οτι ειναι και θεοσ

Senior Member

Senior Member
    μπορει να μη θελει να τον δουν με γκομενα γιατι στην επαρχια σχολιαζουν λιγο παραπανω μπορει ομωσ και γιατι του κοβεισ τα τυχερα ομολογω το οτι ειναι επαρχια μου βαζει κι αλλα δεδομενα στο μυαλο που μου κανουν την υποθεση πιο δυσκολη το να μη σε χαιρεταει παντωσ ουτε ενα γεια δειχνει οτι ειναι λιγο μακακασ αφου ειναι επαρχια οι αλλοι τι λενε γι αυτον εχεισ μαθει τιποτα

Senior Member

Μου θυμίζεις μια φίλη μου που είχε μπλέξει με ένα μπάρμαν και ότι μα ότι της έκανε ή δεν της έκανε, του έδινε τη δική της μεταφραση.
    Εγώ προσωπικά, από το \"τελειώνε, δως μου το κινητό σου, να παω για υπνο\", θα είχα ξενερώσει εντελώς.
    Από κει και πέρα, αν δεν καταλαβαίνεις πως τη μια μερα το κάνετε και την άλλη σε βλέπει και δεν σε χαιρετάει, και ότι ο άνθρωπος σε έχει για καμια δύσκολη στιγμή, τι να σου πω?
    Κάτσε και σκέψου λίγο.

Senior Member
    τι να σου πω ρε γαμωτο παντωσ αμα θελει σεξ με τουσ δικουσ του ορουσ βαλτου κι εσυ ορουσ πχ θα βγαινετε για καφε που και που θα σε χαιρεταει και αλλα τετοια λαιτ αλλα ψιλοδεσμευτικα

Senior Member
    Μήπως ο τύπος σε πέρνει μόνο όταν έχει τις ανάγκες του ( καταλαβένεις τι εννοώ ) και είσαι γι΄αυτόν μία πολύ καβάτζα?Εντάξει αν τον γουστάρεις τόσο πολύ κυνήγησε το αλλά στο πίσω μέρος του μυα΄λού σου να έχεις πάντα ότι όπως ξαφνικά ξαναεμφανίστηκε άτσι μπορεί να ζάθει και πάλι.Ζήστο όσο και όποτε γουστάρεις εσύ και όχι αυτός, έτσι στο τέλος θα είναι απαλότερος ο πόνος..!

και εγω ετσι το βλεπω,ο τυπος σε ειδε μετα απο ενα χρονο σου λεει οπα καλα ειμαστε βρηκαμε μια εναλλακτικη για τον ελευθερο χρονο και αντε γεια.μη το σκεφτεσαι καθολου.δεν εχεις αναγκη να παραμεινεις σε μια τετοια κατασταση με τον πρωην σου τον γραψαρχιδα μονο για σεξ.αστον να ψαξει αλλου:P
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    το θεμα ειναι εσυ τι θελεις απο αυτόν..
    αν επιδιώκεις σχεση...δεν νομιζω..
    αν επιδιώκεις σεξ,οπως ξεκάθαρα και αυτός,τοτε ειναι αλλιως..

Originally posted by Αφωτεινή
    το θεμα ειναι εσυ τι θελεις απο αυτόν..
    αν επιδιώκεις σχεση...δεν νομιζω..
    αν επιδιώκεις σεξ,οπως ξεκάθαρα και αυτός,τοτε ειναι αλλιως..

και αν επιδιωκει σεξ μονο ξεκαθαρα γιατι να γυρισει σε περσινα ξυνα χαλασμενα σταφυλια?μπορει να βρει κατι καινουριο:P
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    να σου πω..
    μερικες φορες μας αρεσουν τα περσινα ξυνα σταφυλια..εχουν μια γλυκα!!
    αν παλι δεν θελει η κοπελα,γιατι οχι να \"ανοιξει τους οριζοντες της\"..

χμμ...ναι καμια φορα το γνωριμο και οικειο εχει τη γλυκα του:P:P:P

Senior Member

Senior Member
    To θέμα είναι πως αυτός δεν είναι διαθέσιμος να σου δώσει αυτά που θες.
    Κάπου έγραψες πως αν υπήρχε κάτι άλλο δε θα ασχολιοσουν.Προσπάθησε να το βρεις;)
    Είτε λέγεται ερωτικό ενδιαφέρον,είτε καλή παρέα,είτε χόμπυ,είτε.........
    για μένα μην απασχολείς άλλο το μυαλό σου μ\'αυτόν.

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast