Dolphin-αποχαιρετισμός
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
    Senior Member

Dolphin-αποχαιρετισμός

Παιδιά καλή σας μέρα και χρόνια πολλά!

Επειδή ανακάλυψα ότι για μια ακόμη φορά κάποιοι παρακολουθούν μέσω του forum και αυτών που γράφω, πώς πηγαίνω θα ήθελα να σταματήσω να γράφω εδώ. Δεν έχω άλλη επιλογή δυστυχώς. Και να αλλάξω ψευδώνυμο θα πρέπει να δηλώσω ότι είμαι η παλιά ΄΄dolphin΄΄, επομένως δεν έχει νόημα. Ωστόσο θα μπαίνω να παρακολουθώ τα posts σας και να μαθαίνω νέα σας. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου ας μου στείλει U2U ή ακόμα καλύτερα e-mail. Επειδή δε μπαίνω κάθε μέρα internet ίσως καθυστερήσω λίγο να απαντήσω αλλά θα απαντήσω με την πρώτη ευκαιρία.
    Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλους. Να καταφέρει ο καθένας από μας να νικήσει το συντομότερο αυτό που τον ταλαιπωρεί και να επιστρέψει στην κανονικότητα.
    Σας ευχαριστώ πολύ που υπήρξατε τόσο καλή συντροφιά και μου δώσατε αμέτρητες φορές δύναμη να συνεχίσω και πάνω από όλα, ευχαριστώ που με κάνατε να νιώσω ότι δεν είμαι μόνη.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Senior Member
    :( Καλά Χριστούγεννα,δελφινάκι μου,αν κα με στεναχωρείς,μέρα που'ναι...
    Θυμάμαι κι από παλιά το σχετικό θέμα που είχε προκύψει.Φαντάζομαι σε τι αναστάτωση
    θα έχεις και πάλι περιέλθει...Γνώμη μου είναι να μη στερηθείς τη συντροφιά και τη δύναμη,
    που κοντά μας βρήκες.Καλύτερα να στερηθούμε εμείς τη σκέψη πως μιλάμε σ'εσένα...
    Από δελφίνι,γίνε μπαρμπούνι(καλύτερα όχι,πρόλαβε άλλος),γίνε τσιπούρα,καρχαρίας,
    γίνε λουλούδι,αρχικό,νούμερο,σύ� �βολο,άλλαξε και κανά δυο χαρακτηριστικά να μη
    σε καταλάβει κανένας μας και συνέχισε να μπαίνεις και να γράφεις για σένα και μόνο!
    Θα σε αγαπήσουμε και πάλι ως άλλη,μην ανησυχείς.Θα βρούμε δρόμο...Ό,τι κι αν κάνεις,
    ελπίζω να σε προσέχεις και να είσαι καλά στην υγεία και τη διάθεση σου!Μόνο τα καλύτερα
    για το ψαρικό μας!Θα μας λείψεις πάντως πολύ!Ελπίζω κάτι ν'αλλάξει και ν'αναιρέσεις...
    Καλή σου δύναμη σε ό,τι επιχειρείς!Καλές βόλτες με το ποδήλατο σου!Καλές βουτιές!Φιλάκια!

Senior Member
    τι εννοεις? αφου εισαι ανωνυμος τι εννοεις σε παρακολουθουν? το νοημα εδω ειναι η ανωνυμια εαν το επιθυμουμε

Senior Member
    dolfin η αληθεια και εγω δεν καταλαβα τι εννοεις,αλλα κατι περισσοτερο θα ξερεις εσυ,οποτε εαν αισθανεσαι ασχημα καλα κανεις,και εμεις παλι εδω ειμαστε.
    Οσο για αυτους που σου δημιουργουν το προβλημα ενα εχω να πω.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ DOLFIN ΜΟΥ!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!
    ΦΙΛΙΑ!!

Senior Member
    dexa μαλλον εννοει οτι τον παρακολουθουν δικοι του ανθρωποι...ισως δε τους ανοιγοταν περι διαιτας κ φοβοντουσαν...
    προκειμενου να το αποφυγω αυτο κ γνωριζοντας οτι μετα τον Απριλη θα μενω με τον αντρα μου του εχω ηδη πει τα παντα...για τα βουλιμικα, για την διαθεση μου να χασω βαρος, για το σαιτ εδω, για τα παντα.
    Το κακο ειναι οτι του παραλεω (πηγα στο αλλο ακρο) κ επειδη ασχολουμαι διαρκως με τη διαιτα θα προσπαθησω με τη νεα χρονια να μη τον πριζω ουτε κεινον ουτε εμενα...τα κιλα θελουν κ λιγο ζαμανφου για να φυγουν... παρεπιπτοντως συγχαρητηρια για την τεραστια απωλεια σου!

Senior Member
    Σε βρισκω σωστη!!!
    Καλη η καινουργια αποφαση ,και πολυ σωστο αυτο που ειπες για τα κιλα!!
    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΚΙΛΑΑΑΑ!!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    λες να δινει δυναμη το φεγγαρι? εμενα ειναι η καταστροφη μου οταν νυχτωνει :D

Senior Member
    Καλα βρε φιλη μου δεν ξερεις την seylor moon??
    Eχεις και ενα τικερακι που μοιαζει σε αυτην.
    Δεν εβλεπες παιδικα?
    Για θυμισου !!!
    Οτι υπαρχει στο συμπαν εχει δυναμη!!!
    Και εμεις απο οπου μπορουμε θα την παιρνουμε!!!
    Για αυτο τι θα λεμε??

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ !!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    χαχαχαχα σωστη! δυστηχως δε τη θυμαμαι...μηπως ειμαι μικρη? 30. σευχαριστω παντως, θα τη φανταστω και αυτη!!

Senior Member
    Για την seylor moon δεν εισαι μικρη απλα δεν την εβλεπες!!!
    Εγω ειμαι 37 αλλα ολα μου τα χρονια ειμαι τηλεορασακιας!!!
    Την αγαπω πολυ την tv!!!
    Aκομα και τωρα με τα παιδια μου γνωριζω ολα τα παιδικα και αναπολω τα δικα μου χρονια ,με την καντυ-καντυ,την χαιντι,και αλλα ωραια παιδικα οπως ροζ πανθηρας!!!
    Τωρα χαλια !!!Τι να πεις?!?

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    α καλα κ γω βλεπω τρελα παιδικα με τα ανηψια...τους κατεβαζω απο το ιντερνετ ολα τα παλια καλα...νιλς χολγκερσον, αυτα που ειπες...πωπω αναμνησεις...κριμα το κοριτσι π[ου λες το θυμαμαι αλαλ πολυ αμυδρα...ισως εχεις δικιο, να μη το εβλεπα! θα το αναζητησω ομως :D κανω αρχειο ωστε να βλεπουν μελλοντικα κ τα παιδια μου τα παλια καλα παιδικα...γιατι ετσι οπως παμε δε θα μεινει τιποτα αξιο να δουν μεχρι να κανω παιδια...

Senior Member
    Δελφινάκι μου σου εύχομαι κι εγώ χρόνια πολλά και σ΄ευχαριστώ για τις ευχές σου.!

Όσο για την απόφαση που πήρες, μπορώ να καταλάβω πως ένιωσες και
    θέλω να σου πώ οτι πιθανόν θα έκανα το ίδιο στη θέση σου....
    Απλά σκέψου το , ζύγισε το, και μέτρα τα συναισθήματα σου. Αυτά αποφασίζουν εδώ....

Να είσαι καλά και να προσέχεις
    καλό σου βράδυ

Senior Member
    Παιδιά,

σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές και τις απαντήσεις σας. Nadine, το post σου και η photo με συγκίνησαν. Ένα τέτοιο δελφίνι θέλω να γίνω, ευτυχισμένο, ελεύθερο, παιχνιδιάρικο και πάνω από όλα, να κολυμπάω κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας, ίσως και πάνω από αυτή...όχι στο βυθό της...
    Κάποιοι, γνωρίζοντας ότι το ψευδώνυμό μου είναι dolphin, μπαίνουν στο forum και παρακολουθούν την πρόοδο μου σχετικά με τη βουλιμία. Επειδή όμως εδώ έγραφα πληροφορίες και εξελίξεις τις οποίες δεν ήθελα να μοιραστώ με κανένα, εκνευρίστηκα που κατάλαβα ότι τελικά τις μαθαίνουν και άλλοι... Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο παρελθόν αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα. Τώρα όμως, τα έχω κυριολεκτικά πάρει στο κρανίο και δε θέλω να συνεχιστεί αυτό. Λυπάμαι που χάνω αυτή τη τόσο ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά του forum και τη δυνατότητα να βρίσκω απαντήσεις και να παίρνω κουράγιο. Ίσως ξαναμπώ κάποια στιγμή με διαφορετικό ψευδώνυμο, όπως μου πρότεινε και η Nadine.

Σας φιλώ όλους-καλή συνέχεια και μια ακόμα καλύτερη χρονιά!

Senior Member
    Καλή δύναμη όπου και αν είσαι και ό,τι κι αν κάνεις. :)

Senior Member
    Καλή συνέχεια.
    Να μπαίνεις να διαβάζεις απλά, για να παίρνεις δύναμη.

ΥΓ. ʼσχετο: Που βρήκατε τα παλιά παιδικά; Ότι έχω δει από παλιά παιδικά (όπως Κάντι Κάντι) ήταν πολύ καλύτερο από της δικιάς μου γενιάς και ας ήταν η τεχνολογία τόσο πίσω, είχε μια αθωότητα.

Page 1 of 3 123 LastLast