Περιγράψτε τον εαυτό σας - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 36 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 527
    Banned
    βρε εστειλες μυνημα?
    αν οχι πως θα κανεις δουλεια?

Banned
    Originally posted by krino
    βρε εστειλες μυνημα?
    αν οχι πως θα κανεις δουλεια?
    αυτά τα κάνουν τα αγόρια

περιγράψτε τον εαυτό σας:
    είμαι ένα έξυπνο παιδί( νομίζω) με ιδιαιτερότητες!!!!

Banned
    αααααααααααα καλααααααααααα
    οποτε εσυ θα περιμενεις μυνημα και δεν στελνεις......

αρχινα το πλεξιμο της πηνελοπης και εδω ειμαστε.

Senior Member
    Originally posted by janet
    Originally posted by Αφωτεινή
    ζανετ.
    δεν ξερω τι να πιστεψω πραγματικα ..
    μου εισαι συμπαθης,αλλα δεν εχω καταλαβει τι κανεις.
    Θελω να μου πεις αν χρειαζεσαι βοηθεια/υποστηριξη ή απλως περνας την ωρα σου...
    Πως μπορει να σε βοηθησει καποιος?
    Καλά εσύ Αφώτεινη όλους συμπαθητικούς τους βλέπεις η ουσία είναι ότι μου δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα χωρίς να καταλάβω για πιο λόγο γιατί εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου τίποτα το ιδιαίτερο ούτε καλό ούτε κακό και μάλλον χρειάζομαι και βοήθεια
    Θα ηταν καλυτερα αν τους εβλεπα ολους αντιπαθητικους?Τι να κανω δεν εχω μανια καταδιωξης ακομα..
    Αν πιστευα οτι με ζηλευουν ολες οι φιλες μου για τα καλλη μου και μου εχουν κανει μαγια?
    Αστεια πραγματα..
    Τι βοηθεια σου χρειαζεται?
    Να βρεις συντροφο στο φορουμ?
    με αυτα τα σχολια \"δεν με θελει ο Πετραν θα παω να πνιγω\",εγω πιστευω οτι περιγελας μια κατασταση.

Banned
    ζανετ.
    δεν ξερω τι να πιστεψω πραγματικα ..
    μου εισαι συμπαθης,αλλα δεν εχω καταλαβει τι κανεις.
    Θελω να μου πεις αν χρειαζεσαι βοηθεια/υποστηριξη ή απλως περνας την ωρα σου...
    Πως μπορει να σε βοηθησει καποιος?
    Καλά εσύ Αφώτεινη όλους συμπαθητικούς τους βλέπεις η ουσία είναι ότι μου δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα χωρίς να καταλάβω για πιο λόγο γιατί εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου τίποτα το ιδιαίτερο ούτε καλό ούτε κακό και μάλλον χρειάζομαι και βοήθεια
    Θα ηταν καλυτερα αν τους εβλεπα ολους αντιπαθητικους?Τι να κανω δεν εχω μανια καταδιωξης ακομα..
    Αν πιστευα οτι με ζηλευουν ολες οι φιλες μου για τα καλλη μου και μου εχουν κανει μαγια?
    Αστεια πραγματα..
    Τι βοηθεια σου χρειαζεται?
    Να βρεις συντροφο στο φορουμ?
    με αυτα τα σχολια \"δεν με θελει ο Πετραν θα παω να πνιγω\",εγω πιστευω οτι περιγελας μια κατασταση.
    Έχεις δίκαιο και φυσικά δεν προσπαθώ να βρω σύντροφο από το φόρουμ και μάλλον αυτές΄.... οι φίλες μου να ήταν έτσι γενικά η συμπεριφορά τους και εγώ να παρεξήγησα. Βοήθεια θέλω να βρω δύναμη από μόνη μου και να κάνω κάποιες αλλαγές

Senior Member
    ποιες αλλαγες θελεις να κανεις?ξεκινα με αυτο.
    θα σε βοηθησουμε ολοι,αν ομως κι εσυ σεβεσαι την προσφορα των αλλων..

Banned
    Βασικά από ότι κατάλαβες έχω ιδιαιτερότητες είχα πάει σε ένα κέντρο ψυχικής υγιεινής και μου βγάλαν κατάθλιψη με άτυπα ψυχωτικά συμπτώματα ας πουμε ότι θεραπεύτηκα έτσι είπε ο γιατρός, οι ιδιαιτερότητες παραμένουν όμως έχω αφήσει τον εαυτό μου και έβαλα κάποια κιλά. Ξέκοψα να κάνω παρέα και με τις παλιές μου τις φίλες γιατί όταν δεν ήμουνα καλά νόμιζα διάφορα και δεν θέλω με τίποτα να γυρίσω στα παλιά και να κάνω τα ίδια και τα ίδια.

Πρέπει να βοηθήσω τον εαυτό μου να απαλλαγεί από τις ιδιαιτερότητες

Senior Member
    Μην αγχωνεσαι με αυτο,ιδιαιτεροτητες εχουμε ολοι.
    Δεν τις εχουμε ομως για παντα,τις παλευουμε,αυτο θα κανεις και εσυ.

Ο γιατρος σου σου ειπε οτι θεραπευτηκες,αλλα εσυ νιωθεις οτι δεν εχεις απαλλαγει απο καποιες σκεψεις αρνητικες ?
    Πχ αν ξανασυναντιοσουν με τις φιλες σου θα εκανες τα ιδια ή τωρα εισαι πιο ξεκαθαρη για το εφταιγε και θα ησουν χαλαρη?
    Τα κιλα χανονται,δεν ειναι προβλημα,το θεμα ειναι να φτιαξεις το μεσα σου,να νιωθεις καλα.
    Φαρμακα παιρνεις ακομα?

Banned
    από κάποιες αρνητικές σκέψεις δεν έχω απαλλαγεί ακόμη και ορισμένες φορές με πιάνει έντονο άγχος σαν ααφυξία ίσως να είναι κρίσεις πανικού

με τις παλιές φίλες μου αποκλείεται να τα βρούμε δεν θέλω καθόλου

και φάρμακα δεν συνεχίζω να παίρνω ένα αντικαταθλιπτικό έπαιρνα

Senior Member
    Θέλω κάποιον που δεν με θέλει σίγουρα!!!!!

γιατί τα έχει με άλλη και πάνε για γάμο

επίσης αυτός δεν ξέρει ότι τον θέλω ( έχω ήθος ) και δεν θα το μάθει ποτέ ότι τον θέλω

συνέχεια τον σκέφτομαι θα τρελαθώ λέτε να με σκέφτεται κι αυτός; πιστεύεται στην τηλεπάθεια;

πότε θα θελήσω κάποιον που να με θέλει κι αυτός

λιγάκι άσχετο με το θέμα ε; sorry
    ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΑ .. σκεψου πωσ δεν θελεισ να σου το κανουν..γι αυτο μην το κανεισ ΠΟΤΕ!!!!
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned

Δηλαδή είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχει κάποιος μανία καταδίωξης για να τους βλέπει όλους αντιπαθητικούς?

Senior Member
    Οσο καιρο επαιρνες το φαρμακο ησουν καλα,ειχες απαλλαγει απο τα συμπτωματα που εχεις τωρα?
    Κοιτα αρνητικες σκεψεις κανουμε ολοι ,αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε αρρωστοι,αλλα αν αυτες οι σκεψεις σε βασανιζουν και δεν σε αφηνουν να χαρεις τη ζωη σου,τοτε αλλαζει το πραγμα.

Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos

Δηλαδή είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχει κάποιος μανία καταδίωξης για να τους βλέπει όλους αντιπαθητικούς?
    Αν νομιζω οτι ολοι με ζηλευουν και θελουν το κακο μου κανοντας μου μαγια,δεν εχω μανια καταδιωξης?
    Εκτος απο την προταση που εκανες παραθεση ,εγραψα και αυτο..

Banned
    Originally posted by Oneiroplasmenos

Αν νομιζω οτι ολοι με ζηλευουν και θελουν το κακο μου κανοντας μου μαγια,δεν εχω μανια καταδιωξης?
    Εκτος απο την προταση που εκανες παραθεση ,εγραψα και αυτο..
    Με βάση την ψυχιατρική επιστήμη ναι, με βάση την προσωπική μου γνώμη κάτι θα σε έχει πειράξει και δεν θα έχει προλάβει να ωριμάσει αρκετά ο εγκέφαλος ώστε να το αντιμετωπίσει χωρίς φόβο και να μην δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στην αιτία.

Senior Member
    Βασικά από ότι κατάλαβες έχω ιδιαιτερότητες είχα πάει σε ένα κέντρο ψυχικής υγιεινής και μου βγάλαν κατάθλιψη με άτυπα ψυχωτικά συμπτώματα ας πουμε ότι θεραπεύτηκα έτσι είπε ο γιατρός, οι ιδιαιτερότητες παραμένουν όμως έχω αφήσει τον εαυτό μου και έβαλα κάποια κιλά. Ξέκοψα να κάνω παρέα και με τις παλιές μου τις φίλες γιατί όταν δεν ήμουνα καλά νόμιζα διάφορα και δεν θέλω με τίποτα να γυρίσω στα παλιά και να κάνω τα ίδια και τα ίδια.

Πρέπει να βοηθήσω τον εαυτό μου να απαλλαγεί από τις ιδιαιτερότητες
    Ονειρο,
    εγω εδω προσπαθω να βοηθησω οχι να κανω κακο σε καποιον..
    διαβασε σε παρακαλώ τι γραφει η ζανετ..

Page 28 of 36 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast