αναζητηση ηρεμιας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Senior Member
    μα ναι περιεργο μου φαινεται κ μενα ισως να ναι ψυχιατροσ-ψυχοθεραπευτης , τα σεροξατ ομως τα παιρνεις κ χωρις συνταγη ετσι δεν ειναι?

Junior Member
    o ψυχιατρος μου δινει τα φαρμακα και ο ψυχοθεραπευτης μου κανει ψυχοθεραπεια...magenta απλα προσεχε μην παθεις εξαρτηση με τον ψυχολογο και γω καθε βδομαδα πηγαινα και τωρα το εχω κανει καθε 15 και λογω οικονομοκων βεβαια...τα seroxat elirene τα παιρνω με συνταγη ΜΟΝΟ ειναι βλακεια να περνουμε φαρμακα χωρις συνταγη γιατρου...ελπιζω να μην το κανει καποιος απο μονος του...και στοχος μου ειναι καποια στιγμη να σταματησω να τα περνω δεν εχω την διαθεση μια ζωη να περνω φαρμακα εχω την πιστη οτι καποια στιγμη θα τελειωσει ολο αυτο και ολα θα ειναι οπως πριν...αυτο που ψαχνω να βρω ειναι η δυναμη για να το καταφερω!

Junior Member
    με τους γονεισ μου μια χαρα ειμαστε εσυ?ειχα ξεκινησει μια περιοδο και κοιταζα την μανα μου λιγο περιεργα και καταλαβε οτι κατι εχω και με ρωτησε αν εχω κατι...κοιτα πιστευω οτι βρισκομαι σε πολυ κακο σημειο γιατι το προσπαθησα πολυ τωρα που ειναι αρχη βεβαια υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που τους βλεπω και συνεχιζω να τους κοιτω παραξενα δεν τα εχω καταφερει ακομα...αλλα προσπαθω εσυ?

Junior Member
    καλησπέρα.πρώτη φορά στο forum-χαίρομαι που το βρήκα.Πρό 15 ημερών και ενω αισθάνόμουν ότι εδώ και 2 χρόνια κάτι δεν πάει καλά,πήγα σε ψυχίατρο ,μου είπε πως έχω αγχώδη διαταραχή και μέτρια κατάθλιψη.Επέλεξα να κάνω γνωσιακή ψυχοθεραπέια για να αποφύγω τα φάρμακα.Ζώ μια κόλαση....Δεν μπορώ ν α ηρεμήσω ούτε λεπτό ,δεν μπορώ να σκεφτώ ,να αποφασίσω ,,η μνήμη μου είναι χάλια,τρώω διαρκώς,δεν θέλω κανέναν,ακόμα και το παιδί μου με εκνευρίζει...Θα τρελαθώ....Είμαι αναπηρη πνευματικά .Αν κάποιος έχει εμπειρία σε πόσο καιρό δρα η ψυχοθεραπεία?Φοβάμαι μηπως αυτό που νιώθω χειροτερέψει και θελήσω να βλάψω τον εαυτό μου...Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Junior Member
    doctor kalispera katarxin psixraimia...gia na aisthantheis kalitera oloi edw antimetwpizoume ta idia provlimata mazi sou...to prwto pragma pou exw na sou sinistisw einai oti prepei na oplisteis me megali dosi ipomonis i psixotherapeia einai mia diadikasia pou thelei poli xrono gia na apodwsei apo proswpiki empeiria pou exw...na thimasai oti den eisai moni sou kai oloi exoume perasei apo to stadio pou vriskesai twra...ola tha pane kala kali arxi sou eyxome kai panw apo ola ipomoni tha sou xreiastei

Page 3 of 3 FirstFirst 123