πωσ να βοηθεισω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 84
    Junior Member

πωσ να βοηθεισω

Ενα πολυ κοντινο μου προσωπο εχει ενα προλημα και δεν ξερω τι να κανω . Εχει συνεχεια στο μυαλο του οτι θελει καποιος να του κανει κακο , οτι του ριχνουν φαρμακα στο σπιτι , οτι τον παρακολουθουν, ολα αυτα εχουν κανει την ζωη την δικη του και την δικη μας μαρτυριο. Δεν θελει να ακουσει για γιατρο λεει δεν ειμαι τρελος δεν με πιστευετε !!! Εχω παει σε ψυχιατρο και μας ειπε να περνει το zerozax που δεν θελει να περνει !!! Τι μπορω να κανω πως να τον πισω να παει σε ειδικο? πως να βοηθεισω δεν ξερω !!!!!

Senior Member
    μια λυση ειναι να πατε στο γιατρο και να του πει οτι τα φαρμακα ειναι για κατι αλλο που εχει και καλα και το αλλο ειναι επειδη τα αντιψυχωτικα κυκλφορουν και σε σιροπι να του τα ριχνετε στο φαι χωρισ να το ξερει οι πρωτεσ φορεσ ειναι δυσκολεσ μετα τα φαρμακα θα τον κανουν πιο δεκτικο και ισωσ τα παιρνει και κανονικα μετα

Junior Member
    σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας . γιατροι πηγαινουν στο σπιτι?

Senior Member
    πατε σε ενα νευρολογο ο γνωστοσ προλογοσ ειναι οτι καποια ανωμαλια συμβαινει στον εγκεφαλο σου θα του αραδιασει και τουσ νευροδιαβιβαστεσ και θα το χαψει κομματακι αληθεια ειναι αυτο αλλα στο λενε για να σου αποδειξουν οτι ειναι σωματικο ολο αυτο

Senior Member
    pad,

διαφωνώ με το ψέμμα...άλλωστε \"καχύποπτος\" όπως είναι δε θα βοηθήσει να μη μπορεί -στ αλήθεια- να εμπιστευτεί ούτε τους γύρω του ούτε το γιατρό του.

Senior Member
    εγω ωσ ψυχωτικοσ και εχοντασ περασει απο αυτο το σταδιο θα σου πω οτι εγω οταν πηρα τα χαπια μου ειπαν οτι ηταν για το αγχοσ επειδη το να εχεισ ψυχωση σου δημιουργει μια πιεση δεν αναγνωριζα οτι οι σκεψεισ μου ηταν λαθοσ αλλα μονο ενοιωθα την πιεση και αγχωνομουνα ετσι το φαγα το παραμυθι αμασητο

Senior Member
    Δε διαφωνώ ότι μπορεί να \"πιάσει\"...απλά δε το θεωρώ \"σωστό\"..

Banned
    Originally posted by libpa

όπως αυτή επιβάλλεται το ψέμμα.

Οταν το ψεμμα γινει αληθεια,
    γινεται τρεις φορες χειροτερο ψεμμα....

Σε ενα ανθρωπο το χειροτερο που μπορει να παθει, ειναι να χασει την εμπιστοσυνη του.

Banned
    εμ δεν περναει σε ολους....
    μερικοι στραβωνουν ασχημα, και δεν εχουν γυρισμο.

Senior Member
    παιδια αν σασ πει καθε ψυχωτικοσ πωσ πηρε τα χαπια για πρωτη φορα θα παθετε πλακα με το τι φολα εχουμε φαει αλλα ειναι απαραιτητο οσο δε φανταζεστε γιατι ο αλλοσ εκεινη την ωρα δεν καταλαβαινει με τιποτα

Senior Member
    οταν το ξεπερασεισ δεν μπορεισ να πιστεψεισ οτι εκανεσ τοσο λαθοσ το πωσ πηρεσ τα χαπια δε το σκεφτεσαι καν

Banned
    ετσι λες εσυ ε?

και νομιζεις οτι κατι τετοιο ειναι στη δεοντολογια των γιατρων?

Senior Member
    στη δεοντολογια των γιατρων ειναι να εχεισ καρκινο και να μη στο λενε να παιρνουν φακελακι μιζεσ ενα σωρο σκατα το να σου πουν ενα ψεμματακι για το καλο σου ειναι το καλυτερο απο αυτα που κανουν κι αν θεσ να μαθεισ ποτε δεν σου λενε οτι αυτο που παιρνεισ εχει παρενεργειεσ σοβαρεσ η δε σου λενε τιποτα η υπεκφευγουν

Junior Member
    παιδια αν ηταν να τον πισω να παρει τα χαπια εστω και αν του ελεγα οτι ειναι depon θα το εκανα!!!! δεν πιστευω οτι σ αυτη την φαση ειναι κακο να πεις ψεματα για το καλο του!!!! οταν συνελθει ας μου κρατησει κακια ποσος μ ενδιαφερει οτι θα εκανα θα ηταν για το καλο του!!!! δεν νομιζω οτι το να ζεις συνεχεια μες στον φοβο ειναι σωστο , αναμεσα σ αυτο και στο ψεμα σιγουρα κερδιζει το ψεμα!!!!!

Banned
    Originally posted by pad

να παιρνουν φακελακι μιζεσ

δεν υπαρχει στην δεοντολογια ουτε το φακελακι ουτε η μιζα,
    οπως και δεν υπαρχει να μην ειναι ενημερος ενας ασθενης για την κατασταση του.

Page 1 of 6 123 ... LastLast