Θέλω μια γνώμη - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 168
    Senior Member
    Gothly το θέμα σου άναψε φωτιές!!:P
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Banned
    Originally posted by chr1986
    Έτσι είναι..Ίσως ηθελημένα κρύβουμε κάποια πράγματα γιατί ο άλλος ξέρουμε ότι δε θα αντέξει.. Πάντως γενικά εγώ δεν την παλεύω με τα ψέμματα.. Είμαι πολύ ενοχική σαν χαρακτήρας που ακόμα και εάν πω ψέμα σε 3 λεπτά max θα ξεφουρνίσω την αλήθεια.. Βέβαια, στους γονείς μου λέω ψέμματα γιατί όσες φορές έχω προσπαθήσει να πω την αλήθεια και να συζητήσω ποτέ δε με καταλάβαιναν.. Αλλά πάλι νιώθω τύψεις.:(

δεν λεω οτι λες κατι περιεργο,
    οντως ειναι θεμα αν θα αντεξει ο αλλος....
    Ομως ξερεις τι?
    δεν ειναι δικο μου προβλημα αυτο, το τι αντεχει ο καθενας, η τι συμβασεις εχει κανει στη ζωη του.
    Ο καθενας μπορει να ζησει μεσα στην ψευτια του, αλλα εγω δεν ειμαι υποχρεωμενος να γινω συμμετοχος σε αυτο.

Στο τελος αυτο που αναφερεις με τις τυψεις ειναι το χειρεοτερο:
    οτι και να κανεις με αυτη την λογικη θα εισαι χρεωμενη.
    Θυμησου αυτο που ειπα παραπανω στο θεμα του να κοιμασαι ησυχη.

Banned
    Originally posted by Gothly
    krino για μενα δεν εχει νοημα να γυρισω να πω σε καποιον ξερεις εγω αυτο θελω κ δε με νοιαζει αν σ\'αρεσει ή οχι...
    αντε να πει κ αυτος τι θελει με τον ιδιο τροπο..
    κ μετα τι? πολυ εγωιστικο δεν ειναι?
    σε μια σχεση πρεπει να ειναι 2 ανθρωποι μαζι κ να κανουν κ καποιες φορες πισω.. δε μπορεις να εισαι με καποιον κ να κανεις οτι σ\'αρεσει εσενα μονο..

κ δε ξερω που ειναι το κακο να κρατας καποια πραγματα για σενα ή το να εισαι πιο κλειστο ατομο ή να ανοιγεσαι πιο αργα-με τον καιρο..
    ο καθενας θελει διαφορετικο χρονο για να δειξει το χαρακτηρα του

γιατι που ειδες εσυ οτι πρεπει να πεις αυτος ειμαι εγω και αμα σου αρεσει?
    Η να μην εισαι υποχωρητικη?
    Μα αν το κανουμε ετσι στο τελος θα μεινουμε μονοι μας σωστα?
    Και φυσικα δεν στηριζω κατι τετοιο....
    Ανιτθετα η με ορους υποχωρητικοτητα δειχνει σοφια αν θες.

Αν εχεις καταλαβει, το ζητουμενο ειναι να δειχνεις τι σκεφτεσαι και οχι να κανεις οτι θελεις.
    Εχεις φανταστει ποσος κοσμος αντι να πει αυτο που θελει, το κρυβει και κανει υποχωρηση και στο τελος στην σχεση του υποκρινεται δειχνοντας οτι του αρεσει κιολας?

Η παραφροσυνη σε ολο της το μεγαλειο....

Banned
    Gothly το θέμα σου άναψε φωτιές!!:P

πυρκαγιες....

παω να δω τους ψυχασθενεις και επανερχομαι.
    :D

Senior Member

Senior Member

Senior Member

Banned
    δεν επιχειρηματολογεις ομως και δεν μπορω να σου απαντησω.
    Αν μη τι αλλο, πες μου γιατι αγανακτεις...

Θα σου πω κατι αλλο,
    παραχωρω τον εαυτο μου μεχρι εκει που μπορω να αντεξω,
    αν αυτο σε καλυπτει.

Κατ εμε,
    οτιδηποτε αλλο προκαλει προβληματα και μερικες φορες τα ψυχολογικα προβληματα που διαβαζουμε εδω μεσα.
    Μηπως πρεπει να παιρνω risperdal για να αντεξω και να μην ειμαι εγωιστης?

Banned
    Originally posted by Gothly
    Originally posted by krino
    Και φυσικα δεν στηριζω κατι τετοιο....
    Ανιτθετα η με ορους υποχωρητικοτητα δειχνει σοφια αν θες.

Αν εχεις καταλαβει, το ζητουμενο ειναι να δειχνεις τι σκεφτεσαι και οχι να κανεις οτι θελεις.
    Εχεις φανταστει ποσος κοσμος αντι να πει αυτο που θελει, το κρυβει και κανει υποχωρηση και στο τελος στην σχεση του υποκρινεται δειχνοντας οτι του αρεσει κιολας?

Η παραφροσυνη σε ολο της το μεγαλειο....
    οκ..
    απλα εβγαλα αλλο συμπερασμα απο αυτα που ελεγες..

τελως παντων,
    διαφωνουμε η συμφωνουμε?
    για να κοιμηθω ηρεμα σημερα....
    :D

Senior Member

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιμάσαι ήσυχος όταν λες ψέμματα. Αλλά παιδιά με τους γονείς μου δε γίνεται διαφορετικά. Προτιμούν να τους πεις το ψέμα, πολλές φορές να ψιλιάζονται ότι είναι ψέμα αρκεί αυτό που τους λες να τους αρέσει. Θυμάμαι να μου λέει ο πατέρας μου \"Τελοσπάντων, πες μου ότι θα το κάνεις\" ενώ πριν από λίγο του είχα επιχειρηματολογήσει ότι δε θα το κάνω.. Τα ζητάει ο οργανισμός τους ή δεν τα ζητάει??
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Gothly από όσα έχεις πει μου δίνεις να καταλάβω ότι πρόκειτε για ένα πολύ κτητικό άτομο.Το θέμα δεν είναι αν σε θέλει αλλά για πόσο θα σε θέλει.Βλέπεις αυτό που εκείνος ζητάει εσύ εν μέρει του το έδωσες.Ήθελε μία ελεύθερη σχέση και την πήρε.Δε λέω ότι είναι κακό , όλοι κάνουμε τέτοιες σχέσεις κάποια στιγμή στη ζωή μας.Όταν τις επιλέγουμε εμείς το κάνουμε για να έχουμςε την ελύθερία να κοιτάμε και αλού χωρίς ενδιασμούς και προβλήματα.Όταν όμως εμείς είμαστε αυτοί που τις δεχόμαστε το κάνουμε γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να έχουμε αυτό που λαχταράμε.Και δυστυχώς πιστεύω ότι εσύ ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία.Δε σου λέω να μη το ζήσεις , κανείς δε μπορεί να σου το πει αυτό παρά μονάχα η καρδιά σου, να ξέρεις όμως ότι στο τέλος αυτό θα σε πονέσει περισσότερο, όχι γιατί θα τελειωσει... αλλά γιατί θα τα βάλεις με τον εαυτό σου και όχι μαζί του..βλέπεις αυτός ξεκαθαρίζει τη θέση από την αρχή..κάποια στιγμή μπορεί να του ζητήσεις τα ρέστα και εκείνος θα σου πει << γιατί έχουμε κάτι κοριτσάκι?>>και θα έχει και δίκιο.Αυτές οι σχέσεις έχουν και ημερομηνία λήξης..το θέμα είναι να ορίσεις εσύ αυτή την ημερομηνία για να πονέσεις λιγότερο..

Εντλώς φιλικά...

Senior Member
    Έχεις ποτέ σκεφτεί πως κάποιοι άνθρωποι μπορεί να ασκούν έλεγχο και με τρόπους λιγότερο διακριτούς;Πχ με την αναμονή,το να σε έχουν στην τσίτα,να οσφρίζεσαι τη διάθεσή τους,πότε θα έχουν όρεξη να σου δώσουν το οκ για να συναντήσεις τη Μεγαλειότητά τους,αφού ξυπνήσουν από τα μπουζούκια,κατουρήσουν τα ουίσκια και ξεμπερδέψουν από τις παρέες;Nα το σκεφτείς.Και να σκεφτείς γιατί εσύ είσαι επιρρεπής στο να αφήνεις χώρο για τα τερτίπια τους στη ζωή σου.Γιατί κάτι φταίει και σε σένα.Σε κάθε μας νέα σχέση φέρνουμε την ιστορία μας.Ποια είναι τα κομμάτια της δικής σου ιστορίας που σε κάνουν ευάλωτη σε σχέσεις που αυτομειώνεσαι;Δεν παίρνεις όσα θέλεις,αλλά το δέχεσαι,μένεις στην αναμονή,τα θέλω σου είναι στην σαλαμούρα και βάζεις στον πάγο τις επιθυμίες σου.Γιατί λες;;;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιμάσαι ήσυχος όταν λες ψέμματα. Αλλά παιδιά με τους γονείς μου δε γίνεται διαφορετικά. Προτιμούν να τους πεις το ψέμα, πολλές φορές να ψιλιάζονται ότι είναι ψέμα αρκεί αυτό που τους λες να τους αρέσει. Θυμάμαι να μου λέει ο πατέρας μου \"Τελοσπάντων, πες μου ότι θα το κάνεις\" ενώ πριν από λίγο του είχα επιχειρηματολογήσει ότι δε θα το κάνω.. Τα ζητάει ο οργανισμός τους ή δεν τα ζητάει??

εχεις πεσει ΗΔΗ σε μια παγιδα....
    Αρχιζεις και εκπαιδευεσαι σε μια λογικη οτι το το ψεμμα, τα ψευτικα συναισθηματα, ο πλαστικος κοσμος ειναι καλυτερος και πιο ασφαλης απο αυτον που ισχυει.

Ασε τον πατερα σου, αυτος μπορει πλεον να ειναι μια καμμενη υποθεση.
    Εδω ομως αρχιζεις και μπαινεις και εσυ στο ιδιο πετσι αυτου του ρολου.
    Αυριο θα κανεις μια σχεση, θα κανεις παιδια μαζι του και θα ζειτε την ζωη σας....
    Πως ομως?
    Βασισμενη πανω κατω στα ιδια υλικα.
    Ολη αυτη η θεωρια αρχιζει και γινεται βιωμα σου χωρις να το καταλαβαινεις σιγα σιγα.
    Ετσι θα αρχιζεις να απαιτεις απο τον αντρα σου, αυριο τα παιδια σου, να εχουν παρομοιες τακτικες και να ελισσονται ετσι για να ειναι συμβατη με την δικη σου ψευτικη ζωη.

Αντι αυτου,
    σου προτεινω να απορριψεις αυτες τις λογικες και να τις φτυσεις καταμουτρα.
    Λεγε στο πατερα σου αυτο που πραγματικα ισχυει και νιωθεις.
    Μην ασχολεισαι να τον κανεις να νιωθει καλα, γιατι αν το κανεις αυριο δεν θα νιωθεις εσυ καλα.
    Μην υποχωρεις για να τα εχεις καλα μαζι του.
    Δειξε οτι εισαι μεν η κορη του αλλα πρωτα απο ολα εισαι ανθρωπος και μετα τα υπολοιπα.
    Αναζητησε ανθρωπους που δεν κρυβουν αληθειες μεσα τους και δεν τους αρεσουν να ακουν μονο ευχαριστα πραγματα αλλα αυτο που υπαρχει ως εχει.

Αν υποχωρησεις, στο τελος αυτο που θα καταφερεις ειναι να χαντωκωσεις την ζωη σου......

Banned
    Originally posted by MARIAVAS

το θέμα είναι να ορίσεις εσύ αυτή την ημερομηνία για να πονέσεις λιγότερο..

αυτο ειναι το θεμα τελικα?
    ποιος θα προλαβει να το ληξει, αρα ο πονος θα ειναι λιγοτερος?
    Γιατι υπαρχει ομως αυτη η εννοια του πονου?

Και γιατι δεν υπαρχει η αντικειμενικη πραγματικοτητα και η πραγματικοτητα που εμεις θελουμε να φερουμε στα μετρα μας?

Ενω κατα βαση κατηγορείται ο τυπος, αγνοω για ποιους λογους,
    η gothly, επιμενει να εθελοτυφλει και να θελει να κανει τον μελλοντικο της φιλο καργα ερωτευμενο και προσηλωμενο σε αυτην.
    Αντι αυτου θα μπορουσε να συζητησει με ανοικτο διαλογο με τον ανθρωπο, και να ανιχνευσει τι πραγματικα μπορει αυτος να της δωσει και αν αυτο που προκειται να παρει, εφοσον της αρκει να κανει τις επιλογες της.

Στην πραγματικοτητα,
    αυτο που συμβαινει ειναι ενα παιχνιδι με κινητα που δεν απαντουν και συναισθηματικοι εκβιασμοι ενθεν και ενθεν.....

Σορρυ gothly,
    αλλα τον πηχυ των προσδοκιων σου μπορεις να τον ανεβαζεις οσο σου κανει κεφι, μονο που εχεις πιθανοτητες σε αυτο το υψος να τον εχεις ανεβασει μονη σου και να παραμεινεις ετσι.
    Και οι ευθυνες σε αυτο θα ειναι κυρια δικες σου.

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast