ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 169
    Banned
    οι ψυχολογοι πάντως δεν μπορεσαν να με βοηθήσουν τώρα αν τραβάω την προσοχη των άλλων με αρνητικό τρόπο ειναι σιγουρο οτι δεν το κάνω εσχεμμένα μου αρέσει όμως γενικά να τραβάω την προσοχή όλων τώρα αν γίνεται με αρνητικό τροπο αυτό γίνεται μάλλον άθελα μου

Banned
    Originally posted by olgaki82
    .....πως γινεται συνεχεια να ξεχνας το κωδικο σου που ειναι το πιο απλο πραγμα,αλλα μπορεις να δημιουργεις δεκαδες μειλ για να συνδεθεις με αλλο ονομα?

τα μειλ πρεπει να είναι αληθινα;

Banned
    Originally posted by janet
    βασικα εγω πιστευω οτι κάθε ανθρωπος αξίζει τον σεβασμο και την προσοχη των άλλων και σας ευχαριστω όλους

επισης πιστευω οτι όλοι οι ανθρωποι αξίζουν ακομη και αυτοι που σε κάποια φαση της ζωής τους τα έχουν λίγο χαμένα

ετσι ειναι ακριβως,
    μην σου πω οτι αυτοι ισως να χρειαζονται περισσοτερο κατανοηση.

Ωστοσο η κατανοηση δεν πρεπει να λαμβανεται στρεβλα απο κανενα.Αν εδω που ειναι εικονικος χωρος ειναι ετσι τα πραγματα, στην καθημερινοτητα σου πρεπει να ειναι ενα χαος.

Σεβομαι οτι οιμεχρι σημερα επαγγελματιες που πηγες δεν σε βοηθησαν,
    ωστοσο μηπως πρεπει να συνεχισεις να ψαχνεις, να βρεις καποιον που θα σου παρασχει βοηθεια?
    Ο παρον χωρος ειναι αδυνατο να σε βοηθησει αποτελεσματικα και αν το αφησεις ετσι θα ειναι χειροτερο για σενα.
    Γιατι αυτη η αλλαγη των ονοματων που κανεις, σου εντεινει την αισθηση οτι δεν εχει ταυτοτητα και στο τελος συνειδηση του εαυτου σου, στο ποια εισαι.

Banned
    Originally posted by janet
    Originally posted by olgaki82
    .....πως γινεται συνεχεια να ξεχνας το κωδικο σου που ειναι το πιο απλο πραγμα,αλλα μπορεις να δημιουργεις δεκαδες μειλ για να συνδεθεις με αλλο ονομα?

τα μειλ πρεπει να είναι αληθινα;

οχι αλλα αν συνεχισεις ετσι,
    θα αναγκασεις τον αντμιν να το κανει να πρεπει να ειναι αληθινα υποχρεωτικα.
    Πρεπει να μαθεις να χειριζεσαι τον εαυτο σου και οχι να σε αναγκασουν αλλοι για αυτο.

Senior Member
    SE ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΗΚΕΣΙΩΝ ΠΗΓΕς ?

Banned
    Originally posted by path
    SE ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΗΚΕΣΙΩΝ ΠΗΓΕς ?
    οχι και ουτε προκειται

Banned
    επισης έχω να πω οτι εγω δεν ειμαι αντικειμενικά ωραια σαν την τζουλια αλεξανδράτου πχ αλλοι με θεωρούν ωραία και άλλοι όχι με αποτελεσμα καθε φορα που αρεσω σε καποιον να υπάρχει και ένας φίλος του ο οποιος να με απεχθάνεται ο οποιος φυσικά έχει δικιο

Senior Member
    εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν ανοιγεσαι να πεισ καποια πραγματα για τον εαυτο σου θα σου πω το κλασσικο μου επειχηρημα οτι αν δεν μπορεισ να το κανεισ εδω που δεν σε ξερει κανεισ και αν θελεισ εχεισ την ευκολια να μην απαντησεισ στην πραγματικη ζωη τι κανεισ; ξερεισ καμια φορα ετσι οπωσ τα γραφεισ παρουσιαζεισ μια εικονα που ισωσ σε καποιο ποσοστο να αντικατοπτριζει την πραγματικη σου εικονα το φορουμ ισωσ και να ειναι το πρωτο βημα για τη δημιουργια μιασ πιο φυσιολογικησ εικονασ μπορεισ να σκεφτεσαι πριν απαντησεισ να σβηνεισ να γραφεισ σκεψου τα λιγο

ενοειτε οτι συμφωνω κι εγω με τον krino

Banned
    Originally posted by pad
    εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν ανοιγεσαι να πεισ καποια πραγματα για τον εαυτο σου θα σου πω το κλασσικο μου επειχηρημα οτι αν δεν μπορεισ να το κανεισ εδω που δεν σε ξερει κανεισ και αν θελεισ εχεισ την ευκολια να μην απαντησεισ στην πραγματικη ζωη τι κανεισ; ξερεισ καμια φορα ετσι οπωσ τα γραφεισ παρουσιαζεισ μια εικονα που ισωσ σε καποιο ποσοστο να αντικατοπτριζει την πραγματικη σου εικονα το φορουμ ισωσ και να ειναι το πρωτο βημα για τη δημιουργια μιασ πιο φυσιολογικησ εικονασ μπορεισ να σκεφτεσαι πριν απαντησεισ να σβηνεισ να γραφεισ σκεψου τα λιγο

ενοειτε οτι συμφωνω κι εγω με τον krino

τι να πω περνάω πολυ δύσκολη φάση ελπιζω να κάνει τον κύκλο του και να φύγει σύντομα

Banned
    Να σας πω σαν παιδί ήμουν μάλλον αγαπητό και όμορφο συμπαθητικό με αποτελεσμα να έχω πολλές παρέες ήμουν και αρκετα δημοφιλής μικρό είχα πολλους φίλους περασα καταπληκτικά παιδικά χρόνια με παιζανε δηλαδη τα άλλα παιδακια δεν ειχα τέτοιου είδους προβλήματα.

Αργοτερα όμως τα ιδια παιδακια μεγαλώσανε και φτασαμε στα 16 και τοτε κρίνανε ότι δεν τους κάνω και δεν θέλανε να κάνουν παρέα μαζί μου ειχα την πρωτη απόρριψη

Στο σχολεια είχα και επιτυχιες στο αντίθετο φίλο γιατί ήμουνα συμπαθητικη

Στα 18 είχα την πρωτη σχέση η οποια κράτησε 4 χρονια και έληξε περισσότερο επειδή το ήθελε αυτός ειχε βαρεθει
    δευτερη απόρριψη

Στα 24 και μεχρι τώρα ζω μέσα στο άγχος και την κατάθλιψη δεν έχουν έρθει τα πράγματα όπως περίμενα ζω σε μια ρουτίνα στα 35 θα παρω το πτυχιο μου καθηστερημένα και αυτό και θα περιμένω να διοριστώ

φίλες δεν έχω εκτός από μια η οποια είναι παντρεμένη στη Σουηδία και δεν την βλέπω συχνά

η ζωη μου είναι χαλια

με την οικογένεια δεν τα πάω καλά ιδίως με τον αδελφό μου τον μικρό

τα πραγματα μπορει να μην ακούγονται πολύ ασχημα αλλά είναι παρα πολυ τα τελευταια χρόνια οι πάντες με απορρίπτουν

Senior Member
    εχεισ εντοπισει εσυ καποιο σημειο στη συμπεριφοαρα σου που να το θεωρεισ αρνητικο;

Banned
    ο κοσμος μου επιτίθεται στην κυριολεξία

όταν έκανα την πρακτική μου το κατάλαβα καθαρά αυτο

αισθάνομαι ότι δεν με αγαπάει κανείς

Banned
    Originally posted by pad
    εχεισ εντοπισει εσυ καποιο σημειο στη συμπεριφοαρα σου που να το θεωρεισ αρνητικο;

εγω δεν έχω εντοπίσει κάτι τόσο αρνητικό αλλά εμένα μπορεί και να μην με κόβει ιδιαίτερα

Senior Member
    το καταλαβα οτι δε σε αγαπαει κανεισ αλλα δεν μου ειπεσ εσυ γιατι πιστευεισ οτι γινεται αυτο εισαι νευρικη;αγχωνεσαι;νευριαζε ισ;γιατι

Senior Member
    Εσύ πιστεύεις ότι όλο αυτό γίνεται αναίτια; Χωρίς δηλαδή να δίνεις αφορμή; (για τις επιθέσεις μιλάω, όχι για την αγάπη)

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast