Results 31 to 44 of 44
Thread: Εσείς τη λέτε να κάνω....?
-
11-05-2010, 19:47 #31
Διαβάζω αυτά που γράφεις και αναρωτιέμαι.
Originally posted by RainAndWind
\'Οσο η αυτοπεποίθησή σου είναι στα πατώματα,αυτό που εκπέμπεις σε μία γυναίκα είναι μία χύμα αίσθηση,μία διάχυτη αβεβαιότητα και της προκαλείς πιθανότατα ανασφάλεια.
Αν εσύ ήσουν σίγουρος πως αρέσεις,τότε η καθεμία που θα προσέγγιζες θα το \"οσμιζόταν\"και θα συμπεριφερόταν διαφορετικά.
Οι άνθρωποι είναι (είμαστε) διαφορετικοί από εσένα. Μπορείς να το δεις αυτό; Αφού το δεις, μπορείς να δεις ότι δεν είναι απαραίτητα κακό επειδή είναι (είμαστε) διαφορετικοί;
Τολμώ, μια που βρισκόμαστε στο πεδίο των τεστ να σου δώσω να απαντήσεις το παρακάτω; Ισχύει το ίδιο και για όποιον άλλον θέλει να το συμπληρώσει. Δίνω και το αντίστοιχο αυθεντικό αγγλικό. Δίνει το βαθμό (υποτίθεται αν θεωρήσουμε ότι είναι σωστό) της ναρκισιστικής προσωπικότητας.
Βάζεις οποιοδήποτε σύμβολο σε μια από τις δύο ερωτήσεις κάθε ομάδας στη στήλη C. Παράδειγμα το χ στο πρώτο ζευγάρι ερωτήσεων. Το στέρνεις (στέρνει κανείς) στο email ***@***.gr σαν συνημμένο, και εγώ του δίνω το αποτέλεσμα. Δίνω email για ευκολία. Αν κάποιος θέλει να το στείλει εδώ γιατί όχι. Δεν ξέρω αν το u2u δέχεται συνημμένα (βαρίεμαι να το ψάχνω τώρα).
- 11-05-2010, 19:48 #32
Δεν μπορούσα να βάλω δύο συνημμένα στο ίδιο μήνυμα, έτσι το αγγλικό εδώ.
11-05-2010, 21:53 #33
Εσύ γιατί δε χαλαρώνεις λίγο και να πάψεις να τη λες στον έναν και στον άλλον;Και για ενημέρωσή σου υπάρχει ο υγιής ναρκισσισμός και είμαι περήφανη που τον κατέχω.Να εκτιμώ τον εαυτό μου και να με αποδέχομαι,you get me?
Όταν γνωρίσω μία γυναίκα να έλκεται από την ανασφάλεια στο άλλο φύλο,θα σ\'ενημερώσω,προς το παρόν δε μου έχει τύχει.
ps Γι αυτό δεν κάνω ποτέ παρέα με δυσκοίλιους ανθρώπους.:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-05-2010, 22:56 #34
ενδιαφέροντες όλες οι απόψεις σας... Έχω πει και ποιο πάνω οτι δεν έχω πάει να μιλήσω ποτέ κάποια, και αν το έκανα κάνα 2 φορές ηταν σε διακοπές και κάπως πιωμένος... Αλλά σε νορμάλ κατάσταση και με κοπέλα που να μου αρέσει ποτέ... Μα..κία μου και τώρα είναι ποιο δύσκολο.. Δέν παρακαλάω να με προσέξουν δεν το έχω κάνει ποτέ, για να πάρω το οκ.. Επί σεις δεν έδωσα την εντυπώσει σε μαγαζί η σε παρέα οτι ψάχνομαι.. και όντος δεν ψάχνομαι.. Οτι έχει έρθει ήταν μαλακά απο μόνο του, δεν έχω και πολλές σχέσεις στο βιογραφικό μου βέβαια, 3 που κράτησαν κάπως, και 4 που ηταν χαβαλές για κάποιες μέρες-βδομάδες.. Με αυτή την κοπέλα είχαμε κάποια κοιτάγματα δεν μπορεί να ήταν και τόσο ιδέα μου, και σε συνδυασμό με την απλότητα στο στηλ και την εμφάνιση έφαγα σκάλωμα που λένε και πήρα φόρα... Μου αρέσουν πολύ η απλές κοπέλες να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου ρε παιδί μου και όχι το κρεβάτι σου μόνο, να βαίνουμε να μας δουν και μ...κίες..
Αυτό που με πείραξε ποιο πολύ είναι το απόλυτο τίποτα απο πλευράς τις, δεν μου έχει ξανασυμβεί και με πείραξε είναι αλήθεια. Να μου το έλεγε τουλάχιστον εντάξει παίξαμε και χάσαμε.. γιαυτό σκάω εγω και με πειράζει.. Τι να καταλάβεις απ το 0. Γιαυτό λέω να το ψάξω η να πάει να γαμ.... το θέμα... Στο δεύτερο κλείνω βέβαια..
Σίγουρα στον τομέα της αυτοπεποίθησις ως προς τις γυναίκες πρέπει να το δουλέψω γιατί χάνω πράγματα...
blotseed αυτό με το να ρωτήσω 10 κοπέλες για την ώρα δεν παίζει να το έκανα... Μόνο για λεφτά, για κανα καλό στοίχημα ίσως.. :)
12-05-2010, 02:07 #35
Originally posted by vegga
ις γυναίκες πρέπει να το δουλέψω γιατί χάνω πράγματα...
blotseed αυτό με το να ρωτήσω 10 κοπέλες για την ώρα δεν παίζει να το έκανα... Μόνο για λεφτά, για κανα καλό στοίχημα ίσως.. :)
πλησιαζεις, ρωτας ενα \"συγνωμη, εχεις ωρα?\" και δε σε νοιαζει η απαντηση , της λες \"ευχαριστω\" και φευγεις.
συνολο 6 δευτερολεπτα απο την ζωη σου.
δε σου ειπα να τις ανοιξεις διαλογο. απλα ρωτα τες κατι, μια οδηγια εστω, αν γνωριζει που ειναι ο ταδε δρομος.
Δεν ειναι πεσιμο αυτο, ειναι ερωτηση. Αν δεν μπορεις να κανεις απλες ερωτησεις σε κοσμο, τοτε ισως να πρεπει να ανοιξεις αλλο θεμα στο e-psychology...το οποιο θα ειναι οντως καπως σοβαρο..
12-05-2010, 09:23 #36
Πως ξέρει η κοπέλα τί έχεις εσύ κατά νου; Επειδή στο F B δέχτηκε ένα αίτημα φιλίας; Και; Όταν τη βλέπεις καλά καλά δεν της μιλάς. Ακόμα κι αν έχει περάσει από το μυαλό της πως σου αρέσει δεν βλέπει καμιά κίνηση, άρα; Απορρίπτει το σενάριο. Γιατί κάποιος τα παρατάει πριν προσπαθήσει καν; Σκέφτομαι πως αν ο άντρας μου τα παρατούσε στην πρώτη προσπάθεια προσέγγισης και δεν υπήρχαν άλλες 30 κι όλοι οι άντρες σκέφτονται σαν εσένα θα ήμουν ακόμη μόνη. (Κακό είναι τώρα αυτό για μένα;)
κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
12-05-2010, 09:51 #37
Originally posted by narnia
Σκέφτομαι πως αν ο άντρας μου τα παρατούσε στην πρώτη προσπάθεια προσέγγισης
λες καποια στιγμη τα πραγματα να γινουν πιο απλα?
του στυλ βλεπεις μια κοπελα, και της λες....
ψιτττ εισαι?
τελος.
12-05-2010, 09:57 #38
Έχουν παραγίνει απλά. Γράφεις στο fb ψιτ είσαι; Εσύ κι άλλοι 50 λέω εγώ. Αυτή ή αυτός κάνει το σκεσκαρτάρισμά του. Μερικές φορές δεν μένει τίποτα.
Εγώ λέω τώρα με την οικονομική κρίση θα γίνουμε τόσο απλοί που ένα ¨γεια σου τσολιά μου¨ θα είναι υπεραρκετό.κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
12-05-2010, 20:07 #39
boltseed αν σου πω τη δουλεία κάνω θα μου πεις οτι αντιφάσκω... Είμαι πωλητής σε μια πολυεθνική, που αυτό σημαίνει οτι πρέπει να μιλάω σε πολλούς ανθρώπους κάθε μέρα και κυρίως άγνωστους και οι περισσότεροι να είναι μαζί μου επιφυλακτικοί και καχύποπτοι, γυναίκες και άντρες. Δέν έχω κανένα πρόβλημα να τους μιλάω για ώρα όσο αναφορά τα προϊόντα μου και τον ανταγωνισμό μου... Δηλαδή αν ήταν να πάω να προωθήσω το πρωινό μου στην λεγάμενη θα το έκανα.. Που στην δουλεία μου παίζει μεγάλο ρολο ο τρόπος που μιλάς το τιλ σου γενικότερα γιατί αν δεν σε γουστάρει ο άλλος δεν σου δίνει και πολύ σημασία οπότε δεν κάνεις δουλειά (έχω και τέτοιους πελάτες, που μου την καρφώνουν και μένα στα νεύρα, αλλά πρέπει να κάνεις την πάπια....)
Τα συναισθήματά μου και το ενδιαφέρον μου δεν μπορώ να εκφράσω εκεί χάνω την ηρεμία μου..
marnia έχω αναφέρει πιο πάνω, ξέρει οτι μου αρέσει απλά απ το f b της το είπα. Και με έχει δει και στο μαγαζί (ελπίζω να κατάλαβε οτι είμαι εγώ γιατί καμιά φορά απ τις φώτο δεν είσαι και σίγουρος.. Άλλα κουράστηκα και εγώ κούρασα και εσάς να αναλύω γιατί, πως, και μήπως.. Αποφάσισα οτι θα το αφήσω στην τύχη του μια και λόγο εγωισμού ξενέρωσα λίγο, αν είχα κάποιο στοιχείο οτι ίσος να θέλει, θα σκεφτόμουν κάποια κίνηση ακόμη, αλλά αυτή μηδέν. Αν αυτη μηδέν εγώ -1000.... Θέμα χρόνου είναι να φύγει τελείως απ την σκέψη μου.. Ασε που αρχίζω να αισθάνομαι και μαλ..ς που άνοιξα τέτοια συζήτηση γιαυτην...
12-05-2010, 20:59 #40
Originally posted by RainAndWind
Εσύ γιατί δε χαλαρώνεις λίγο και να πάψεις να τη λες στον έναν και στον άλλον;Και για ενημέρωσή σου υπάρχει ο υγιής ναρκισσισμός και είμαι περήφανη που τον κατέχω.Να εκτιμώ τον εαυτό μου και να με αποδέχομαι,you get me?
ps Γι αυτό δεν κάνω ποτέ παρέα με δυσκοίλιους ανθρώπους.:P
12-05-2010, 21:52 #41
Βεγκα, ισως αυτο να συμβαινει επειδη μαλλον στην δουλεια σου για να εχεις επιτυχια στις πωλησεις εχεις κανει ακρη το συναισθημα ,το οποιο εκει ειναι οντως εμποδιο μερικες φορες για \"καλες δουλειες\" , οσο και αν καπως ακουγεται αυτο.
13-05-2010, 01:44 #42
Originally posted by vegga
marnia έχω αναφέρει πιο πάνω, ξέρει οτι μου αρέσει απλά απ το f b της το είπα. Και με έχει δει και στο μαγαζί (ελπίζω να κατάλαβε οτι είμαι εγώ γιατί καμιά φορά απ τις φώτο δεν είσαι και σίγουρος..
Άλλα κουράστηκα και εγώ κούρασα και εσάς να αναλύω γιατί, πως, και μήπως.. Αποφάσισα οτι θα το αφήσω στην τύχη του μια και λόγο εγωισμού ξενέρωσα λίγο, αν είχα κάποιο στοιχείο οτι ίσος να θέλει, θα σκεφτόμουν κάποια κίνηση ακόμη, αλλά αυτή μηδέν.
Originally posted by Boltseed
Βεγκα, ισως αυτο να συμβαινει επειδη μαλλον στην δουλεια σου για να εχεις επιτυχια στις πωλησεις εχεις κανει ακρη το συναισθημα ,το οποιο εκει ειναι οντως εμποδιο μερικες φορες για \"καλες δουλειες\" , οσο και αν καπως ακουγεται αυτο.
Δες το video
http://www.youtube.com/watch?v=kqKpuhAT2iM
http://dotsub.com/view/1d81f9c8-b27e-4712-8993-d7d72c889542
καθώς και το thread \"Προβολή\" στο Άγχος Φοβίες.
13-05-2010, 19:10 #43
:) να ξεκουραστώ λίγο λες ε? :))
Μάλιστα..john11 ξανα αναφέρω οτι της έχω πει που την είδα και όχι μια φορά, είναι ενα μπαράκι που δουλεύει η φίλη της και συχνάζει εκεί, όπου πηγαίνω (η μάλλον πήγαινα) τις καθημερινές για καμιά μπύρα... Το μαγαζί ειναι μικρό δεν συχνάζει Ο κόσμος εκεί..
Το είδα το βίντεο (φοβήθηκα λίγο αλήθεια) λες να λειτουργώ με την μία πλευρά???
Όντος στην δουλεία μας πρέπει να είσαι λίγο ψυχρός και να προσέχεις να μην αναπτύσσεις πολλές σχέσεις με τον πελάτη, να είσαι σε μια απόσταση για να κάνεις δουλειά, αν και δεν γίνεται πάντα αυτό. Συναντάς ανθρώπους που εκπέμπουν στα ίδια κύματα με εσένα, με αυτούς ο χαβαλές ειναι αναπόφευκτος και συνήθως δεν κάνεις δουλειά, αλλά είναι καλό διάλειμμα και γιαυτό τους έχεις ανάγκη...
Κοίτα στους πελάτες πας και μιλάς εκ του ασφαλούς (με πληρώνουν για να έρθω να σου προτείνω το προϊόν μου, η προσφορά μου, το κέρδος σου κτλ) και αυτός ξέρει και εσύ ξέρεις οτι είναι η δουλεία σου αυτή και μιλάς εκ μέρους άλλου, δεν υπάρχει συναίσθημα, υπάρχει μόνο τρόπος..
Το να μιλήσεις σε μία κοπέλα μιλάς εκ μέρους των συναισθημάτων σου εκεί που κολλάμε εμείς. Αν δεν θέλει ένας πελάτης να συνεργαστεί μαζί σου θα πας στον δίπλα, (και το πιο πιθανό να στραβώσει κιόλας) και θα τον πετύχεις τον στόχο σου. Ενώ στην άλλα περίπτωση εκτός των άλλων δεν παίζει να πας στην δίπλα, γιατί αυτήν θες (παράδειγμα φέρνω τώρα).....
13-05-2010, 20:39 #44
πιασε στο μπιρι μπιρι την φιλη τησ να γινετε γνωστοι ωστε αν την πετυχεισ εκει να στη γνωρισει και γω σε μικρο μαγαζι πηγαινω κι οσοι το εχουμε στεκι γνωριζομαστε καμια 10 αρια ατομα ασχετωσ απο ηλίκιεσ και φυλο
Πώς να ξεπεράσω την μοναξιά;
12-07-2025, 14:15 in Σχέσεις και Επικοινωνία