Results 16 to 30 of 44
Thread: Εσείς τη λέτε να κάνω....?
-
10-05-2010, 23:29 #16
Originally posted by chr1986
βρε vegga μπορεί να μην απαντάει για να σε ψήσει λίγο...
εννοεις οτι ειναι μπιφτεκι και τωρα θα γυρισει πλευρα?
αφού δεν είναι καβαλημένο καλάμι ίσως θέλει να δει που το πας και πως θα την προσεγγίσεις.. Μην πέφτεις με τα μούτρα και μη βιάζεσαι..
και πως πρεπε να πεσει?
με τα ποδια? με την πλατη?
μπορεί να θέλει το χρόνο της. Αν δεν ψηνόταν πιστεύω πως θα το ξέκοβε από την αρχή.
εχεις δει πολλες γυναικες να ξεκοβουν και να μειωνουν την λιστα των ενδεχόμενων εραστων που θα σφαζονταν στη ποδια της?
Δεν είμαστε ευγενικοί -εγώ τουλάχιστον- μιλάμε ειλικρινά.:)
οσο για αυτο, να και το καλο της υποθεσης.
Οταν υπαρχει αποφαση,
σφαξιμο στο γονατο....
εμ για αυτο ειπα,
μυνηματα καθαρο και ομορφο,
και αν κανεις κεφι κοπελα μου ανελαβε τις ευθυνες σου.
Αν οχι ισως χασεις την ευκαιρια της ζωης σου.
Αλλωστε η ζωη παιζεται μερικες φορες απο ενα απλο κλικ....
η το κανεις η δεν το κανεις....
Ολα τα αλλα τα κορδελακια τα βρισκω απλως γελοια.
- 10-05-2010, 23:40 #17
μπιφτέκι λέει! χαχαχχα, γεια σου ρε κρίνο,καλό, πολύ καλό!
συμφωνώ για τα κορδελάκια.
10-05-2010, 23:47 #18
ναι ναι ειδες ειδες????
^,^
πες τωρα κατι μην καψεις το παιδι....
:P
10-05-2010, 23:58 #19
Originally posted by vegga
Ήθελα και την δική σας γνώμη για ένα θεματάκι που προέκυψε αλλά με απασχολεί δυστυχώς ή εφτυχώς.. Βλέπω εδώ και 2μήνες μια κοπέλα σε ένα μαγαζί που συχνάζει (επειδή δουλεύει η φίλη της εκεί) και δεν μπορώ να πάω να της μιλήσω γιατί κομπλάρω, ποτέ δεν μπόρεσα να το κάνω αυτό να πάω να μιλήσω στην ψύχρα σε κάποια που μου αρέσει, και θαυμάζω κάποιους φίλους που μπορούν, οτι είχα μέχρι στιγμής η απο παρέα θα ήταν η τυχαία κάπως κάπου... Λοιπόν έψαξα και την βρήκα στο Facebook σαν η μόνη μου λύση να κάνω το πρώτο βήμα... Της έστειλα ενα μήνυμα οτι σε βλέπω στο μαγαζί αλλά κολλάω να σου μιλήσω κτλ. μου απάντησε μην κολλάς δεν δαγκώνω και τα σχετικά.. Μετα της έκανα ένα έτυμα φιλίας, το δέχτηκε και απο εκεί και πέρα το απόλυτο 0. Πήγα στο μαγαζί την παρασκευή δεν την βρήκα (τα μυνήματα παίξανε το περασμένο Σάββατο) της στέλνω το Σάββατο οτι θα πάω το βράδυ στο μαγαζί και θα χαιρόμουν αν σε έβλεπα τυχαία εκεί κτλ.. Πήρα ενα φίλο πήγαμε και δεν ήρθε, εντωμεταξή μόνοι μας στο μαγαζί δούλευε και η φίλη της, ήμασταν ΚΑΡΤΑ :)) ούτε απάντησε τίποτα στο F B.. Τώρα είδε τις φοτο μου και τρόμαξε? :)) δεν νομίζω. Ο Brand Pit σίγουρα δεν είμαι αλλά σίγουρα δεν τρομάζει στην θέα μου:) τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει στην καθημερινή μου συναναστροφή με τον κόσμο και απ τις όποιες εμπειρίες με τον αντίθετο φίλο... Αλλά σίγουρα δεν αρέσουμε σε όλες...
To σωστό για μένα (και για τους περισσότερους φαντάζομαι) είναι να πω τέλος. Αλλά με 2 φίλος που το συζήτησα μου λένε να βρώ να κάνω κάποια ακόμη κίνηση ουτε μιλήσατε ακόμη μην τα παρατάς κτλ. Η αλήθεια είναι οτι είχα 2 χρόνια να νιώσω κάτι για μια συγκεκριμένη κοπέλα και μου αρέσει αυτό το συναίσθημα.. Αλλά μισώ να γίνομαι ενοχλητικός για τον άλλον και φοβάμαι οτι θα είμαι αν κάνω κάτι ακόμη..
Ήμουν στην καλύτερη φάση εδώ και τέσσερα χρόνια απ το πρώτο κρούσμα της διαταραχής άγχους που είχα και αυτο τώρα με έχει ρήξη.... Είναι και τσαγκαροδευτέρα αύριο δουλειά και σκ.τα... Πήγε και 2 ????? αυτά ήθελα να πω ελπίζω να δώ και δική σας άποψη....
Καλή νύχτα σε όλους!!!
vegga, θα συμφωνήσω με τον Boltseed που σου είπε πως δεν έπρεπε να κάνεις κίνηση μέσω φέισμπουκ.
για τους ίδιους λόγους που σου είπε.
πιες 2-3 σφηνάκια και πήγαινε μίλα της βρε παιδί μου, κι εσύ! :D
τώρα θα μου πεις ό,τι έγινε, έγινε.
τί μπορεί να παίζει τώρα?
μπορεί μόλις να έχει βγει από σχέση.
μπορεί να της αρέσει κάποιος άλλος.
μπορεί να μην της αρέσεις ( και δεν εννοώ πως δεν είσαι εμφανίσιμος.δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω.αλλά μπορεί κάποιος να είναι όμορφος, αλλά να μην έχει το στυλ που μας αρέσει ).
πάντως αν είναι ο.κ. άτομο και συναντηθείτε και της αρέσεις θα στο δείξει, οποτε η συνέχεια στο χέρι σου.http://www.mazi.org.gr/
11-05-2010, 00:01 #20
Originally posted by claire
άσχετο, άλλα είδα μπιφτέκι και πείνασα! :Phttp://www.mazi.org.gr/
11-05-2010, 00:29 #21
Originally posted by arktos
Originally posted by claire
άσχετο, άλλα είδα μπιφτέκι και πείνασα! :P
11-05-2010, 01:41 #22
βρε σεις μη με κοροϊδεύετε!!:D Να βοηθήσω προσπαθώ!;)
Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
11-05-2010, 01:42 #23
boltseed σ ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση σου.. Ναι λοιπόν είμαι κομπλεξικός κολλάω πολύ μπροστά σε γυναίκες που μου αρέσουν ειδικά, δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου.. Δεν μου βαίνει μιλιά μπορεί να μπερδεύω και τα λόγια μου δεν ξέρω τη με πιάνει.. Πραγματικά δεν έχω τίποτα εμφανισιακά είμαι ενας φυσιολογικός τυχερός άνθρωπος που δεν έχω κάτι πάνω μου που να ντρέπομαι.. Αλλά κολλάω πάντα έχω στο μυαλό μου οτι δεν θα αρέσω και θα με απορρίψει σκέφτομαι (ρε συ τα είχα με εκείνη, με γούσταρε η άλλη, έκανα φάση με εκείνη δεν μπορεί καλός θα είμαι) αλλά πάλι τίποτα κολλάω.. Και τώρα που έφαγα και αυτήν την ήτα...?? Θα είναι μεγάλο πλήγμα για μένα...
Στο f b της μίλησα γιατί είχα πάει ένα βράδυ αποφασισμένος να της μιλήσω (φρόντισα να ποιώ και 2 ποτάκια πριν) και δεν ήταν εκεί.. :) Ηταν να φύγω και 2 ήμερο, δεν μπορούσα να περιμένω πάλη πότε θα την δώ, ήρθα στο σπίτι έγραψα ένα μήνυμα και το έστειλα...
Ναι είμαι στο χέρι της φοβερό μπαλάκι που μπωρεί να παίξει άνετα..
Δέν έχω στείλει άλλο μήνυμα σκέφτηκα να στείλω (η συμπεριφορά σου είναι και η απάντησή σου?) αλλά όταν το διάβασα μου φάνηκε πολύ ηλίθιο οπότε δεν στέλνω τίποτα...
Δεν ασχολο΄θμε καθόλου με το f b μόνο τώρα κάπου 50 φίλους έχω μόνο και καμιά 200 αιτήματα που εκκρεμούν και βαριέμαι να κάθομαι και να τα κοιτάω.. Κάνω σπάνια σχόλια, δεν ανεβάζω τίποτα ούτε τώρα θέλω να κάθομαι και να ασχολούμαι για να τα βλέπει αυτή... Εντάξει έχουμε και ένα εγωισμό.. Είχα 53 φοτο που καμία δεν είχα ανεβάσει εγώ δεν τις είχα δει και όλες και είπα ας δω τις φοτο μου να δω τι θα δει και αυτή μην έχει καμιά ηλίθια, Γυναίκες να δεις και παρέες μπορεί να τρόμαξε κιόλας. Άρχισα να σβήνω μία μια αλλά πρέπει να πρόλαβε και τις είδε αυτή άφησα μονο 5 έτσι να υπάρχουν κάποιες..
Είναι μερικοί άνθρωποι που βλέπεις κάτι το διαφορετικό στο πρόσωπό τους και όταν ξέρεις που συχνάζει και όχι την είδα σήμερα ποιος ξέρει απο πού είναι και ανθα την δώ δημιουργείτε ένα συναίσθημα, αρχίζεις και την σκέφτεσαι λές ας πάω εκεί για ποτό μπας και την δω, την ΄μία την βλέπεις την άλλη δεν την βλέπεις μετά νάτη πάλη και σιγά σιγά την ονειρεύσε αυτό ενώ συναίσθημα....
Ναι..... Πιστεύω οτι είναι καλύτερα να κοιτάξω δίπλα μου γιατί με το ζόρι δεν γίνετε τίποτα, να το αφήσω στην τύχει του αυτό και αν την δώ σε κάποιο μαγαζί η κάπου να κόψω κίνηση και ίσως πούμε ενα γεια, και θα φανεί αυτο.. Αλλά δεν θα την διαγράψω απο φίλη στο f b εκτός αν το κάνει αυτή βαίβεα κάποια στιγμή....
Πάντως δεν έχω φάει ξανά τέτοια απαξίωσα και με πείραξε κάπως... Ίσως φάνηκα και χαζοπαλίκαρο ανώριμο που έκανα κίνηση απο το fb λειτούργησε και αυτό εναντίον μου...¨
:)) Που νάξερε τι συζητήσεις προκάλεσε :) Θα τρόμαζε :)
......
11-05-2010, 01:47 #24
Boltseed, καλά άπαιχτο!
κάθε φορά που το κοιτάζω γελάω. :D
Vegga, μας συγχωρείς για τα off-topic,
αλλά φαντάζομαι θα γέλασες κι εσύ.http://www.mazi.org.gr/
11-05-2010, 01:53 #25
:))) ΝΑ κάπως έτσει είμαι.......:) δεν πειράζι να σπάει ο πάγος.....
11-05-2010, 02:24 #26
boltseed σ ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση σου.. Ναι λοιπόν είμαι κομπλεξικός κολλάω πολύ μπροστά σε γυναίκες που μου αρέσουν ειδικά, δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου..
Παρολα αυτα ο εαυτος μας ειναι μια κατασταση μη-σταθερη που αλλαζει διαρκως, σε αλλους ελαχιστα και με πολυ αργους ρυθμους,σε αλλους με πιο γρηγορους ρυθμους, σε αλλους προς πιο θετικα αποτελεσματα σε αλλους σε πιο αρνητικα αποτελεσματα.
Εσυ φροντισε να ανηκεις στις καταλληλες κατηγοριες τωρα που αλλαζεις τον εαυτο σου.
Αυτη την στιγμη εχεις ενα κομματι του εαυτου σου με μια συμπεριφορα η οποια φαινεται να μπλοκαρει τα ονειρα σου και τους στοχους σου. Αυτο δεν ειναι καλο. Φροντισε να την κανεις delete.
Για να κανεις delete μια συμπεριφορα ο πιο γρηγορος τροπος ειναι να την αντικαταστησεις με μια αλλη. Μια συμπεριφορα στην ουσια ειναι το αποτελεσμα μιας επαναληψης, ετσι καποιος που θα καπνισει μια δυο φορες δεν θα γινει το τσιγαρο στοιχειο συμπεριφορας του, αλλα αν καπνισει 50 φορες τοτε θα γινει επειδη η επαναληψη αποτυπωνεται στον εγγεφαλο του και νοιωθει οικειος μαζι της.
Ετσι και εσυ, τωρα νοιωθεις οικειος με την συμπεριφορα σου του να κομπλαρεις μπροστα στις γυναικες επειδη λογω επαναληψης αυτο κανεις. Αν παρολα αυτα \"σπρωχτεις\" να πλησιαζεις γυναικες στο τελος θα συνηθισεις και θα σου φαινεται νορμαλ και χωρις κομπλαρισμα αυτο.
Καλη ειναι η θεωρια και το μπλα-μπλα αλλα παμε λιγο και την πραξη..
Πιστευεις μπορεις να ρωτησεις αυριο 10 ομορφες γυναικες στον δρομο που θα βρεις-αγνωστες σου- την απλη ερωτηση \"γεια σου, εχεις ωρα μηπως?\". Δεν εχει νοημα η ερωτηση , αλλα αυτο αποσκοπει στο να συνηθισεις την \"αυρα\" τους και λιγο λιγο θα συνηθισεις ετσι και θα σου φυγει το αγχος.
Ειπαμε, πρεπει να συνηθισεις κατι για να νοιωθεις οικειος με αυτο μετα χωρις να κομπλαρεις.Και για να συνηθισεις κατι πρεπει αυτο να επαναληφθει καποιες φορες.
Αλλά κολλάω πάντα έχω στο μυαλό μου οτι δεν θα αρέσω και θα με απορρίψει
Φανταζεσαι εξαρχης το αποτελεσμα και το μελλον και εισαι βεβαιος οτι θα συμβει ετσι (μενταλιστ να υποθεσω ε?) , και ετσι ενεργεις με βαση αυτο το κακο τελος που φανταζεσαι -δηλαδη δεν κανεις τιποτα-.
Ετσι ομως επειδη ακριβως δεν κανεις τιποτα τοτε ΟΝΤΩΣ τελικα συμβαινει αυτο που \"προβλεψες\" οτι θα συμβει.
Η λογικη πλανη εδω ειναι οτι λειτουργησες οχι ελευθερα αλλα περιορισμενα λογω της ...εχμμ...\"προφητειας\" σου και ετσι τελικα την πατας.
Καιρος να αλλαξει αυτο..!
Και τώρα που έφαγα και αυτήν την ήτα...?? Θα είναι μεγάλο πλήγμα για μένα...
Σιγουρα οχι μια αγνωστος που ουτε καν απανταει στα μηνυματα της. Εκτος αμα ειναι και αυτη μενταλιστ.ειναι? ;)
11-05-2010, 04:11 #27
Τι καλή ησυχία είχα ρε γαμ..το.. Αυτό μας έλειπε τώρα... Πάλη την σκεφτόμουν σήμερα, οτι νάνε έλεγα στην δουλειά... Εύχομαι να ξενερώσω γρήγορα η αν είναι να γίνει κάτι να γίνει πάλι γρήγορα...
Απ\' ότι καταλαβαίνω είσαι σε πιο \"αδύνατη\" θέση. Όχι γιατί έκανες κάποια κίνηση ενώ εκείνη όχι. Ούτε γιατί κομπλάρεις. Ούτε γιατί ίσως φανείς \"λάθος\". Το μεγάλο πρόβλημα νομίζω είναι ότι δεν γνωρίζεις τίποτα για εκείνη. Και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Έχεις μια εικόνα στο μυαλό σου για εκείνη, αλλά δε σημαίνει ότι αυτή είναι και η πραγματικότητα. Φαντάσου κάποια που να έχει κάτι που να μην σ\' αρέσει καθόλου και βάλε το προσωρινά στην εικόνα που έχεις για εκείνη. Τι θα δεις τότε; Δεν είσαι καθόλου σίγουρος αν δεν είναι πραγματικά αυτό η ίδια. Είσαι σίγουρος;
Έτσι για να μην την πατήσεις, θα σου πρότεινα να παρατηρείς. Να βλέπεις, να μαθαίνεις, να καταλαβαίνεις συμπεριφορές.
Γράφεις: \"οχι σίγουρα φαίνεται ώριμη χαμηλή μύτη και έμαθα οτι είναι πολλή καλή κοπέλα...\".
Μ\' αρέσει η σιγουριά σου!!
Τώρα θα σε ρωτήσω κάτι απλό. Αν σου έστερνε κάποια μήνυμα στο fb και σου έλεγε αυτά που είπες εσύ. Πώς θα αντιδρούσες; Σκέψου το λίγο πριν διαβάσεις παρακάτω. Ωραία, γιατί η αντίδρασή της δεν είναι ίδια με τη δική σου; Ή μήπως θα ήταν ίδια; Μπορείς να δώσεις εξήγηση;
Εσύ αν σου έστερνε κάποια μήνυμα θα απαντούσες έστω κι αν δεν σου άρεσε; Και θα εξηγούσες κάτι;
Αυτά από την άποψη της λογικής. Από την άλλη υπάρχει και ένα κομμάτι που είναι το συναίσθημα η διαίσθηση. Μπορεί να έχεις επιλέξει πολύ καλά.
Κάτι ακόμα. Το ότι κομπλάρεις δεν μου φαίνεται καλό. Όχι όμως για το ότι εσύ κομπλάρεις. Αλλά γιατί αυτό εξαρτάται και από τον άλλον που έχουμε απέναντί μας. Σωστά;
[Edit]Εγώ θα επέλεγα να κάνω οποιαδήποτε κίνηση και να \"γελοιοποιηθώ\", γιατί όχι. Και αυτό έχω κάνει, αλλά από αυτό την πάτησα. Θα προσπαθούσα ταυτόχρονα να σκέφτομαι ώστε αν τύχει η \"στραβή\" να μπορώ να μην έχω \"πληγωθεί\". Πόσο ωραία ακούγεται η φράση \"δεν έχεις μάθει πως να είσαι ευαίσθητος αλλά να μην πληγώνεσαι\".
11-05-2010, 10:06 #28
\'Οσο η αυτοπεποίθησή σου είναι στα πατώματα,αυτό που εκπέμπεις σε μία γυναίκα είναι μία χύμα αίσθηση,μία διάχυτη αβεβαιότητα και της προκαλείς πιθανότατα ανασφάλεια.Αν εσύ ήσουν σίγουρος πως αρέσεις,τότε η καθεμία που θα προσέγγιζες θα το \"οσμιζόταν\"και θα συμπεριφερόταν διαφορετικά.
Αύξησε τα επίπεδα της σιγουριάς σου.Ένας καλός τρόπος να το κάνεις είναι με θετικές σκέψεις,με τολμηρές διεκδικήσεις και με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.Μην πλησιάζεις κάθε γυναίκα με σκεπτικό ηττοπάθειας,τα μηνύματα της ατολμίας είναι φανερά ακόμη και σε άγνωστους σε μας ανθρώπους.
Βούτα στα βαθιά και αν φας χυλόπιττα καθόλου να μη σε νοιάξει.Ετεροκαθορίζεσαι γιατί η έγκριση του κάθε θηλυκού που σου αρέσει αποκτά εξαιρετική σημασία για σένα.Αποσύνδεσε την αίσθηση της αυταξίας σου από την στάση του θηλυκού που κυνηγάς.
Αποκτάς πείρα σε σχέση με το άλλο φύλο έτσι κι αλλιώς.Με κάθε πρωτοβουλία τολμηρή που κάνεις αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου και αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε έναν άντρα που παρακαλάει να τον προσέξουν και να του δώσουν το οκ και σε αυτόν που το οκ ή το μη-οκ δεν είναι παρά άλλη μία εμπειρία στη ζωή.;)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-05-2010, 13:48 #29
boltseed σ ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση σου.. Ναι λοιπόν είμαι κομπλεξικός κολλάω πολύ μπροστά σε γυναίκες που μου αρέσουν ειδικά, δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου.. Δεν μου βαίνει μιλιά μπορεί να μπερδεύω και τα λόγια μου δεν ξέρω τη με πιάνει.. Πραγματικά δεν έχω τίποτα εμφανισιακά είμαι ενας φυσιολογικός τυχερός άνθρωπος που δεν έχω κάτι πάνω μου που να ντρέπομαι.. Αλλά κολλάω πάντα έχω στο μυαλό μου οτι δεν θα αρέσω και θα με απορρίψει σκέφτομαι (ρε συ τα είχα με εκείνη, με γούσταρε η άλλη, έκανα φάση με εκείνη δεν μπορεί καλός θα είμαι) αλλά πάλι τίποτα κολλάω.. Και τώρα που έφαγα και αυτήν την ήτα...?? Θα είναι μεγάλο πλήγμα για μένα...
