Results 76 to 84 of 84
Thread: πωσ να βοηθεισω
-
14-05-2010, 22:08 #76
Πάντως και εγω αν εχανα την επαφη με την πραγματικοτητα,θα ηθελα να με χαπακώσουν.
- 14-05-2010, 22:10 #77
Originally posted by Αφωτεινή
Πάντως και εγω αν εχανα την επαφη με την πραγματικοτητα,θα ηθελα να με χαπακώσουν."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
14-05-2010, 22:16 #78
Originally posted by katerinaki
(επαιρνα αλοπεριντιν ντεπω ,ζυπρεξα κ τοπαμακ σε μετριες δοσολογιες συμφωνα με τους ψυχιατρους)"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
14-05-2010, 22:39 #79
1η διαγνωση ψυχωτικες διαταραχες αγχους
2η διαγνωση ναρκισσιστικη διαταραχη
3η διαγνωση ηβηφρενεια
4η διαγνωση ιδεοληπτικη διαταραχη
Τα ψυχολογικα τεστ που εκανα με τις ψυχολογους -ευαισθησια,λιγη καταθλιψη,λιγη παρανοια,καθολου ψυχωση! ολα αυτα στα 24!
ΥΓ εκανα χρηση ναρκωτικων(εκτος ηρωινης) κ ο τελευταιος ψυχιατρος θεωρει οτι περιπτωσεις σαν την δικη μου ειναι δυσκολες στη διαγνωση κ οτι ειμαι το πειραματοζωο της ψυχιατρικης του μελλοντος κ τρεχα γυρευε !!!!!!!!!
14-05-2010, 23:25 #80
3η διαγνωση ηβηφρενεια
Τα ψυχολογικα τεστ που εκανα με τις ψυχολογους -ευαισθησια,λιγη καταθλιψη,λιγη παρανοια,καθολου ψυχωση! ολα αυτα στα 24!
ΥΓ εκανα χρηση ναρκωτικων(εκτος ηρωινης) κ ο τελευταιος ψυχιατρος θεωρει οτι περιπτωσεις σαν την δικη μου ειναι δυσκολες στη διαγνωση κ οτι ειμαι το πειραματοζωο της ψυχιατρικης του μελλοντος κ τρεχα γυρευε !!!!!!!!!
Εχω τη αισθηση οτι θολωνει πολυ το τοπιο οταν εχεις να αντιμετωπισεις ενα τετοιο προβλημα χωρις μια αξιοπιστη διαγνωση... Πολλη επιπλεον αβεβαιοτητα."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
14-05-2010, 23:31 #81
Originally posted by libpa
Πείτε τα ρε παιδιά γιατί θα τρελαθούμε εδώ πέρα!!!! Μπορεί να διαφωνούμε σε άλλα, αλλά αυτό είναι σημαντικό να διαφωνείς!!
Κατερίνα αφού δεν έχεις ψύχωση τότε γιατί λες θέλω να ζήσω την ψύχωσή μου και πως να γίνετε χρόνια ψυχωτικοί και διάφορα τέτοια;;
Ας το σταματησουμε εδω! γιατι απο εδω κ περα η κριστυ θα φρικαρει! Παντως νομιζω οτι μετα απο ολες αυτες τις αποψεις θα πηρε τη βοηθεια που ζητησε!
14-05-2010, 23:33 #82
[quote]Originally posted by oboro
3η διαγνωση ηβηφρενεια
Εχω τη αισθηση οτι θολωνει πολυ το τοπιο οταν εχεις να αντιμετωπισεις ενα τετοιο προβλημα χωρις μια αξιοπιστη διαγνωση... Πολλη επιπλεον αβεβαιοτητα. [/quote
Ακριβως! θολο τοπιο κ πολλη αβεβαιοτητα !γιαυτο τα παρατησα ολα!!]
15-05-2010, 09:17 #83
Εγω δεν εχω λογο να αμφισβητισω αυτο που λεει το κατερινακι για την ψυχωση της, την εχει αλλωστε περιγραψει και στο παρελθον. Συν τοις αλλοις δεν βλεπω απ\' τη λιστα των διαγνωσεων που της εχουν γινει να απουσιαζει το στοιχειο της ψυχωσης... Ο λογος που ρωτησα ηταν γιατι υποπτευομουν πως ισχυει αυτο που εγραψα στο τελευταιο ποστ μου για την αβεβαιοτητα. Νομιζω οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο για εναν παθοντα να παρει την ολη υποθεση των φαρμακων στα σοβαρα οταν δεν του εχουν πει απο τι πασχει.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
15-05-2010, 13:56 #84
Μμμ οκ εγω δεν μπορω να συμφωνησω με μια τετοια σταση ομως... Εφοσον δεν ξερω τι εχει ο αλλος δεν μπορω να ακυρωνω την εμπειρια του και το ποσο εχει υποφερει. Δεν ξερω με ποιο σκεπτικο λες οτι δεν εχει σχεση με ψυχωση, αλλα ετσι για την ιστορια εμενα οι παντες με επρηζαν οτι δεν δειχνω για καταθλιπτικος... Ακομη και αρκετα ατομα απο εδω μεσα. Και οσο περναγε ο καιρος τοσο λιγοτερο επαιρναν στα σοβαρα το προβλημα μου, και εφταναν στο σημειο να εκνευριζονται κιολας απο καποια συμπτωματα οπως την επιμονη απουσια μου (το πιο χαρακτηριστικο συμπτωμα στη σχεση μου με τους αλλους υπο το πρισμα της καταθλιψης) η ακομη και με τις απλες αναφορες μου σε αυτο που ειχα. Επειδη εχει ατυπικα στοιχεια η καταθλιψη μου δηλαδη ουσιαστικα, αλλα το τεχνικο μερος δεν εχει τοση σημασια οσο η διαθεση η οχι του αλλου να αποδεχτει τη δικη μου πραγματικοτητα και το γεγονος οτι υπεφερα.Σ\' αυτου του ειδους την αντιμετωπιση εχω μονο να πω πως αλλο να μην βλεπουμε η να μην αναγνωριζουμε κατι, κι αλλο οντως να μην υπαρχει. Η αγνοια μας δεν μπορει να γινεται μερος της αξιολογησης του αλλου, γιατι τοτε καταληγουμε να τον ακυρωνουμε.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία