voulimia
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13

Thread: voulimia

Senior Member

voulimia

eimai 16 xronwn 68 kila k den 8umamai pote ton eauto mou ta teleutaia 4 xronia na min kanw diaita.ka9e xeimwna diatrofi xwris apotelesmata afou fusika nmz oti exw voulimia. otan eimai moni m sto spiti kamia fora (sxedon panta) me pianei kati kai trww oti vrw xwris na eimai stenoxwrimeni i piesmeni i kt tetoio. k kapoia stigmi meta apo polu wra skeftomai "gt to kanw auto?" k stamataw alla einai idi arga. k den mporw na antista9w pote sta gluka. oso k an exw xortasei an uparxei gluko st spiti 9a faw. perusi se diastima 4 minwn apo ta 72 kila eixa paei sta 57 me diatrofi k pl gumnastiki idiaitera aeroviki k pilates. alla meta ta ksanapira ola pl grigora gt etrwga etrwga k dn katalavaina oti paxaina k as m to elegan. k oles m oi kollites exoun toso wraio swma k ntrepomai na vgainw mazi tous. k skeftomai oti xaramizw ta kalutera mou xronia k oso k an 9elw na sumvivastw me ton eauto m den mporw. oxi tpt allo ir9e kai to kalokairi twra k dn kserw ti na kanw. mou lene na pame gia mpanio oloi kai vriskw sunexeia dikaiologies. ka9e fora lew apo simera diaita k meta tin xalaw pali. kai den einai oti kanw kamia steritiki diaita alla sunexeia ksexniemai k ta parataw.mexri twra exw xasei 4 kila apo ton dekemvrio k exw paratisei tn diatrofi alla sunexizw tn gymnastiki oxi sto gumnastitirio,kanw ena a9lima edw k 1 xrono. kamia sumvouli gia na petuxw to stoxo mou xwris na ta paratisw?:(

Senior Member
    h

Senior Member
    για να πετυχεις τον στοχο σου χωρις να τα παρατησεις πρεπει να κανεις σωστη προσπαθεια.
    Οταν παραταμε κατι ειναι επειδη δε μας παει ρε παιδι μου.
    Οπως σου ειπα κ στο αλλο θεμα, πιστευω ενας διαιτολογος με την κουβεντα κ τις συμβουλες κ θα σε μαθε να τρως
    κ θα σου ξετρυπωσει το γιατι τρως.
    Γεια κ απο εδω κ καλωσηρθες!

Senior Member
    prospa9w na efarmosw auta pou mou leei,na ma9w na trww swsta mou exei dwsei k mikres sumvoules g na kserw pote xortasa ,pote peinaw pragmatika i pws na stamatisw to tsimpologima alla tis 9umamai spania.

Senior Member
    sunexeia skeftomai oti den vlepw pou den vlepw apotelesma toulaxiston as faw oti 9elw xwris na piezomai.

Senior Member
    γιατι δεν βλεπεις αποτελεσμα? τι αποτελεσμα θα περιμενες?
    γιατι να πιεστεις?
    στην ηλικια σου με μια σωστη διατροφη κ ελαχιστη ασκηση θα γινεις μοντελακι.
    αρκει αυτα που θα σου πει ο διαιτολογος να τα κανεις,
    κ οχι να ψαχνεις διαιτες εξπρες κ αλλες βλακειες.
    Πρεπει να κανεις ευαγγελιο οσα σου λεει,
    να προσπαθεις να τα θυμασαι,
    ειναι πολυ σημαντικο να μαθεις να τρως σωστα τωρα που εισαιι μικρη.
    Ασε τις διαιτες κατα μερος,
    προεχει να τρως σωστα!
    νασαι σιγουρη πως οταν τρεφεσαι σωστα τα κιλα φευγουν σφαιρα,
    κ στο λεω εγω που ειμαι 30!
    (καμμια σχεση 16 με 30. εγω καιω καρβουνο!) :D

Senior Member
    gt apo tn semptemvri ta exw paratisei panw apo 5 fores. k stis 2 evdomades p kanw diatrofi tis 2 meres tis kanw swsta kai tis upoloipes asta na pane. me tin askisi den exw provlima gt gnk mou aresei kai pigainw st gymnastirio kamia fora(2 fores tn evdomada i ka9olou ts perissoteres fores) kai paw kai kick boxing pou einai pl entoni i askisi opote dn exw provlima. alla to provlima mou einai i diatrofi.

Senior Member
    rouli πόσο ύψος έχεις?πιστεύω οτι δεν χάνεις κιλά γιατί έχεις υπερβολικά αρνητική ψυχολογία και ενοχές. γυμνάσου (σε λογικά πλαίσια πάντα) τρώγε χωρίς να καταπιέζεις τον εαυτό σου αλλά και κοντρολάροντας τα ξεσπάσματά ΄που σε πιάνει να φας χωρίς να πεινάς.να ξες οτι το να καταπιέζεις τον εαυτό σου είναι πιο πιθανό να θες αργότερα να φας μεγάλη πόσότητα φαγητού. μην στερείσαι φαγητό και μη νιώθεις κατώτερη από τις φίλες σου για μερικά κιλά. γενικά σταμάτα να ασχολείσαι όλη την ώρα με αυτό και επικεντρώσου σε άλλα πράματα.μόλις ξεχάσεις το θέμα αυτό θα αρχίσεις να χάνεις κιλά χωρίς να το καταλαβαίνεις. στο λέω από δική μου εμπειρία οτι άρχισα να χάνω κιλά οταν σταμάτησα να ασχολούμε με τα κιλά των φιλενάδων μου και με το να τριβελίζω το μυαλό μου οτι θα ρίξω τον σπυριάρη συμμαθητή μου μόνο αν χάσω κιλά.στο τέλος επικενρώθηκα στα μαθήματα μου ,στις μουσικές μου κτλ κτλ και ξαφνικά έγινα όχι μόνο αδύνατη αλλά και καλή μαθήτρια που ήμουν ένα τούβλο κ μισό. και μετά με παρακαλούσε ο σπυριάρης και εγώ έβγαινα μένα άλλον πολύ καλύτερο κ πολύ αλάνι μετά όμως γύρισα στον σπυριάρη γιατί μωρέ τον αγαπούσα τον άχρηστο τι να κ΄΄ανω αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.........τέσπα αυτή ήταν η χρυσή περίοδος για τις διατροφικές μου συνήθειες,κ ήμουν πιο όμορφη κ πιο αδύνατη από ποτέ χωρίς ούτε να ασχοληθώ επί του θέματος. έχεις ακούσει ποτέ να σου λένε χάσε 5 κιλά και θα γίνεις κούκλα?????? εμένα μου το λέγαν αυτό ανέκαθεν κ όταν ήμουν 55 κ τώρα που έιμαι 68. κ χθες που μου το είπε η μάνα μου αυτό της λέω θυμάσαι που μου τολεγες όταν ήμουν κ 55 κιλά?κ έβαλε τα κλάματα.νομίζω πρώτη φορά κατάλαβε μετά από 9 χρόνια πιο είναι το δικό της μερίδιο στη δική μου διαταραχή.

Senior Member
    bouliana σε ευχαριστω πλ για την υποστηριξη σου.Απο τοτε που γραφτηκα στο φορουμ και με αυτα που μου εχουν πει τα παιδια εδω, εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι πρεπει να αδυνατισω για να αρεσω στον εαυτο μου και οχι για το τι θα πουν οι αλλοι. Σιγουρα σκεφτομαι ακομα αυτα που θα μπορω να κανω αν χασω αυτα τα κιλα ,αλλα μεχρι και το σαββατο πιστευα οτι ολα για οσα δεν εχω κανει και θα ηθελα να κανω, για οσα δεν ειμαι καλη(σχολειο κτλ), για τις παρεες μου και γενικα για οτιδηποτε, πιστευα οτι φταινε τα παραπανω κιλα. η διαθεση μου ειναι καλυτερη γιατι εδω με στηριζουν , μπορω να μιλαω σε καποιον και εχω συνειδητοποιησει οτι υπαρχουν κι αλλοι σαν και εμενα και δεν ειμαι μονη μου. πιστευω οτι αν συνεχισω ετσι θα πετυχω τον στοχο μου. εχω ακουσει δεκαδες κοσμο να μου το λεει αυτο, απο φιλους μεχρι συγγενεις και παει λεγοντας. Η μητερα μου συμφωνει οτι πρεπει να χασω βαρος αλλα δεν θελει να γινω πολυ αδυνατη και οταν μου λεει "χασε το πολυ 5 κιλα και θα εισαι τελεια" εγω θυμωνω γιατι ξερω οτι πρεπει να χασω περσσοτερα για να νιωθω εγω πανς απ ολα καλυτερα.Αλλα τα προτυπα της μητερας μου οσο αφορα το βαρος ειναι τα παλια' ξερεις αφρατα κοριτσακια κτλ, οπως ηταν δλδ η κοπελες στα χρονια της οχι οπως τωρα. οσο μπορει με στηριζει και εκεινη αλλα δεν μπορω να της μιλησω για το πως νιωθω... το υψος μου ειναι 1,60-1,65(δεν ξερω ακριβως)

Senior Member
    κοίτα υπέρβαρη δεν είσαι, γυμνασμένη πρέπει νασαι πολύ κιόλας, η μαμά σου δεν σε πολυπιέζει καλό αυτό,οπότε το μοναδικό που μπορώ να σου πω εγώ ως πολυπαθούσα κ παλιά καραβάνα δδ απλά πρόσεξε τι θα θυσιάσεις για να πετύχεις το στόχο σου. άμα χάνεις κ βάζεις κάθε τρεις κ λίγο κιλά θα χαλάσεις τον μεταβολισμό σου κ μετά δεν θα χάνεις με τίποτα.τέσπα αυτά θα σταχουν πει κ οι άλλοι. οπότε καλή δύναμη σου εύχομαι και ναχεις πίστη στον εαυτό σου.

Senior Member
    γυμνασμενη ειμαι αλλα οχι πολυ. σ ευχαριστω πολυ!!

Senior Member
    με την καλή έννοια βρε πήγαινε το πολύ

Senior Member
    ναι καλε το καταλαβα. το ειπα ετσι γιατι εννοουσα οτι τα κιλα μου τα παραπανω δεν ειναι μυες, ειναι λιπος!
    :)