Στο f b της μίλησα γιατί είχα πάει ένα βράδυ αποφασισμένος να της μιλήσω (φρόντισα να ποιώ και 2 ποτάκια πριν) και δεν ήταν εκεί.. :) Ηταν να φύγω και 2 ήμερο, δεν μπορούσα να περιμένω πάλη πότε θα την δώ, ήρθα στο σπίτι έγραψα ένα μήνυμα και το έστειλα...
Ναι είμαι στο χέρι της φοβερό μπαλάκι που μπωρεί να παίξει άνετα..
Δέν έχω στείλει άλλο μήνυμα σκέφτηκα να στείλω (η συμπεριφορά σου είναι και η απάντησή σου?) αλλά όταν το διάβασα μου φάνηκε πολύ ηλίθιο οπότε δεν στέλνω τίποτα...
Δεν ασχολο΄θμε καθόλου με το f b μόνο τώρα κάπου 50 φίλους έχω μόνο και καμιά 200 αιτήματα που εκκρεμούν και βαριέμαι να κάθομαι και να τα κοιτάω.. Κάνω σπάνια σχόλια, δεν ανεβάζω τίποτα ούτε τώρα θέλω να κάθομαι και να ασχολούμαι για να τα βλέπει αυτή... Εντάξει έχουμε και ένα εγωισμό.. Είχα 53 φοτο που καμία δεν είχα ανεβάσει εγώ δεν τις είχα δει και όλες και είπα ας δω τις φοτο μου να δω τι θα δει και αυτή μην έχει καμιά ηλίθια, Γυναίκες να δεις και παρέες μπορεί να τρόμαξε κιόλας. Άρχισα να σβήνω μία μια αλλά πρέπει να πρόλαβε και τις είδε αυτή άφησα μονο 5 έτσι να υπάρχουν κάποιες..
Είναι μερικοί άνθρωποι που βλέπεις κάτι το διαφορετικό στο πρόσωπό τους και όταν ξέρεις που συχνάζει και όχι την είδα σήμερα ποιος ξέρει απο πού είναι και ανθα την δώ δημιουργείτε ένα συναίσθημα, αρχίζεις και την σκέφτεσαι λές ας πάω εκεί για ποτό μπας και την δω, την ΄μία την βλέπεις την άλλη δεν την βλέπεις μετά νάτη πάλη και σιγά σιγά την ονειρεύσε αυτό ενώ συναίσθημα....
Ναι..... Πιστεύω οτι είναι καλύτερα να κοιτάξω δίπλα μου γιατί με το ζόρι δεν γίνετε τίποτα, να το αφήσω στην τύχει του αυτό και αν την δώ σε κάποιο μαγαζί η κάπου να κόψω κίνηση και ίσως πούμε ενα γεια, και θα φανεί αυτο.. Αλλά δεν θα την διαγράψω απο φίλη στο f b εκτός αν το κάνει αυτή βαίβεα κάποια στιγμή....
Πάντως δεν έχω φάει ξανά τέτοια απαξίωσα και με πείραξε κάπως... Ίσως φάνηκα και χαζοπαλίκαρο ανώριμο που έκανα κίνηση απο το fb λειτούργησε και αυτό εναντίον μου...¨
:)) Που νάξερε τι συζητήσεις προκάλεσε :) Θα τρόμαζε :)
......
αλλά, ακόμα κι αν δεν της αρέσεις εσύ συγκεκριμένα, ε, δεν έγινε και τίποτα, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους!
11-05-2010, 18:06 #30
έι, ψιτ, κοπελιά , από πάνω διάβασε και τα προηγούμενα ποστ.
τα είπαμε αυτά!:Phttp://www.mazi.org.gr/
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....