πιστευετε οτι κάποιος γινεται ή γεννιεται κακός; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    Originally posted by janet
    τωρα τον θυμαμαι τον κωδικο ειναι 123456789 αν με ξαναπεταξουν έξω θα δείξει

Δύσκολος κωδικός :P

Senior Member
    Originally posted by janet
    Originally posted by PETRAN
    Δεν σου λέω
    γιατι αγαπη μου δεν μου λες;

Γιατί όλο μπαίνεις με διαφορετικά ονόματα, δημιουργείς πολλά ίδια θέματα και επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια με βασική θεματολογία

\"ότι οι άλλοι μου έχουν κάνει κάποιο κακό/με κοροιδεύουν η/και εγώ έχω κάτι (είμαι χαζή/έχω νεύρωση μπλα μπλα) αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τι\"

έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να παίζει παιχνίδια το μυαλό σου? Αυτά τα κολλήματα και οι περίεργες ιδέες που έχεις για τους άλλους και για τον εαυτό σου? Ξέρεις, ίσως να είναι κάτι σαν ψύχωση (η κάποιο πρόβλημα τέλος πάντων)? Από ότι θυμάμαι στο είχε διαγνώσει γιατρός αυτό αλλά μου φαίνεται πως δεν παίρνεις τα φαρμακάκια σου...;)

Μήπως να πας σε κάποιον ειδικό? Όπως και να έχει, δεν θα βοηθούσε πιο πολύ από το να ρωτάς τα ίδια και τα ίδια εδώ και κανείς να μην σε παίρνει στα σοβαρά?Τι λες?

Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    Ελεος παλιν/σαλιν/παπαλιν..........ή πες το προβλημα σου, ή σταμάτα να εκτίθεσαι σε ένα χώρο που πλέον κανείς δεν σε παίρνει σοβαρα............

κανενα προβλημα ιδιαιτερο ιδιαιτερο δεν εχω εκτος απο τα γνωστα αυτα που ξερετε και που είναι ήδη εμφανη δηλαδη ......εκτιθεσαι κλπ και δεν σε παιρνει κανεις στα σοβαρα που ισως εχουν να κάνουν και λίγο με την προσωποικοτητα μου τα βιωματα κυριως τα τελευταια χρονια και τις δυσκολιες που αντιμετωπησα τωρα πιο χαζη από τους άλλους δεν νομιζω ότι είμαι απλά έχω μια τέτοιου είδους ανασφάλεια

Banned
    [i]Originally posted by PETRAN

Γιατί όλο μπαίνεις με διαφορετικά ονόματα..............

ειναι τοσο κακό αυτό; το έχουν κάνει πολλοί αυτό

Administrator
    janet, σε παρακαλώ να επικοινωνείς στο φόρουμ σεβόμενη τους κανόνες του.
    Έχουν αποκλειστεί τα προηγούμενα ψευδώνυμα σου, γι αυτο και δεν είχες πρόσβαση.
    Δεν θα αποκλείσω το janet, ελπίζοντας για τελευταία φορά να σεβαστείς τους κανόνες.

Αν ξεχάσεις τον κωδικό, ο δρόμος είναι να στείλεις μέιλ στο [email protected] και να ζητήσεις ανάκτηση του. Ακόμη καλύτερα, κατέγραψε τον σε ένα αρχείο στον υπολογιστή σου.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Banned
    Originally posted by NikosD.

Αν ξεχάσεις τον κωδικό
    στη δουλεια οταν φτιαχνω χρηστες,
    βαζω 5 ευκολα νουμερα (πχ 12345 η αναποδα)
    κατι που δεν το ξεχναει κανεις.

Νομιζω ζανετ,
    οτι αλλο προβλημα εχεις και οχι μνημης.

Banned
    Originally posted by NikosD.
    janet, σε παρακαλώ να επικοινωνείς στο φόρουμ σεβόμενη τους κανόνες του.
    Έχουν αποκλειστεί τα προηγούμενα ψευδώνυμα σου, γι αυτο και δεν είχες πρόσβαση.
    Δεν θα αποκλείσω το janet, ελπίζοντας για τελευταία φορά να σεβαστείς τους κανόνες.

Αν ξεχάσεις τον κωδικό, ο δρόμος είναι να στείλεις μέιλ στο [email protected] και να ζητήσεις ανάκτηση του. Ακόμη καλύτερα, κατέγραψε τον σε ένα αρχείο στον υπολογιστή σου.
    ευχαριστω γγια την κατανοηση και συγνωμη για την αναστατωση

Page 3 of 3 FirstFirst 123